Dansk Skolefoto Recensioni 2.401

TrustScore 2 su 5

2,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Desværre var der en mindre fejl i leverancen af fotos men Dansk Skolefoto tog lynhurtigt aktion og fik rettet fejlen. Nye fejlfrie foto modtaget dagen efter reklamationen. Fejl kan ske - forståelse he... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Som vanligt virker bestilling ikke. Man skal både udfylde papir (som ungerne kan få med, men hvorfor?) og bestille på nettet, hvilket ikke giver mening. Bestillingen gik så ikke igennem grundet pr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet. Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end men... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

korrupt firma

Jeg skulle udfylde en seddel samt også bestille på nettet, den på nettet accepterede de ikke, og jeg fik tilsendt dem de mente vi skulle have, som var absolut ikke noget jeg ville have! jeg aftalte at sende retur osv. jeg gjorde som aftalt og klistrede på osv.

og nu skal jeg i retten fordi jeg nægter at betale for nogle billeder jeg sendte retur! som de påstår aldrig at have modtaget!

HELDIGVIS bruger vores skole ikke dem mere! da jeg ikke er alene om at stå i denne situation, det er ulækkert, trættene, og en kæmpe belastning!

virkeligt et svindel firma og jeg håber INDERLIGT at de bliver boykottet!
hvis ikke snarest, så efter de kommer i Kontant! for dem er vi i god sparring med pt. fordi der netop er mange sager med dem, også urimelige sager!

18 maggio 2025

Deres billeder er utydelige

Deres billeder er utydelige, næsten gennemsigtige. Og så truer de med inkasso for billeder de ikke har taget.

5 maggio 2026

Hej Erik

Jeg beklager meget hvis du har haft en kedelig oplevelse med os, vil vil hjertens gerne tage endnu et kig på din sag.

Jeg har anmodet om flere oplysninger fra dig, men du har desværre ikke godkendt min anmodning.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf: 4437 3737 alle hverdage kl. 10-15

Så tager vi gerne et ekstra kig på din sag.

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig virkelig dårlig oplevelse.

Jeg kommer aldrig til at bestille deres billeder igen og håber de ikke kommer på mine børns skoler.

Dansk skole foto tog billeder af min søn i skolen i oktober måned.
Da billederne var klar, ville vi ændre til et andet billede end det de havde - systemerne var nede den dag.

Da jeg prøvede igen, noget senere, var fristen gået dagen inden. Fair nok. Jeg kontaktede dem kl 7 om morgenen dagen efter fristen - men de kunne ikke nå at stoppe billederne eller nå at stoppe at sende. MEN jeg kunne bare modtage dem, sende retur inden 14 dage og få de billeder jeg ønskede.
Lød besværligt - men sådan måtte vi gøre det.

Jeg modtog billederne, talte med dem og vi aftalte hvilke billede jeg ønskede i stedet. Sendt alt retur - pånær klassebilledet.

Så ventede og ventede jeg. Billederne skulle bruges i julegave, og på trods at jeg rykkede mange gange kom der ingen billeder!

Jeg kontaktede dem flere gange efter jul, hver gang skulle jeg forklare helt forfra, som om de ikke selv kunne se nogle billeder der skulle laves.
For en måneds tid siden fortalte de så, at billederne var sendt til min søns skole.. jeg får flere fra skolen i gang med at lede efter dem - ingen kender til dem.
Da jeg så vender retur til dansk skolefoto med det, så tager de om billederne der blev sendt i november - altså dem jeg har sendt retur.

De kender intet til billederne skulle være byttet.

Nu har har så fået en rykker med 100kr ekstra. Så nu har jeg betalt næsten 600kr for et klasse billeder!

Har indset at jeg aldrig får billederne jeg har betalt for! Da jeg skriver til dem at nu opgiver jeg og kan ikke bruges mere tid på, når der alligevel ikke sker noget, er deres svar at de beklager jeg ikke er tilfreds.

Har aldrig oplevet så dårlig service.
Så hold jer langt fra deres billeder og service - det er på ingen måde pengene værd!

13 novembre 2025

Hej Katja

Vi vil rigtig gerne taget endnu et kig på din sag og vi har derfor sendt dig en mail d. 21.04.2026, men vi har desværre ikke fået et tilbagesvar fra dig.

