Mijn bestelling was weken te laat, niet volledig en de meeste plinten waren beschadigd. Na een klacht hierover zouden er nieuwe plinten worden geleverd. Deze nieuwe plinten zijn al ruim 7 weken onde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Voor elke stijl de juiste afwerking
De Hammen 6, 5371 MK, Ravenstein, Paesi Bassi
- 088 34 35 000
- info@plintenfabriek.nl
- www.plintenfabriek.nl
Ha risposto al 74% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ook voor lambrisering goed!
Voor een wand lambrisering heb ik een lading plinten gekocht. Diverse samenstellingen. Uit het ruime assortiment zaten precies de maten ertussen. Levering was vlot en vergeleken met assortiment goed! Er ontbrak eerst een setje latten, maar na een mailtje is dit super snel nagestuurd. Bedankt!
Nette montage van de plinten
Goede ervaring met het bestellen van geluidsreducerende plinten. Ook de montage werd (door Daniel) strak en professioneel gedaan!
Slechte klantenservice
Als zakelijke klant plinten, bevestigingskit, afwerkkit (acrylaatkit) en afwerkhoekjes besteld. Alleen de plinten werden geleverd bij de klant, de overige zaken niet. Geprobeerd om Plintenfabriek te bellen, half uur in de wacht gestaan zonder resultaat. Daarna gemaild, na meer dan een dag nog geen reactie. Daar sta je dan bij je klant, komt echt professioneel over. WAARDELOOS
Mijn bestelling was weken te laat
Na een klacht hierover zouden er nieuwe plinten worden geleverd. Deze nieuwe plinten zijn al ruim 7 weken onderweg. Het contact verloopt erg moeizaam en krijg keer op keer smoesjes te horen. 1 ster is nog teveel

