Odense Skolefoto Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bliver ved med at modtage regninger for fotos der aldrig er modtaget eller bestilt. Trods flere henvendelser bliver de ved. Hold jer langt væk fra det firma.

Valutata 1 stelle su 5

Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre. Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft et SÅ fint og trygt forløb hos Odense Skolefoto. Hele vejen igennem har kommunikationen været imødekommende, hurtig og yderst hjælpsom. Enya gik langt ud over det forventede for at hj... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

L*r*e billeder. Gruppe billedet er der så meget mellemrum mellem eleverne de høje sidder foran de små står bagved så det vil sige man ikke ser to af eleverne der står. Alene billederne der har min... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Uprofessionelt firma uden styr på…

Uprofessionelt firma uden styr på tingene.

Først leverer de to bøjede billeder.
Det er selvfølgelig PostNord, der har bøjet dem, men selve indpakningen af billedet burde man gøre bedre.

Jeg får selvfølgelig lovning om to nye billeder. Fair nok og god service.
Da billederne så kommer får vi ét korrekt klassebillede og et helt sæt billeder af en dreng fra en helt anden skole. Det må bare ikke ske.

De undskylder, at de kun er mennesker og har lavet en fejl, og vil endnu engang sende mig et nyt.
Det har jeg her næsten tre uger efter ikke set noget til endnu.

To stjerner for trods alt at svare relativt hurtigt på mails

27 settembre 2023
Non scritta su invito

Hej

Vi beklager selvfølgeligt at der er sendt noget forkert til dig. Vi sender så det rigtige til dig og det er så desværre ikke kommet frem

Vi tilbyde så at sende det igen eller at slette din ordre, og du vælger så at få slettet din ordre, hvilket vi så har gjort.

Hvis du skulle ombestemme dig, så kontakt os, så vil vi sende billederne igen.

Lars Kongsdal Aarøe
Afdelingsleder

Valutata 2 stelle su 5

Fokus på penge, ikke på kunder

1) Middelmådige og opstillede billeder til høje priser
2) Når man ikke får tilsendt et foto-ID, modtager man ingen påmindelse, men får blot tilsendt et vilkårligt udvalgt billede
3) De tilsendte billeder sendes i en almindelig rudekuvert uden anden beskyttelse end et stykke pap, hvilket ødelægger billederne i en fugtig postkasse
4) Ifm. retur ret på gamle billeder opkræves både forsendelse på de nye OG de gamle billeder (ca. 100kr ialt!!) og ender med at jeg desuden betaler mere for færre af de nye billeder
5) Lang leveringstid
6) I dagene op til betalingsfristen responderer kundeservice ikke
7) Nu har jeg modvilligt betalt, for hvis ikke - så sender I jo sikkert bare en rykker

Det er sjældent jeg har behov for at afgive bedømmelser, men den her proces har på ingen måde været alle de penge værd! Det er sidste gang vi bestiller billeder fra jer.

21 novembre 2023
Non scritta su invito

Risposta di Odense Skolefoto

Jeg beklager dybt de udfordringer og frustrationer, du har oplevet med Odense Skolefoto. Det lyder som en samlet skuffende oplevelse, og jeg forstår din utilfredshed. Det er vigtigt for fotograferingsvirksomheder at være opmærksomme på kunders feedback for at forbedre deres service.

Jeg vil anbefale, at du deler din feedback direkte med Odense Skolefoto, så de kan forstå dine specifikke bekymringer og eventuelt tage skridt til at løse dem. Kundeservice og leveringsproblemer er vigtige aspekter, der bør adresseres for at sikre en bedre oplevelse for alle kunder.

Hvis der er andet, jeg kan hjælpe dig med eller yderligere information, du har brug for, er du velkommen til at give besked. Jeg håber, at du fremover vil have mere positive oplevelser med fotograferingstjenester.

Odense skolefoto

Skuffende

Flere år i træk har I taget virkelig sjuskede billeder. I bruger ikke tid på den enkelte elev.