Vi håber fortsat at høre fra dig, da vi altid gerne vil hjælpe hvis det er muligt.

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Skrev 3 mails i september 2025 for at få oplysninger vedrørende de billeder jeg havde bestilt, herunder et digitalt billede som skulle downloades via et link, men linket var udløbet og jeg fik aldrig et nyt link, og fik ikke besvaret mine mails. Efter aftale telefonisk, skulle jeg lave en ny bestilling på nettet, hvis jeg ønskede at modtage nogen billeder. Disse har jeg modtaget og betalt. I februar 2026 får jeg så en regning på den første bestilling, som tidligere er blevet annulleret. En medarbejder skriver efterfølgende, at hvis jeg betaler nu, vil de fremsende det manglende klassebillede, jeg skriver at jeg ikke ønsker billederne.

Alligevel sender de klassebilledet, det har jeg sendt retur. Men de vil alligevel have penge for både et klassebillede og et digitalt billede (som jeg ikke fik et nyt link på) og det selvom aftalen i efteråret var at jeg skulle bestille igen på deres hjemmeside.

Det er meget dårlig kundeservice, at ignorere henvendelser, for derefter at aftale at jeg skal bestille billeder på ny og derefter sende en regning og rykkere på en annulleret aftale på billeder.

Herudover har jeg i september og oktober spurgt skolen om de havde billederne, men det havde de ikke.

Hold jer langt fra dem. Dem kan jeg ikke anbefale.

------------------------------ opdatering den 23. april 2026.

Tak for svaret Daniel.

Du anmoder om flere oplysninger.

Hvis du læser mine mails med fremsendt dokumentation, som er blevet ignoreret af dig i dine svar. Har du alle oplysningerne.

Nu har jeg fået en ny rykker d.d., hvor Dansk Skolefoto hævder at jeg skylder penge, selvom de har annuleret aftalen/bestillingen 2 gange, og hvor jeg tillige efter deres egne handlesbetingelse har opfyldt alle kravene, for ophævelse af aftalen.

De skriver endvidereI skriver at jeg har modtaget billederne, men dette er ikke korrekt. At fremsende et af billederne efter at aftalen er blevet annulleret 2 gange, er under alt kritik, og billedet er blevet returneret.

Jeg håber at Dansk Skolefoto fremadrettet begynder at behandle deres kunder bedre, og følge de aftale de selv indgår med kunderne , og ikke mindst overholder deres egne handelsbetingelse.

7 aprile 2026

Risposta di Dansk Skolefoto

Vi er ærgerlige over din oplevelse med os.

Jeg har forsøgt at anmode om flere oplysninger fra dig, så vi kan undersøge sagen nærmere, men du har desværre ikke godkendt min anmodning.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen hvis du ønsker vi skal kigge på din sag igen.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg fik taget skolebillede for nogle…

Jeg fik taget skolebillede for nogle måneder siden til min barn. Først for et par dage siden får jeg en regning med en rykker på. Jeg har ikke modtaget billede samt en regning for dette billede i første omgang. Jeg kontaktede dem med problemet og de kunne ikke hjælpe med noget som helst. Selvom jeg ikke havde fået den første regning ville de ikke fjerne rykkeren. Virkelig dårlig kunde service men det er god til at sende rykker brev med regning, skal aldrig mere bestille billeder fra dem.

2 marzo 2026

Hej Meryem

Jeg beklager meget hvis du ikke fik den hjælp du ønskede, det kan jeg umiddelbart ikke genkende og derfor har jeg også bedt om flere oplysninger fra dig, men denne har du desværre ikke godkendt.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så tager vi gerne et kig på din sag igen.

Valutata 1 stelle su 5

Ingen billede, ingen regning men en rykker

Jeg fik taget skolebillede med Dansk skolefoto for ni måneder siden. Først for et par dage siden får jeg en regning med en rykker på. Jeg har ikke modtaget billede samt en regning for dette billede i første omgang. Jeg kontaktede dem med problemet og de kunne ikke hjælpe med noget som helst da det var leverandøren var til skyld. Selvom jeg ikke havde fået den første regning ville de ikke fjerne rykkeren. Virkelig dårlig kunde service. Jeg er ked af at give en stjerne da jeg ikke synes har fortjent en eneste. Jeg håber virkelig I får styr på jeres måde at håndtere problemer.

