Swim & Fun Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Havde en udfordring med min pool robot, som blev håndteret super professionelt og hurtigt, så vores pool igen fremstår ren og fin. Fem stjerner til kundeservice hos Swim & Fun

Jeg har en varmepumpe 1401 til min pool, hvor flow switch var gået i stykker. Jeg kontaktede Swim & Fun og talte med Niclas og Shaan, som var super service mindede og sørgede for at min sag blev behan... Leggi di più

Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Leggi di più

Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Leggi di più

1. Centro benessere

Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

44 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god service fra kundeservice da…

Rigtig god service fra kundeservice da min poolrobot ikke virkede i to omfang. Først sendte de en helt ny robot, da den ikke virkede ved køb. Anden gang, knap et år senere sendte de en ny motor.

18 luglio 2024

Hej Louise.

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🙂

Vi ønsker dig en rigtig god sommer, og vi håber du får stor glæde af din poolrobot ☀️😎

Kanonservice!

Kanonservice!
Hade en krånglande wifianslutning på en poolvärmepump.
Inte tusen knappval med krångligheter
De personer jag pratade med var både kompetenta och gjorde vad de lovade.
De skickade en ny wifimodel ena dagen från Danmark. Den kom med lastbil dagen efter.
Här har många företag mycket att lära.
Hoppas ni fortsätter med denna höga nivå på service.
Hälsningar Kenneth

10 luglio 2024

Hej Kenneth.

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme om din upplevelse hos Swim-fun. 🙏

Vi önskar dig en härlig sommar!

Asiakaspalvelu

Nopea vastaus asiakaspalvelusta ja ongelmaan löydettiin ratkaisu. Asiakkaalle annettiin myös arvokasta tietoa tuotteesta.

28 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Thank you very much for your feedback. We wish you a nice summer ☀

Swim & Fun Milano XL Solar Shower 35L

Swim & Fun Milano XL Solar Shower 35L
Lever ikke op til forventningerne.
Man kan ikke indstille brusehovedet, så den bruser mere lige ned af.
Vandhanen hang skæv på, for at kunne skrues tæt.
Og den blev ved med at være utæt, hvor vandslangen sad på, så røret tømte sig for vand.
Det var umuligt at rep, fordi det er sådan et billigt plastik gevind.
Kvaliteten er bare for ringe.

30 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at Milano XL Solar Shower ikke lever op til dine forventninger, og at du har oplevet problemer med installationen.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at løse disse problemer. Venligst kontakt vores kundeservice på 7022 6856, så vi kan assistere dig med installationen og sikre, at alt fungerer korrekt.

Venlig hilsen
Swim & Fun teamet

Tog lite för lång tid med återkoppling…

Tog lite för lång tid med återkoppling så jag var tvungen att ringa 2 gånger. Men därefter gick det undan, fick en ny fläkt på garanti skickad hem till mig. Nu fungerar allt igen och vi är nöjda.

28 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Tack för din feedback! Vi beklagar att det tog längre tid än förväntat.
Vi är glada att höra att allt löste sig och att du är nöjd med den nya fläkten.

Vi önskar dig en härlig sommar!

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice. Gode produkter til super priser og meget brugervenlig.

27 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Tak for den gode anmeldelse! 😀

Vi ønsker dig en rigtig god poolsommer! ☀️🏖️🌊

Hilsener

Jenny och servicekillen

Jenny gav oss ett bra bemötande och hon lovade snabb service av våran poolrobot , och det tog tre dagar från Dalarna i Sverige till Danmark och tillbaka ,det kallas expressfart 👍🌞

17 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Tack så mycket för din fina recension! 🙏Det gläder oss att höra att du var nöjd med vårt bemötande och att servicen på din poolrobot gick snabbt och smidigt. 😀

Vi önskar dig en underbar sommar! 🌞

Good communication

Good communication, listening. Good result.

26 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Thank you for your positive review! 🙏

We're thrilled to hear that you appreciated our communication and that you are satisfied with the results.😀

Wishing you a fantastic pool summer! ☀️😎

Best regards,

Bra och snabb support

Bra och snabb support vid problem med värmepumpen

Risposta di Swim & Fun

Tusinde tak for feedback. Vi ønsker dig en god summer ☀

Godt og hurtigt

Godt og hurtigt - brugbart svar fra kundeservice 🙏tak for det

25 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Tusind tak for din positive anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.😀

Vi ønsker dig en dejlig poolsæson. ☀️
😎

Bedste hilsner

God service

God service, gode kritiske spørgsmål blev besvaret med faglig god viden.

Venlig kundeservice og hurtig respons.

