Bliver ved med at modtage regninger for fotos der aldrig er modtaget eller bestilt. Trods flere henvendelser bliver de ved. Hold jer langt væk fra det firma.
Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre. Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbel... Leggi di più
Jeg har haft et SÅ fint og trygt forløb hos Odense Skolefoto. Hele vejen igennem har kommunikationen været imødekommende, hurtig og yderst hjælpsom. Enya gik langt ud over det forventede for at hj... Leggi di più
L*r*e billeder. Gruppe billedet er der så meget mellemrum mellem eleverne de høje sidder foran de små står bagved så det vil sige man ikke ser to af eleverne der står. Alene billederne der har min... Leggi di più

Andkærvej 18, 7100, Vejle, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Hvis man har børn i forskellige klasser kan man ikke bestille til samlet afsendelse og betaler porto af flere omgange.
Vi oplevede at fotos i den ene pakke var fint pakket ind i plastlomme og stift pap, den anden var kun pakket ind i karton, så billederne blev både bukket og våde i postkassen.
Billederne er i øvrigt dårlige og der er ingen fokus på barnet, selv efter omfotografering står håret ud til alle sider. Det ville være lækkert hvis fotografen lige kunne tage et øjeblik til at hjælpe barnet.

Risposta di Odense Skolefoto
Syntes det var rart at vi kunne vælge udvalgte billeder, istedet for en hel pakkeløsning.
Ved skolefotografering dur det ikke at fotografen har en standard måde som børnene skal stå på, fx med korslagte arme, når det på ingen måde er naturligt for nogle børn.
Så jeg føler ikke at fotografen egentlig ser barnet/ modellen der bliver tager et billede af.
Det går simpelthen for stærkt.
Lever simpelthen kvalitetsmæssigt ikke op til det de burde.

Risposta di Odense Skolefoto
Virkelig gode billeder i år. Og dejligt med mulighed for at vælge forskellige portræt fotos.
En sjov ting kunne være at de kunne laves som en collage.
Jeg fik fotos tilsendt i en papirkuvert, som er blevet plaskvåd i min postkasse med det resultat, at alle billederne er blevet skadet af vandet.

Risposta di Odense Skolefoto
Som kunde gemmen flere år er jeg skuffet over håndteringen af leveringen.
Jeg har I år modtaget 3 sendinger hvoraf de to ikke har været pakket ind i folie og har lagt og taget fugt i postkassen, det på trods af de blev hentet ind på dagen.

Risposta di Odense Skolefoto
Kan på ingen måde anbefale Odense skolefoto!!!
Det er elendige billeder og så sender de billederne til en, selvom man har valgt fra, så man er tvunget til af betale.
Brevet med det store klassebilledet var ikke ordentlig sikkert indpakket. Billedet var fugtig da jeg modtog det.
Synes det er dyrt i forvejen med forsendelse, så denne indpakning er slet ikke i orden

Risposta di Odense Skolefoto
Altid behjælpelige og virkelig gode billeder i de 3 år mine børn har fået taget billeder med OdenseSkoleFoto👍🏼
Overskuelig hjemmeside, billederne er af god kvalitet og processen er overskuelig
Infprmatipn niveau er godt, der bliver opdateret om levering til mit behov. Man kunne godt have brugt et øjeblik på at få barnet til at smile. Billeder kom med posten og var helt vidt og krøllet. Til den pris kunne man godt have håbet på mere

Risposta di Odense Skolefoto
Kuvert mast ned i postkasse, så helt krøllet sammen :-( Anden form for levering ville være bedre.

Risposta di Odense Skolefoto
Odense skolefoto lever vist højt på de aftaler de har med mange kommuner.
Det er ihverfald ikke kvaliteten og kundeservice de vinder på,

Risposta di Odense Skolefoto
Dårlige billeder, der præger meget præg af hastværk. Ved modtagelse var fotos krøllede pga. mangelfuld indpakning.

Risposta di Odense Skolefoto
Der er blevet fanget nogle fantastiske smil ved skolefotografen.
Men jeg må sku indrømme at da de bestilte portrætter kom med posten, var dele af billedet en smule sløret efter min mening. Det var det første jeg lagde mærke til ved min søns øjne på billedet. Det er jeg lidt ked af at betale alle de penge for.