Jeg købte billige flybilletter hos dem. Ved en fejl fik jeg trykket nej til alm. håndbagage. Efterfølgende opringning 2 gange hvor jeg talte med en meget lidt kundevenlig englsktalende person, de... Leggi di più

Skulle ombooke et fly fra Singapore til Cph. Det skulle koste kr. 1375,- hvilket nok er ok, problemet er bare de har trukket beløbet 2 gange på mit kort og fortalte efterfølgende de ville refundere d... Leggi di più

Jeg havde en rejse til overvågning og et stykke tid efter kunne se at prisen er ved at stige, købte jeg det tur og retur billet ved den tro at den var som jeg havde checket. Jeg betalte også gebyr for... Leggi di più

แย่ที่สุด อย่าไปใช้เด็ดขาด หลีกเลี่ยงให้ไกลที่สุด โดยเฉพาะถ้าต้องเปลี่ยนแผน เชื่อถือไม่ได้บอกว่าจะได้เงินคืน เจ็ดพันกลับได้แค่ สี่พัน แถมไม่มีใบเสร็จ คุยได้แต่ทางแช้ต ติดต่อคุยจริงๆ ไม่ได้เลย ให้ซื้... Leggi di più

1. Sito di ricerca di voli aerei

Informazioni su Supersaver.dk

Informazioni fornite da varie fonti esterne

IMPORTANT NOTIFICATION

Due to the current situation caused by the Coronavirus outbreak, a huge amount of requests is being received by our Customer Support team. As a result of this, we are facing very long waiting times on all communication channels and currently we do not provide replies to reviews on Trustpilot.

Please use the below link to verify online if an airline permits any refunds or changes and receive guidance on further possible steps:

Thank you for your understanding.

Vores mål er at tilbyde dig markedets laveste priser på rejser! Du kan booke rejsen nemt og trygt hos Supersaver. Hos os finder du et bredt udbud af rejser blandt 650 flyselskaber, 240.000 hoteller, ferieboliger i op mod 80 lande samt udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser.

1,4

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Jeg bestilte billetter til Grækenland…

Jeg bestilte billetter til Grækenland og betalte 200 euro for at få indchecket baggage. Da vi fik vores boardingpass, var der ingen bagge, så vi måtte betale endnu 200 euro på flyselskabets hjemmeside. Jeg skrev til Supersaver og fik en klageformular 02.07.2023. Jeg har ikke hørt fra dem siden. Fupfirma.

2 luglio 2023

PAS PÅ SUPER SAVER

Min kone skulle til Nanning, Kina, fra Kbh. via Shanghai til 11.000Kr, men blev afvist i Shanghai, og blev nød til at købe ny billet til 1250 Kr fra Shanghai til Nanning og retur billetten blev automatisk annuleret, prøvede at få penge tilbage fra returbilletten, men de sagde jeg skulle ringe til flyselskabet i Shanghai, men de henviste igen bare til Supersaver, som ikke kunne gøre noget siger de og måtte så købe en ny returbillet til lidt over 8.000Kr., så pas på SUPER SAVER, ihvertfald hvis der sker noget, så gør de ingenting og hjælper på ingen måde og vil ikke betale noget som helst, prøvede også at sende mails for at få penge tilbage, men den var overfyldt de 4 gange jeg prøvede at sende mail til dem.
Booking og fly nr:
Ordre nr MPR32V, booking nr. ORPCXU, Check-in-nummer flyselskabet W7MR03(AY), MYEEQV(HO) og flyrejse fra Shanghai til Nanning, selvbetalt (1.250) var CZ3290 og hjemrejsen som også var selbetalt (8.000Kr) fra Nanning til København var PKHEJ1 og følgende fly blev brugt CA1932, CA911 og SK1409

27 dicembre 2023

Completely unnecessary company

Bad customer service and inability to actually provide services that were purchased through them.

Avoid them at all cost and just buy the ticket directly from the airlines instead, save yourself the headache and hassle of dealing with them

20 dicembre 2023

Worst customer service ever experienced

Will never use supersaver again. I made a booking that we needed to rebook to another day do to our daughter being ill. This should be a rather simple task, however supersaver could not help and referred to the airline. The airline referred back to supersaver, responsible for the booking, but we continued to get the answer that they could unfortunately not rebook our tickets today, because their system did not work, later other excuses like us being too late in the process even though we had spend the entire day trying to chance the booking. They also refused to contact the airline themselves and we had to be the middleman communicating between supersaver and the airline.
In the end, we had to cancel the entire trip and book new tickets through another agency, even though it was included and possible to rebook, supersaver customer service could not provide any support at all. Now we had to pay for new tickets two days before departure instead of the small fee that was included in a rebooking.

19 dicembre 2023

Ændringsbar billet 🤥

En stjerne som de bestemt ikke fortjener - de burde få O stjerner, hvilket desværre ikke er muligt.

