Prijs is altijd nummer 1. Levering is over het algemeen stipt op tijd. Behalve bij toekomstige feestdag (27 april). Hier zou je rekening mee kunnen houden als je een leveringstermijn beloofd. Di... Leggi di più
Ik had een onderdeel voor een Festool stofzuiger besteld dat ik met geen mogelijkheid zelf kon vervangen. Terug gegaan naar de showroom en toen heeft Bas het gratis voor mij vervangen
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Wij beschikken niet over een duur winkelpand en hanteren lage winstmarges. Zo kunnen wij onze prijzen laag houden. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met de prijzen van andere gereedschapleveranciers op het internet.
Zevenheuvelenweg 25, 5048AN, Tilburg, Paesi Bassi
- 0138894444
- info@gereedschapcentrum.nl
- gereedschapcentrum.nl
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Topbedrijf
Topbedrijf. Duidelijke site, goede communicatie, snel geleverd.
Ik had een onderdeel voor een Festool…
Terug gegaan naar de showroom en toen heeft Bas het gratis voor mij vervangen
Spoed bestelling niet op tijd geleverd…
Ik had een grote bestelling gedaan met ‘s avonds dezelfde dag (vrijdag) leveren omdat ik zaterdag wilde klussen. Ik betaalde er extra voor. Een deel van de bestelling is ‘s avonds geleverd, maar het belangrijkste onderdeel niet! Dus zaterdag klussen was uitgesloten. Maandag heb ik erachteraan gebeld. Het pakket was geretourneerd naar de webwinkel. Dinsdag is de rest opnieuw geleverd. Tijdens mijn telefoongesprek werd er netjes gereageerd. En nu komt het, met “verkoopretoriek”: "vervelend voor u, ja, vervoerders laten het soms afweten", etc. Ik heb extra betaald voor een avondlevering. De webwinkel is verantwoordelijk en mag zich nooit verschuilen achter een “vervoerder”. Zij hadden er goed aan gedaan de extra kosten terug te storten en bijvoorbeeld een kortingsbon aan te bieden voor een volgende bestelling. Klanten behouden kost minder dan nieuwe klanten werven!
Duidelijke communicatie snelle levering. Goed contact te maken en krijgen met klantenservice

Risposta di Gereedschapcentrum
Een heldere duidelijke site en het…
Een heldere duidelijke site en het product is zelfs nog sneller geleverd dan beloofd
Antwoordnummer
Ik vindt het belachelijk dat ik 6.95 moet betalen voor een antwoordnummer nou mooie service hoor

Risposta di Gereedschapcentrum
goed product en snelle levering
Fijn bedrijf dat snel levert
Fijn bedrijf dat snel levert. Heb een compleet bosch accu gereedschap set besteld en ze dachten erg goed mee! Volgende keer weer 😃
Finally, a shop that knows how to be a shop!
After two terrible (attempted) buying experiences with Klium and ToolMax, Gereedschapcentrum came through with incredibly fast service and delivery. Ordered on Sunday and received on Monday, whilst the others tried to keep me waiting over three weeks and still nothing available. Also, Gereedschapcentrum were cheaper after claiming my €10 back for signing up to their newsletter. Many thanks, you will be my first port of call next time I need a new tool.
Na lang twijfelen tussen de DCF850 of…
Na lang twijfelen tussen de DCF850 of de 860 toch de DCF850 gekocht. Heb hem misschien te impulsief kocht maar deze beslissing gemaakt ivm de actie met een nieuwe accu. Bij een aankoop van een Dewalt apparaat zou je een gratis accu krijgen. Maar helaas stopte ook de inschrijving van deze actie in mei, en hier kon ik dus geen gebruik meer van maken.
Na dit telefonisch besproken te hebben heeft gereedschapcentrum dit fantastisch opgelost. Topbedrijf!

Betrouwbaar Besteld daarna snelle levering
Betrouwbaar snelle levering

Risposta di Gereedschapcentrum
Prijs is altijd nummer 1.
Prijs is altijd nummer 1.
Levering is over het algemeen stipt op tijd. Behalve bij toekomstige feestdag (27 april). Hier zou je rekening mee kunnen houden als je een leveringstermijn beloofd. Dit gebeurt echter noet altijd.
Service after Sale is optimaal.
Neemt niet weg dat het probleem zich na reparatie opnieuw voordoet.
Dus opnieuw melden
Weet niet hoe dit zal aflopen dat dit nog moet gebeuren.

Makita kantenmaaier gekocht
Makita kantenmaaier gekocht. Na 4 seizoen motor defect.
Geen garantie meer maar van een Makita mag je toch meer verwachten.
Nee hoor niet bij Makita en gereedschapcentrum.nl. Ze verwijzen naar elkaar maar beide nemen geen verantwoordelijkheid.
Voorstel gedaan om motor op te sturen onder garantie of coulance en dat ik deze er zelf ging monteren.
nee hoor niemand thuis.
conclusie service slecht en producten ook.
Advies kijk een naar Parkside.

Risposta di Gereedschapcentrum
Bestelling was snel en goed verlopen
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen. Al een tijd terug. Ik had het ook snel in huis.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.