Havde en udfordring med min pool robot, som blev håndteret super professionelt og hurtigt, så vores pool igen fremstår ren og fin. Fem stjerner til kundeservice hos Swim & Fun
Jeg har en varmepumpe 1401 til min pool, hvor flow switch var gået i stykker. Jeg kontaktede Swim & Fun og talte med Niclas og Shaan, som var super service mindede og sørgede for at min sag blev behan... Leggi di più
Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Leggi di più
Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Leggi di più
Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.
Ledreborg Allé 128C, 4000, Roskilde, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Lätt att komma i kontakt med dem. Handläggare NAM var snabb, effektiv och hjälpsam.

Risposta di Swim & Fun
Väldigt tillmötesgående samt otroligt trevligt bemötande, löste problemen utan anmärkning. Alltid super trevligt med bra personal Nam Nguyen på rätt plats.

Risposta di Swim & Fun
Super god og hurtig service på en fejl på en robotstøvsuger til pool.
Kunne jeg giver 6 stjerner havde jeg gjort det 😁
Tak Nam Nguyen

Risposta di Swim & Fun
Havde fået smidt min oplader ud til min poolrobot støvsuger. Fik kontakt til Nam Nguyen hos Swim & Fun, som straks undersøgte, om de havde een liggende. Det havde de og den blev sendt kvit og frit til mig. Fantastisk go’ service fra Nam og Swim & Fun’s side. Kan helt klart anbefales og bruger dem gerne igen.

Risposta di Swim & Fun
Fantastisk god service. Tusen takk.
Mvh Ole Bjørn

Risposta di Swim & Fun
Lyn hurtig og god service af teknikeren Nam Nguyen . Der bare fixede et nyt internet kort til vores varmepumpe 🙏

Risposta di Swim & Fun
Mycket bra service. Even om jag strulade till och tok lång tid att hitta kvitto. Så löste Nam detta på et perfekt sett. Verkligen en riktig service mind.

Risposta di Swim & Fun
Vänliga och professionella. Jag fick hjälp direkt och fick skickat en reservdel som jag tappat bort.

Risposta di Swim & Fun
Jag fick problem med en flow sensor och dels fanns det bra video på nätet och dels svarade Nam Nguyen direkt när jag ringde och jag fick snabbt svar på mina frågor och hjälp att upprätta ett reklamationsärende som togs om hand direkt och reservdelen skickades.
Stort plus att man svarar i telefon

Risposta di Swim & Fun
Fantastisk service og hurtig respons på en reklamation over en strømforsyning.
Det kunne på ingen måde gøres hurtigere og bedre end den service og ombytning jeg fik her.
Stor ros herfra.

Risposta di Swim & Fun
I had the pleasure of shopping at this store and I am extremely impressed with their customer service. The responses to my messages were lightning fast, which is rare these days. Every question and concern I had was addressed with the utmost care and professionalism.
The customer service team not only responded quickly but also offered specific and helpful solutions, making the entire shopping process incredibly pleasant and hassle-free. Thanks to their dedication and attention to customer needs, I will definitely be returning to this store and recommending it to others.
Thank you very much for the excellent service and I wish you continued success!

Rask og profesjonell hjelp
Dyktig og høflig kundeveileder i
Nam Nguyen
Anbefales

Risposta di Swim & Fun
Jeg manglede et par dele til montering af min Swim & Fun 12kw varmepumpe. Nam i kundeservice hjalp mig hurtigt igennem så jeg kunne hente de dele jeg manglede samme dag og få varme på poolen.
Stor ros herfra for en professionel service!

Risposta di Swim & Fun
top company excellent service. fantastic availability. in the future always swim&fun! thanks you are fantastic.
I wrote the truth. In Italy I have never seen such a serious company. I had the pleasure of speaking with Nam Nguyen who was kind and helpful, he answered all my questions. I will buy swim&fun again!

Risposta di Swim & Fun
A guy named Nam Nguyen handled the matter with a professional and quick response. I can definitely swear that I will continue to use your products and recommend them to other friends, thanks to the great customer service.

Risposta di Swim & Fun
En Perle i Servicelandskabet.
Køb: Varmepumpe 1401.
Efter flere års erfaring med diverse virksomheders kundeservice må jeg indrømme, at Swim & Fun Scandinavia skiller sig markant ud fra mængden. Det er sjældent man støder på kundeservice af så exceptionel karakter i dagens Danmark.
Hver eneste gang jeg har haft spørgsmål eller udfordringer, har de reageret lynhurtigt og med en ekspertise, der vidner om både erfaring og grundig produktkendskab. Man mærker tydeligt, at man taler med folk, der virkelig ved, hvad de snakker om.
Det mest imponerende eksempel på deres enestående service oplevede jeg for nylig: Efter næsten tre år havde jeg mistet nogle dele til et produkt, jeg havde købt hos dem. Jeg kontaktede dem blot for at høre, hvor jeg eventuelt kunne købe erstatningsdele. Til min store overraskelse svarede Niclas Arnsberg prompte tilbage, at han uden beregning ville sende mig de manglende dele - helt gratis!
Denne form for kundeservice hører til sjældenhederne i vores tid, hvor mange virksomheder glemmer værdien af langvarige kunderelationer. Swim & Fun Scandinavia viser med al tydelighed, at de forstår, at kundeservice ikke slutter ved købstidspunktet, men fortsætter gennem hele produktets levetid.
Vi kunder bør virkelig værdsætte virksomheder som Swim & Fun, der holder den gamle servicedyd i hævd og behandler deres kunder med respekt og imødekommenhed.
Fem stjerner er næsten ikke nok til at beskrive den service, de leverer!

Risposta di Swim & Fun
Hvert eneste år bruger man timer på varmepumpen for at få forbindelse til app og netværk, den er komplet umulig.
Har ringet og snakket i en uendelighed de øvrige år, i år gider jeg simpelthen ikke mere, en stor varmepumpe som man ikke kan styre på app, wifi er simpelthen så ringe.

God og hurtig service.
Havde problemer med wifi modulet i min varmepumpe - fik tilsendt et nyt modul dagen efter 🙂

Risposta di Swim & Fun
Grymt bra bemötande när jag behövde en ny reservdel till min trasiga pool. Svar dagen efter att dom skickat reservdelen till mig.