Soms is het handig en veiliger om bijvoorbeeld bij een buitenlandse winkel te kopen. Aan de andere kant verlengt Paypal jaarabonnementen eigenhandig ook al heb je de betaling geannuleerd en ben je no... Leggi di più
Wat is deze organisatie slecht geworden. Geen klantenservice bereikbaar, ik moest een geschil escaleren, nergens te vinden hoe dit moet. Ze zeggen ''betaal veilig met paypal'' maar ben benieuwd of ik... Leggi di più
Jammer dat je geen min score kan geven. PayPal hoort er voor haar klanten te zijn, maar is dat niet. Ik heb geschil met Birmingham Wear. Ik heb item geretourneerd naar door verkoper opgegeven adres, v... Leggi di più
Zonder enige aanleiding wordt direct mijn rekening geblokkeerd. De direct ingestuurde aanvullende informatie zou “binnen 1 dag” worden beoordeeld, wat is bevestigd in contact met de klantenservice. 3... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. U kunt vorderingen schikken, geld lenen en facturen of onkosten delen met vrienden zonder contant geld nodig te hebben of een geldautomaat te hoeven zoeken.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
0 sterren !!
0 sterren !!! Waardeloos, wat een aanfluiting.
Ik heb geprobeerd vandaag de paypalrekening van mijn vader op te zeggen omdat hij is overleden. Alle gevraagde aktes, verklaringen en bewijzen bijgevoegd. Krijg tot 9x een mail met wat ik allemaal moet aanleveren om de rekening van een overledene op te zeggen. Terwijl ik dat dus al 4x allemaal gestuurd heb. Ik krijg geen antwoord op vragen die ik stel. Aleen maar steeds een zoetsappig regeltje dat ze me graag willen helpen maar dan het volgende nodig hebben. Ze lijken wel niet in orde daar. Wat een service. Uiteindelijk het opgegeven. Dan blijven ze maar met enen ongebruikte rekening zitten van iemand die overleden is.
Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren, geen communicatie mogelijk.
Bankrekening niet te koppelen.
Wel geld op paypal rekening kunnen zetten (toch bijzonder) maar kan overgebleven saldo niet terug op mijn rekening boeken.
Het is mijn geld!!!!
*"Pas op: PayPal beschermt oplichters! Mijn €9,99 claim werd afgewezen voor een niet-werkende app. Bewijzen beschikbaar."*
Afschuwelijk bedrijf
Afschuwelijk bedrijf.
Mooie beloften over aankoopbescherming maar puntje bij paaltje kom je in een wirwar van slechte communicatie en absoluut geen bereidheid om mee te helpen.
Nooit meer gebruiken deze betaaloplichters.
Pas op! PayPal kiest partij voor oplichters
Pas op voor PayPal!! Helaas is het bedrijf niet meer wat het ooit was. De communicatie is ronduit slecht en ze beschermen bedrijven die consumenten misleiden, zoals Duolingo.
In mijn geval werd er zonder waarschuwing €179,99 afgeschreven na een zogenaamde gratis proefperiode bij Duolingo. De beloofde herinnering (“we sturen je 2 dagen van tevoren een melding”) heb ik nooit ontvangen. Ik diende direct bezwaar in via PayPal, maar ze reageerden nauwelijks en sloten de zaak simpelweg in het voordeel van de verkoper zonder enige inhoudelijke beoordeling.
Daarna kreeg ik zelfs een telefoontje waarin ze aandrongen om mijn saldo aan te vullen. Geen enkele bescherming, geen eerlijk onderzoek, alleen maar druk.
PayPal laat consumenten vallen en weigert verantwoordelijkheid te nemen. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je dit platform nog vertrouwt.
Gebruik geen paypal meer je krijgt geen…
Gebruik geen paypal meer je krijgt geen hulp meer en zeker geen geld terug zelf niet als je het pakket terug heb gestuurd met track en trace dus nu geen product en geen geld vroeger was het goed maar nu niet meer Elon is geestelijk verdwaald
Ik wilde inloggen - onmogelijk. Superslechte klantenservice.
Ik wilde inloggen, maar voor 2 staps verificatie telnr nodig. Dat was mijn oude nummer. Dus dat ging niet.
