Soms is het handig en veiliger om bijvoorbeeld bij een buitenlandse winkel te kopen. Aan de andere kant verlengt Paypal jaarabonnementen eigenhandig ook al heb je de betaling geannuleerd en ben je no... Leggi di più
Wat is deze organisatie slecht geworden. Geen klantenservice bereikbaar, ik moest een geschil escaleren, nergens te vinden hoe dit moet. Ze zeggen ''betaal veilig met paypal'' maar ben benieuwd of ik... Leggi di più
Jammer dat je geen min score kan geven. PayPal hoort er voor haar klanten te zijn, maar is dat niet. Ik heb geschil met Birmingham Wear. Ik heb item geretourneerd naar door verkoper opgegeven adres, v... Leggi di più
Zonder enige aanleiding wordt direct mijn rekening geblokkeerd. De direct ingestuurde aanvullende informatie zou “binnen 1 dag” worden beoordeeld, wat is bevestigd in contact met de klantenservice. 3... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. U kunt vorderingen schikken, geld lenen en facturen of onkosten delen met vrienden zonder contant geld nodig te hebben of een geldautomaat te hoeven zoeken.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Na een claim niks teruggekregen alle…
Na een claim niks teruggekregen alle bewijzen geleverd trap er niet in mensen, paypal is niet meer wat het was!!!
Paypal behandelt zijn trouwe klanten als criminelen
Via Paypal bij Varnalux led panelen gekocht waarvan bleek dat de drivers niet CE gekeurd waren en stoorden enorm op de radio en andere apparatuur. Hier bezwaar tegen gemaakt en zijn toen retour gehaald door DPD. Op mijn bankoverzicht stond dat het bedrag reeds door Paypal was geïncasseerd.
Aan Paypal de terugbetaling aangevraagd. Is niet aan mij terug betaald en moest allerlei bewijsmateriaal veelvuldig overhandigen. Allerlei smoesjes van Paypal ontvangen dat het retouradres niet klopte, ik te weinig saldo op mijn bankrekening had. Werd door Paypal als crimineel behandeld. Varnalux meldde mij dat het bedrag helemaal niet door hun was ontvangen en Paypal meldde dat het wel was overgemaakt, maar later de betaling aan Varnalux On Hold had gezet. Omdat ik het geld na een maand nog niet had terugontvangen heb ik het laten storneren wat leidde tot een negatief Paypal saldo. Wat blijkt, vandaag heeft Varnalux het bedrag (wat zij zogenaamd niet in bezit hadden) op mijn Paypal saldo geboekt. Beide bedrijven zijn onbetrouwbaar en doe hier NOOIT meer zaken me.
Vertouwen beschaamd !!
Al jaren paypal maar wat een waardeloze klantenservice recente ervaring heeft mijn vertrouwen volledig vernietigd. Ik opende een geschil over een digitale dienst. Ik werd genegeerd er worden door 3 verschillende medewerkers zelfde afdeling compleet andere verhalen verteld en andere afspraken gemaakt er klopt alleen totaal helemaal niks van ..ze.doen niks en weten niks,waardeloos !
moeilijk te bereiken
moeilijk te bereiken, kastje naar de muur gestuurd, 200,- naar de haaien. Absoluut geen zaken mee doen.
Inmiddels 3 maanden bezig om een paypal…
Inmiddels 3 maanden bezig om een paypal rekening te openen voor onze vereniging omdat de mensen willen pinnen.
Nog steeds geen resultaat maar wel de pin apparatuur binnen en de tablets ingericht.
We worden er moedeloos van.
Slechtste bedrijf ooit
Slechtste bedrijf ooit. Ik probeer mijn schuld te betalen maar de link werkt niet. Ze zeggen dan moet je het later nog een keer proberen. Dus ik zeg aan de telefoon ik ga het nog een keer proberen maar dan blijf ik wel aan de lijn hangen zodat je weet wat er gebeurt. HANGT MEVROUW IN EEN KEER OP!! Echt ontzettende onvriedelijke mensen bij de klantenservice en ik ga mijn account blokkeren.
Ik ben al jaren een klant van PayPal...
Ik ben al jaren een klant van PayPal, maar de recente ervaring heeft mijn vertrouwen volledig vernietigd. Ik opende een geschil over een digitale dienst. Ik werd genegeerd en PayPal gaf de verkoper gelijk, die een valse argumentatie gebruikte. Ik had bewijs dat ik om terugbetaling had gevraagd binnen 14 dagen, wat mijn recht is. Nadat mijn klacht was afgewezen, werd ik gedwongen een chargeback te initiëren via mijn Bank. Als gevolg hiervan gaf PayPal mij een negatief saldo en behandelde me als een wanbetaler, terwijl hun eigen systeem faalde. Deze zaak toont aan dat PayPal's Aankoopbescherming een illusie is, en dat hun primaire doel is om hun eigen belangen te beschermen, zelfs ten koste van loyale klanten. Ik raad het gebruik van dit platform bij geschillen absoluut af.