17 febbraio 2026

Hej Ida

Jeg beklager meget at du ikke har været tilfreds med vores håndtering af sagen.

Jeg har forsøgt at efterspørge flere oplysninger fra dig på denne sag, så vi kan kigge på det igen, men du har desværre ikke godkendt vores anmodning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal kigge på sagen igen.

Valutata 1 stelle su 5

Første gang vi fik billeder fra dansk…

Første gang vi fik billeder fra dansk skolefoto. Fik jeg mail om at jeg skulle huske at bestille billeder, men havde jeg gjort. Men man kunne ikke se på deres hjemmeside jeg havde gjort det. Så jeg bestiller igen. Og jeg får så to omgang billeder, jeg skal slet ikke bruge så mange. Og skal betale for alle.

Nu anden gang vores skole desværre vælger at bruge dansk skolefoto igen. Får jeg en rykker på en regning jeg aldrig har modtaget. Så skal betale rykkergebyr.

17 febbraio 2026

Hej Morten og Katrine

Tak for jeres anmeldelse.

Jeg beklager meget jeres oplevelse, men er mægtig glad for at i ønskede at gå i dialog med os igen. Jeg håber I blev glad for løsningen og vi håber at kunne glæde jer igen med vores skolebilleder.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse med kundeservice og betaling

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med jeres kundeservice. Medarbejderen fremstod fuldstændig ligeglad og havde en arrogant tilgang, hvilket jeg finder uacceptabelt.

Som andre kunder også har oplevet, modtager man en rykker, før man overhovedet har fået en digital faktura. Det er bemærkelsesværdigt, når jeg på forhånd har oplyst min mailadresse – som I ellers uden problemer bruger til markedsføring.

Derudover oplyser I, at I udleverer girokort sammen med indpakningen, hvilket jeg ikke modtog. Det er svært at betale en regning, man aldrig har fået tilsendt.

Jeg forventer og ønsker for fremtidig kunder at i finder en løsning på problemet.

10 febbraio 2026

Hej Christopher

Jeg beklager meget hvis du ikke føler, at vi har været imødekommende overfor dig, det vil vi rigtig gerne råde bod på hvis vi kan.

Jeg har via Trustpilot anmodet om flere oplysninger fra dig, men du har desværre ikke godkendt min anmodning.

Du er mere end velkommen til at skrive direkte til mig på daniel@eftertid.dk, så vil jeg gerne tage et kig på din sag igen.

Håber at høre fra dig.

Valutata 4 stelle su 5

Regning for vare der aldrig er modtaget sendes til inkasso

Vi fandt en løsning og inkasso-sagen blev droppet

2 gennaio 2026

Hej Jakob

Vi beklager naturligvis, at du aldrig har modtaget elevbogen, og at sagen desværre endte med at blive sendt til inkasso.

Det er ikke det forløb, vi ønsker for vores kunder.
Vi har gennem det seneste år sendt adskillige påmindelser pr. e-mail (som du også anerkender), men vi kan godt se, at vi i dit tilfælde burde have suppleret med flere kontaktmuligheder som SMS eller anden direkte kommunikation. Det tager vi med i vores løbende forbedringsarbejde.

Efter vores samtale i dag har vi straks trukket sagen tilbage fra Collectia, og du modtager ingen yderligere opkrævning i sagen.

Vi håber, du på trods af forløbet vil opleve, at vi tager din tilbagemelding alvorligt og handler på den.

Har du brug for yderligere hjælp eller dialog, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Valutata 1 stelle su 5

Vores søn blev fotograferet på sin…

Vores søn blev fotograferet på sin skole, i den forbindelse bestille vi et gruppebillede. Da vi endelig fik leveringen i postkassen var der en regning men ikke et billede. Kontaktet dem pr. Mail og fik afvide det var en fejl men vi bare kunne betale fakturaen, skrev pænt at vi betalte når vi havde modtaget billedet, det viste sig at være en god ide, har nu modtaget en levering igen og gudhjælpelig en faktura igen og uden et billede. Det lader til at være en svar opgave at pakke et billede ned i en kuvert.

