Jeg købte billige flybilletter hos dem. Ved en fejl fik jeg trykket nej til alm. håndbagage. Efterfølgende opringning 2 gange hvor jeg talte med en meget lidt kundevenlig englsktalende person, de... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Skulle ombooke et fly fra Singapore til Cph. Det skulle koste kr. 1375,- hvilket nok er ok, problemet er bare de har trukket beløbet 2 gange på mit kort og fortalte efterfølgende de ville refundere d... Leggi di più
Jeg havde en rejse til overvågning og et stykke tid efter kunne se at prisen er ved at stige, købte jeg det tur og retur billet ved den tro at den var som jeg havde checket. Jeg betalte også gebyr for... Leggi di più
แย่ที่สุด อย่าไปใช้เด็ดขาด หลีกเลี่ยงให้ไกลที่สุด โดยเฉพาะถ้าต้องเปลี่ยนแผน เชื่อถือไม่ได้บอกว่าจะได้เงินคืน เจ็ดพันกลับได้แค่ สี่พัน แถมไม่มีใบเสร็จ คุยได้แต่ทางแช้ต ติดต่อคุยจริงๆ ไม่ได้เลย ให้ซื้... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Supersaver.dk
Informazioni fornite da varie fonti esterne
IMPORTANT NOTIFICATION
Due to the current situation caused by the Coronavirus outbreak, a huge amount of requests is being received by our Customer Support team. As a result of this, we are facing very long waiting times on all communication channels and currently we do not provide replies to reviews on Trustpilot.
Please use the below link to verify online if an airline permits any refunds or changes and receive guidance on further possible steps:
Thank you for your understanding.
Vores mål er at tilbyde dig markedets laveste priser på rejser! Du kan booke rejsen nemt og trygt hos Supersaver. Hos os finder du et bredt udbud af rejser blandt 650 flyselskaber, 240.000 hoteller, ferieboliger i op mod 80 lande samt udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.supersaver.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Superbad not supersaver!
Super bad not supersaver!
Don’t do my mistake
Go and check another company can offer you flexibility for changing or cancellation without wasting all you money
Brug aldrig Supersaver …
Brug aldrig Supersaver …
Vi skulle til Cypern i sommer , de valgte så at aflyse flyrejsen 15 dage før vi skulle afsted . Så startede problemerne da først , vi fik ikke automatisk pengene tilbage da Supersaver valgte at aflyse . Så ville de have et gebyr for at betale viores egne penge tilbage , men det nægter jeg så at betale , stoler slet ikke på dem .. Alt kommunikation foregik på gebrokkent engelsk med et Call Center fra Østen , hvor man ikke fatter noget som helst . Så her 5 måneder senere har jeg ikke set en klink og har fået et firma til at køre sagen ….
Lidt for hurtig på aftrækkeren og lavede fejl
Jeg havde været lidt for hurtig på aftrækkeren og bestilt rejse til en måned efter jeg rigtigt skulle af sted - men afbestillingen fungerede nemt og hurtigt til et gebyr under 300 kr.
Ift. at jeg købte billetter uden nogen afbestilling var jeg meget taknemmelig og glad, da jeg ellers stod til at miste 11.000 kr. i stedet. I emailbekræftelsen, jeg fik ti minutter efter, stod der at jeg ville modtage pengene inden for fem hverdage.
Alt i alt en god oplevelse når man er lidt morgentræt og selv har lavet fejl. Glæder mig til at se pengene på min konto igen. :-)
Hvor svært kan det være
skulle uventet af sted, dvs. købte billet med 7 dage til afgang; men i stedet for den sædvanlige bekræftelse kom der blot en mail med info om, at bookingen først skulle bekræftes af flyselskabet og at det kan tage 12 timer ...
Da der efter 3 dage ingen bekræftelse/billet kom, tog jeg kontakt til "kundeservice" som mente at det nogle gange kan tage længere! Da jeg bad om at få bestillingen annulleret var svaret at "Jeg skal holde mig til reglerne", og at "Supersaver informerede i forvejen om at der kan gå noget tid inden flyselkabet bekræfter." Dårlig stil, lousy service!
