Swim & Fun Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Havde en udfordring med min pool robot, som blev håndteret super professionelt og hurtigt, så vores pool igen fremstår ren og fin. Fem stjerner til kundeservice hos Swim & Fun

Jeg har en varmepumpe 1401 til min pool, hvor flow switch var gået i stykker. Jeg kontaktede Swim & Fun og talte med Niclas og Shaan, som var super service mindede og sørgede for at min sag blev behan... Leggi di più

Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Leggi di più

Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Leggi di più

1. Centro benessere

Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

44 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra lösning på trasig pump

Fick bra hjälp och lösning mycket snabbt.

20 settembre 2023

Risposta di Swim & Fun

Tack för din positiva feedback!🙏 Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service 🙂.

Super kundeservice

Har lige fået en superbehandling af et problem, de i princippet ikke havde pligt til at rette!
1000 tak

8 settembre 2023

Risposta di Swim & Fun

Tak for anmeldelsen 🙏 Det glæder os at høre at du havde en god oplevelse med vores service team☀️🙂.

Selvom vi måske ikke strengt talt var forpligtet til at løse dit problem, er det altid vores mål at hjælpe vores kunder på bedst mulig vis 😊

Mange hilsener
Swim & Fun teamet

Har haft en udfordring med nogle tabs

Har haft en udfordring med nogle tabs.
Medarbejderne har givet en helt ubeklagelig service. De var hurtige til at besvare mail og jeg blev mødt med stor venlig ved telefonisk kontakt.
Stor ros herfra for deres professionalisme.

6 settembre 2023

Risposta di Swim & Fun

Tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for at høre, at vores team kunne hjælpe dig med dine udfordringer 😊

Mange hilsener
Swim & Fun teamet 🌊☀️

Ringe service..

Ringe service..
Havde købt en Frisbee pool robot som efter et par måneder ikke ville lade (sagsnr 244884) og ved stadigvæk ikke om man er købt eller solgt efter 10 dage
Bare ikke godt nok

27 agosto 2023

Hej Morten
Vi beklager meget, at du har måttet vente i så lang tid! Vi har modtaget mange henvendelser i løbet af sensommerens gode vejr, hvilket har resulteret i en større mængde henvendelser, vi arbejder på at håndtere. Vi gør en dyd ud af at svare på alle henvendelser, men det er selvfølgelig ikke acceptabelt, når det tager så lang tid.

Jeg vil gerne informere dig om, at vores supportteam allerede har sendt dig et svar. Vi arbejder fortsat på at forbedre vores responstider og yde den bedst mulige service. Din feedback er værdifuld for os, og vi takker for din tålmodighed i denne situation.

Swim & Fun teamet

Shaan på kundservice var väldigt snabb…

Shaan på kundservice var väldigt snabb och hjälpsam! Tack för bra service!

14 agosto 2023

Risposta di Swim & Fun

Stort tack för dina vänliga ord! 😊 Det betyder mycket för oss att vi har kunnat göra din upplevelse hos oss positiv och smidig.
Om det är något annat du behöver hjälp med i framtiden, tveka inte att kontakta oss vårt team.
Tack igen för din feedback. Ha en fantastisk dag! ☀️😎

Vänliga hälsningar, Swim & Fun teamet ☀️🏖️🌊

Super hjælpsomme drenge i kundeservice

Super hjælpsomme drenge i kundeservice. Tak for hjælpe

8 agosto 2023

Risposta di Swim & Fun

Mange tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at vores kundeserviceteam kunne hjælpe dig 🙂.

Swim & Fun teamet

Super hurtig respons på en PP03 fejl på…

Super hurtig respons på en PP03 fejl på vores varmepumpe til vores Pool - Vi fik både link til reservedelen og en vejledningsvideo til hurtigt selv at kunne skifte føleren

27 luglio 2023

Risposta di Swim & Fun

Mange tak for den positive anmeldelse og anerkendelse 🙏! Vi er glade for at høre, at du oplevede en super hurtig respons fra vores kundeservice angående PP03 fejlen på din varmepumpe. Det betyder utroligt meget for os at kunne levere en hurtig hjælp til vores kunder 🙂.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores team.

