Valutata 5 stelle su 5

Doorverwezen door Quooker omdat het filter van de oude Quooker niet meer leverbaar was. Puur Service leverde echter uiterst correct en snel het gewenste filter. De correspondentie was uitermate plezie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nog nooit heb ik zo'n integer en deskundig bedrijf mee gemaakt als deze. Het begint al direct bij het eerste gesprek dat je het gevoel hebt: dit voelt goed. Omdat ze onbaatzuchtig er voor jou zi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen dinsdag 5 mei jl kwam een super aardige monteur van Puur service onze Quooker weer geheel “nieuw “ maken door het binnenwerk te vervangen en enkele ventiels te vernieuwen. Alles zeer vak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een verademing om iemand te langs te krijgen die op rustige, heel adequate en deskundige wijze mijn Quooker, uit 2016, repareert. Zonder direct te zeggen dat hij te oud is en aan vervanging toe.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Assistenza clienti per elettrodomestici

Scritti dall'azienda

Als gecertificeerd partner/specialist van Quooker bieden wij een veelzijdige service, waaronder het verhelpen van alle voorkomende storingen, tot het compleet leveren en monteren van nieuwe systemen. Door de jarenlange kennis en verantwoordelijkheid van het serviceproces binnen Quooker, kunnen wij in optima forma service verlenen aan onze klanten en streven naar een 100% tevredenheid. Door een open communicatie, afspraken na te komen en veel kennis van de producten onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Naast bovenstaande Quooker werkzaamheden helpen wij bedrijven de serviceprcessen te optimaliseren. Voor meer informatie kunt u op onze website een contactformulier invullen en nemen dan vrijblijvend contact met u op.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,9

Tutte le recensioni

87 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top service !

Goede communicatie mbt inplannen en vriendelijke en kundige monteur, top service ! ( onderhoud en vervangen binnenwerk Quooker kraan).

12 gennaio 2026

Beste Rene,

Bedankt voor uw bericht, hier zijn wij zeer blij mee.
Hopelijk kunt u na dit onderhoud komende jaren weer onbezorgd verder.

Snel

Snel, sympathiek en goed!

6 gennaio 2026

Beste mevrouw Krom,

Bedankt voor de duidelijke samenvatting, wij zien dit als onze kernwaarden.

Nogmaals dank.

Puur Service is puur service

Puur Service is puur service, monteurs werken snel en leveren perfect werk af.

10 gennaio 2026

Beste heer Hubregtse,

Dank u wel voor de mooie bovenstaande review, dit is natuurlijk een mooie opsteker.
Hopelijk kunnen we deze service aan iedereen verlenen.

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met de service van dit…

Super blij met de service van dit bedrijf.
Aardige accurate mensen.
Weten wat ze (moeten) doen.
Erg blij dat alles weer naar behoren werkt, we hebben weer warm water nadat het binnenwerk van de Quoocker vervangen is.
Ga zo door.

9 gennaio 2026

Goedendag beste mevrouw Bolle,

Bedankt voor bovenstaand compliment, hier zijn wij zeer blij mee.
Fijn om te lezen dat u weer onbezorgd van uw Quookersysteem kunt genieten, dan is ons doel bereikt.
Indien nodig (laten we er vanuit gaan van niet) staan wij ook een volgende keer met raad en daad voor u klaar.

Snelle service

Goed bedrijf, aanrader. Planning , uitvoer en facturatie. Alles klopt.
Zo hoort het ook natuurlijk, maar vaak maak ik het anders mee.
Ga zo door mannen
(Oud quooker systeem thuis geserviced)

9 gennaio 2026

Beste heer Knierim,

Allereerst dank voor deze mooie review, wij waarderen uw feedback zeer.
Zoals u aangeeft moet het complete plaatje kloppen.
Gelukkig zijn wij nog ruimschoots in het bezit van de onderdelen van de "oude" systemen en fijn dat we uw systeem weer voor komende jaren gereed hebben gemaakt.

Vakkundig en zeer klantgericht

Vakkundig en zeer klantgericht. Top

15 dicembre 2025

Beste heer Honselaar,

Bedankt voor uw berichtje, een mooie opsteker voor ons bedrijf en monteur.

