Valutata 5 stelle su 5

Doorverwezen door Quooker omdat het filter van de oude Quooker niet meer leverbaar was. Puur Service leverde echter uiterst correct en snel het gewenste filter. De correspondentie was uitermate plezie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nog nooit heb ik zo'n integer en deskundig bedrijf mee gemaakt als deze. Het begint al direct bij het eerste gesprek dat je het gevoel hebt: dit voelt goed. Omdat ze onbaatzuchtig er voor jou zi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen dinsdag 5 mei jl kwam een super aardige monteur van Puur service onze Quooker weer geheel “nieuw “ maken door het binnenwerk te vervangen en enkele ventiels te vernieuwen. Alles zeer vak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een verademing om iemand te langs te krijgen die op rustige, heel adequate en deskundige wijze mijn Quooker, uit 2016, repareert. Zonder direct te zeggen dat hij te oud is en aan vervanging toe.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Assistenza clienti per elettrodomestici

Scritti dall'azienda

Als gecertificeerd partner/specialist van Quooker bieden wij een veelzijdige service, waaronder het verhelpen van alle voorkomende storingen, tot het compleet leveren en monteren van nieuwe systemen. Door de jarenlange kennis en verantwoordelijkheid van het serviceproces binnen Quooker, kunnen wij in optima forma service verlenen aan onze klanten en streven naar een 100% tevredenheid. Door een open communicatie, afspraken na te komen en veel kennis van de producten onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Naast bovenstaande Quooker werkzaamheden helpen wij bedrijven de serviceprcessen te optimaliseren. Voor meer informatie kunt u op onze website een contactformulier invullen en nemen dan vrijblijvend contact met u op.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,9

Tutte le recensioni

87 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Pure topservice

Een heel goede service van een zeer deskundige en vriendelijke monteur. Snel en adequaat gewerkt. Pure topservice!

13 ottobre 2025

Beste heer Kruyne,

Bedankt voor uw complimenten, fijn om te lezen dat onze service naar wens is verlopen.
Mocht het nodig zijn, dan kunt u ook een volgende keer zeker een beroep op ons doen.

Oude Quooker vakkundig gerepareerd

Oude Quooker vakkundig gerepareerd. Monteur was zeer vriendelijk en efficiënt

13 ottobre 2025

Beste mevrouw Van Zeben,

Uiteraard dank voor de complimenten, fijn dat we uw "oude" Quooker hebben kunnen reviseren. Indien nodig staan wij ook een volgende keer graag met raad en daad voor u klaar.

Afspraak is afspraak

Het contact met Puur Service verliep prettig en terzakekundig.

De reparateur was op het afgesproken tijdstip aanwezig en heeft de Quooker vakkundig gerepareerd.

Beste heer Schravesande,

Allereerst dank voor het compliment. Het is bij Puur Service inderdaad "afspraak is afspraak" , fijn dat we het systeem weer voor u hebben kunnen herstellen.

Valutata 4 stelle su 5

Puur service denk mee met de klant en…

Puur service denkt mee met de klant en zoekt samen naar de best mogelijke én meest voordelige oplossing. De uiteindelijke aankoop van Quoocker onderdelen en de montage verliep volgens afspraak, vlot en professioneel.

Beste heer Lamme,

Wat fijn dat alles in overleg met u is afgestemd en u weer heerlijk van het Quookersysteem kunt genieten. Door de grote kennis van de producten kunnen wij doorgaans alle voorkomende zaken, met als doel om met minimale kosten te werken, voor onze klanten oplossen.

Top service!

Goede en vriendelijke communicatie naar aanleiding van een vraag inzake een defecte Qooker kraan. Vervolgens snelle en deskundige reparatie tegen een zeer klantvriendelijk tarief. Geweldig!

9 ottobre 2025

Goedendag beste heer Van Rijn,

Bedankt voor het mooie compliment, we hebben dit natuurlijk graag voor u in orde gemaakt.

Enorm goede service

Enorm goede service en snelle montage. Prettig contact en meedenken over eventuele aanpassingen die nodig waren aan de keuken voor het plaatsen van de quooker.

10 ottobre 2025

Beste heer Paap,

Bedankt voor het mooie compliment, ik heb begrepen dat er wat "ruimte" gemaakt moest worden om de Quooker te monteren. Fijn dat het goed is verlopen. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe Quookersysteem.

Quooker stuk

Quooker stuk, eerst denk je nog ach kan ook wel een waterkoker aanzetten, maar na verloop van tijd kom je (door gemakzucht) hier op terug. Dan maar eens googelen en schrikken van de prijzen, totdat ik op MP een advertentie zag van Puur Service BV dit bleek een schot in de roos te zijn. Na een berichtje direct antwoord met wat er stuk was en wat de kosten zouden zijn. Om zeker te zijn ook maar een paar foto's gestuurd, waarop direct geantwoord werd, ik zie dat de ring ook stuk is die stuur ik gelijk mee,... als service ......waar maak je dat nog mee??
Volgende dag spullen thuis gestuurd gekregen, gemonteerd en alles werkt weer.
Complimenten voor Geoffrey en zijn team voor support en afhandeling.
Zeker een aanrader,....