10 dicembre 2025

Kære Bettina,

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis ærgerligt at høre om din oplevelse.

For at kunne undersøge sagen nærmere har vi efterspurgt de nødvendige oplysninger, men vi har desværre ikke modtaget noget, der gør det muligt at identificere den konkrete ordre i vores system. Uden disse oplysninger kan vi derfor ikke gennemgå forløbet eller afklare, hvad der er sket.

Jeg vil naturligvis gerne hjælpe, hvis du vælger at sende de relevante oplysninger, så vi kan få sagen undersøgt og afsluttet korrekt.

Elendige billeder

Elendige billeder, ren pengemaskine. Billederne taget i start november leveres efter jul... Sidste gang jeg takker ja til så meget som et klassebillede

9 dicembre 2025

Kære K. Miechels

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at både billederne og leveringstiden ikke har levet op til dine forventninger.
Selvom bekræftelsesmailen giver en estimeret levering, vil alle bestillinger lavet inden d 18/12 ankomme inden jul.
Vi tager din feedback med i vores arbejde med løbende at forbedre både kvalitet og processer.

Ublu pris på foto på Middelfart Gym

Gennem Middelfart Gym. fik vi et godt tilbud på skolefoto. Kr. 99,- for et klassebillede. Det bestilte vi. Valgte papirløsningen frem for den digitale. Nu skal der så betales. Man kan ikke vælge at få det leveret på skolen, nej, der pålægges kr. 50,- for at få det leveret til vores adresse. Ublu. Og så kommer der så også lige et ekspeditionsbegyr oveni på. kr. 15,- Ialt kr. 163,- Man føler sig sku lidt snydt. Skriv dog tydeligt på jeres tilmeldning, hvad de samlede omkostninger vil blive. Og samtidigt vil jeg anbefale Middelfart Gym. til at finde en anden fotograf/Fotoshop til at tage billederne fremover.

5 dicembre 2025

Kære John,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du føler dig utilfreds med prisen for leveringen.

Det er skolen, der vælger leveringsformen for billederne. I nogle tilfælde vælger skolen hjemmelevering for at undgå at skulle håndtere udlevering og opbevaring af billederne. Derfor kan der pålægges et leveringsgebyr.

Vi vil dog gerne understrege, at der både på tilmeldingssedlen og ved online tilmelding fremgår information om, at der kan komme et leverings- og ekspeditionsgebyr oveni billedprisen.

Vi sætter pris på din feedback, da det hjælper os og skolerne med at gøre informationen endnu tydeligere fremover.

Vanvittigt dyre priser....

Jeg er virkelig rystet over jeres priser. Vi har fået 2 stk 13x18cm, 2 stk. 10x15cm, et klassebillede og et fjollebillede og skal betale den nette sum af 690kr!!!!!!! Det er fuldstændig vanvittigt. Vi missede det første lille "vindue" på nettet, hvor man kunne ændre hvilket billede man ønskede og om man ville have sort/hvid osv. Ringende til jer og fik besked om, at webshoppen ville åbne igen, når omfotografering havde fundet sted. Mailen med besked herom havnede i "spam" og nu er fristen for at returnere vores billeder overskredet. Vi har 3 børn, hvoraf den yngste nu går i 9. klasse, så vi har været igennem rigtig mange skolefotografering, men ALDRIG oplevet priser som disse og et så besværligt bestillingssystem. Øv! I får en stjerne, fordi billedet af vores datter er fint og vellignende.

21 ottobre 2025

Kære Line,

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Det er selvfølgelig ærgerligt, at du har oplevet vores priser og bestillingssystem som besværligt. Vi er glade for at høre, at billedet af jeres datter lever op til forventningerne.

Selvom fristen for at returnere billederne er overskredet, vil vi gerne hjælpe dig med at finde en god løsning. For at vi kan behandle sagen, vil vi have brug for nogle oplysninger, fx elevens navn, skole eller ordrenummer, så vi kan finde den korrekte ordre i vores system.

Tak igen for din tilbagemelding — vi tager al feedback med videre i arbejdet med at forbedre oplevelsen for alle forældre.

Enya - kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service, og alt for høje priser!