Valutata 5 stelle su 5

Vakkundig op alle niveaus.

Snelle service, duidelijke en prettige communicatie. Directe reacties op vragen. Onze Quooker vakkundig gemaakt door vriendelijke monteur.
Zeker aan te bevelen.

20 dicembre 2025

Beste meneer Kerklaan,

Wat een mooie (en stimulerende) review.
Dit zijn de zaken waarvoor wij het doen, fijn om te lezen dat u dit op deze wijze heeft ervaren.

QUOOKER weer als nieuw

Vriendelijke monteur met verstand van zaken. Een enorme berg kalk vakkundig verwijderd en binnenwerk vervangen. Wat een verschil! Aanrader.

19 dicembre 2025

Beste heer Mol,

Wat een mooie review, zoals u het omschrijft is voor iedere klant ons streven..
Fijn dat alles weer naar behoren werkt en hoop dat u de komende jaren weer onbezorgd van het systeem gebruik kunt maken.

Prima service

Geen gedoe, gewoon helder, snel en redelijk geprijsd.

15 dicembre 2025

Beste heer Doeswijk,

Bedankt voor uw review en fijn dat dit op de verschillende fronten voor u naar wens is.
Mocht er toekomstig wederom hulp nodig zijn, dan staan wij graag voor u klaar.

Quooker weer als nieuw

Onze Quooker is weer als nieuw en we zijn heel tevreden over de service. De communicatie was vanaf het begin duidelijk en we wisten vooraf precies wat de kosten zouden zijn.
Een echte Quooker-specialist met liefde voor het vak en oog én oor voor de klant.

26 novembre 2025

Beste mevrouw De Boef,

Allereerst mijn excuses voor de late reactie op uw review, deze is mij (blijkt nu) volledig ontschoten.
Ik wil u zeer vriendelijk bedanken voor de mooie complimenten, het is natuurlijk altijd een leuke opsteker als mensen onze diensten op deze wijze ervaren en waarderen.

Wij hopen uiteraard op deze weg door te gaan en nog veel meer klanten blij te maken met onze (klantgerichte) Service.

Goede, deskundig

Men was goed bereikbaar, de afspraak kon op korte termijn worden ingepland, men was kundig en heel netjes.

26 novembre 2025

Beste Jo,

Bedankt voor uw reactie op Trustpilot, wij waarderen dit enorm.
Fijn dat we u op deze wijze hebben kunnen helpen en hoop dat u komende jaren weer onbezorgd kunt genieten van het systeem.

Zeer goede service

Wederom hebben wij de zeer snelle, vriendelijke, persoonlijke en uitstekende service, mogen ervaren! Wat een klantgerichte organisatie! Een verademing in deze tijd!

19 novembre 2025

Beste heer De Jonge,

Hartelijk dank voor deze mooie review en fijn dat we u hebben kunnen helpen.
Ondanks dat het nooit leuk is als er een storing aan een systeem is, dan is het fijn dat u op een partij (zoals Puur Service) kunt rekenen.

Indien nodig staan wij ook een volgende keer weer graag voor u klaar.

Kraan ging niet dicht

We kregen de kraan niet meer dicht van de Quooker. Contact opgenomen met Puur Service. Meteen de maandagochtend opgelost. Goede prijs. Vakkundig. Snel. Fijn contact.
Ik heb zelfs de Consumentenbond een bericht gestuurd voor een pluim.

17 novembre 2025

Beste heer Oosterlee,

Bedankt voor bovenstaande review en daarbij zelfs een extra bericht naar de Consumentenbond. Gelukkig konden wij snel voor u schakelen en is de cartridge van uw kraan vervangen. Mocht het nodig zijn, dan staan wij ook toekomstig graag met raad en daad voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede en snelle dienstverlening

Hele goede en snelle dienstverlening! Een aanrader voor iedereen met een Quooker. Er bleek heel weinig aan de hand met mijn niet werkende Quooker en daarom hoefde ik zelfs geen voorrijkosten te betalen.
Netjes en aardig dus.