Slechte ervaring met PayPal – geen bescherming voor koper
Update 14-11-2025: Uiteindelijk is het probleem onderkend en door PayPal een vergoeding uitgekeerd. Het blijkt dat PayPal alleen het deel tot en met Paddle (een betalingsplatvorm dat de verkoper gebruikt) controleert, maar het laatste belangrijke deel niet. En dat betreft nu net de daadwerkelijke levering door de verkoper!
Ik heb via PayPal digitale software gekocht voor € 21,78, maar het product nooit ontvangen: geen downloadlink, geen inloggegevens en geen instructies. In plaats daarvan werd er een abonnement van € 21,78 gestart, dat ik direct via PayPal heb geannuleerd. Tot mijn verbazing is er vijf dagen later nóg een bedrag van € 60,38 afgeschreven voor een zogenaamd abonnement – zonder dat ik daar ooit expliciet toestemming voor heb gegeven en zonder dat dit in mijn automatische betalingen stond. Ook dit abonnement heb ik ingetrokken.
Ondanks meerdere klachten en verzoeken om bewijs levert PayPal alleen betalingsdocumenten aan, maar nooit bewijs dat ik het product daadwerkelijk heb ontvangen of dat ik akkoord ben gegaan met een abonnement. In plaats daarvan moet ík herhaaldelijk bewijzen dat ik niets heb ontvangen. Hoe dan? Er valt niets te tonen, omdat ik nooit iets geleverd heb gekregen. Als oplossing stelde PayPal zelfs voor om contact op te nemen met de vervoerder – terwijl het om een digitaal product gaat!
De uitkomst: het geschil is tóch in het voordeel van de verkoper beslist.
Mijn ervaring met PayPal:
Geen echte kopersbescherming.
Geen transparantie over het bewijs waarop beslissingen zijn gebaseerd.
Klantenservice schuift je telkens door, zonder oplossing.
Kortom: ik voel mij onbeschermd en niet serieus genomen. In plaats van kopers te beschermen, faciliteert PayPal met deze werkwijze juist oplichting. Voor mij heeft PayPal hiermee zijn betrouwbaarheid volledig verloren.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Echt een waardeloos systeem. Halve dag verkloot om een bedrag naar Vueling over te maken. Werkt totaal niet !!! Een aanfluiting !!!!
ciminele organisatie
ciminele organisatie, oplichters witwassers drugsverslaafden enz enz enz.
een grote VERBODEN organisatie enz. enz.
IK BEN OPGELICHT door deze organisatie
Neem nooit een abonnement via Paypal
Als je een abonnement neemt via Paypal geef je goedkeuring voor 0,00 euro. Daarna kan de leverancier allerlei bedragen van je rekening halen zonder jouw goekeuring. Is bij mij gebeurd dat ik plots zgn. een extra abonnement had afgesloten en Paypal wenst niets te vergoeden. Bij Google wordt je eerst gewaarschuwd voordat er een bedrag wordt afgeschreven. Paypal ksn dit technisch niet regelen zeggen ze (onzin).
LET OP!
Ik had PayPal geactiveerd. Net 1 week gestart met een bedrijfje. Van mijn bankrekening geld naar PayPal gestort. Vanuit het niets kreeg ik het volgende mailtje:
We bieden geen PayPal-services meer aan voor deze rekening
We streven ernaar onze klanten naadloze en gebruiksvriendelijke diensten te bieden. Helaas kunnen we onze services soms niet aan een rekening aanbieden, om uiteenlopende redenen, waaronder de plaatselijke wetgeving, ons beleid of dat van onze partners.
Waarom?
Op basis van de informatie waarover we nu beschikken, waren klanten ontevreden over de activiteiten van dit bedrijf.
Wat kun je doen met je rekening?
Je rekening is definitief gedeactiveerd. Je kunt echter nog steeds je transactiegeschiedenis bekijken, overzichten downloaden of kopieën van je gegevens aanvragen.
Hoe zit het met geld dat nog op je rekening staat?
We kunnen geld op je rekening tot 120 dag(en) vasthouden om zaken zoals terugvorderingen of andere financiële verplichtingen te dekken. We controleren de rekening periodiek om te beoordelen of we het resterende geld eerder kunnen vrijgeven. We sturen je een e-mail met de uitkomst van elke controle.
Wij bewaren je persoonsgegevens bij ons zolang je een PayPal-rekening hebt. Daarna bewaren we je gegevens maximaal 10 jaar zoals vereist door de toepasselijke wetgeving. Aan het einde van die periode verwijderen we alles. Als we in die periode niet langer wettelijk verplicht zijn of toestemming hebben om je persoonsgegevens te bewaren, verwijderen we alles onmiddellijk. Lees meer informatie over ons beleid inzake gegevens.