Link "problemen met inloggen" werkte niet.
Contactpagina: bericht sturen -> gaat niet want dan moet je INLOGGEN??
Bellen dan maar.. gaat niet want dan moet je INLOGGEN.
Oke gastennummer gebeld. Eerste wat ze vragen.. wat is je rekeningnummer. JA DAT WEET IK NIET.. want dan moet ik eerst INLOGGEN.
Toch na 4 menu's iemand aan de lijn. Ik leg vrij gefrusteerd mijn alles uit en dat ze er iets aan moeten doen.. Niet dat ze zeggen .. sorry... gwe gaan er heen kijken.. Nee gaat een of andere halve duitser zijn bandje afratelen om me toch te kunnen inloggen. NEE zo werkt het niet!!!! Ik ga dit nooit meer gebruiken - probleem is ik kan mijn acooutn niet sluiten want daarvoor moet ik INLOGGEN.
Goed dat ik met PayPal had betaald.
Helaas vandaag ging het mis met een webbestelling van Megatip.be. Mijn pakket werd naar een verkeerd adres gestuurd. DPD kon ook niet op dat adres bezorgen, terwijl Megatip weigerde telefoon en email te beantwoorden.
Goed dat ik met PayPal had betaald. Ik kreeg mijn betaling heel snel terug. Dat is service !!
puinhoop
kan al tijden niet meer inloggen en ook geen nieuwe wachtwoord aanmaken een drama heb al vele malen gebeld naar de klantenservice alles opgevolgd wat ze mij vertelden maar nee niks heeft geholpen en de kroon op de slagroom vertelde de laatst gebelde medewerker dat ik even 72 uur moest wachten om in te loggen dan zou het in principe weer goed moeten zijn leuke advies maar u raad het al niets van dat al met al vervelend wat moet je hier nou mee.
Hopeloos
Hopeloos, op het eerste gezicht denk je wel een goede instelling. Maar als ze een rekening om duistere reden blokkeren zie het geld niet meer. Ik ben nu € 500 kwijt en wat ik ook doe. Paypal Nederland-Engeland-Amerika gebeld. ze doen niet. E mails verstuurd antwoord krijg je niet. Ze hebben totaal geen begrip voor de situatie. Ze zeggen wij beschermen je tegenfraude. De enige die nu fraude pleegt is Paypal zelf. Weg € 500 bedankt Paypal nooit weer.
Prima en adequate service
Wat een horror-verhalen lees ik hier. Kan mij daar totaal niet in vinden na al jarenlang PayPal te gebruiken. Daarbij gezegd zijnde dat ik hen alleen gebruik om online aankopen te betalen, dus niet zakelijk. Maar heb een paar keer een probleem gehad met vermeende fraude, online betalingen en/of niet geleverde producten en ben iedere keer fantastisch geholpen. Ik betaal dus zo veel mogelijk via PayPal!
De afgelopen tijd PayPal is niet te…
De afgelopen tijd PayPal is niet te vertrouwen. Sommige Bedrijf Geld uithalen zonder toestemming van rekening houders. PayPal Neem geen maatregelen en PayPal neem geen actie.
Those idiots did block a sending…
Those idiots did block a sending because they think its a scam
I did send already 78 times to that account and now they block it ?????
Little late and beside that i did send it to my auntie!!! What scam!!!!!!!!
Ifiots
Europa: maak een vergelijkend platform om ons te beschermen!!
Het wordt tijd dat er een ander betalingsplatform komt dat kopers wel echt beschermt!
Order geplaatst bij Zara en 2 pakketten zijn kwijt bij DHL. Customer Service van Zara bevestigt dat er een probleem is en dat uiteindelijk een nieuwe broek wordt opgestuurd maar dat 3 producten niet geleverd kunnen worden omdat ze uitverkocht zijn. Daarvoor krijg ik een credit. Maar die komt niet. Ik maak een case aan bij PayPal met alle bewijzen van de app communicatie met Zara maar Paypal is onverbiddelijk: Zara zegt alle producten geleverd te hebben en ik krijg mijn geld niet terug. Dus ondanks bewijs van DHL en Zara zelf betaalt Paypal niet terug. Zara zegt vervolgens niet betaalt te zijn door Paypal. Dus Paypal houdt gewoon geld achter wat dus niet voor hen is. Een grote criminele bende. Het wordt tijd dat dit frauduleus bedrijf uit The USA eens goed onder de loep wordt genomen.
