Assist24 Recensioni 733

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Punkteret bil, en kedelig opdagelse en onsdag aften omkring 21.30. Ude ved et forsamlingshus i regnvejr Men...en super venlig fyr på centralen hos Vejhjælp lover hurtig udrykning - kort efter ringe... Leggi di più

Bestilte transport af en stormflodsramt bil den 25/12 kl 8.00, 15 minutter efter fik jeg et opkald fra en sød dame som som sku bruge et par detaljer vedrørende slutdestinationen og en time senere ring... Leggi di più

Jeg havde en meget fornem oplevelse med Jacob (mener jeg han hed) fra Assist24, der 2 gange på samme dag måtte komme mig til undsætning. Ingen slinger i valsen, kun ren og skær god service og fine... Leggi di più

1. Servizio di traino

Vores fokus er at give dig som kunde hurtig og korrekt hjælp døgnet rundt, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi forsøger altid at hjælpe dig på stedet, så du hurtigt kan fortsætte din rejse. Alternativt bugserer vi dig til et passende værksted. Hos Assist24 er vi eksperter i at hjælpe dig med blandt andet fritrækning, bugsering, starthjælp, hjulskifte, problemer med brændstof, autolåsesmed, autotransport med mere.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Kontoret er ligeglad med folk ventede…

Kontoret er ligeglad med folk ventede i 7.timer på at få hentet bil selv om de skrev er på vej hver gang man ringer bliver røret bare lagt på efter man har fået af vide at de er på vej værkstedet ventede hele dagen på at bilen skulle komme skal aldrig bruge det firma mer

15 aprile 2026

Elendig service!

Elendig service!
Jeg ringer for at få vejhjælp til lånebilen jeg har fået fra mit værksted.
De får de oplysninger de skal bruge og hjælpen burde være på vej. Så går der 15 minutter, så ringer kvinden fra centralen igen og siger at bilen skal leveres til et helt andet værksted 50 km. Fra hvor værkstedet er. Jeg siger det må være en fejl, men hun fastholder. Jeg ringer til mit værksted og de siger at det selvfølgelig er til deres værksted og ikke andre. De ringer til centralen igen og får rettet op på det. Jeg spørger så efter en cirka tid, men det kan jeg ikke få. Tiden går og endelig kommer der en sms om at de er på vej og at jeg kan tracke lastbilen. Der står 35 minutter. Jeg holder løbende øje med lastbilen og 2 minutter før den hyrde være her, dør sporingen af lastbilen. Jeg ser lastbilen drejer ind på en p-plads 200 meter fra hvor jeg holder.

Jeg ringer til centralen igen igen og får nu fat i en ny medarbejder. Han siger at lastbilen fik en anden opgave og forsøger at dække over det med at det er en politiopgave. Jeg brokker mig og fortæller at der nu er gået 2 timer og han mener der skal gå yderligere en time.

Kort efter ser jeg lastbilen køre afsted med en gravmaskine - næppe en politiopgave!

Jeg venter nu yderligere en halv time og får langt om længe sms om at hjælpen er på vej - og er fremme om 40 minutter! - altså mere end 3 timer efter jeg ringede efter vejhjælp.

Jeg smutter fra bilen og lægger nøglen - jeg aner ikke hvornår de dukkede op.

Jeg forsøgte i øvrigt at give dem meddelelse om hvor nøglen ligger, men de stoppede med at besvare telefonen på centralen…

Hvis du kan, så undgå dette frygtelige firma!

13 marzo 2026

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp
Virkelige behagelige mennesker både i telefon og chauffør.
15 min efter mit opkald var hjælpen på vej.. inden for 1 time var bilen afleveret på værkstedet 👌
5 ⭐️ herfra

18 febbraio 2026

de er ret dårlige til at infomer…

Assist24.
De er ret dårlige til at infomer kunden.
og man får en mail der står
følgende abonnement fornyes snart automatisk.
så ringer ind til dem, uden noget svar på mit sprgsmål.
det er hvad kan dårlig kundeservice.

29 gennaio 2026

Assist24 . 100% ingen hjælp.

Jeg ringer søndag omkring kl 18 for assistance til at bringe min bil hjem. Kæresten er på vej hjem, og bilens viskersystem knækker. Så der ingen funktionalitet er i viskerne. Det regner ret kraftigt, og hun tør og bør naturligvis ikke fortsætte med kørsel. Svaret fra Assist24 er følgende. Vi kan ikke bringe din bil hjem da den stadig kan køre. Mit svar til det. Men viskerne fungere ikke. Deres svar. Vi må ikke. Vi har fået ballade for det før.
Så med DEN melding kan jeg kun anbefale at man finder en anden udbyder af "vejhjælp". For der ER ingen hjælp.

7 dicembre 2025