14 novembre 2025

Beste Martinus,

Bedankt voor bovenstaande review, wij waarderen deze feedback enorm.
Gelukkig bleek er "weinig" aan de hand en hebben als uitzondering voor deze oplossing gekozen gezien onze inbreng minimaal was.
Mocht er in de toekomst wederom hulp nodig zijn, schroom dan niet om ons te contacteren.

Perfecte Quooker service!

Goede voorlichting over de mogelijkheden, uiterst correcte servicemonteur en stipt op tijd. Prima werk geleverd waardoor de Quooker (die we al 17 jaar hebben) weer volledig als nieuw is.

10 novembre 2025

Beste heer, mevrouw Wuijts,

Bedankt voor de positieve feedback, wij waarderen dit zeer. Fijn dat we u op correcte wijze hebben kunnen helpen en dat de Quooker weer in orde is.
Mocht u toekomstig wederom "Quooker" hulp nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Meedenkend

Team Puur service,

Wij dachten een goede keus gemaakt te hebben met een Combi+ Quooker. Na een deskundig en vriendelijke voorlichting, hebben wij onze keuze bijgesteld.
Wat fijn dat er nog vakmensen zijn die niet alleen voor het geld, maar vooral voor klantvriendelijk en deskundig advies gaan, ook als dat ten koste van de winst gaat.
Wij zouden zonder aarzelen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Snel, deskundig, betrouwbaar en vriendelijk.
Wat een verademing!

Vriendelijke groet,
Franca Schapendonk

12 novembre 2025

Beste mevrouw Schapendonk,

Allereerst enorm bedankt voor de mooie bovenstaande review, wij waarderen dit zeer.
Fijn dat we u hebben kunnen informeren over de mogelijkheden en dit heeft geleid tot een (financiële) positieve wijziging. Het gaat immers niet om "ons" belang, maar willen het vooral goed voor onze klanten doen!

Indien nodig staan wij ook toekomstig met raad en daad voor u klaar.

Erg klantgericht

Erg klantgericht! Prima service! Kan ik iedereen aanbevelen. Ik verwacht dat evt service/garantie-gerelateerde zaken ook goed zullen worden opgepakt.

29 ottobre 2025

Beste heer. mevrouw Pan,

Bedankt voor bovenstaande review, en dank voor de aanbeveling.
Uiteraard kunt u bij ons terecht indien nodig als er onverhoopt toch iets met uw Quooker systeem is. Wij staan dan graag met raad en daad voor u klaar.

Geweldige service

Geweldige service, reageren snel en accuraat, komen afspraken na en een heel vriendelijke monteur. Als klant kan je niet meer verwachten.

7 novembre 2025

Beste heer Bak,

Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat het contact en de hulp goed zijn verlopen.
Wij streven uiteraard naar optimale tevredenheid.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, op tijd, prijs volgens afspraak en extra advies gekregen

27 ottobre 2025

Beste heer Torsy,

Bedankt voor de positieve feedback en uiteraard zeer graag gedaan.

Yvonne van Schaik

Wij zijn ontzettend tevreden over Geoffrey en Edwin. Wat een uitmuntende service hebben jullie ons geboden.
Nadat we door “ Loodgieter Barendrecht” voor ruim €600,- zijn opgelicht en al een paar dagen zonder water zaten, kwamen we bij Puur Service uit.
Met Edwin een snelle communicatie via de app en vooraf duidelijkheid over de prijs (zonder verborgen kosten)
Er was een volle planning, maar Edwin ging zijn best doen. Zijn vader Geoffrey zat in België, maar is dezelfde avond nog gekomen. Geoffrey is een echte vakman met veel passie voor z’n vak.

Kortom: professioneel , betrouwbaar en zeer klantvriendelijk
Puur Service verdient een dikke 10+

20 ottobre 2025

Beste mevrouw Van Schaik,

Allereerst dank dat u de moeite heeft genomen om een mooi bericht te schrijven.
Helaas zijn er nog partijen die gouden bergen beloven maar vervolgens de klant duperen, zeer spijtig natuurlijk. Fijn dat wij dit alsnog keurig voor u hebben kunnen oplossen en u weer onbezorgd gebruik kunt maken van uw Quooker. (Laten we het niet hopen) maar mocht u toekomstig hulp bij de Quooker willen, dan staan wij graag wederom voor u klaar.

Team Puur Service

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più