Makita kantentrimmer besteld bij Quofi via Bol.com. Wegens vakantie heeft deze een maand in zijn originele verpakking thuis blijven staan. Na openen bleek dit toestel gebruiksporen te bevatten (Grasre... Leggi di più
Ik had hier een KlikAanKlikUit AMST-606 besteld voor mijn Homey omdat Quofi de goedkoopste was. Helaas een defect model getroffen. Per mail de situatie aan Quofi voorgelegd en in plaats van allerlei m... Leggi di più
Gereedschapswagen van Stanley besteld en betaald bij Quofi. Dagen op aangekondigde levering zitten wachten maar voor niks thuisgebleven en DHL meldt na paar dagen per mail doodleuk dat de bestellin... Leggi di più
Dinsdag mobiele airco besteld en vanmorgen nog steeds geen email over een bezorging die zou komen dus vanmorgen het bedrijf gebeld en die zeiden dat ik het systeem staat dat het was afgeleverd. Kreeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Quofi.nl hebben we alles voor de kleine en grote klus rondom het huis. We helpen de doe-het-zelver aan de beste spullen en geven je advies met behulp van klusadviezen, stappenplannen, keuzehulpen en onze gespecialiseerde klantenservice. Wil je snel aan de slag? Geen probleem: op werkdagen voor 21.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. We zijn er alleen online dus sluitingstijden daar doen we niet aan! #allesvoordeklus
laurent janssensstraat 101, 5048AR, Tilburg, Paesi Bassi
- 013 465 33 55
- info@quofi.nl
- www.quofi.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Goede overzichtelijke website.
Goede overzichtelijke website.
De bestelde producten werden snel geleverd. 1 levering niet compleet. De vriendelijke klantenservice gebeld, die zou de rest nog na sturen. Helaas ben ik hier nog steeds op aan het wachten...

Risposta di Quofi.nl
De levering duurde langer dan…
De levering duurde langer dan oorspronkelijk bij de bestelling aangegeven

Risposta di Quofi.nl
Er wordt niet met je meegedacht over…
Er wordt niet met je meegedacht over een oplossing, maar het is jouw probleem mentaliteit bij dit bedrijf. Man, man, wat een dozenschuivers dit.

Fijne snelle levering
Fijne snelle levering
Goed kado voor onze collega die nieuwe werkschoenen nodig had en hij is er heel blij mee

Risposta di Quofi.nl
Houdt allemaal niet echt over
Slecht functionerende site. Werkt technisch gezien rommelig, met name bij aanmaken account, wachtwoord opvragen enzovoorts. Support hield ook niet echt over: "gebruik maar een ander mailadres", gevolgd door "advies is kopen op onze zakelijke site" waar het artikel echter 100% duurder is.
Nam ik de verder niet al te positieve reviews over deze club op andere platformen en de onmogelijkheid te betalen met relatief veilige betalingsmethoden als PayPal en creditcard bij dan werd het me wat te gortig. Ik durfde bestellen niet aan, dan maar wat meer betalen bij een andere webshop.

Risposta di Quofi.nl
Werkschoenen gekocht want ze waren hier…
Werkschoenen gekocht want ze waren hier goedkoper dan bij alle andere webshops.

Dakraam
Dakraam was niet op voorraad maar toch redelijk snel geleverd.
Heb zelf een bericht gestuurd kreeg snel antwoord, het handig als jullie zelf een berichtje sturen.
Vriendelijke groet,
Cor.

Tevreden klant
Aantal Blum frontbevestiging besteld. Past perfect, snelle levering en voor een goede prijs. Erg tevreden met mijn bestelling.

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, snel opgestuurd!
Bij nader inzien niet het goede product besteld en na terug sturen direct het geld teruggestort naar onze rekening! Top.
Een betrouwbaar bedrijf.

Risposta di Quofi.nl
Perfect geleverd schadeloos en op tijd…
Perfect geleverd schadeloos en op tijd !!
Daar kunnen velen een voorbeeld aan ne,men.

Risposta di Quofi.nl
Goed bedrijf met goede service
Goed bedrijf met goede service. Ik had een verkeerd artikel besteld. Ik had niet goed gekeken. Iris van de firma Quofi beantwoorde mijn mail waarin ik mijn vergissing aangaf en waarin ik vroeg naar een linkje voor het juiste artikel. Mijn mail werd keurig beantwoord met het linkje en met de extra service om mijn bestelfout op hun kosten te herstellen, grote klasse.

Risposta di Quofi.nl
Keurige levering van een top product…
Keurige levering van een top product (Hikoki C9U3WBZ). Iets vertraagd door DHL, maar service team heeft mij netjes telefonisch geholpen.

Risposta di Quofi.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.