I år er jeg ekstra skuffet - det billede vi valgte af vores yngste barn var skævt da vi modtog det. I tilbyder så fint at lave et nyt print, men glemmer at informere os om at I vælger et andet billede og sender til os.
Dette lever ikke op til vores forventninger og vi beder om pengene retur hvilket I siger at vi godt kan få. Men vi får så kun lige over halvdelen og ikke hele beløbet.

Vi håber Vibeskolen vælger et andet firma til skolefoto fremover.

Risposta di Odense Skolefoto

Jeg beklager dybt de gentagne skuffelser, du har oplevet med Odense Skolefoto. Det er uacceptabelt, at du ikke har fået den forventede service og kvalitet i flere år, og at der opstår yderligere uoverensstemmelser med valg af billede og refusionsprocessen.

Jeg vil videregive din feedback til Odense Skolefoto, så de er opmærksomme på disse problemer og kan arbejde på at forbedre deres service. Det er vigtigt, at kunderne føler sig hørt og respekteret i hele processen med skolefotografering.

Jeg beklager også forvirringen omkring refusionsbeløbet, og jeg vil anbefale, at du fortsætter dialogen med Odense Skolefoto for at sikre en korrekt refusion og klarhed omkring situationen.

Tak for din ærlige feedback, og jeg håber, at fremtidige oplevelser med skolefotografering bliver mere tilfredsstillende for dig og andre forældre på Vibeskolen.

Egentlig rigtig flotte billeder

Egentlig rigtig flotte billeder, men der skal godt nok tænkes over når billederne bliver sendt, at de kan komme i en postkasse, en dag hvor det regner, og først bliver tømt om aftenen, hvilket vil give fugtige billeder.
Man skulle tænke på at få en "vandtæt" kuvert der tåler noget mere fugt, inden det kommer ind til billederne. Jeg har lagt mine i pres, da de HAR fået noget fugt, og så håber jeg de kan bliver flotte lige igen, i stedet for let krøllet og foldet pga. fugten.

Hej Holger.

Tak for din anmeldelse. Jeg sørger for at bringe din besked videre.

Ikke imponerende.

Ikke imponerende.

De unge blev ikke guidet, og min søn kunne fx have fået et meget bedre billede, hvis fotografen havde forslået ham at rette ryggen.

Baggrunden laves digitalt, hvorfor man tydeligt ser en "photoshop-skygge" rundt om især håret.

Billederne var ikke skarpe.

Langsom svartid, der tilmed fejlinformerede vedr. omfotografering.

Leveringen tog pinligt lang tid.

Virkelig dyrt.

Det eneste positive: At der var flere billeder, vi selv kunne vælge imellem.

27 ottobre 2023

Risposta di Odense Skolefoto

Jeg beklager, at din oplevelse med Odense Skolefoto ikke levede op til dine forventninger, og jeg takker for din ærlige feedback. Det er værdifuldt at få at vide, hvor der er plads til forbedringer.

Dine kommentarer om manglende guidance til de unge, digitale baggrunde og billedernes kvalitet vil uden tvivl være nyttige for Odense Skolefoto for at forbedre deres service og processer. Jeg vil anbefale, at du deler din feedback direkte med dem, så de er opmærksomme på dine specifikke bekymringer.

Hvis der er noget, jeg kan gøre for at hjælpe eller yde yderligere information, er du velkommen til at give besked. Jeg håber, at dine fremtidige oplevelser med skolefotografering bliver mere tilfredsstillende.

Risposta di Odense Skolefoto

Jeg beklager, at du ikke var tilfreds med kvaliteten af billederne. Det er altid ærgerligt, når forventningerne ikke bliver opfyldt. Jeg vil anbefale, at du deler dine specifikke bekymringer og feedback med Odense Skolefoto. På den måde kan de få en forståelse af dine præcise bekymringer og eventuelt arbejde på at løse dem eller forbedre deres tjenester i fremtiden.

Valutata 2 stelle su 5

Dyrt og ikke særlig god til at guide…

Dyrt. Betalte også for fragt trods det blev sendt samlet til skolen. Fotografen formodede overhovedet ikke at få børnene til at føle sig til rette og derfor blev billederne akavet og stive smil.