Rudy,...

9 ottobre 2025

Beste heer Rusto,

Wat leuk om een mooie review van u te mogen ontvangen. Ondanks dat dit middels Marktplaats is verlopen hebben wij ons beste beentje voor gezet. Als Quooker "kenner" is het natuurlijk belangrijk om zaken te signaleren, zo was het duidelijk dat de rode ring zijn beste tijd gehad had.

Fijn om te lezen dat het onderhoud verder goed is verlopen en hoop dat u komende jaren weer veel plezier van uw Quooker heeft.

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening. Stipt op tijd, bekwaam en voortvarend. Probleem was snel opgelost en de vriendelijke monteur gaf bruikbare tips over hoe om te gaan met de apparatuur.

Beste heer Esser,

Bedankt voor de de review, goed om te horen dat onze service naar wens is geweest.
Hopelijk hebben de tips geholpen en kunt u komende jaren onbezorgd gebruik maken van uw Quooker.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service en klantgericht.

Het probleem met de quooker is door Puur Service BV snel verholpen. Dit is een bedrijf die zijn afspraken nakomt. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel. Ik ben super tevreden over de uitstekende service. Echt een aanrader.

6 ottobre 2025

Beste mevrouw Bax,

Bedankt voor bovenstaande review, wij waarderen uw feedback enorm.
Fijn om te lezen dat onze service voor u is opgevallen en hier uw feedback over geeft.
Ondanks dat wij er niet vanuit gaan dat er wederom een Quooker storing zal zijn, staan wij ook een volgende keer met raad en daad voor u klaar.

Professioneel en snelle service

Zeer snel gereageerd op aanvraag service onderhoud. Heeft de keukenlades netjes teruggeplaatst. Goede uitleg en super vriendelijke monteur. Op en top tevreden

29 settembre 2025

Beste Jadine,

Bedankt voor bovenstaande review, wij waarderen dit enorm.
Wat fijn om te lezen dat de werkzaamheden goed zijn verlopen en u hier tevreden over bent.

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf was zeer snel met het leveren…

Bedrijf was zeer snel met het leveren van de service. Geweldig vrolijke monteur, die heel goed uitlegde wat hij ging doen en wat de te verwachten kosten zouden zijn. Heel open en duidelijk. Ik raad het bedrijf een ieder aan.

29 settembre 2025

Beste heer Meerdink,

Hartelijk dank voor uw bemoedigende woorden. Wat leuk om te lezen dat onze monteur u met enthousiasme heeft kunnen helpen en informeren. Duidelijkheid is belangrijk en proberen iedereen zo goed mogelijk te informeren en adviseren.

Nogmaals dank, vriendelijke groeten,

Great experience

They replied quickly to my service request, made a diagnosis based on photos and explanation I sent by email and suggested how I could fix it myself, if I wanted to, which I appreciated. But we are renting from friends so I didn't want to take any risk -- they were quick to schedule a visit. The specialist arrived on time, confirmed the diagnosis and did the required work quickly and effectively, even noticing and pointing out a mistake made by another 'specialist' who we then called back to fix their error! All the while, as others have noted, they weren't merely cordial but very friendly. A nice experience all-around.

24 settembre 2025

Dear Han,

Thank you so much for your wonderful review! We're glad to hear that our team was able to assist you quickly and provide clear advice from the start. It's great that the visit went smoothly and that our specialist could resolve the issue effectively. We truly appreciate your kind words about our friendliness, it means a lot to us. We're happy we could make the whole experience a positive one for you!

Kind Regards,

Super service!

Super tevreden met een directe oplossing voor het keukenprobleem en de waterlekkage waardoor ik echt onverwacht snel en adequaat geholpen ben. Het bedrijf weet handig en flexibel op de situatie in te spelen en de monteurs leveren echt vakwerk tegen een goede prijs. Petje af en fijn te zien dat het zo dus ook nog kan tegenwoordig!

26 settembre 2025

Beste mevrouw Van Tilburg,

Allereerst dank voor de mooie review en wat vervelend dat er een lekkage heeft plaatsgevonden.
Gelukkig konden we snel voor u schakelen, een lekkage is natuurlijk onwenselijk.

Mocht u toekomstig wederom een Quooker vraag hebben, dan staan wij graag wederom met raad en daad voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en een echte vakman

Zeer vriendelijk en een echte vakman. Heeft onze quooker teruggeplaatst nadat deze deels vernieuwd was. Proactief advies en een kleine aanpassing zorgen dat er niemand meer onder de koude douche staat en de CV-ketel niet meer onnodig aanslaat als iemand beneden wat warm water neemt.

