Inspiratie gaan opdoen waarbij we zeer goede hulp hebben gekregen van Thomas. Hij begreep welke stijl we wouden. Hij heeft hier zeer goed op ingespeeld wat uiteindelijk ervoor heeft gezorgd dat we dir... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben op ons gemak kunnen kijken tijdens de batibouwcondities. Bij interesse werden we erg vriendelijk onthaald door Carolie. Zij wist ons perfect te helpen en we hebben dan ook parket als een vlo... Leggi di più
Ik wou een zuiders terras... het mochten geen vierkante tegels zijn, ze dienden antislip te zijn én ik had ze 2 dagen later nodig… Dankzij de professionele hulp van Inge van Veronove heb ik de jui... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leuke vloer gevonden voor ons nieuwe winkel project te Meerbeke. Mss wel leuk om jullie reclame voor dit prachtige pand te plaatsen 😉 als wederdienst😊 Marie- Christel
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
De service was zeer goed.
Ruime keuze en mooi gepresenteerd.
Werd geholpen door Veerle.
Een zeer vriendelijke persoon en enorm behulpzaam en creatief.
Een echte aanrader.top zaak

Risposta di veronove.be
Ben er zaterdag geweest voor een groote hoeveelheid
Tegels. Een heel slechte ervaring gehad.
We waren nog maar 10 seconden binnen en ze stonden al bij ons.
Wij vroegen of wij eerst mochten rond kijken, maar daar hadden ze geen oren naar en bleven maar aandringen.
En ook nog onbeleefd op de koop toe.
Wij hebben onmiddellijk de winkel verlaten en onze tegels elders gekocht.
Voor ons nooit meer Veronove !!!!!¡

Risposta di veronove.be
we hebben absoluut geen goede ervaring met deze zaak te Ninove.
we hadden terrastegels aangekocht (50m2) en ze konden een deel hiervan stockeren tot 1 jaar omdat we deze niet onmiddellijk konden plaatsen.
wanneer we deel 2 wouden ophalen waren deze blijkbaar niet beschikbaar...resultaat!! dat we maanden dienden te wachten op onze zogezegd in stock bewaarde tegels en dan nog het ergste was dat er een heel groot kleurverschil was op de tegels licht grijs ipv donker grijs en wij deze dienden te betalen omdat we de bestelbon tekenden. dit was mijn laatste aankoop bij Veronove

Risposta di veronove.be
Zeer verrast in de positieve zin in het onthaal , het advies en de klantvriendelijkheid. Wij kijken er enorm naar uit om onze tegels te ontvangen. Bedankt aan de medewerkers van Veronove ninove !

Risposta di veronove.be
Zeer goed geholpen vandaag door een vriendelijke dame die alle tijd nam, gaf na sluitingstijd zelfs advies. Wij kijken uit naar de levering van deze mooie, kwaliteitsvolle producten!

Risposta di veronove.be
Zeer tevreden over onze gekozen tegels en de service tijdens het kiezen van onze tegels.

Risposta di veronove.be
Intussen hebben wij reeds voor 3 verschillende bouwprojecten beroep gedaan op het team van Veronove. Voor elk van die projecten kan ik getuigen van een top-ervaring waardoor Veronove voor ons intussen de status "Huis van Vertrouwen" heeft verworven. De positieve ervaringen startten steeds in de showroom. Ondanks de zeer uiteenlopende aard van de projecten (prive woning, opbrengsteigendom en bijgebouw) wist team Veronove telkens perfect aan te voelen waar we naar op zoek waren en welke producten perfect aan onze behoeften zouden voldoen. Daarnaast zijn we ook bijzonder positief over al onze contacten met de dienst na verkoop. Telkens weer zeer vlotte en stipte afspraken voor leveringen en afhalingen. Een pluim voor het perfect gestroomlijnde logistiek proces! En aangezien tijdens een bouwproject niet altijd alles volgens plan verloopt hebben we ook enkele keren moeten rekenen op de flexibiliteit en wendbaarheid van team Veronove. Ook op dat vlak hebben ze perfect aan onze (hoge) verwachtingen voldaan. Telkens weer een zeer snelle en vlotte afhandeling van nabestellingen, etc. Steeds grote tevredenheid ook over het eindresultaat.

Risposta di veronove.be
Veel keuze en prachtige tegels en tevens perfect geholpen geweest.

Risposta di veronove.be
Onze architect en professionele vloerder hadden berekend hoeveel lijm er onder de tegels moesten komen van 1cm dik. Bij Veronve misleiden ze je echter. Op hun verpakking en in de winkel beweren dat ze dat hun tegels 1cm dik zijn. Dit klopt echter niet. We hebben daardoor een meerkost gehad. De zaakvoerder zegt aan de telefoon dat we zelf de tegels moesten gemeten hebben. Dus ik raad iedereen aan om een meetlat mee te nemen. Als je al de maten op hun verpakking niet kan vertrouwen en daarna telefonisch slecht behandeld wordt door de arogante zaakvoeder kun je geen goede review achterlaten.

