Valutata 1 stelle su 5

Makita kantentrimmer besteld bij Quofi via Bol.com. Wegens vakantie heeft deze een maand in zijn originele verpakking thuis blijven staan. Na openen bleek dit toestel gebruiksporen te bevatten (Grasre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had hier een KlikAanKlikUit AMST-606 besteld voor mijn Homey omdat Quofi de goedkoopste was. Helaas een defect model getroffen. Per mail de situatie aan Quofi voorgelegd en in plaats van allerlei m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Gereedschapswagen van Stanley besteld en betaald bij Quofi. Dagen op aangekondigde levering zitten wachten maar voor niks thuisgebleven en DHL meldt na paar dagen per mail doodleuk dat de bestellin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dinsdag mobiele airco besteld en vanmorgen nog steeds geen email over een bezorging die zou komen dus vanmorgen het bedrijf gebeld en die zeiden dat ik het systeem staat dat het was afgeleverd. Kreeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di bricolage
  2. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Bij Quofi.nl hebben we alles voor de kleine en grote klus rondom het huis. We helpen de doe-het-zelver aan de beste spullen en geven je advies met behulp van klusadviezen, stappenplannen, keuzehulpen en onze gespecialiseerde klantenservice. Wil je snel aan de slag? Geen probleem: op werkdagen voor 21.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. We zijn er alleen online dus sluitingstijden daar doen we niet aan! #allesvoordeklus

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Prima service

De grasmaaier werd niet bezorgd doordat hij was zoekgeraakt bij DHL, Quofi loste dit prima op door een nieuwe te sturen. Helaas kwam hij in een kapotte doos en miste er een onderdeel ook dit werd prima opgepakt door Quofi, toen hij compleet was bleek de stroomvoorziening op onze moestuin niet toereikend en nam Quofi hem zonder meer retour, ook al hadden de wieltjes even op de straat gereden, kregen wij ons volledige aankoopbedrag teruggestort!

5 luglio 2023

Risposta di Quofi.nl

Fijn om te horen dat onze klantenservice alles voor je op heeft kunnen lossen. Jammer dat het uiteindelijk toch niet goed lukte, maar uiteindelijk kwam het dan toch goed. Bedankt voor je review Conny.

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf, grasmaaier werkte niet. Maanden gewacht op antwoord maar steeds kregen we te horen dat we op de hoogte gehouden zouden worden. Nu 3 maanden na aankoop hebben ze hem ineens verstuurd zonder ons op de hoogte te houden. Wij zijn inmiddels verhuist en nu ligt de grasmaaier dus bij de buren van ons oude huis! Ze willen er niets aan doen en reageren niet op het feit dat ze ons op de hoogte zouden houden.

7 luglio 2023

Risposta di Quofi.nl

Hallo Krystel, helaas hebben wij nooit van jou een bericht ontvangen over een verhuizing. Het was daarom niet mogelijk voor ons om daar rekening mee te houden. Dat een reparatie wat langer duurde is natuurlijk vervelend, maar ligt helaas bij de fabrikant. Wij zijn ook overgeleverd aan hun snelheid.

Jammer dat wij 1 ster krijgen, wanneer we alle handelingen hebben gedaan om onze klant zo goed mogelijk te ontlasten en van service te voorzien.

Goede afhandeling

De grasmaaier werd niet de volgende dag bezorgd, maar een paar dagen later. Dat was jammer, want ik had het weekend willen maaien, maar ook geen big deal. Ben blij met de maaier tegen een goede prijs. Fijn is dat Quofi de oplaadbare maaier levert inclusief oplader en accu's. De gevraagde btw faktuur werd een week later netjes opgestuurd. Ga zo door.

6 giugno 2023

Risposta di Quofi.nl

Bedankt voor je sportieve review Leo. Uiteraard jammer dat de levering iets langer duurde, maar gelukkig kwam alles uiteindelijk helemaal goed. Veel plezier van je nieuwe grasmaaier.

Valutata 1 stelle su 5

Heb in maart een bestelling gedaan niks…

Heb in maart een bestelling gedaan niks geleverd gekregen. Naar al diverse keren er om gevraagd te hebben te leveren. Krijg ik eind mei te horen dat ze het geld zouden terug storten. Tot heden niks geleverd gekregen en ook geen geld teruggestort. Bij deze graag bestellingen leveren of geld terug storten. Advies zou hier nooit meer iets bestellen, betaal iets meer meer. Bespaart veel ellende.

13 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf is…

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf is dit… liegt en bedriegt alles bij elkaar. Lossen niks op…zijn maanden lang iets aan het uitzoeken maar doen dus uiteindelijk niks.
Klant krijgt overal de schuld van. Werkelijk nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt!!!!!

18 maggio 2023

Echt helemaal prima!

Echt helemaal prima!

Door de negatieve reveiws ging ik twijfelen of ik hier wel wilde bestellen.

Gebeld en nagevraagd wat de werkwijze was.

Mocht mijn product echt heel erg verlaat zijn door vertraging in bezorging mocht ik het gewoon gratis retour sturen.

Voor mij was het belangrijk dat het product er snel was.

De dame aan de telefoon heeft het netjes en heel snel voor me opgezocht en gezegd dat er idd wel eens iets misgaat, maar dat dit komt door DHL.

Hier ben ik het mee eens.

Met DHL is er altijd wel iets.