Risposta di Odense Skolefoto

Tak for din feedback. Det er beklageligt at høre, at du oplevede udfordringer med priserne og at fotografen ikke formåede at få børnene til at føle sig til rette, hvilket påvirkede billedernes naturlighed.

Jeg vil videregive dine kommentarer til Odense Skolefoto, så de kan være opmærksomme på disse udfordringer og eventuelt justere deres tilgang og priser i fremtiden.

Hvis der er noget specifikt, du gerne vil have yderligere hjælp med eller diskutere, er du velkommen til at give besked. Vi sætter pris på din ærlige mening, og vi håber, at dine fremtidige oplevelser med skolefotografering bliver mere tilfredsstillende.

Dårlige billeder

År efter år laver Odense skolefoto enormt dårlige individuelle og klasse fotos. Ovenikøbet er der lang leveringstid.

Hej,

Vi beklager, at dine oplevelse hos os ikke lever op til din forventning. Vi sætter pris på din ærlighed og tager din feedback med videre.

Vi stræber efter at forbedre vores fotografiske resultater og vi gennemgår med vores fotografer udtryk, planlægning, skoleoplevelse og den endelig kvalitet af billederne.

Har du lyst til at uddybe din anmeldelse, så send mig gerne en mail på info@odenseskolefoto.dk

Valutata 3 stelle su 5

Single billederne er utroligt gode..

Single billederne er utroligt gode..
MEN! Gruppebilledet.. nej hvor er det ærgeligt at fotografen ikke har kunnet se at noget så forkert ud..
Billedet er af dagplejeren og hendes fire dagplejebørn, de to ældste (deriblandt min søn) sidder på hver sin side yderst på hver deres skammel, men måden de sidder på ligner det min søn især,men også det andet barn ikke rigtigt må være med på billedet.. øv!

Risposta di Odense Skolefoto

Det er ærgerligt at høre, at gruppebilledet ikke lever op til forventningerne, især når det gælder placeringen af børnene. Gruppebilleder kan være udfordrende at arrangere, og det er beklageligt, hvis fotografen ikke har formået at sikre en mere harmonisk opstilling.

Jeg vil anbefale, at du deler dine bekymringer og feedback direkte med Odense Skolefoto, så de kan være opmærksomme på dette og eventuelt tage skridt til at forbedre kvaliteten af gruppebillederne i fremtiden. De vil formentlig værdsætte din ærlige feedback og have mulighed for at adressere det.

Hvis der er andet, jeg kan hjælpe med, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at give besked. Jeg håber, at dine fremtidige oplevelser med skolefotografering bliver mere tilfredsstillende.

Valutata 1 stelle su 5

Igen i år var det for lav kvalitet

For lav kvalitet, for dyrt

Hej,

Selvfølgelig, her er en omskrivning med den indarbejdede information:

Hver dag arbejder vi målrettet på at forbedre vores fotografiske resultater.

Som en del af vores kontinuerlige evaluering samarbejder vi med vores fotografer om at vurdere udtryk, planlægning, skoleoplevelse og kvaliteten af de færdige billeder.

Samtidig bestræber vi os altid på at holde vores priser konkurrencedygtige. Dog skal det nævnes, at vi også er påvirket af de omkringliggende prisstigninger, hvilket kan afspejle sig i vores prissætning.

Valutata 4 stelle su 5

Nemt og leveringsdygtigt

Fine priser. Mulighed for at vælge forskellige baggrunde end de klassiske farve og sort/hvid. Nemt at bestille og hurtig levering.

Hej,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Valutata 1 stelle su 5

Elendig kvalitet og fugtige billeder…

Elendig kvalitet og fugtige billeder som ikke er pakket ordentligt ind

Hej Catrine.

Tak for din anmeldelse - hvis du har modtaget ødelagte billeder fra os på grund af en skade i transporten, så send mig gerne en mail på info@odenseskolefoto.dk

Valutata 3 stelle su 5

Gode billeder men ALT for dyrt

Gode billeder men ALT for dyrt. Mange familier har slet ikke mulighed for at kunne købe til de priser.