Risposta di veronove.be
Tegels gekocht voor oa onze badkamer, heel blij met wat we bij Veronove konden kopen! Heel goed advies gekregen (ze weten duidelijk waarover ze spreken), ruim aanbod met tegels dat we nergens anders hadden gezien, heel aangename mensen ook, zowel toen we de tegels gingen kiezen als bij de levering en service achteraf. Zeker een aanrader.

Risposta di veronove.be
Tegels voor terras gekocht en nadien stapstenen voor het gazon. Maken hun naam zeker waar met creatief advies, wat ook nodig was door de enorme keuze. Ook een zeer vlotte levering. Vriendelijke mensen, van verkopers tot chauffeur dat de tegels geleverd heeft. Hier gaan wij zeker nog terug.

Risposta di veronove.be
Nooit naartoe gaan naar deze zaak! Ze geven foute informatie door aan de klanten en de service na verkoop is verschrikkelijk. Koop uw tegels ergens anders alstublieft. Als ik een 0 kon geven, dan deed ik het direct.
Edit:
Meneer, u moet beter geïnformeerd zijn over de producten die u aanbiedt aan uw klanten en kennis hebben van de juiste afmetingen. Het is altijd gemakkelijk de schuld te schuiven op iemand anders. Het is gewoonweg schandalig dat u hiervoor uw verantwoordelijkheid niet opneemt en uw fouten niet kan toegeven. Hoge punten scoort u alleszins al niet, zo aan uw reviews te zien, tja, kan ook niet anders dan met zo een arrogante, onvriendelijke en onbehulpzame zaakvoerder.

Risposta di veronove.be
Ik wil met deze review potentiële klanten waarschuwen vooraleer ze kopen bij veronove. Wijzelf hebben al onze tegels daar gekocht voor onze nieuwbouwwoning. In de winkel hadden ze ons verteld dat deze telkens 1cm dik waren. Dit bleek ook op de offerte en later op de factuur. Echter, wanneer deze geleverd werden bleken deze slechts 8,5mm dik.
De offerte van de vloerder was op 1cm gebaseerd. Aangezien hij nu een hoger verbruik van s2 lijm had( s2 wegens vloerverwarming) om de benodigde opbouwhoogte te halen om aan te sluiten met de dorpels, rekent hij nu een supplement aan voor de extra lijm. Dit is begrijpelijk want de fout ligt bij veronove. Op de verpakking staat er duidelijk 8,5mm. Zij hebben dit dus fout gecommuniceerd. Wanneer ik vroeg om compensatie voor de extra lijm kwam de baas echter met allerlei drogredenen en willen ze dus niet tussenkomen. Hier kopen is dus zeker af te raden want je weet niet of je het product, zoals geafficheerd, zal ontvangen en alle kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jezelf aangezien ze hun verantwoordelijkheid niet opnemen!

Risposta di veronove.be
Reeds bij het binnenkomen al meteen de verkoper achter je veren.
Eens je vraagt na enkele tegels te bekijken om een offerte op te maken, beginnen ze meteen op de bestelbon hun berekening te maken. Daarna duwen ze meteen een stylo in je handen om te tekenen en vragen ze een voorschot. Bij de vermelding dat we nog eerst bij andere zaken zouden gaan vergelijken, zeiden ze van je zal geen betere vinden dan hier. Bij de vraag of ik de offerte mocht meenemen om thuis rustig te bekijken, trokken ze onbeschoft de bestelbon/offerte uit mijn handen en kreeg ik te horen dat ze de vuilbak inging omdat we niet meteen tekenden. Moraal van het verhaal zeer opdringerige en onbeschofte verkopers in Ninove met een zeer dikke nek over hun tegels. Misschien moeten ze maar eens ergens een opleiding volgen omtrent klantvriendelijkheid en klantgerichtheid.
Ondertussen bij een andere firma betere tegels gevonden en vriendelijkere verkopers die niet opdringerig zijn.

Risposta di veronove.be
Not one thing went well with Veronove... Arrogant and rude staff, unwilling to find solutions. We receive damaged wood floors! Scratches and stains everywhere, also we received a different floor then we ordered because they sold our stock to someone else probably. We receive the wrong bathroom cabinet, which seems a lot cheaper than the one we paid for. We receive uneven tiles floor (a difference of 3 to 4mm per tile!) like I said: not one thing went well...
They are thieves, liars and sell you very very bad quality for a more than average price. Go anywhere else but not there!!
We werden heel vriendelijk geholpen in de winkel, Veerle kent de winkel goed en dacht met ons mee wat voor ons de beste keuze zou zijn.
We hebben onze beslissing dus vlot kunnen nemen!

Risposta di veronove.be
Dankzij de professionele hulp van Inge van Veronove heb ik de juiste tegels gevonden én ze werden op tijd geleverd!
Ondertussen is het terras aangelegd en echt waar, ik waan mij in Zuid-Frankrijk als ik buiten stap.
Het is prachtig !
Bedankt Inge

Risposta di veronove.be
Onze bijkomende bestelling werd vlot online afgehandeld om ons de verplaatsing te besparen. De eigenaren deden ook moeite om tot een aanvaarbare oplossing ivm onze bijkomende bestelling te komen.
De selectie van tegels is uniek en de kwaliteit onberispelijk!