Hoe kun je meer te weten komen?
Lees het gedeelte Ondersteunde activiteiten in onze Hulp voor meer informatie over de soorten accountactiviteiten die we niet kunnen ondersteunen.
We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn. Onze excuses voor het ongemak
oplichters 0 sterren TRAP ER NIET IN
oplichters E600,- euro gestort om een vakantie te boeken en binnen een paar minuten geblokkeerd 180 dagen wachten om MIJN EIGEN GELD terug te krijgen inmiddels 183 dagen verder en nog steeds lukt het niet om mijn geld terug te krijgen wat ik al voorspeld had bij die dame via de chat maar ze zijn nog te dom om na te denken ze zijn nog geen eens 1 ster waard ik raad niemand maar dan ook niemand paypal aan grote gore oplichters zijn het die totaal niet van plan zijn om je te helpen of mee te werken morgen maar weer proberen ik wil gewoon mijn eigen zuur verdiende 600 euro terug!!!
Die laten een hoop geld liggen
Die laten een hoop geld liggen, als je zo onderneemt en toch nog wat verdient mis je nogal wat omzet. Dom dom dom
Mijn gewonnen geschil.
Ik heb een geschil over €53.42 ingediend een lange tijd geleden. PayPal heeft in de tijd erna mij meerdere maal toegezegd dat het geschil al in mijn voordeel is beslist en dat ik het geld zsm op mijn account krijg. Maar ik moest wachten tot 14 Augustus en dan zou het geschil definitief gesloten worden en zou ik het geld op mijn account gestort krijgen. Nu is het de 14e Augustus en PayPal zegt doodleuk dat ik moet wachten en daar moet ik het mee doen ik kreeg geen uitleg over het waarom. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in wat PayPal toezegt.paypal zegt dat ik tot einde van de dag moet wachten dat is dus middernacht en dan is het de 15e ze praten maar wat raak bij PayPal.Het is nu 15 augustus en het is nog steed niet afgedaan met mijn geschil het is niet gesloten en ik heb ook mijn geld niet gekregen wat een vies zooitje leugenaars zijn het bij PayPal.
Ze doen echt helemaal niks voor je
Ze doen echt helemaal niks voor je als je pakket niet bezorgd is. Ze vragen om een bewijs dat het niet is geleverd. Hoe dan. Foto van mijn lege handen?
Kan bankrekening niet koppelen
Rekening geopend en 100 euro op gestort. Maar kan mijn bankrekening niet koppelen. Eerst krijg ik antwoord probeer het na 48 uur nog een keer. Na 48 uur lukt het nog steeds niet. Weer een medewerker gesproken die zegt dat er een blokkade is op mijn rekening. Er wordt gezegd dat ik het na 7 dagen nog een keer moet proberen. Kan niet eens mijn eigen geld terugstorten op mijn bankrekening. Wat een oplichters. Begrijp niet dat die mensen die daar werken s avonds nog in de spiegel kunnen kijken. Ik ben echt woest en heb spijt dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken. 35000 reviews die 1 ster geven.
Ik had problemen met mijn bankrekening…
Ik had problemen met mijn bankrekening te koppelen aan Paypal , tijdens het telefoongesprek een zeer gedetailleerde uitleg gekregen over hoe en wat . Uiteindelijk lukte het niet maar Kristel heeft dan wel een handmatig ticket aangemaakt om dan uiteindelijk wel alles te koppelen .
Zeer tevreden hieromtrent , een dienstverlening als deze van Paypal en in het bijzonder de communicatie met Kristel was dit boven mijn verwachtingen !
Een echte review geplaatst door stul Jonas , en nee ik ben geen bot maar een zeer tevreden klant !
Wat een waardeloze service.
Wat een waardeloze service.
Mijn wachtwoord was zoek ,(mijn fout) onmogelijk om dit te resetten.
Staat €50 in mijn wallet van het ene account.
Ik moest maar een nieuw account aanmaken met ander mailadres. en vragen of de 50 euro overgezet kon worden naar nieuwe account.
Moest kopie ID meesturen , gedaan.
Krijg ik als antwoord ik maar naar de site moest gaan om wachtwoord aan te passen .
Wederom niet gelukt
Wat een gedoe , word er moe van.
slechte hulp
slechte hulp, slecht nederlands. paypal word veel gebruikt voor betalingen maar snap eigenlijk niet waarom, is heel onduidelijk. betalingen annuleren gaat niet. snap niet dat mensen deze app gebruiken. service is okay, maar niet veel hulp. zou hier niet op terugkomen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.