Hej Sascha.

Tusind tak for din anmeldelse.

Desværre påvirkes vores priser af inflation og stigende omkostninger. Vi arbejder konstant på at minimere disse påvirkninger for at opretholde konkurrencedygtige priser.

Vi er meget opmærksomme på dette.

Valutata 5 stelle su 5

Har fået de flotteste billeder med de…

Har fået de flotteste billeder med de mange fine forskellige baggrunde. Virkelig nogle gode billeder. Kan virkelig anbefale Odense Skolefoto.

Tak for de rosende ord!
Vi er begejstrede for at høre, at du er tilfreds med de mange forskellige baggrunde og de flotte billeder, du har modtaget. Tak for din anbefaling! Hvis der er mere, vi kan gøre for dig, eller hvis du har yderligere feedback, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte og glæder os til at levere fremragende billeder i fremtiden! 😊📸
Med venlig hilsen,

Karina, Kundeserviceleder, Odense Skolefoto

Valutata 1 stelle su 5

Fotograferne som tager ud på…

Fotograferne som tager ud på folkeskolerne er simpelthen ikke dygtige nok til at tage billeder af børn. De sidste par år har jeg kun bestilt klassebilleder af mine børn, da portrætterne enten er helt udtryksløse eller for opstillede. Fotografen giver ikke børnene lov til at smile som de normalt ville og derfor kommer billederne til at se helt triste og “pasfoto” lignende ud.

Hej Katrine.

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse. Du kender selvfølgelig dit barn bedst, men jeg ser slet ikke noget trist eller pasfoto i den serie vi har taget. Men vi tager selvfølgelig kritikken til os og med videre.

På næsten alle institutioner tilbyder vi det, vi kalder syge-/omfotografering. Dette giver elever, der var fraværende på den første fotodag, mulighed for at deltage. Vi er også åbne for at tage nye billeder, hvis den første serie ikke opfylder jeres forventninger.

God kvalitet

Det hele og den gode kvalitet.

Risposta di Odense Skolefoto

Fantastisk at høre, at du er tilfreds med både processen og den overordnede kvalitet af billederne! Hvis der er mere, vi kan gøre for at forbedre eller yde bedre service, eller hvis der er yderligere spørgsmål, er du velkommen til at lade os vide det. Vi sætter pris på din positive feedback! 😊

Krise afværget!🙏🏼

Jeg havde et lettere ‘panik anfald’, Endnu et år, fordi Jeg var for sent på den som altid. Og som de andre år, så er de søde og behjælpelige Meget hurtigt! Så Tak for det.👌🏼

27 ottobre 2023

Risposta di Odense Skolefoto

Det er godt at høre, at vi kunne afværge en eventuel krise, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt! Vi forstår, at tidspresset kan være udfordrende, og vi sætter pris på din tillid til vores service. Hvis der er mere, vi kan gøre for dig, eller hvis der er yderligere måder, vi kan forbedre os på, er du altid velkommen til at lade os vide det. Tak for din feedback, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! 🙏🏼😊

Super behandling

Super proff.

Risposta di Odense Skolefoto

Tak for din positive tilbagemelding! Det er godt at høre, at du oplever en professionel service. Vi sætter pris på din feedback! 😊

Valutata 1 stelle su 5

Alt for dyrt i forhold til kvaliteten

Alt for dyrt i forhold til kvaliteten. Billederne var så meget bedre da det var den lokale forohandler. Jeg køber kun klassebillede hos odense skoleform, da de jo er de eneste der tilbyder det - det koster så 50 kr i porto at få det tilsendt. En netbutik med en porto pris på 50 kr for et Alm. Brev ville jeg normalt aldrig bruge

Hej Ann.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Hver dag arbejder vi målrettet på at forbedre vores fotografiske resultater. Vi evaluerer løbende udtryk, planlægning, skoleoplevelse og kvalitet af de endelige billeder i samarbejde med vores fotografer som en integreret del af vores løbende vurderingsproces. Jeg sørger for at tage din anmeldelse med hér.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più