19 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service 😀

Vi ønsker dig en rigtig god sommer! ☀️🏖️🌊

Hilsener,
Swim & Fun teamet

Fantastisk og hurtig service.

Fantastisk og hurtig service.
Min varmepumpe til poolen var gået i stykker, og kunne ikke laves. Kundeservice tilbud en bedre model, da min pt. Ikke var på lager. Derudover sendte de den, uden beregning, til min adresse i Sverige. Den ankom efter 2 dage. Super service..tak

31 maggio 2024

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🙂

Vi ønsker dig en rigtig god sommer, og vi håber, du får stor glæde af din nye varmepumpe! ☀️😎

Fantastisk service

Fantastisk service. Da den underleverandør jeg egentlig havde handlet med ikke rigtigt tog ansvar, gjorde Swim & Fun til gengæld, da jeg rettede henvendelse til dem. Produktet jeg havde fået var gammelt og havde desuden fået en skade. Efter at jeg havde indsendt dokumentation erstattede de med det samme produktet - og sendte ovenikøbet en ekstra bøtte (Combitabs) med som beklagelse for mit besvær. Mine varmeste anbefalinger af et firma der tager ansvar og retter op, når der er sket en fejl. Og hey; fejl sker jo ...

18 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏 Vi er utrolig glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Din feedback betyder meget for os og er meget motiverende for vores arbejde.😀

Vi ønsker dig en dejlig sommer.☀️😎

Swim & Fun teamet

Super service . Tak Nam !

Min ellers super gode poolrobot /støvsuger scooby gik pludselig helt i sort 14 dage over reklamationsfrist . Jeg ringede til swim&fun og fik en snak med Nam som ville undersøge om de kunne gøre noget . Han skrev hurtigt tilbage, og en lille uge efter havde jeg en ny strømforsyning . Og scooby fungerer bare igen !
Stor tak til Nam og swim&fun

Risposta di Swim & Fun

Det er dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe dig med at få din poolrobot Scooby op at køre igen. Jeg vil sørge for at viderebringe din tak til Nam 😀

Hav en rigtig god poolsommer! 🌞🏊‍♂️

De bedste hilsner, Swim & Fun teamet

Beautiful pool and good after-sales service

Complicated contact at the beginning due to a factory fault but once contact was established with customer relations we were delighted with the solutions proposed and the responsiveness of the company advisor. We recommend these design and functional pools as well as the after-sales service.

17 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

We are very sorry to hear about your experience with the rust issues in your swimming pool and the lack of response to your inquiries. This does not meet our standards, and we understand your frustration.

We responded to your email yesterday and hope that our proposed solution will be satisfactory for you. We reply to all emails, but during the pool season, there can be longer wait times, and we are working to improve our response times.

We greatly appreciate your feedback and will do everything we can to resolve the issue and ensure your satisfaction with our service.

We wish you a lovely summer and hope to have the opportunity to make things right for you.

Best regards,

Varmepumpe med Display fejl

Har en Swim & Fun varmepumpe med en fejl i displayet. Jeg kontaktede Swim & Fun de kiggede på problemet og send mig et nyt display, og sendte mig en mail med forklaring om udskiftning.
Nu spiller det bare igen :-)
Hurtig og super god service.
Jeg er super tilfreds.

Tak for din anmeldelse!😀

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og at det nye display løste problemet.👍🙂

Hav en fantastisk sommer ☀️

Med venlig hilsen,
Swim & Fun teamet

Snabb återkoppling och ett trevligt…

Snabb återkoppling och ett trevligt bemötande av Jenny L på customer service. Löste mitt problem snabbt och enkelt.

RS

Risposta di Swim & Fun

Tack för din positiva recension! 🙏

Vi är glada att höra att Jenny kunde hjälpa dig snabbt och effektivt 👍🙂. Din feedback betyder mycket för oss 😀.

Ha en fantastisk sommar ☀️

They are THE BEST!!!

They are THE BEST!!!
Perfect service and always want’s to help the costumer.

You are NR 1!

Malmö, Sweden

11 settembre 2023

Risposta di Swim & Fun

Tack så mycket för din fantastiska recension!😀 Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att få sådan positiv feedback.🙏

Vi önskar dig en underbar sommar!☀️

Swim & Fun sköte min reklamation fantastiskt

Swim & Fun sköte min reklamation fantastiskt bra där Jenny Lewin gav mycket bra uppdatering hela tiden av vad som hände.

Tack för ert fina bemötande

4 giugno 2024

Risposta di Swim & Fun

Tack så mycket för din fina recension!👍 Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att Jenny kunde hjälpa dig på ett bra sätt. 😀Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback betyder mycket för oss.🙂

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!☀️😎

Teamet på Swim & Fun