Makita kantentrimmer besteld bij Quofi via Bol.com. Wegens vakantie heeft deze een maand in zijn originele verpakking thuis blijven staan. Na openen bleek dit toestel gebruiksporen te bevatten (Grasre... Leggi di più
Ik had hier een KlikAanKlikUit AMST-606 besteld voor mijn Homey omdat Quofi de goedkoopste was. Helaas een defect model getroffen. Per mail de situatie aan Quofi voorgelegd en in plaats van allerlei m... Leggi di più
Gereedschapswagen van Stanley besteld en betaald bij Quofi. Dagen op aangekondigde levering zitten wachten maar voor niks thuisgebleven en DHL meldt na paar dagen per mail doodleuk dat de bestellin... Leggi di più
Dinsdag mobiele airco besteld en vanmorgen nog steeds geen email over een bezorging die zou komen dus vanmorgen het bedrijf gebeld en die zeiden dat ik het systeem staat dat het was afgeleverd. Kreeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Quofi.nl hebben we alles voor de kleine en grote klus rondom het huis. We helpen de doe-het-zelver aan de beste spullen en geven je advies met behulp van klusadviezen, stappenplannen, keuzehulpen en onze gespecialiseerde klantenservice. Wil je snel aan de slag? Geen probleem: op werkdagen voor 21.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. We zijn er alleen online dus sluitingstijden daar doen we niet aan! #allesvoordeklus
laurent janssensstraat 101, 5048AR, Tilburg, Paesi Bassi
- 013 465 33 55
- info@quofi.nl
- www.quofi.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Zeeeeeeer slecht.
Zeeeeeeer slecht.
Een machine besteld en stond 2 dagen levertijd. Meteen betaald maar 3 weken niks van gehoord op gegeven moment heb ik zelf gebeld maar toen heb ik gehoord dat niet meer leverbaar is en ik krijg mijn geld terug, na veel discussie dat hebben ze me een alternatief machine beloofd maar na 3 weken wel geleverd die zelfs voor halfe prijs kan bij elke winkel kopen, ik hebt het terug gestuurd maar nu al 4 weken nog steeds geen geld terug
Te mijden.
Alles op voorraad volgens de site. Onmiddellijk betalen en na een paar dagen 2 van de 3 items ontvangen met incorrecte leverbon. Item 3 niet ontvangen en credit nota gevraagd voor 25eu. Terugbetaling goedgekeurd maar niet ontvangen binnen de beloofde periode.Bestelling van 22 september...06 oktober nog steeds niet opgelost. Spijtige zaak.
Diverse tochtprofielen Schuifpui
Diverse tochtprofielen gekocht, keurig per meter te bestellen. Snel geleverd en goed verpakt.
De tochtprofielen van rubber zijn soepel en niet verdroogd. Top kwaliteit!
Onze schuifpui is weer volledig tocht dicht.
onbetrouwbare firma, slechter kan het niet
Een bestelling gedaan op 24 augustus 2021, onmiddellijk betaald en tot op heden 3 september nog altijd geen goederen ontvangen, ondanks duidelijk vermeld op de website staat volgende dag geleverd! 4 e-mails gestuurd naar de Klantendienst maar geen enkel antwoord, geen enkel teken van leven! Quofi.nl is geen correcte firma en dit lijkt mij verdacht veel op oplichting en ik zal klacht neerleggen voor fraude en oplichting!
Scherpe prijs en snelle levering
Super tevreden. Scherpe prijs en snelle levering. Binnen 24u zijn 5 rollen beschermfolie geleverd. Er stond 3 tot 7 dagen levertijd, maar dat was dus binnen 1 dag. Wellicht een suggestie: Check via de telefoon of je bestelling uit voorraad geleverd kan worden. Ook kreeg ik keurig per email bevestiging van de bestelling.