15 settembre 2025

Beste heer, mevrouw,

Ondanks dat we uw naam helaas niet kunnen zien in deze review, willen wij u zeer vriendelijk danken voor de feedback.

Wat fijn om te lezen dat onze monteur advies heeft gegeven wat in uw situatie het meest gunstig is. Uw belang staat natuurlijk voorop en hopen wij met onze kennis op een juiste manier over te brengen.

Mocht u toekomstig technische "Quooker" vraagstukken hebben, dan staan wij graag wederom met raad en daad voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

U kunt de kraan vergeten!!

Wij waren door een loodgieter met “verstand van Quooker” enigszins overbluft. Vervanging van het hel systeem was nodig. Wij werden door Quooker op het spoor gezet van Puur service. De rest kunt u uit de overige recensies opmaken. Perfect gerepareerd door middel van een nieuw binnenwerk en de koppelingen voorzien van nieuwe pakkingen. Met behoud van onze koperen kraan . Heel tevreden dus. Meer dan tevreden dus. Goede communicatie ook. En snel. Dank.

8 settembre 2025

Beste heer Van Dam,

Niets ten nadele van uw loodgieter, het zal met de beste bedoelingen zijn geweest, maar fijn dat u uiteindelijk bij ons terecht bent gekomen. Hoe mooi is het dat het "oude" systeem weer voor jaren mee kan.

Als Puur Service werken wij met de gedachten om duurzaam te handelen, dit betekent dat "vervangen" zelden voorkomt.

Mocht u over een aantal jaren weer "onderhoud" aan uw Quooker willen, dan staan wij graag "wederom" met raad en daad voor u klaar.

Friendly and Professionals.

I requested their services to install my Quooker.
They were super friendly and professional, from the Help Desk to the technician who came to install.
They made the journey super simple, faster, and effective.

8 settembre 2025

Dear Mr. Serrador,

Thank you very much for your positive review on Trustpilot. We are delighted to read that everything went smoothly from start to finish. Should you ever have any further Quooker related questions, you can always count on Puur Service, we will be happy to assist you.

Kind Regards,

Eerlijk, vakkundig en vriendelijk

Vriendelijkheid, kwaliteit en eerlijke prijs, dat zijn de eerste woorden die bij mij opkomen. Puur Service heeft naar volle tevredenheid mijn bestaande Quooker uitgebreid met een Cube. Levering en werkzaamheden zijn keurig netjes uitgevoerd en alle verpakkingsmateriaal afgevoerd. Ook was er voldoende tijd om alle informatie te over te dragen. TOP

26 agosto 2025

Beste mevrouw Streng,

Wat een hoop superlatieven voor "gewoon" ons werk doen. Het is natuurlijk fijn om zo'n compliment als dit te krijgen en werken hier hard voor. Super dat de CUBE netjes op zijn plekje staat en u alsnog kunt gaan genieten van het gekoelde en bruisende water.

Mochten er toekomstig nog meer aanpassingen nodig zijn, dan staan wij graag wederom met raad en daad voor u klaar.

Lekkage Quooker

Wij hadden een lekkage bij de Quooker. Nadat Puur Service eerst advies heeft gegeven over hoe je de lekkage zelf kunt oplossen, hebben wij toch een monteur langs laten komen. Wat een keurig nette service van deze monteur. Hij legde ook heel leuk aan onze kinderen uit wat die ging doen en hoe de lekkage was ontstaan. Puur Service is een echte aanrader! Bedankt voor de snelle service.

28 agosto 2025

Beste heer, mevrouw Hoogendam,

Bedankt voor uw berichtje hier op Trustpilot, wij waarderen dit enorm. Leuk om te lezen dat het niet enkel gaat om "even snel" de klus klaren, maar dat er ook educatief (voor uw kinderen) gewerkt wordt.

Nogmaals dank voor het compliment en hopelijk "niet" tot ziens (dan gaat het goed met de Quooker).

Wij zijn ontzettend tevreden

Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Quooker. Onlangs hadden wij een probleem met onze Quooker en is er een monteur langs geweest om dit op te lossen. Hij was niet alleen zeer deskundig, maar ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het probleem is vakkundig en snel verholpen, en dat zonder dat de eerder ontvangen onderdelen nodig waren.

Wij waarderen de professionaliteit, de duidelijke uitleg en de prettige manier van werken enorm. Complimenten voor de monteur én voor Quooker voor de uitstekende service!

27 agosto 2025

Beste Tim,

Bedankt voor bovenstaande review. Ondanks dat wij gecertificeerd Quooker partner zijn, denk ik dat het een mooie samenwerking met Quooker is en zowel Quooker als Puur Service de klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben.

Door goede communicatie en netjes werken hopen wij op ieders tevredenheid.

Indien u in de toekomst vragen over uw Quooker heeft, dan staan wij wederom graag voor u klaar.

Team Puur Service

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più