Jeg købte billige flybilletter hos dem. Ved en fejl fik jeg trykket nej til alm. håndbagage. Efterfølgende opringning 2 gange hvor jeg talte med en meget lidt kundevenlig englsktalende person, de... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Skulle ombooke et fly fra Singapore til Cph. Det skulle koste kr. 1375,- hvilket nok er ok, problemet er bare de har trukket beløbet 2 gange på mit kort og fortalte efterfølgende de ville refundere d... Leggi di più
Jeg havde en rejse til overvågning og et stykke tid efter kunne se at prisen er ved at stige, købte jeg det tur og retur billet ved den tro at den var som jeg havde checket. Jeg betalte også gebyr for... Leggi di più
แย่ที่สุด อย่าไปใช้เด็ดขาด หลีกเลี่ยงให้ไกลที่สุด โดยเฉพาะถ้าต้องเปลี่ยนแผน เชื่อถือไม่ได้บอกว่าจะได้เงินคืน เจ็ดพันกลับได้แค่ สี่พัน แถมไม่มีใบเสร็จ คุยได้แต่ทางแช้ต ติดต่อคุยจริงๆ ไม่ได้เลย ให้ซื้... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Supersaver.dk
Informazioni fornite da varie fonti esterne
IMPORTANT NOTIFICATION
Due to the current situation caused by the Coronavirus outbreak, a huge amount of requests is being received by our Customer Support team. As a result of this, we are facing very long waiting times on all communication channels and currently we do not provide replies to reviews on Trustpilot.
Please use the below link to verify online if an airline permits any refunds or changes and receive guidance on further possible steps:
Thank you for your understanding.
Vores mål er at tilbyde dig markedets laveste priser på rejser! Du kan booke rejsen nemt og trygt hos Supersaver. Hos os finder du et bredt udbud af rejser blandt 650 flyselskaber, 240.000 hoteller, ferieboliger i op mod 80 lande samt udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.supersaver.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Vores billetter blev ændret fra…
Vores billetter blev ændret fra flyselskabet, og supersaver hjalp os igennem hele sagen. 1000 tak for hjælpen 👍
Nægter at refundere skatter og afgifter som de SKAL
Købte billetter, god pris det hele virkede som det skulle så den del var fin.
Vi måtte aflyse en indenrigstur i Thailand.
på eget initiativ, biletten var no refund. så pengene for flybilletterne var tabt. så langt så godt.
MEN ... som tidligere airline ticket medarbejder, ved jeg at man ALTID kan få skatter og afgifter retur, hvis man ikke rejser. også på NONrefund tickets.
Det skal refunderes af den der har solgt dig billetten. i dette tilfælde SUPERSAVER, ..
men det gør Super saver simpelthen ikke, 1. oplyser at man skal kontakte airline./FORKERT
2. de hævder der er et service gebyr på 298 pr person ved TAXrefund /FORKERT. 3. De vil ikke udlevere en Email hvor man kan kontakte dem ... når den "udenlandske" Chat funktion kun gentager sig selv ..den står på hjemmesiden / FORKERT.
ærgerligt når det nu engang fungerede på de andre punkter
Udfordringer med Booking og Kundeservice ved Rejse med Handicappet Familiemedlem
Jeg har for nylig haft en oplevelse med Supersaver, som jeg føler det er vigtigt at dele med andre potentielle kunder. Jeg bestilte en direkte tur-retur billet fra Hamburg til Lissabon med forventningen om en simpel og ubesværet rejse. Til min store overraskelse indeholdt billetterne, da jeg modtog dem, en uventet mellemlanding i Barcelona. Dette udgør en betydelig udfordring for min familie, da min datter er handicappet, og enhver form for mellemlanding komplicerer vores rejse væsentligt.
Ved henvendelse til Supersaver for at søge en løsning på denne situation, blev jeg mødt med en respons, der ikke tilbød nogen praktisk hjælp eller muligheder for at ændre vores rejsearrangementer til det oprindeligt forventede direkte fly. Denne mangel på fleksibilitet og assistance fra Supersaver's side har skabt en betydelig stress og skuffelse for mig og min familie, især da den direkte rejse var en nøglefaktor i vores valg af Supersaver.
Jeg forstår, at uforudsete omstændigheder kan opstå i forbindelse med flyrejser, men jeg føler, at kundeservicens håndtering af min situation var under standarden, især når det kommer til at imødekomme de særlige behov, som familier med handicappede familiemedlemmer måtte have. En mere forstående og tilpasningsdygtig tilgang fra Supersaver's side ville have gjort en stor forskel i vores oplevelse.