Dagen efter kom der så mail med teksten "din bestilling kunne ikke gennemføres" og at "pengene jeg havde betalt vil blive refunderet i løbet af 3 til 5 dage".
Snyd og bedrageri at sidde med kundens penge i så mange dage som muligt; Supersaver vidste da i forvejen at der ingen booking bliver foretaget; med en rute "udenfor deres område"!
Med 2 dage til afgang købte jeg den samme billet hos flybillet.dk, efter genemført betaling tog det mindre end 2 minutter, så var bookingen bekræftet og min e-billet i indbakken.
Hvor svært kan det være, Supersaver,
lad være med at spilde folks tid!
God service ved en rigtige medarbejder
Jeg købte billige flybilletter hos dem.
Ved en fejl fik jeg trykket nej til alm. håndbagage.
Efterfølgende opringning 2 gange hvor jeg talte med en meget lidt kundevenlig englsktalende person, der øjensynligt ikke forstod engelsk og ikke ville hjælpe mig med at ændre min billet. Henviste mig dog til at ringe dagen efter til dansktalende person. Her var servicen til gengæld rigtig venlig og fin, og min billet blev ændret uden problemer.
Hvis ikke jeg havde haft 2 meget dårlige oplevelser ved mine 2 første kontakter aftenen forinden havde jeg helt klart givet 5 stjerner.
Hvis muligheden for nul stjerner var…
Hvis muligheden for nul stjerner var der, gav jeg det!
Købte rejse tur/retur til Sarajevo for 6 veninder og mig selv. Turen hjem blev aflyst 1 døgn før hjemrejsen og efterfølgende har det været umuligt at få pengene tilbage for den aflyste hjemrejse ( som iøvrigt endte med at koste et tabt feriedøgn og 36000kr ). De henviser til airhelp som kontinuerligt udbeder sig alle mulige dokumenter, igen og igen, så man til sidst bare opgiver! Talentløst selskab! Hold jer langt væk!
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK! SVINDEL OG DÅRLIG KUNDESERVICE!
Vi købte flybilletter + 4x bagage, men da vi skulle tjekke ind på både ud- og hjemrejse fik vi at vide, at SuperSaver ikke havde registreret nogen bagage hos flyselskabet. Vi fik derfor lov til at betale for vores bagage IGEN og har nu kr. 3500 ude og svømme. Deres kundeservice er nogle stakkels mennesker fra Asien, som tydeligvis er ansat til, at prøve og overbevise folk om, at der bliver kigget på sagerne, men at de altså ikke kan hjælpe "in this matter". Vi har oprettet en claim i deres system, men har ikke modtaget bekræftelse på modtagelsen. Vi har besvaret en mail som vi fik tilsendt efter at have talt med, hvortil vi skulle beskrive situationen og vedlægge bilag men heller ikke her har vi modtaget svar og/eller bekræftelse for modtagelsen.
Book aldrig hos Supersaver!
Hvorfor stjæler I fra børn, Supersaver!
Hvorfor stjæler I - Supersaver, fra børn?
Tilbage til 2020 da Covid brød ud, havde min søn på daværende tidspunkt 5 år og jeg købt billetter til Krabi Thailand med Thai Airways i sommeren 2020 gennem Supersaver.
Alt blev naturligvis aflyst grundet COVID udbruddet.
I efteråret 2021 åbnede Thailand igen for turisme og vi ville indløse vores vouchers (approx 1250 euro). Så jeg kontaktede supersaver pr. telefon for at omsætte vores tilgodehavende til flybilletter med afrejse 22/07-2022. Jeg var villig til at betale evt. difference.
Jeg blev mødt med:
Kundeservice medarbejder der fortalte at hun havde ikke ‘kundskaben’ til at booke voucher billetter (ca. 2 timer i telefontid fra start til slut). Hun fortalte sagen ville overgå til et særligt teknisk support team. Hvornår kan jeg forvente at høre fra dette team, spurgte jeg? Hun svarede at det ville jeg i det nye år - altså 2022, for de prioriterede seneste kunder først- de som snart havde afrejse. Jeg svarede at så burde jeg med en 2020 dato vel ligge først i køen.