Hvis jeg kunne give mindre en 1 stjerne ville jeg gøre det.

at priserne er alt for høje i forhold til hvad de burde er en ting men, deres service er virkelig ringe.

jeg havde bestilt 1 klassebillede, 1 elevbog og ét digital billede, næsten 3 mdr. har de været om at levere, og jeg har selv måtte rykke flere gange hvor jeg bare fik at vide de havde travlt ?

Da jeg så endelig får en pakke fra dem, modtager jeg kun halvdelen af hvad jeg har bestilt? det er virkelig ringe service!

jeg vil da på det kraftigeste anbefale skolen af finde nogle andre til at tage vores billeder, jeg ved jeg ikke er den eneste forældre der er utilfreds med deres service og priser!

27 novembre 2025

Kære Josephine,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

For at kunne undersøge sagen korrekt har vi efterspurgt de nødvendige oplysninger, men vi har desværre ikke modtaget noget, vi kan identificere ordren ud fra. Uden de oplysninger kan vi ikke verificere, hvad der konkret er gået galt med leveringen, eller om der mangler noget i din ordre.

Vi vil meget gerne hjælpe, hvis du sender de relevante oplysninger, så vi kan finde sagen i systemet og få den afsluttet korrekt.

Tak for din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig hjælp og god kundeservice

Jeg skrev en Mail omkring, at jeg ikke kunne se mine billeder Mandag aften og allerede Tirsdag formiddag fik jeg adgang til mine billeder.
Så bare en rigtig god og hurtig kunde service:)

17 novembre 2025

Kære Malou,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du hurtigt fik hjælp, og at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi gør os umage for at være til at få fat på og løse problemer med det samme, så det er dejligt at høre, at det lykkedes.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sætter vi stor pris på!

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service, bestilte foto d 2/9 og har stadig Ik modtaget dem. Har haft ringet til kundeservice 5 gange. Hvor de hver gang lover at printe og sende. Sidste gang var det endda chefen. Men stadig ingen billeder

11 novembre 2025

Kære Carina,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget dine billeder, og at du har oplevet gentagne problemer med kundeservice. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi har efterspurgt yderligere oplysninger fra dig for at kunne følge op korrekt, men har desværre ikke modtaget svar inden for fristen. Din feedback om kommunikationen og forsinkelserne tager vi meget seriøst og bruger til at forbedre vores processer og opfølgning fremadrettet.

Vi håber stadig, at vi kan få afklaret situationen og sikre, at du får dine billeder. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@danskskolefoto.dk, så vi kan få løst det hurtigst muligt.

Valutata 2 stelle su 5

2 måneders leveringstid

Det har taget ca 2 måneder med 3 mail-rykkere og et telefonopklad fra bestilling til levering.
Mail har lange svartider. Og oplyser undervejs, at billeder er sendt - uden at det er tilfældet.
Først da jeg ringer sker der noget
Forløbet er herunder:
10/9: Bestiller
24/9: Rykker første gang
29/9: Rykker anden gang
8/10: Første var - "vi har travlt"
13/10: Andet svar - "billederne er sendt"
21/10: Rykker tredje gang
21/10: Tredje svar (det var hurtigt) - "billeder printes og sendes hurtigst muligt"
30/10: Ringer - og får at vide, at min billeder "er i print i gruppe 8". Jeg beder om, at de printes og sendes
6/11: Billederne modtaget

6 novembre 2025

Kære Thomas,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, hvor lang og frustrerende en proces du har været igennem – og at du flere gange måtte rykke, før der skete noget. Det er bestemt ikke den service eller kommunikation, vi ønsker at give vores kunder.

Det er helt forståeligt, at du reagerer, når du får modstridende informationer om forsendelsen, og jeg vil gerne beklage den ulejlighed, det har givet. Din gennemgang af forløbet giver os et klart overblik over, hvor vores interne håndtering og svartider ikke har været gode nok, og den feedback tager vi meget seriøst og følger op på internt.

Vi har været i dialog med dig på mail for at følge op på sagen.
Tak fordi du tog dig tid til at beskrive det så grundigt – det giver os mulighed for at forbedre vores processer, så andre kunder ikke oplever det samme.