Jeg håber, at denne anmeldelse vil blive set som en opfordring til Supersaver om at genoverveje deres tilgang til kundeservice, især i tilfælde hvor deres handlinger direkte påvirker kvaliteten af deres kunders rejseoplevelser. Det er afgørende, at rejsebureauer arbejder proaktivt for at imødekomme og tilpasse sig de individuelle behov hos alle rejsende for at sikre en positiv og inkluderende rejseoplevelse.
Fuldkommen forfærdelig hjemmeside de…
Fuldkommen forfærdelig hjemmeside de snyder med alt og alting koster ekstrem meget hvis du skal have noget ekstra med
jeg har en voucher som jeg gerne ville bruge men nu så virker den åbenbart ikke på kufferter så nu skal jeg betale 800kr og kan ingen gang bruge hele beløbet på min øv voucher øv HJEMMESIDE
Extra pris ved brug af Supersaver.dk
Skulle betale for 2 Håndbagage a 10 kg ved flyselskabet kr. 650, selv om det står at de er Inkluderet på rejsedokumentet.
Prøvet at skrive med deres robot, som mener det er flyselskabets problem ellers ikke forstår hvad jeg skriver....
Snyder med bagage
Vi bookede en tur til barcelona og valgte bagage til 3 ud af 4 passagerer, hvilket vi også betalte for.
Vi finder ud af at de kun har registreret baggage for 2 passagerer i stedet for 3, selvom vi har betalt for det. Alligevel vil de kun tilføje bagage til den tredje passager, hvis vi betaler for bagage igen!
Sidder pt i Thailand
Sidder pt i Thailand, har fået en mail om at vores fly er aflyst, men kan ikke komme i kontakt med Supersaver.dk 😱
Har lige købt billet og alt indikerer…
Har lige købt billet og alt indikerer svindel. Alt ligefra billet modtagelse til det faktum at sender stakkevis af reklamer selvom jeg udførligt havde klikket nej til modtagelse.
Når man trykker videre til kontakt går hjemmesiden ned.
Hold jer væk fra dette svindelselskab!
SVINDEL OG HUMBUG
Købte 3 billetter til London - da vi gerne vil afbooke dem og have penge fra skatter retur, beder de mig kontakte Norwegian selv. Norwegian siger så at det kun er Supersaver der kan afbooke.
Supersaver tager så DKK 300 kr. pr person i Administration for at kontakte Norwegian og afbooke????
Det er 900 kr, i administration, selvom det er på 1!!! booking.
KØB ALDRIG BILLETTER HERFRA
De fortjener på ingen måde 1 stjerne
De fortjener på ingen måde 1 stjerne! Her betaler jeg for at få fly sæder, også får jeg andre sæder end jeg havde betalt for! Ikke desto er de ikke til at komme i kontakt med! I bliver politi anmeldt! - fnys!-
Elendig service. Køb aldrig billetter fra dem
De har lavet en fejl ved billet oprettelse. Når står jeg i udlandet og de goder ikke og rette fejlen. Jeg har ringet hver dag og de lover hver gang og rette op på det. Idag blev jeg lovet og blive ringet op da det haster. Men ingen opkald.
Ikke brug dette selskab
Har nærmest ikke haft andet end bøvl med dette firma, og mit råd er ikke at bruge dem. Bestilte flere rejser pga flere fly blev aflyst fra Hamborg i en kort periode, og det var en akut situation, pga behandling.
Første fly blev aflyst, og bookingen annulleret - så tænkte jeg ville få det fulde beløb retur. Det fik jeg ikke, og mangler at modtage 1500,- fra denne rejse her, og der er ikke udsigt til at jeg vil få dem.
Ny rejse bliver bestilt, men dagen efter bliver denne også aflyst, men kun den ene vej, og jeg vælger at annullere denne rejse også for at rykke hele rejsen en dag. Her bliver kun udbetalt for den ene vej, og jeg må vinke farvel til de resterende penge da de ikke vil udbetale dem.
Så alt i alt, har jeg mistet flere penge på aflysninger end jeg gav for den nye rejse, som jeg bestilte trejde gang og med EN dags forskel.
Da jeg så kontakter kundeservice livechat, vælger den ansatte bare at lukke vinduet ned, da jeg fortæller at der må være sket en fejl, og at det er for dårlig de ikke refundere beløbet som mangler i det mindste bare for den første rejse.