Venlig hilsen Swim & Fun teamet 🌊☀️

God service og effektivt levert på døra…

God service og effektivt levert på døra av UPS. Også før tiden. Kjempe fornøyd med dere😀😀😀

21 luglio 2023

Risposta di Swim & Fun

Tusind tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, din anerkendelse betyder meget for os 🙏 🙂.

Venlig hilsen Swim & Fun teamet

Havde en utæt pumpe som er blevet…

Havde en utæt pumpe som er blevet byttet til ny uden problemer

13 luglio 2023

Hej Jens Peter,

Tusinde mange tak for den meget fine anmeldelse 😊

Skulle der opstå spørgsmål el.lign. er du altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig god sommer! 😎
Swim & Fun

En virksomhed der har tillid til sine kunder

Sjældent oplever jeg virksomheder, der er så tillidsfuld som Swim & Fun!
Min kone og jeg købte en filtersystem til vores udendørs pool, tilbage i 2020 mener jeg. Kan også være 2021. Pumpen, vi fik leveret med systemet, gik i stykker. Jem og Fix, hvor vi købte sættet, ville have hele sættet tilbage, hvilket svarer til en komplet demontering af vores pool. Det kunne vi ikke leve med. Jeg kontaktede derpå Swim & Fun, som sagde at vi bare ville få en ny pumpe. I første omgang ville de have at jeg sendte et billede af den gamle pumpe, hvor jeg havde klippet strømkablet over, helt tæt på pumpen. Inden jeg kunne gøre det, skrev de: "Det behøver du faktisk ikke" - heri lå: "Vi har tillid til dig". Jeg sendte alligevel et billede.
To år senere, en måned efter reklamationsretten udløb, gik pumpen i stykker igen. Vi fik bare en ny tilsendt, uden problemer. Og ingen modkrav.
Det kalder jeg tillid! Tak, Swim & Fun, og i særdeleshed Line!

23 giugno 2023

Hej Albert,

Tusind mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det sætter vi rigtig stor pris på - det betyder meget for os med ros og anerkendelse.

Skulle der opstå spørgsmål el.lign. er du altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig god sommer! 😊
Swim & Fun

Svarer slet ikke på…

Svarer slet ikke på supporthenvendelser. Man bliver fuldstændigt ignoreret.
----
Jamen så oplys da jeres kunder om den forlængede svartid, så de ved det.

26 giugno 2023

Hej Henrik
Tak for din henvendelse og undskyld for den forsinkede respons. Vi beklager meget for den ventetid, du oplever. Vi har modtaget en betydelig mængde henvendelser i den seneste periode pga. det god vejr, hvilket har forårsaget forsinkelser i vores supportproces. Vi håndterer alle henvendelser, og vi arbejder hårdt for at nå igennem dem alle så hurtigt som muligt.

Ring gerne til vores kundesupport, så vi kan tage hånd om din sag hurtigst muligt.

Swim and Fun Pool heat pump 1401

Swim and Fun Pool heat pump 1401 with inverter function. After less than two month the heater come up with failure code EE01. The manual says, high pressure switch wiring or replace faulty high pressure switch.
Contacted Swim and Funs customer support for help. But still after 4 days no answer or contact with support.

I know update my rating of Swim and Fun. Reason:
Niclas from customer service answered my mail and proposed a solution for me. Nice job, Swim and Fun!

26 giugno 2023

Hallo Daniel,

Thank you for your inquiry. We deeply apologize for your unfortunate experience with our product!

We constantly strive to improve ourselves so that we can provide our customers with the best experience with our products.

Due to the lovely weather lately, our response time is unfortunately a bit longer. Our Customer Service has just contacted you with instructions so that we can resolve the matter as quickly as possible.

Best Regards
Team Swim & Fun

⭐ Thank you very much for your update!

Pool Disinfector

Firmaets "Pool Disinfector" angiver en holdbarhed på 1-2 måneder. Efter allerede ca. 8 dage (købt 13/6 og tom 21/6) er den tom. Reklamerer på mail 22/6 overfor firmaet, men hører intet.

Update: firmaet har efter denne vurdering (*) reageret og sendt en ny.

21 giugno 2023

Hej Christian

Grundet det dejlige vejr der har været de sidste par uger, er vores svartid desværre lidt længere. Vi har fundet din mail frem og svaret dig direkte. Håber du får svar på dine spørgsmål hos vores dygtige Serviceteam.