Vores datter læser i Boston USA og skal hjem her til jul. Vi valgte at tilkøbe en ændringsbar billet, da vi ikke vidste hvornår hendes sidste eksamen var.
Da vi blev bekendt med hendes sidste eksamen, ville vi ændre billetten så hun kunne komme hjem 2 dage før planlagt. Men supersaver siger at vi nu selv skal kontakte flyselskabet for en ombookning. Ifølge flyselskabet skal det ske gennem supersaver, som er dem som har købt billetterne.
Vi har nu brugt 4 dage på at få ombooket vores billetter hos Supersaver uden held. Når man kontakter dem via chatten forsøger de at udskyde tiden med "vi har brug for mere tid til at undersøge jeres ordre" - "undskyld med vi har brug for mere tid - håber I har tålmodighed" osv. osv.
Vi har spildt vores tid og betalt for en ydelse som vi ikke får.
Jeg er rasende og vil gerne advare andre mod deres svindelmetoder-

24 novembre 2023

Hold jer langt væk fra Supersaver

Jeg og mine 2 børn bookede flybilletter fra Billund til London med supersaver. Vi fløj med Ryan Air . Jeg betalte Supersaver 300kr for at håndtere og sende vores boardingkort til os. Flyet afgik kl.6 morgen. Ved midnat havde vi intet hørt fra Supersaver, jeg kontaktede selskabet og fik nu at vide, at de ikke kunne tjekke os ind. Det måtte vi selv klare. Ingen advarsel fra Supersaver overhovedet, og jeg have også betalt dem for at orientere mig, hvis der opstod problemer. Kort sagt: Supersaver holder ikke deres aftaler, det er et pengegrisk fupfirma, der kun bøffer kunden!! Hold jer langt væk fra Supersaver!!! Efter vi kom hjem kontaktede jeg Supersaver for at få mine penge retur. Det eneste svar jeg fik var: vi vil ikke refundere dine penge - det er ikke vores politik!!!
Det er langt ude!!!

8 novembre 2023

Snydt for tusindvis af kroner

Jeg bestilte en billet. Men en time efter bestillingen fik jeg melding fra min datter og svigersøn om, at de måtte ændre rejsedatoen. Så jeg skyndte mig at kontakte Supersaver for at afbestille igen - i god tro om 24-timers afbestillingsreglen.
MEN Supersaver nægtede at afbestille billetten gratis. De sagde, at jeg havde bestilt billetten ved 23.30-tiden om aftenen. Og ifølge deres regler kunne jeg kun afbestille inden for de samme 24 timer - altså jeg skulle have afbestilt inden kl. 00.00. Siden jeg ikke havde gjort det, kunne de ikke tage imod min afbestilling.

Efter lang diskussion endte de med at give mig lov at få billetterne refunderet mod et gebyr på 450 kr. pr. billet. Det accepterede jeg - også skriftligt. Da jeg ikke fik penge, ringede jeg og spurgte, hvornår pengene kom. Jeg fik at vide, at de ikke har en øvre tidsgrænse for refusion af kundernes penge. De nægtede at svare på, om det var måneder eller år... Det er nu et år siden, og jeg har trods flere rykkere aldrig fået mine penge.

Jeg vil stærkt advare imod at købe billetter via Supersaver - som fortsat skylder mig flere tusinde kroner!

Venlig hilsen

31 ottobre 2022

Ingen besked om ombookning.

Havde booket billetter til Porto.
Betalt for indtjekning 170 kr.
Fra CPH ingen problemer. Fik boardingkort via mail.
Fra OPO fik vi mailbesked om at vi kun kunne checke ind i lufthavnen.
Ingen årsag angivet.
Tjekker så hos AirFrance som vi skulle flyve med fra OPO TIL PAR og videre til CPH.
Fly OPO -PAR ok. Men flyet til CPH senere om aftenen var aflyst.
Derfor var vi ombooket til dagen efter 0715.
Supersaver kunne kun foreslå et meget tidligere fly fra OPO hvilket vi ikke kunne bruge.
Intet tilbud vedr evt hotel og overnatning.
Nu var vi så forberedte. Havde vi ikke SELV taget initiativ havde vi stået i lufthavnen og fået beskeden.....
Det er bare ikke GODT nok SUPERSAVER.
Det endte med at koste os en billet til CPH for egen regning så vi kunne komme hjem som planlagt.
ALDRIG MERE Supersaver.