Ik bestel in ieder geval niets meer via de app.
Ongeautoriseerde afschrijvingen
Jarenlang geen problemen met Paypal, maar nu zijn ze zowel telefonisch als via email onbereikbaar en nemen klachten niet serieus in behandeling. Zij blijven ongeautoriseerde betalingen afschrijven, boeken er 1x één terug, en daarna weer af.
Deze app is de slechtste app dat ik…
Deze app is de slechtste app dat ik ooit heb gebruikt om geld over te maken.
Om geld over te maken gaat perfect, maar uw geld terugkrijgen kan pas na 4 maanden en of langer. Ik had al problemen met hun maar dit is echt de laatste keer dat ik gebruik ga maken van deze rot app.
En jij wordt gestraft voor 4 maanden als je u vermoeden van overschrijdend gedrag.
Echt belachelijk dit!
Schandalig
Schandalig. PayPal presenteert zich als bedrijf dat kopers beschermt. Echter het omgekeerde is het geval. Alles wordt in werking gezet om de verkoper in bescherming te nemen. Extreme misleiding van hun klanten dus. Voor mij betekent dit einde van het gebruik van deze misleiders.
De PayPal aankoop bescherming is één…
De PayPal aankoop bescherming is één grote fraude, denk maar niet dat ze jou op welke manier dan ook gaan helpen. Had een dienst besteld bij ChatGPT, en gelijk geannuleerd, binnen 2 minuten nadat ik zag dat ze veel meer hadden afgeschreven dan waar ik opdracht voor had gegeven. De betaling ging via paddle.net, dit blijken dus oplichters te zijn, de diensten nooit gehad, ik heb zelfs een bevestiging van hun gehad dat de diensten zijn geannuleerd en dat ik een refund zou krijgen, en dit bewijs aan Paypal gestuurd. Niks van dit was waar, geen geld terug gehad 114€ en PayPal houdt je aan het lijntje, maar helpen doen ze niet. Hun argument was dat paddle.net aan hun had aangegeven dat ze de dienst hadden geleverd. Dit is dus hetzelfde als dat je bijvoorbeeld schoenen koopt, deze nooit ontvangt, en als je dit dan aangeeft bij PayPal zeggen ze doodleuk dat je dit wel hebt ontvangen omdat de verzender dit zegt, zonder ook maar iets te onderzoeken. Ik ga gelijk stoppen met dat PayPal, mijn geld stelen ze nooit meer in ieder geval!! Waardeloos bedrijf van Amerikaanse oplichters bende.
Disgusting company
PayPal is a disgusting company. I accidentally did business with a thief/scammer, and upon realising this immediately requested a refund. This resulted in a ticket being opened in order for PayPal to verify the validity of my refund request. I provided abundant evidence, including literally 8 screenshots, proving my claim - PayPal closed the ticket without ANY explanation and withdrew the money from my account (in other words, they sided with the thief/scammer) and clearly ignored the overwhelming evidence I provided.
It's made me realise - PayPal is a disgusting company. There's a reason they have a 1 star rating here on TrustPilot. They protect thieves and clearly don't give a crap about their users. If you're a thief, use PayPal, you'll appreciate how supportive they are of you. If you value honesty and integrity, PayPal unfortunately lacks both of those qualities and could result in bad experiences.
For me it's clear - I would never use PayPal again unless I had no other choice. I would give them 0 stars if I could.
Wat een waardeloze service, geen contact mogelijk
Wat een waardeloze service. Bericht van een terugstorting gekregen maar geld niet ontvangen.Contact met Paypal is onmogelijk, in alle gevallen krijg je te maken met een chatbot, ook telefonisch is er een uiterst onvriendelijke robot met een miljoen opties behalve de juiste.
Een mens krijg je niet te spreken, op berichten wordt niet gereageerd, mijn geld is waarschijnlijk terug gestort op de rekening van Paypal. Wat een waardeloos bedrijf.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.