God sommer!

Med venlig hilsen
Team Swim & Fun

Byte av shuntventil

För ett år sedan så köpte jag en automatisk shuntventil av märket Swim&Fun. Tyvärr började den krångla till den här säsongen. Tog kontakt med Swim &Fun. Där fick jag ett väldigt bra bemötande. Skicka en kopia på köpet så skickar vi en ny ventil, var svaret jag fick. Sagt och gjort. Efter ett par dagar hade jag en ny ventil hemma. Detta kallar jag god service. Handlar gärna Swim &Fun produkter igen.

22 giugno 2023

Risposta di Swim & Fun

Tack för att du delade din erfarenhet med oss. Vi är glada att höra att du upplevde en positiv kundservice från Swim & Fun när din shuntventil krånglade 😊👍

Tack igen och ha en underbar sommar! 😎☀️

Vänliga hälsningar, Swim & Fun teamet

Köpte en filterpump som läckte

Köpte en filterpump som läckte. Skickade ett mail, förklarade problemet och la med en kort film.
Fick trevligt bemötande och en himla god service! 👍 Fick skicka över ett foto på kvittot också och nu är en ny pump på väg hem till oss.
Fantastiskt! 👍👍👍👍👍

20 giugno 2023

Risposta di Swim & Fun

Tack för din fantastiska recension. Det betyder mycket för oss att få en sådan positiv respons från våra kunder 🙏. Vi är glada att vi kunde hjälpa till.

Ha en underbar sommar! 😎☀️

Vänliga hälsningar, Swim & Fun teamet

Fick en väldigt bra service

Fick en väldigt bra service.
Linn har för mig att hon hette så.
Hon var väldigt duktig och kompetent hon visste vad jag menade vad jag behövde till pumpen. Så oerhört snäll och hjälpsam på alla sätt och vis. Tack så jättemycket för din snabba leverans. Så att jag fick igång min pump till min pool. 🤗💖🏆🥇🏵️🎗️🎖️🏅🏆🏆🏆🏆🏆🏆🤗💖💪🏽💖👍🏼

22 maggio 2023

Risposta di Swim & Fun

Tack så mycket för din fantastiska recension av vår kundservice. Vi är otroligt glada över att höra att du var nöjd med den hjälp du fick med din pump. Det gläder oss att Line var så duktig och kompetent, och att hon kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi är stolta över att ha sådana engagerade och hjälpsamma medarbetare i vårt team 😊

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss när som helst.
Vi önskar dig en underbar sommar 😎 ☀️

Toppenbra

Mycket hjälpsam service när min portabla ac slutat fungera. Snabba svar på Mail och jag fick besked bara en dag efter att de tagit emot paketet, att felsökning var klar.
Jag fick en ny på garanti.

26 maggio 2023

Risposta di Swim & Fun

Tack för din recension 🙏! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss. Vi är glada att höra att du upplevde vår service som mycket hjälpsam när din portabla AC slutade fungera.

Ha en underbar sommar! 😎 ☀️

Vänliga hälsningar, Swim & Fun

Død pool robot

Jeg var ude med en pool robot der var gået kold.
den var 2 år og 5 dage gammel, så frygtede der ikke var noget at komme efter, men min bekymring blev gjort til skamme.
Jeg fik det ordnet med det samme, og fik et smil og god weekend med :)
Super service.

26 maggio 2023

Risposta di Swim & Fun

Tak for din anmeldelse 😊. Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service. Din anerkendelse betyder meget for os 🙏.

God sommer! ☀️🏖️🌊

Venlige hilsener
Swim & Fun teamet

Hade problem med min poolrobot

Hade problem med min poolrobot. Ringde swim and fun för att beställa reservdel. Blev uppmanad att registrera en reklamation hos dem istället för hos den firma jag köpt den från.
Fick bästa hjälp och en reservdel utan kostnad.
Går inte att få snabbare och bättre service. STRÅLANDE

25 maggio 2023

Risposta di Swim & Fun

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med din poolrobot. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och att göra dem nöjda 😊
Trevlig sommar! 🌞

Vänliga hälsningar, Swim & Fun