Slechte terugbetaling
Zeer slecht .12 weken terug iets besteld. Na 3 weken levering ipv volgende dag. Maar helaas ander artikel als getoond op website. Meteen terug gestuurd. Gebeld na 6 weken waar mijn geld bleef. Ja problemen computer systeem. Bla bla . Nu 8 weken na teruglevering weer gebeld. Zullen het binnen 5 dagen overmaken. Dat kon de medewerker nu plotseling wel voor elkaar maken.
Dat wordt dan 12 weken na mijn betaling.
Schandalig.
Nooit meer bij Quofi. Hebben eea niet op de rit. Waarschijnlijk binnenkort failliet want ze leven op het krediet van hun klanten. ( mijn betaling)
Van mij geen schurende recensie.
Tsja, na mijn bestelling pas gekeken wat de beoordeling was van Quofi. Op deze site niet erg goed.
Mijn Festool accu-schuurmachine was overal dezelfde prijs maar zonder accu. Bij Quofi mét accu voor dezelfde prijs. En zoals beloofd één dag later in huis. Ik kan er niets van zeggen dan dat het allemaal goed verlopen is. Ik gun het Quofi dat ze de problemen snel boven water krijgen. Succes! Mijn beoordeling is Top iig!

slecht bedrijf
Wacht nu al twee maanden op mijn spullen. Bellen levert alleen maar verhalen op als. nieuw computersysteem, is in het magazijn voor uitlevering, is bij de transporteur geweest en weer terug gekomen. Bel om 17:00 uur de klantenservice en krijg geen gehoor.
Daarom nu mijn geld teruggevraagd. Gezien de hoeveelheid slechte reviews is het tijd om dit structureel op te lossen.

Wacht al een maand op mijn bestelling
Wacht al een maand op mijn bestelling. Storing van enkele dagen maar steeds weer een smoes.
Hopen dat ik mijn geld ga terug krijgen.

Wacht al een maand op mijn bestelling
Wacht al een maand op mijn bestelling. Wordt steeds afgewimpeld met dezelfde smoes...

Waardeloze leverancier
Na verloop van de levertijd eerst beweren dat er een storing is, daarna de koop annuleren omdat "niet meer leverbaar.
En Bol blijft maar doorgaan met deze lieden

Niet aan te bevelen!
Na 2 weken ( !!) wachten een bericht dat hef product niet op voorraad is. Slechte service omdat een aantal uren daarvoor door de klantenservice nog toegezegd is dat er door storing vertraging is opgelopen.

Risposta di Quofi.nl
Zulke slechte levertijden nooit meegemaakt
Helaas moet ik achter alle slechte recensies hier staan. Had het graag anders gezien want dan had ik binnen 24 uur mijn spuitbusje. Nu 3 weken later nog niks. Veel toezeggingen maar uiteindelijk met lege handen.

bestelling geplaatst op 6 april
bestelling geplaatst op 6 april, via bol.com, uiteibdelijke levertermijn volgens site 13 april.. heb artikel nog niet in handen..
gebeld.. brengt niets op.!
sterk af te raden..!

Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Scharnieren besteld, links en rechts. Na diverse mails, waar ik geen antwoord op krijg, heb iknu, een maand later 1 scharnier. De andere kant ontbreekt dus nog. Moet ik weer gaan mailen.
Hoor al 2 weken dat er een storing is…
Hoor al 2 weken dat er een storing is je krijgt zelfs geen mail dat er storing is of vertragingen... Of wel Word gewoon aan het lijntje gehouden ...
Zal deze zeker niet aanraden om wat de bestellen !! Bij deze webwinkel
zeer slecht bedrijf
Onze bestelling niet bevestigd. pas na telefoontje een link. dan nog 2 maanden gewacht op bestelde maar bleek helaas niet compleet. nu wordt gevraagd het incomplete retour te sturen. Daarna willen ze een complete set opsturen. Heel vreemd. Nooit bestellen daar
Onprofessioneel, klantonvriendelijk
Bestelling geplaatst, wel snel geleverd.
na het retourneren geen gehoor meer. bij telefonisch contact wordt je aan het lijntje gehouden. "afdeling met vergadering". "ik ga hier niet over" ongehoord.
nu brief gestuurd met vordering. hoop dat het wordt opgelost. belachelijk voor 50 euro. Nu ook actief als destill.nl ,pas op!
zeeeer laat
Mijn bestelling was er na twee maanden en twee telefoontjes nog steeds niet. De telefoontjes gingen ook heel moeizaam. Geen aanrader!
Zeer sneller levering
Ik kende het bedrijf niet maar ik heb 2 iets besteld en de volgende dag netjes geleverd. In deze tijden is dat voor mij top.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.