I foråret 2022 blev jeg kontaktet telefonisk af teknisk support.
- At jeg ingen ret til billetter havde, tiden var udløbet! Jeg havde dog sat mig ind i sagerne - også hos Thai Airways, og jo, jeg havde bestemt ret til nye billetter.
Jeg fik oplyst at de skulle undersøge nærmere og ville vende tilbage.
På trods af at jeg havde oplyst ønsket/valgt afrejsedato - 22/07-2022, så modtog jeg først et opkald den 27/07-2022 og samme dag en mail at NU havde supersaver et voucher nummer for min søn og jeg…
Meget spekulativt!!!
Det var vi på anden ferie. En ferie vi nød på trods af, at min dejlige søn havde drømt om hellere at vende tilbage til Thailand. For VORES EGNE PENGE. Penge som Supersaver har stjålet fra ham og jeg! Helt kalkuleret!
Nu har jeg så i denne uge forsøgt igen! at omsætte vores vouchers til vores egenbetalte ferie til Krabi sommer 2023. Og IGEN mødes vi af forhindringer.
Kundeservice kender ikke til vores voucher numre, de kan ikke booke, der skal videre til teknisk support (på trods af en mail fra jer Supersaver med voucher numre og beløb pr. voucher).
Så igen må vi vente på teknisk support. Og et Supersaver som agerer som de kalkuleret tager folk i r****.
Og stjæler fra børn. STJÆLER penge fra en lille familie, glædelig forventning, feriestunder- og mistede minder.
Hvordan kan I dog være jer selv bekendt!!! At stjæle fra børn!!!
Brug dem IKKE
Via Supersaver købte jeg flybillet til Wien med Ryanair. Der gik flere ting galt med boardingpasset og da jeg kontaktede Supersaver, måtte jeg flere gange spørge. om jeg talte med en robot. Uforståeligt engelsk. Og de var til ingen hjælp overhovedet! Brug dem ikke!
I paid for extra 10kg cabin bag but…
I paid for extra 10kg cabin bag but once i came to check in desk the airline infomed me that you do not have that extra bag on your ticket, even i got an email from supersaver. The airline said that the super saver did not added it on your ticket. I paid double price for that bag in airport. This is simply a very bad service.
Run away from this company
Run away from Supersaver!!! I booked a flight ticket thinking that I found a good price. Unfortunately, I did not read reviews beforehand. Once I booked, I did not receive the confirmation for 3 days. And when they got back to me, it was with the news that they could not confirm my flight. That left me without the ticket 2 days before the travel. During that time, flight tickets, of course, increased immensely.
I've read other comments and most people experience the same. AVOID SUPERSAVER and save your energy and resources for better, more ethical companies.
LPAIIK traveldokument 60 716402
LPAIIK traveldokument 60 716402
Fly out TXOM3T / Fly home to Copenhagen TXNMIU( LH) / booking no 22DQJW From Athen 14.20 to Copenhagen: When we payed: We got CHANGED ticket? Fly Home with Lufthansa Athen Frankfurt Change fly LH 1279 to Copenhagen fly 830 total change fly / 50 min.???? / I AM HANDICAP with whealer chair/ rolator?? 50 min. change a fly with / whealerchairs 50 min.????? have ask for a new booking hom. BUT only english peopel do not help us! super saver why not send us a new booking / accept a new fly and new hometime
Gør det ikke...........
Gør det ikke...........
De kan være op til 72 timer om at bekræfte en booking, så du ved ikke om du har købt en flybillet eller ej.....
Ingen hjælp at hente i kundeservice. De er uforskammet og kommer bare med informationer og dårlige undskyldninger, men ingen hjælp....
Måtte købe en anden flybillet direkte hos flyselskabet for at være sikker på at komme afsted, men SuperSaver ville ikke refundere mine penge selvom de ikke kunne bekræfte om jeg havde en flybillet eller ej.