Den ene gang hvor jeg snakkede med personen, som var svensker, fik jeg trods alt en lille god oplevelse - fordi personen var hjælpsom.
Svindel
Jeg har købt billet fra Cairo til kbh kostede 2000 kr retur billet . Jeg havde ringet og bad om aflyse billetten og jeg fik det at vide at de ville tage kun 500 kr af billet prisen og skulle returnere 1500 kr . De oplyst at de sendte penge til mit konto men har ikke fået noget tilbage i mit konto . Vi har sendt alle dokumentationer til dem men pengene blev aldrig betalt tilbage . Sp HOLD jer langt fra supersaver.dk
Et selskab der skal anmeldes. Hold dig væk
De fortjener ikke den stjerne det kræver at skrive denne anmeldelse. Vi skulle med en flyafgang til Budapest d.d. kl 14.05 fra København. Vi tjekker altid ind aften før og ser mails igennem mm. Ankommer til lufthavnen og flyet er fløjet 3 timer tidligere og supersaver har ikke givet beskeden videre fra flyselskabet. Og der er ingen ændringer på vores booking.
Supersaver løber fra alt ansvar og vil ikke gøre skaden god.
Supersaver.dk snyder helt bevist
Den 3 /1-24 bestiller jeg 6 stk. flybilletter hos selskabet Supersaver.dk med ordrenummer MQIHFD.
Jeg registrer alle 6 navne, og starter med mit eget navn adresse og e-mail, men da jeg modtager kvitteringen er min kone anført som passager 2 gange. En fejl som Supersaver helt sikkert har lavet bevidst.
Kontakt til Supersaver.dk som oplyser: at jeg kunne ændre ordren MQIHFD ganske gratis når det blev ændret inden 24 timer.
Jeg ændrede straks ordren, men kan den 4/1-24 konstatere der er betalt kr. 8.750,18 første gang og kr. 8.752,14 anden gang for rejsen, men der er kun tilbageført kr. 7.266,14.
Det betyder at agenten fra Supersaver.dk helt bevidst snyder mig for kr. 1.484,04 selv om han oplyser at det er gratis at genbestille rejsen.
Det er det mest åbenlyse og simple tyveri man kan opleve fra firmaet Supersaver.dk.
Jeg har to gange forgæves forsøgt at få beløbet tilbagebetalt fra Supersaver.
Tyveriet er naturligvis også efterfølgende meldt til Politiet.
Jeg vil meget stærkt anbefale alle, som vil bestille en flyrejse, - om at holde sig langt væk fra Supersaver.dk. Det er helt uden tvivl det værste svindlerfirma der findes!
Det føltes som svindel
Det føltes som svindel! Det kan ikke anbefales at booke igennem Supersaver.dk
Deres forretningsmodel går tilsyneladende ud på at tjene penge på gebyrer.
Jeg lavede en tastefejl i et bogstav. Inden for 1. døgn bad vi dem om at ændre det. Det kom til at koste en helt ny billet + 2 gange servicegebyr på 298,32 DKK Det ene gebyr fortalte de først om efter vi havde betalt for en ny billet. Det føltes som svindel. Brug i stedet et Dansk firma, eller køb billetterne direkte af flyselskaberne.
Ikke spild tid på den hjemside
Rigtig dårlig service og deres online system, spild af tid.
Håbløst dårlig kundeservice!
Håbløst dårlig kundeservice!
Bestiller returbillet inkl. indchecket bagage på 23 kg med Norwegian via Supersaver.dk
Modtager skriftlig bekræftelse og pengene hæves på min konto.
Flere dage senere besked om at bagagen ikke kommer med på hjemrejsen pga "problemer hos Norwegian"!
Klager flere gange via chatten, men uden held.
Ringer selv til Norwegian, som uden tøven siger: "Det problem skal Supersaver løse ved at ringe direkte til os. De har nummeret."
Supersaver nægter - igen flere gange.
Til sidst beder jeg om at tale med en chef og de lover mig at jeg vil blive ringet op, men intet sker. Ingen ringer.
Klager igen via chatten. Får samme løfte. Og intet sker.
Så bli'r det ikke ringere - jeg kommer ALDRIG til at bruge Supersaver igen. Og jeg vil fraråde alle andre at røre dem med en ildtang!
Its scammed and trapping customer with…
Its scammed and trapping customer with bit lower price but if you need any changes, you need to pay really high price and unfriendly staff.
highly not recommended to book with them,
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.