Dårlig service

Jeg bestillte nogle billeder som ovenikøbet også havde en digital fejl af en flue der fløj ved siden af min datters hovede, man ikke har gidet at gøre noget ved. Kommer i kontakt med en eller anden form for service som lover at billedet vil blive rettet og vi ville få tilsendt et nyt af det eksemplar ... dette er over hovedet ikke tilfældet.. billedet har stadig den forfærdelig grimme digitale fejl og jeg har intet modtaget ... super dårlig service og behandling af billede og efterfølgende dårlig behandling af kunde ved at love noget der ikke kommer til at ske...

30 ottobre 2025

Kære Christina,

Tak fordi du har delt din oplevelse.
Jeg er virkelig ked af at høre, at du i første omgang stod tilbage med både en digital fejl på billedet og en oplevelse af, at den hjælp, du blev lovet, ikke blev fulgt til dørs. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er dog rigtig glad for, at vi efterfølgende fik mulighed for at tage en ordentlig snak sammen via mail, og at vi fik løst sagen på en måde, du kunne være tilfreds med. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til dialogen, så vi kunne rette op på forløbet.

Tak igen fordi du gjorde os opmærksom på det – det hjælper os med at blive bedre

Valutata 1 stelle su 5

Hvor tænder man kameraet?

Ifm. at der blev taget portrætfotos af alle børn på skolen, glemte fotografen tilsyneladende min datter. Hun fortæller at fotografen tog et enkelt billede af hende.
Da vi havde tilmeldt hende, gik vi og ventede at hendes fotos ville blev delt online, men de kom ikke. Først efter vi tog kontakt, meddelte de fra Dansk Skolefoto, at der var sket en fejl. Jeg fik en rabatkode som plaster på såret og kunne så tilmelde hende omfoto. I mellemtiden valgte Dansk Skolefoto at printe elevbøger med billeder af (næsten) alle børn. En rækkefølge jeg simpelthen har svært ved at forstå.
Øv for alt for dyre fotos og minder man alligevel ikke får sig.

1 ottobre 2025

Kære Laura,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at din datter ikke fik taget sine portrætfotos korrekt – og at I først fik besked efter selv at have kontaktet os. Det skal naturligvis fungere langt bedre.

Vi har forsøgt at kontakte dig direkte på mail for at følge op og sikre, at sagen bliver løst på en ordentlig måde. Du er meget velkommen til at besvare min besked, hvis du har mulighed for det.

Din feedback omkring både omfoto-processen, kommunikationen og rækkefølgen omkring elevbogen tager vi meget seriøst og har taget videre internt. Det giver os vigtige input til, hvordan vi kan undgå lignende fejl fremover og skabe en mere tryg og klar proces for forældre og børn.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Valutata 1 stelle su 5

Ublu priser og dårlig kundebehandling

Ublu priser. En ting er st et gruppebillede koster 99 kr !!!! Men at man ikke kan slippe for hjemmelevering og at det koster 64 kr er jo vanvittigt. Prøver man at ringe til dem sættes man i kø. Efter 24 min får man en besked om at de ikke kan tage telefonen. Jeg prøvede at ringe op som en sekretær (skulle blot trykke 2 istedet for 1) og har med det samme koordinator i røret. Det må da bare være skønt at have monopol på en tjeneste man som forældre desværre ikke kan gøre noget ved. Lagt oven at jeres billeder år efter år er I så dårlig kvalitet.😡🤬
I skulle skamme jer 😱🤬

3 novembre 2025

Kære Hanne,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os. Jeg er ked af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse både med vores priser, kundeservice og kvalitet – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have.

Jeg har forsøgt at få nogle oplysninger fra dig, så jeg kunne undersøge din bestilling nærmere, men har desværre ikke hørt tilbage. Du er meget velkommen til at sende en mail til Info@danskskolefoto.dk med att. til mig, så jeg kan se nærmere på din sag og hjælpe dig videre.

Jeg vil gerne kort nævne, at leveringsprisen dækker håndtering, pakning og porto, og vi bestræber os altid på at tilbyde en service, der afspejler den kvalitet og tryghed, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback alvorligt og arbejder løbende på at forbedre både vores kundeservice og oplevelsen for forældre på skolerne.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più