Et værre scam
Hat ikke forstået endnu, hvad ‘tricket’ er, men har nu prøvet i to dage at købe forskellige (billige) billetter - men v betaling opstår ‘behandlingsfejl’ og så kan de pludselig kun fås til højere pris. Har skiftet lokation og pc, og det samme sker hver gang. I supporten siger de det skyldes fejl fra flyselskabet. Men mon dog flere selskaber har det problem over flere dage samtidig…
HOLD JER VÆK!
At virksomheden må eksistere er mig et under.
HOLD JER VÆK! De låser dig i en dårlig handel indtil det er for sent. Kundeservice er en by i Indien (bogstaveligt talt) og der er ikke meget af den. Ringer man til kundeservice venter du i en kø af +30, hvorefter de lægger på. Ingen hjælp at hente
Scam
My plane gets cancelled and then I ask for a refund, and they don't even give me half of what I payed for the tickets. This company should not exist. Don't buy from them.
Frygteligt kundeservice
Frygteligt kundeservice. Vores fly bliver aflyst og vi vil gerne have pengene tilbage, dog skal vi stadig betale administrationsgebyr til supersaver så vi får ikke alle vores penge tilbage. Jeg har snakket med flere medarbejdere og deres engelsk er så dårligt at man ikke kan forstå hvad de siger og dermed også hvilke muligheder der er.
Jeg vælger ALDRIG at købe flybilletter igennem dem igen!
Umuligt at få refusion
Jeg blev sammen med ganske mange andre passagerer bedt om at forlade et WizzAir fly fra Billund, pga. manglende kabinepersonale. Jeg har forsøgt at få billetten refunderet hos både WizzAir og Supersaver. Supersaver lader som om de sagsbehandler, men man bliver bare stillet rundt blandt indiske uvidende medarbejdere. De lover at man bliver ringet op, men der sker intet. Jeg tror de modtager en refusion fra luftfartsselskabet, beholder pengene og forsøger at fremkalde en vildfarelse hos kunderne om at det er meget svært. Det er formentlig bedrageri.
BRUG DEM IKKE!
Gør det ikke. De skulle have haft 0 stjerner. Det er simpelthen gement tyveri.
Corendon aflyste vores fly. De har nu refunderet vores rejse. Men differencen til det beløb som vi betalte supersaver kan vi ikke få igen.
De lyver om sagen. Sender sms om at de har prøvet at ringe flere gange. Vores telefoner har ikke ringet.
Det har jeg så lige konfronteret dem med. Fik fat i en dårligt engelsktalende Inder med et skrigende barn i baggrunden. Da jeg bad hende om at flytte barnet og gentage hvad hun sagde, smed hun røret på.
Tror aldrig vi ser de penge. Men det firma skal ødelægges. Så det ikke går ud over andre.
BRUG DEM IKKE!
Skulle have haft 0 stjerner!
Skulle have haft 0 stjerner!!
Dette selskab er decideret ude efter folks penge og ude på at snyde alt hvad de kan!!
Bestilte flybilletter via Travelmarket og man aner desværre ikke at man havner i kløerne på Supersaver, før man har betalt og det er for sent.
Vores fly på både ud og hjemtur blev aflyst. Supersaver mener så at de både har ret til at beholde “Cancellation fee” og pladsreservation for pladser vi ikke har.
Vi bad om at få lov til at snakke med en superviser (lovede os at der kun gik 24 timer). Efter 6 dage fik vi en sms, om at nu havde denne Superviser forsøgt at ringe……..Men der var intet opkald i opkaldsinfo at spore. Det var ikke forkert nummer, da vi jo modtog sms om det.
De påstår så at det er Corendon de liiiiiiiiiiige skal have pengene ud af først??? Hvilke penge? For det er dem selv som har tilbageholdt for pladser og aflysningsopkrævning!!! Hold jer væk hvis i kan! Travelmarket og andre bookingsider, er farligt at bruge. Køb i stedet direkte fra flyselskabernes sider. Så ryger man ikke i kløerne på tyveknægte som disse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.