Mijn product was er de volgende dag direct, precies zoals ik wilde, en precies zoals op de website vermeld staat.

ECHTER, DHL had niet de moeite genomen aan te bellen maar gewoon mijn product van 180 euro voor de deur neer gezet.

In mijn geval niet echt een probleem, want ik woon in een appartementn complex, gestolen wordt er hier niet, ik ken al mijn buren. Raar is het wel, bel gewoon even aan!!

Maar aan Quofi ligt dit dus niet, nou ja indirect natuurlijk wel, want eigenlijk moet iedereen gewoon DHL als partner verwijden, maar dat is weer een ander verhaal.

Top service, buiten dan het DHL verhaal om.

30 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Forcing delivery. Horrible service!

I have ordered caliper on bol.com from supplier Quofi.
In couple of minutes, I have canceled order (it was Saturday). But they did not cancel it.
Then, on Monday, I have written several emails to Quofi asking for canceling delivery. They have ignored my request and said that DHL will deliver it anyway, because they could not cancel delivery (but in fact they even have not gave this parcel to DHL yet).
I was not at home at had no possibility to reject delivery. So now parcel is laying on the street.
It is horrible service!
Order (on bol.com) #1512021332

26 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Goedendag dit is een revieuw…

Goedendag dit is een review t.a.v.Julius welke mij na een telefonisch onderhoud afgepoeierd heeft op een manier om er op een bestelling /levering via bol.com onderuit te komen, sloten besteld gelijksluitend echter er worden de verkeerde geleverd , netjes gebeld en krijg de mededeling dat er inderdaad verkeerde sloten zijn geleverd en de juiste zo spoedig mogelijk herleverd worden , ik dacht prima top geregeld tot bleek dat de daadwerkelijke prijs op de bolcomsite niet conform hun priizen waren en ik het dubbele diende te betalen echter ook dit had de eerste medewerker gezien maar deelde mij mede dat dit hun eigen fout was en toch alsnog de sloten na zou leveren , echter na een week niets vernomen te hebben en geen sloten had ontvangen kreeg ik de mededeling van Julius(quofi) de sloten opnieuw te bestellen op de bolcomsite echter nu hadden ze ineens de prijzen verdubbeld dus maken ze van hun(Quofi) probleem ineens jou probleem en dit terwijl de eerste medewerker netjes gemeld had dat dit hun fout was en zij ook de sloten alsnog zouden leveren voor de prijs welke hun aangeleverd hadden op de bolcomsite namelijk de helft!!!!!,met de man aan de telefoon Julius viel niet redelijk te comuniceren dus eindigde dit in een teleurstellende afhandeling, mijn reactie op dit gebeuren is koop alsjeblieft nooit iets bij QUOFI ze zijn namelijk zeer slecht in het oplossen van HUN Klachten !!!!!!!
Groet Ron Verweij

23 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Zeer betaalbaar "tocht weren" !!

Ik had voor een klusje thuis ongeveer 36 meter tochtstrip nodig en een meter of 4 waterdorpel...Eerst gekeken bij de welbekende doe het zelf zaken. Ik schrok van de prijzen die men daar vroeg voor deze materialen en daarbij was niet alles op voorraad. Kwam na enig zoeken op het www uit bij Quofi. Kon de prijs niet geloven en ook nog eens bezorgen. Aangezien ik de materialen donderdag nodig heb gebeld met de klantenservice en uitermate goed geholpen...zeer klant vriendelijk. Ik heb de spulleboel en ben zeer te vreden...kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend te noemen. Ik kom zeker terug als ik nog eens zi'n klusje heb...TOP

25 maggio 2022

Risposta di Quofi.nl

Beste Aart, dankjewel voor je review! Tot de volgende klus.

Gewoon goed

Gewoon goed , en snel

18 maggio 2022

Risposta di Quofi.nl

Beste Theo, dankjewel voor deze mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

netjes verpakt en verstevigd (lengte…

netjes verpakt en verstevigd (lengte 3meter.)
ik kreeg meteen een tracecode voor DHL, maar ook de waarschuwing:
Als de bestelling door een andere vervoerder dan DHL bezorgd wordt,
dan werkt de Track & Trace code niet.
dus was geen verrassing dat die niet werkte

kon op de website dinsdag aankruisen voor levering, maar werd uiteindelijk woensdag ochtend vroeg gebracht,
dat was in dit geval geen probleem, maar niet helemaal als verwacht

21 aprile 2022

Risposta di Quofi.nl

Beste Pieter, dankjewel voor deze mooie review! Succes met de klus.

groet,

Prima adres

Goede omschrijving van het product, goede prijs en snelle verzending.

20 aprile 2022

Beste Sessink,

Bedankt voor de mooie review, succes met de klus!
Groet,

Valutata 1 stelle su 5

Tuinslangset besteld in de aanbieding

Tuinslangset besteld in de aanbieding. Er wordt geadverteerd met: voor 21:30u besteld, zelfde dag nog verzonden. Na enkele dagen geen bericht, contact gezocht met de klantenservice. Blijkt dat het product niet op voorraad is, en pas over 1,5 week komt.
Vriendelijke geholpen, maar wel groot gebrek aan communicatie vanuit het bedrijf. Moest er zelf achteraan.

20 aprile 2022

Beste Kay,
wat vervelend dat het zo is gelopen, dit is zeker niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak en we zullen hier scherper op toezien.

Groet,
Quofi.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più