Havde en udfordring med min pool robot, som blev håndteret super professionelt og hurtigt, så vores pool igen fremstår ren og fin. Fem stjerner til kundeservice hos Swim & Fun
Jeg har en varmepumpe 1401 til min pool, hvor flow switch var gået i stykker. Jeg kontaktede Swim & Fun og talte med Niclas og Shaan, som var super service mindede og sørgede for at min sag blev behan... Leggi di più
Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Leggi di più
Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Leggi di più
Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.
Ledreborg Allé 128C, 4000, Roskilde, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Swim & Fun
Har købt en poolrobot hos Swim and Fun som desværre gik i stykker efter 1 års brug. Robotten blev sendt til reparation og kom hurtigt retur og alt har bare fungeret super fint. Den bedste kundeservice, jeg længe har oplevet. Vil helt sikkert købe mit pooludstyr hos dem fremover :-)

Risposta di Swim & Fun
Waar de verkoper wederom niet thuis gaf, heeft swim and fun mij voor de 2e keer prima geholpen. Zij sturen voor de 2e keer kosteloos een nieuwe pomp, buiten de garantietermijn. Een speciaal woord van dank aan medewerker Nam, die snel en correct reageert en het probleem snel oppakt en afgehandeld heeft. Swim and Fun biedt wat mij betreft een top service, die je vandaag de dag niet veel meer tegenkomt. Echt grote klasse !!!

Risposta di Swim & Fun
Vældig god service. Havde brug for en reservedel, som de sendte ganske gratis. De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Swim & Fun
Mycket snabb respons, flexibelt bemötande och ett omedelbart och bra beslut för mig som kund. Serviceanda!

Risposta di Swim & Fun
Fin oplevelse med Swim and funs kunde service. De var hurtige på pletten til at tage telefonen og svare på mail. Tak for en fin og relevant mailkommunikation Nam Nguyen.

Risposta di Swim & Fun
Jeg har haft de bedste oplevelser med produkterne, og ikke mindst supporten, hvor de har ageret hurtigt og professionelt ved flere lejligheder. Vi har flere af deres produkter, og har kun gode erfaringer, på trods af de defekter vi har oplevet, som nemlig er blevet løst ultra hurtigt. Tak til Nam for det!

Risposta di Swim & Fun
fantastisk service og hjælp til at sortere min pool-inverter fra swim n fun … 1000 tak teamet Nam og niko… amazing 🤩

Risposta di Swim & Fun
5 stjerner for kundeservice minus én stjerne for selve produktoplevelsen.
Jeg var så uheldig at få en stribe fejlmeldinger på min 1½ år gamle Eeese luft-til-vand varmepumpe netop som juleferien indtraf. Sendte den til service på Swim&Funs regning og fik hurtigt svar, at den desværre ikke kunne repareres. Jeg blev tilbudt en helt ny på 16kW i stedet for den gamle på 9.5kW, da min model er udgået.
Flot service leveret med et smil af Nam Nguyen!

Risposta di Swim & Fun
Fantastisk hjælp fra Nam Nguyen i Swim & Fun med hjælp over en reklamation på min Blue Connect, som jeg havde købt et andet sted og hvor de ikke havde taget min reklamation alvorligt. Nu glæder jeg mig til at modtage nye reservedele.

Risposta di Swim & Fun
Studs på filter pumpe knækkede pga frost / kulde, da jeg vrikkede lidt i en slange - skrev til Swim & Fun lige før juledagene - de sendte den med det samme, så vildmarks bad ikke gik “ned” i julen - GOD service fra Nam 😊

Risposta di Swim & Fun
Meget hurtig respons fra Nam. Kort, godt og præcist svar på min henvendelse.

Risposta di Swim & Fun
Jeg skulle bruge information omkring en varmepumpe, forinden jeg gennemførte min bestilling. Fik hurtigt svar fra Nam, som gave mig lige præcis den information som jeg havde brug for :)

Risposta di Swim & Fun
Jeg anmelder normalt ikke, når en medarbejder beder mig om det.
Men i dette tilfælde vil jeg gøre en undtagelse, da jeg føler jeg har fået en fantastisk service af Nam.
Jeg havde problemer med at boksen til min poolrobot blev varm.
Jeg skrev derefter til Swim & fun, mellem jul og nytår. 6. Januar skriver Nam tilbage, og det ender med jeg får fremsendt en ny boks.
Jeg glæder mig til vinteren er ovre, så jeg kan få testet om den nye boks virker som den skal.
Venlig hilsen
Janni

Risposta di Swim & Fun
Tack Nam Nguyen och Jenny Lewin för snabb hjälp och mycket bra bemötande när jag fick problem med mitt Uv ljus.

Exemplary service
The damage on a power supply was replaced without discussion and sent to us in no time.

Risposta di Swim & Fun
… super service og meget informativ gennem hele processen fra modtagelse af min henvendelse til levering af produkt… Nam Nguyen behandlede mig venligt og respektfuldt og jeg følte mig tryg hele vejen…🙏🏼☺️