Bliver ved med at modtage regninger for fotos der aldrig er modtaget eller bestilt. Trods flere henvendelser bliver de ved. Hold jer langt væk fra det firma.
L'azienda ha risposto
Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre. Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft et SÅ fint og trygt forløb hos Odense Skolefoto. Hele vejen igennem har kommunikationen været imødekommende, hurtig og yderst hjælpsom. Enya gik langt ud over det forventede for at hj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L*r*e billeder. Gruppe billedet er der så meget mellemrum mellem eleverne de høje sidder foran de små står bagved så det vil sige man ikke ser to af eleverne der står. Alene billederne der har min... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Andkærvej 18, 7100, Vejle, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
I laver fine billeder - men ikke til den rette pris. Jeg synes ikke der er behov for de små billeder længere, så hvorfor er de i pakken.
Jeg ville i år kun bestille et gruppefoto til mit barn- men afbrød bestillingen da jeg skulle betale 54 kr i forsendelse! Mine børn siger I er meget hurtige til at tage billedet og de er ikke altid klar på så kort tid.

Risposta di Odense Skolefoto
Odense Skolefoto lever i fortiden, og de forstår ikke hvem deres målgruppe er ift. studenterbilleder. Først deler de små flyers ud til den enkelte student, som de skal underskrive hvis de vil modtage billedet af dem og deres klasse (hvilket jeg gjorde). Det de så ikke gør, er, at de ikke informerer os om deres betalingsaftaler, og hvordan man betaler. De sender ikke en digital faktura på dit køb, og for mit vedkommende opdagede jeg først, at jeg skulle betale for billedet da jeg modtog en rykker. En rykker som de fastholder er på mine skuldre, og at det er mig som er idioten, der ikke har betalt. Men tværtimod er det firmaet som er førnævnte, for ja, de ønsker at deres kunder får rykkere, fordi de ikke gider kommunikerer ordentligt og digitalt, men i stedet hellere vil spilde en masse papir og træer på analoge fakturaer som ingen kaster et blik over.
Utrolig dårlig oplevelse med dette firma.

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg synes det er et svindelfirma.
Min papdatter har modtaget et skolefoto som hun aldrig har bedt om eller bestilt.
Så har de alligevel sendt det til hende med en regning på 149kr
Så skriver de, at hvis hun ikke sender det tilbage så skal hun betale regningen. Hun har 14 dage til at sende billederne tilbage ellers skal hun betale for billedet.
Hvilket er helt urimeligt da hun aldrig har villet have det billede.
Det er sgu en sjov måde at drive forretning på.
Jeg har rådet min papdatter til at ringe til dansk skolefoto og sige de kan hente deres vare inden for 14 dage ellers ryger det i skraldespanden. Og sige at de ikke kommer til at få en krone for det billede.

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg har købt billeder ved Odense Skolefoto i 8 år. De er super dygtige og professionelle. Jeg har et par gange haft problemer med at finde rundt på hjemmesiden, de hjælper altid. Produkterne er i den dyre ende, men jeg køber altid download og har været meget glad for det. På denne måde kan jeg både få billederne i sort/hvid og farve og med mange forskellige baggrunde. Jeg bruger dem som julegaver til den nærmeste familie, og de er altid et hit. Jeg skifter imellem at lave søskende foto og enkelte fotos af børnene.
Vi er meget tilfredse med Odense Skolefoto👍
Kh Pernille

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg bestilte et par lædersko den 19 april 2024 og fik dem leveret de 1 maj 2024 de er super flotte og jeg er tilfreds med handlen . Det ser ud som en masse er utilfredse med firmaet , jeg er godt tilfreds 👍

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg havde for nylig en skuffende oplevelse med Odense Skolefoto. På trods af at jeg aldrig modtog nogen regning, sendte de mig pludselig en '3. rykker'! Det føltes som et chok og manglede al professionalisme.
Det er frustrerende at blive behandlet, som om jeg havde ignoreret tidligere korrespondance, når der ikke var nogen!
Denne mangel på kommunikation afspejler, ekstrem dårlig kundeservice og efterlader en grim smag i min mund.
Odense Skolefoto undlod ikke blot at sende nogen forhåndsbeskeder, men deres 3. rykker kom også med et klækkeligt gebyr, tre gange højere end det oprindelige skyldige beløb. Denne pludselige eskalering uden advarsel eller forklaring er simpelthen uacceptabel og demonstrerer en fuldstændig tilsidesættelse af kundetilfredshed. Det er utroligt skuffende at se så åbenlys ignorering af gennemsigtighed og fair faktureringspraksis.