25 ottobre 2023

Dårlig service, rod i butikken, uforståelige medarbejdere i Indien

I februar var vi 5 personer der bestilte flybilletter til Berlin i november måned. 2 købte direkte af flyselskabet men vi var 3 der valgte supersaver. DET SKULLE VI IKKE HAVE GJORT.
I juni måned fik den ene af de tre at vide, at flyet retur fra Berlin var rykket fra kl. 18.00 til 13.25. På flyselskabets hjemmeside kunne vi se, at flyet kl. 18.00 stadig var åbent, men var naturligvis noget utilfredse med, at den ene af os skulle hjem 4 timer for de andre. Vi har så i dag brugt tid på at se, om vi kunne ændre dette, så vi alle 5 kom med samme fly. Det viser sig så i dag - 14 dage før afrejse - at flyet kl. 18.00 er cancelleret, men kun den ene, der har købt via Supersaver har fået besked på, at hjemrejsen er rykket. Når man så ringer til Supersaver, får man - ja, man tager sig til hovedet - fat i en person der sidder på den "Anden side af jordkloden" og taler et meget vanskeligt forståeligt "Indisk engelsk". Summa summarum var dog, at hun undersøgte sagen og derfor kunne fortælle mig, at de i september måned også havde meddelt os og mailen nok var gået i vores spamfilter. Efter at have været hele spamfilteret igennem for september, ringede jeg en gang mere til Supersaver Indien, og insisterede på, at de genfremsendte den mailen fra september. Og vupti...så kom den ind i min indbakke på samme måde, som mine bookninger var kommet i februar. Det besynderlige er så, at når jeg så går ind på mine bestillinger i supersaver.dk, så står mit hjemrejsetidspunkt stadig til kl. 18.00. Det er altså ikke blevet rettet, og så hjælper det jo ikke noget, at de skriver, at man selv skal holde øje med ændringer i flytider, hvis de heller ikke dér har orden i sagerne.

26 ottobre 2023

Worst treatment

Worst treatment - had my flight from Madrid to Copenhagen cancelled - I spent hours to talk to a complete useless Indian call centre - they claimed they worked hard for me they had no absolutely no decision power or ambitions to assist. Was offered a replacement flight 4 days after my cancelled flight despite several other possibilities the day before and the day after the cancelled flight. Had to buy a new one way ticket myself and spent 700€. Had they been honest from my first contact my selfpaid ticket would have been cheaper. Only comment from Supersaver was: “we cannot help you nor give you any compensation but would recommend not using us next time”. THANKS for ruining my Madrid vacation and costing me 700€ extra. Hope you soon go bankrupt - please do not use this scam company

22 ottobre 2023

FUP FIRMA

Vi havde bestilt Fly og betalt for 6 ekstra kufferter, men Supersaver havde ikke bestilt og betalt for de baggagen, så vi måtte betale i lufthavnen. DÅRLIG STIL. blot at modtage over 3000 kr. uden at betale flyselskabet, og super pinligt for os at stå i lufthavene og skulle diskutere med flyselskabet. NU vil de selvfølgelig ikke bare betale beløbet tilbage, selv om de kan se at fejlen ligger hos Supersaver - FUP firma.

14 ottobre 2023

Got a refund with my cancelation insurance

I had booked a return flight for a dream holiday with Supersaver for my fiance and me. Because it was an expensive flight, I decided to add cancelation insurance. This was offered by Xcover.
Unfortunately I came down with covid and had to cancel. I contacted Supersaver and asked for advice. They said I should print a medical form and have it signed and stamped by my doctor and upload it to Etraveli Group. Stamping is not a normal procedure here, but I found a way to do it. I thought it's only fair to show that they also have happy customers. But you have to do exactly what the instructions say to get a refund.

13 ottobre 2023

Vink farvel til dine penge

IKKE KØB flybilletter fra denne hjemmeside. Priserne er fristende, men det er ikke det værd. Min ven og jeg bestilte 2 flybilletter, og endte med at komme af med i omegnen af 9 tusinde. Vi modtager ikke en bekræftelsesmail, men pengene bliver trukket umiddelbart efter. Dernæst kontakter vi deres kundeservice, som vi forresten kun kan ringe til fra 8-16 i hverdagene, da vi ikke har modtaget et ordrenummer... Selvom de siger, at de er i gang med at kigge på det, sker der aldrig noget.

Lad nu bare vær med at løbe risikoen og køb fra en hjemmeside, der rent faktisk har mere end et postnummer i mellemøsten. Det er den største fejl jeg har begået længe, og der er ikke noget at gøre ved det.

24 agosto 2023

Umiddelbart billig pris

Umiddelbart billig pris, men samlet set både dyrt og ufleksibelt. Dårligt kordineret med flyselskab hvor jeg kune se min rigtige booking på flyysellskabets side, men ikke hos Super saver.
Tillæg for næsten alt, herunder sæder og bagage gør samlet set billetten ligeså dyr som hos flyselskabet.
Samlet vurdering er at de er bedre, nemmere og mere fleksibelt at købe billet direkte hos flyselskabet, i mit tilfælde SIA

26 settembre 2023

Ikke køb Ryanair billetter igennem her

Ikke køb Ryanair billetter igennem her. Du vil få en mail fra Ryanair om, at du har købt uautoriserede billetter igennem et 'third party'. Du skal så ind og verificere dig og dine billetter, og det koster et gebyr. Du skal verificere dig før, du kan checke ind - ellers koster det 30€ i lufthavnen...

12 settembre 2023