Bliver ved med at modtage regninger for fotos der aldrig er modtaget eller bestilt. Trods flere henvendelser bliver de ved. Hold jer langt væk fra det firma.
L'azienda ha risposto
Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre. Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft et SÅ fint og trygt forløb hos Odense Skolefoto. Hele vejen igennem har kommunikationen været imødekommende, hurtig og yderst hjælpsom. Enya gik langt ud over det forventede for at hj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L*r*e billeder. Gruppe billedet er der så meget mellemrum mellem eleverne de høje sidder foran de små står bagved så det vil sige man ikke ser to af eleverne der står. Alene billederne der har min... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Andkærvej 18, 7100, Vejle, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
De giver mulighed for at se barnet fra flere perspektiver. Man kan afprøve forskellige baggrunde lyse, mørke, farverige, med eller uden lidt effekter osv. det gjorde udvælgelses processen sjovere og da vi så modtog billederne, var det virkelig dejligt at se “ens egen kreation” ud fra fotografens fantastiske arbejde, hvor det helt bestemt udstråler kvalitet i højsædet 😍🤩
Af hjertet tak for det flotte arbejde, hilsen en meget tilfreds forældre 😉

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg er generelt meget imod de meget opstillede, og akavede billeder skole fotografer tilbyder. Jeg kunne hverken kende mine børn eller de øvrige elever når de står med hænderne placeret foldede foran, og med et anstrengt smil. Håret var ned i øjnene og ja der var intet naturligt over billederne hverken kropsholdning eller smil var oprigtigt desværre

Risposta di Odense Skolefoto
Endnu engang super flotte billeder fra SkoleFoto 😊 Vi vil til hver en tid anbefale jer😊

Risposta di Odense Skolefoto
Super tjekket kommunikation. Men desværre ikke vellykkede fotos. Der mangler den gnist og ånd, der skaber flotte billeder, og helfigurs portræt er ikke så godt som nærbilleder. Billedbehandlingen heller ikke prangende.
Priserne er tilmed i den høje ende af skalaen, hvilket er acceptabelt, hvis resultatet er professionelt. Men det er det ikke.

Billeder af ringe kvalitet
Jeg er helt med på at det skal gå hurtigt, og at i gerne vil være med på moden, så børnene skal igennem flere poseringer osv. men helt ærligt tænker jeg i ville opnå længe støre kunde tilfredshed hvis i fokuserede mere på det helt traditionelle portræt billede, bruge bare 1-2min på at få et naturligt smil, istedet for, hvad det så end er, i gør får at opnå de “smil” som i gør. Jeg kan ihvertfald tydeligt se at min datter snakker på de fleste af de billeder i har taget. Jeg vælger dog alligevel at lave en bestilling, fordi jeg synes min datter skal have glæden af at kunne kigge tilbage på de kiksede skolefotos, hun har fået taget igennem årene. Jeg skal nok selv forevige hende hvis hun skal på væggen herhjemme.
jeg skriver til jer for at sikre at beskæringen er som jeg ønsker, og vedhæfter eksempel. Jeg føler at jeres retur svar er meget standardiseret, og generelt. I skriver blot at såfremt jeg har valgt et billede hvor det ikke er i hel figur vil det blive beskæret traditionelt, ikke noget med at anerkende at jeg har vedhæftet et motiv, eller skrive at min bemærkning er vedhæftet min ordre eller andet. Det kan gøres bedre.
Jeg har nu modtaget min bestilling, og endnu en gang skuffer i, billederne står ikke 100% knivskarpt.
Jeg ved at vi kunne have valgt omfotografering, og måske skulle vi have gjordt det. Men med det resultat i havde leveret i første omgang tvivler jeg stærk på at det var blevet meget bedre. 🫣
Jeg håber at i vil blive bedre til at fange børnene som de er, frem for at frem provokere en masse snakkede grimasser frem. Måske bruge et minut som fotograf på at sikre at der som minimum er 1 billede de selv ville vælge at hænge på væggen.

Risposta di Odense Skolefoto
Billederne kom en dag jeg ikke var hjemme og har fået fugt da de bare var i en kuvert og det regnede.
Fedt at bruge over 500 kr på det 🤦♀️

Risposta di Odense Skolefoto
Billederne blev leveret i en alm. papir kuvert uden pap eller andet omkring billederne.
Billederne var bøjet i postkassen, og grundet årstiden, suger papirkuverten jo fugt, så billederne var ikke intakte ved modtagelse.
Uheldigt at sende en foto vare på denne måde.

Risposta di Odense Skolefoto
Rigtig gode billeder men rig mulighed for selv at sammen sætte det billede man ønsker med farver/sort hvid plus det ønskede baggrund som kommer en mange varianter.

Risposta di Odense Skolefoto
Kvalitet og pris hænger ikke sammen.
Ikke super godt billede af børnene. Mangler dybde og stemning.

Risposta di Odense Skolefoto
Kvaliteten på sort/hvid ser lidt underligt ud. Det er som om de har et grønt skær . Forhold til de andre år vi har fået fra andre
Så har måske fortrudt jeg ikke valgte farve istedet . Men sådan er det

Risposta di Odense Skolefoto
Alt i alt, var alting godt. Flotte billeder.
Det er jo ikke jeres skyld at Postnord aldrig kan finde vores postkasse, selvom den står lige ud til fortovet.

Risposta di Odense Skolefoto
Alt for dyrt i forhold til hvad man får for pengene.

Risposta di Odense Skolefoto
Fantastisk billeder der blev taget. Og dejligt man selv kan vælge baggrund,så det passer til ens hjem.
Servicen er også i top, da mine billeder var bleven våde i posten. Der blev sendt nye som kom hurtigt
Selve portrætbillederne er små i størrelsen, med en meget kraftig hvis ramme rundt i kanten.

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg er ærligt en smule skuffet over modtagelsen af billederne - de lå
Bare i en kuvert. Uden omslag eller plastik lomme, hvilket resulterede i den ene pakke billedet (vi har to børn) var helt krøllet. Jeg fik fat i kundeservice - som
Sender et nyt. Men det er ikke godt nok.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.