Risposta di Odense Skolefoto
Altså kunne der gives 0 stjerner fik i det... År efter år elendige billeder... Sindsyge priser, i endda dyrer end selvstændige fotografer.. latterlige pakke sammensætninger, ingen bruger de små billeder til noget... Nå toppen af kransekagen, sender i, ved en fejl den store pakke med billeder, på en af vores børn, vi har ellers annulleret alle vores pakker på de tre af vores børn der måtte stå model til jeres amatører... Nå jeg ringer og siger jeg betaler ikke den regning da jeg ikke har bestilt produktet, det siger i er fint, så længe jeg lige gider klippe alle billederne i småstykker og sende jer et bevis af massakren! Helt ærlig hvad foregår der? I lavede en fejl, konsekvensen er at jeg fik nogle som altid dårlige billeder, MEN at bede mig klippe dem over? Jeg er målløs.... Som i paf, og ved ikke hvad jeg skal sige andet end det er da resurse spild der vil noget, hold da op! Det bliver bare forevigt et nej tak til jer, og så må jeg tage den videre med skolerne om at bruge andet, jeg betaler gerne lidt ekstra for at der kommer mennesker i børnehøjde og tager nogle fede billeder med gode udvalg og rimelige priser! Magen til i professionalisme skal men godt nok lede længe efter at finde!
Anmeldelserne taler sit eget tydelig sprog

Pas på!!
Først smider de fotosedlen væk, så må ringe flere gange, for at få årets klassefoto.
Faktura får de aldrig afsendt, men til gengæld sender de rykker, som de nægter at trække tilbage, trods de aldrig har fremsendt faktura.
De har så meget rod i deres ordrer

Risposta di Odense Skolefoto
Det fremstår som om de bevidst laver sjusket kommunikation ang bestilling af billeder. Jeg har sendt det hele retur, som jeg bestemt ikke mener jeg har bestilt. Nu har jeg så modtaget en rykker😅
Aldrig mere Odense Skolefoto.

Risposta di Odense Skolefoto
Syntes ikke helt kvaliteten af billederne i år var stod så skarpt som vi ellers havde regnet

Risposta di Odense Skolefoto
Mine drenge betalte med penge i en kuvert på dagen, hvor der blev taget billeder på skolen.
Senere modtager jeg en faktura tilføjet et rykkergebyr. Odense Skolefoto skriver man ikke kan betale kontant, men vi får ikke kuverterne tilbage med pengene.
Jeg er derfor tvunget til at betale igen plus de ekstra 100 kr. i rykkergebyr.
Er bestemt ikke tilfreds med den service. Det blev nogle meget dyre klassebilleder.

Risposta di Odense Skolefoto
Massefotografering uden de store evner. Dårligt motiv, meget høj pris og billig print. Kommer der lidt vand på et billede smitter farven af. Vi har kun haft dårligere oplevelser med Odense Skolefoto med flere børn over flere år.
Bestillings systemet er uigennemskueligt. Bestilt omfotografering bliver ikke udført. De laver fejl i ordre. Al kontakt til kundeservice er håbløs, det er uden tvivl kunden der er dum.
Vi kommer ikke til at benytte dem igen og kan kun opfordre til at boykotte det monopol de har på skolerne.

Risposta di Odense Skolefoto
Vi modtog vores billeder i en våd konvolut, som tørrede op med skjolder. Sendte skolefoto en mail, fik svar samme dag om at nye billeder ville blive sendt.
Modtog de nye inden for en uge, og denne gang med en indvendig plasticpose.

Risposta di Odense Skolefoto
Det er godt at der er flere fotos at vælge imellem og jeg synes også at motiverne var gode af min ældste søn. Af min mellemste var der ikke et perfekt billede. Enten havde han et underligt smil eller så sur ud. Jeg synes I skal tjekke om der er et godt billede imellem før I sender eleven væk fra fotostolen.
Derudover så er baggrundsfarven på billederne forskellige på de billeder vi har fået af vores to sønner. Dvs storebrors baggrund er lysere grå end lille brors, selvom det er den samme baggrund.
Og de sidder også med forskellig afstand på billederne, så det ligner at lillebror har et større hoved end storebror.

Risposta di Odense Skolefoto
Som andre skriver - så lander der pludselig billeder (fik mail om afsendelse godt nok) fra Odense Skolefoto, men uden at vi har valg at bestille til vores piger.
Vores yngste fik vi slet ikke link til at se eller vælge billeder på - men stadig fremsendt der...
Træls at skulle bøvle med flere forgæves opkald til kundeservice og mere bøvl med at klippe billeder i stykker og fremsende til kundeservice.
Det bliver en lokal fotograf fremadrettet hvis vi skal have billederne af børnene.

Risposta di Odense Skolefoto
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det, vi gav tilladelse til at den store pige måtte blive fotograferet og da vi gik ind og så billederne ønsket vi ikke nogle af dem og vi valgte dem derfor fra inden fristen er udløbet. Vi finder vi så ud af at i alligevel har sendt billederen til os, de har så ligget i vores postkasse i et par dage og jeg har ikke haft mulighed for at når at sende dem retur, så nu hænger vi på et par billeder som vi ikke ønsker.

Risposta di Odense Skolefoto
Fint produkt og service, men desværre er det blevet alt for dyrt - derfor kun 3 stjerner

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg synes virkeligt at det er utilfredstillende at skulle igennem denne handel med jer. I sender billeder afsted uden at vi har godkendt billeder og baggrunden. På trods af det så skriver jeg så til jer. Jeg får en mail om at jeg kan klippe billederne over. Jeg må indrømme at jeg synes at det er dybt uetisk at klippe billeder over af sin egen datter. Da jeg skriver dette, så får jeg bare beskeden at det var for at sparer mig 49 kr.. Tak for ingenting og en følelse af at have gennemgået en uetisk handling og spild af min tid. Jeg vil sende denne information videre og håber at skolen vil vælge en anden fotograf for fremtiden. Det kunne være i skulle ændre jeres handelsbetingelse for fremtiden, hvis i vil bevarer kunder.

Risposta di Odense Skolefoto
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.