Actie Airport Taxi Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Chauffeur was op tijd, heeft contact opgenomen 15 min voor aankomst om door te geven dat hij bijna op locatie is. Top service! Zeker voor herhaling vatbaar, wanneer ik moet reizen is Actie Airport Tax... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Abdullah is een hele fijne, vriendelijke en servicegerichte chauffeur. Hij was keurig op tijd waardoor ik ruim op tijd op Schiphol was voor mijn 1e intercontinentale reis alleen. Daardoor begon ik pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kunnen onsvolledig ansluiten bij de andere reviews. alles was perfect geregeld, goede chauffeur, mooie auto. Goede prijs. Geen enkele negatieve opmerking. En dit was om 1 uur ‘s nachts.

Valutata 5 stelle su 5

De Taxi was zelfs 5 minuten vroeger enorm behulpzaam en geweldige service ik beveel deze dienst zeker aan en zal er meer gebruik van gaan maken

Dettagli dell'azienda

1. Servizio taxi

Scritti dall'azienda

Aangepast: Over Actie Airport Taxi Actie Airport Taxi is een landelijk opererend taxibedrijf gespecialiseerd in betrouwbaar en comfortabel luchthavenvervoer door heel Nederland. Wij verzorgen dagelijks taxiritten van en naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en alle andere Nederlandse luchthavens, met ophaal- en brengservice in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Dordrecht, Schiedam, Tilburg, Den Bosch, Breda, Groningen, Zwolle, Arnhem en tientallen andere steden. Bij Actie Airport Taxi kies je voor een heldere, vooraf geregelde rit zonder verrassingen achteraf. Boekingen worden uitsluitend vooraf gepland, met een minimale ritduur van 6 uur, zodat wij altijd een professionele chauffeur en geschikt voertuig voor je kunnen reserveren — van een comfortabele auto of stationwagen tot een ruime bus voor groepsvervoer. Onze chauffeurs staan bekend om hun stiptheid, vriendelijkheid en veilige rijstijl. Of je nu op zakenreis bent, met familie op vakantie gaat, of behoefte hebt aan groepsvervoer naar de luchthaven, wij zorgen voor een zorgeloze en tijdige rit — dag en nacht, in heel Nederland. Dankzij onze landelijke dekking en flexibele voertuigopties kunnen wij voor vrijwel elke reisgroep en elke bestemming de juiste oplossing bieden, ongeacht het tijdstip van je vlucht. Boek eenvoudig en snel online via onze website, en betaal veilig via iDEAL of andere betaalmethoden.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

120 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

120 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima taxiservice

Nette prijs, vooraf en na het landen bevestiging en telefonisch contact. Vriendelijke en behulpzame chauffeur!

1 agosto 2026

Risposta di Actie Airport Taxi

Wat goed om te horen dat de rit precies volgens planning verliep. Bedankt voor je vertrouwen!

Awesome cab driver

1 agosto 2026

Risposta di Actie Airport Taxi

Dank je wel voor het delen van je ervaring, we zijn blij dat het een prettige rit was.

26 luglio 2026

Risposta di Actie Airport Taxi

Super dat je rit soepel is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Topservice en topmedewerkers.

Topservice en topmedewerkers.

26 luglio 2026

Risposta di Actie Airport Taxi

Bedankt voor deze fijne review, we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Rustige rit gehad ook voor mijn kat das…

Rustige rit gehad ook voor mijn kat das fijn en hij maakt makkelijk een praatje wat ook fijn is.

20 luglio 2026

Risposta di Actie Airport Taxi

Dank je voor het compliment, we geven dit met trots door aan onze chauffeur.

Top service

Top service, Mooi op tijd, Aanrader

13 luglio 2026

Risposta di Actie Airport Taxi

Dank je wel! We doen ons best om elke rit zo soepel mogelijk te laten verlopen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più