Risposta di Plintenfabriek.nl
Niet opdagen voor levering en een week later bij een verkeerd adres leveren!?!
Nog nooit de moeite genomen om een review te schrijven maar voor de Plintenfabriek maak ik toch maar een uitzondering. Plintenfabriek komt in eerste instantie niet opdagen op dag van bezoekafspraak, vervolgens telefonisch contact opgenomen waarna bleek dat de levering eenzijdig was geannuleerd zonder ons hierover te informeren. de order zou aan einde van de week zeker weten bezorgd worden. Vrijdag einde van de middag bericht dat levering pas op dinsdag zou plaatsvinden.
Dinsdag verschijnt de bezorger wederom niet bij onze woning. Na telefonisch contact blijkt de order bij het verkeerde huisnummer op het terras neergezet!?! Bezorger was alweer onderweg terug naar het noorden en kon niks meer betekenen, of we het zelf niet even wilden ophalen of moest met planning overleggen of het mogelijk was om nog iemand te sturen maar dat zou wel even gaan duren ivm minimaal 1,5 reistijd. Aangezien er geen snelle oplossing was en ik het niet vond kunnen dat een grote order bij buren voor de woning kon blijven liggen heb ik onze bouwvakkers maar gevraagd of zij het wilden ophalen.
Reactie Plintenfabriek dat men helaas nu niks meer kan doen. Op vraag of ze dan op zijn minst de kosten van de bouwvakkers willen compenseren terwijl zij anders zelf iemand uren hadden moeten laten rijden (hetgeen veel duurder was geweest) reageert men negatief. Kortom, ipv dankbaar te zijn voor het oplossen van hun probleem proberen ze er nog een voordeeltje uit te slaan.
Erg onprofessioneel en klantonvriendelijk. Zal vast een mooie reactie op deze review komen van Plintenfabriek dat het allemaal niet klopt, geloof maar niks van alle
mooie praatjes. Heb dit nog nooit meegemaakt en zou hier zeker niet bestellen.
Makkelijk om de juiste afbouwmaterialen…
Makkelijk om de juiste afbouwmaterialen online te bestellen, overzichtelijk. Prima terugkoppeling qua bestelling en levering per mail. Goed geleverd op gewenste locatie.
Uitleg op de site over verschillende…
Uitleg op de site over verschillende gradaties kwaliteit houtsoort heeft geholpen bij het maken van mij keuze. Levering volgens de regels waren niet afwijkend!!! Ik beveel de Plinten fabriek aan bij familie vrienden en bekenden.
Super
Ik bestel al jaren voor mijn bedrijf hier de plinten en architraven.
De kwaliteit is goed, ook de afgelakte plinten zijn erg mooi.
De service is goed, je krijgt altijd een belletje of een berichtje vantevoren.
Bestellingen worden snel geleverd…
Bestellingen worden snel geleverd ,maatwerk vensterbanken zijn perfect op maat en netjes geleverd
gewoon een fijn bedrijf om zaken mee te doen
Prachtig product
Prachtig product, goede materialen en mooie afwerking. Klusbedrijf Akkerman koopt de afwerking en prachtige natuurlijke houten vensterbanken bij de Plintenfabriek.
Slechte kwaliteit levering en klantenservice
Zonder melding in de regen naast huis geleverd. Vervolgens melding gemaakt en geen reactie.
Slechte klantenservice en levering van product
Dit ging heel goed
Dit ging heel goed.
Bedacht me een dag te laat dat ik nog een extra dorpel nodig had.. 1 Mailtje, direct een betalingslink en hij zat er bij.
Mooi spul, netjes afgelakt weer.
Dus tot de volgende keer!
bezorging en verpakking schrikbarend slecht
Vandaag mijn plinten bezorgd gekregen, ongelooflijke dat ze hier voor zoveel bezorgkosten durven te rekenen.
Ranzige scheurende bus, dik 200 euro aan plinten er los ingeflikkert met slechts een stukje plastic folie als bescherming ( de komkommers zijn nog beter verpakt) bij het zien van de chauffeur snapte ik meteen waarom de bus er zo uitzag .
De plinten toch maar even snel gecontroleerd bij het in ontvangst nemen handtekening en mijn eigen naam maar even ingevuld want dat was voor de chauffeur te moeilijk! En weg reed de bellende chauffeur. Erg mooie reclame voor je bedrijf??? Wat ben ik blij dat ik dit niet rechtstreeks bij mijn klant heb laten bezorgen. Jammer maar het bekende verhaal !!!!!!!!! De bezorging verpest weer de aankoop, maar de plinten fabriek is hier verantwoordelijk voor ( zeker het inpakken) dus deze krijgt daarom maar 1 ster.
diverse soorten plinten gekocht en…
diverse soorten plinten gekocht en aantal malen overleg gehad over voorraad en levertijden, altijd netjes geholpen, en de materialen op tijd op de juiste locaties geleverd. mooie zaak
Fijn bedrijf, groot assortiment
Wij van ESCO vloeren zijn zeer tevreden over de Plintenfabriek. Snelle levering en een groot assortiment. TOP!
GOEDE SNELLE AFHANDELING
GOEDE SNELLE AFHANDELING! OOK EEN NABESTELLING ZONDER MOEITE TOEGEVOEGD AAN DE ORDER

Flexibele plint rond paal
Vooraf goede informatie gekregen over het maken van en ronde plint. ook gratis proefstukje ontvangen van de Wallstyl WD2 Flex - Model WP17F | 15 x 70 mm | PU.

Vandaag plinten besteld
Vandaag plinten besteld. Had nog een paar technische vragen vooraf, en werd meteen teruggebeld en kreeg vriendelijk en goed advies. Prima service dus.

netjes en correct
Geleverde producten waren netjes ingepakt en zien er goed uit. De verwerking van een door mij gewenste wijziging is netjes uitgevoerd inclusief de administratieve verwerking tot creditering van een deel van de som.

Plinten van goede kwaliteit
Netjes afgeleverd. De plinten waren 1x gelakt zonder beschadiging en goede kwaliteit

Risposta di Plintenfabriek.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.