Bliver ved med at modtage regninger for fotos der aldrig er modtaget eller bestilt. Trods flere henvendelser bliver de ved. Hold jer langt væk fra det firma.
L'azienda ha risposto
Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre. Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft et SÅ fint og trygt forløb hos Odense Skolefoto. Hele vejen igennem har kommunikationen været imødekommende, hurtig og yderst hjælpsom. Enya gik langt ud over det forventede for at hj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L*r*e billeder. Gruppe billedet er der så meget mellemrum mellem eleverne de høje sidder foran de små står bagved så det vil sige man ikke ser to af eleverne der står. Alene billederne der har min... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Andkærvej 18, 7100, Vejle, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Man skal vælge fragt på billederne som er 15kr pr elev og fair nok hvis de bliver sendt, men de bliver leveret på skolen hvor de bliver delt ud. Det er da en god forretning for Odense skolefoto, når skolen har 553 elever, det er nok ikke alle der vil have billeder så lad os bare sige 500*15= 7500🤯 det er da vist på leveringen de tjener deres penge😳

Risposta di Odense Skolefoto
Utroværdig prissammensætning uden reelle enkeltpriser på de forskellige str., før man har lagt det i kurven og derved får det samlede chok.
Trods omfotografering er dette, igennem de sidste 17 år med 3 drenge og forskellige fotografer fra andre firmaer, været de klart dårligste billeder vi nogensinde har fået taget.

Risposta di Odense Skolefoto
Fantastik sød og sjov fotograf, der evnede at få min datter til at hyle af grin og have en fest under fotograferingen i børnehaven. Det var som om, hun lige voksede 10 cm i de par minutter, det tog ham at få taget de sødeste billeder. Kan desværre ikke huske hans navn, men han fotograferede i børnehaven Lillebo i Karlslunde.

Jeg intet godt at sige om Odense Skolefoto
1. Man SKAL betale minimum 215kr plus 64kr fragt for 1 stk. portrætfoto
2. Ønsker man kun digitale billeder, kan man ikke få gruppefoto - Prisen for portrætfotoer er 199kr.
(Du få kun et billede med deres logo på, og en meget dårlig kvalitet 180x250 pixel, samtid ikke tydelig, hvilke billeder du får)
Det viser sig så man godt kan få flere, men deres system virker så ikke.
Så stadig lige ringe.
3. Ønsker du gruppefoto og digitale portræt billeder så koster det 304kr + 64kr i fragt.
4. Gruppefoto har forkert mål iht. billede størrelse:
25.5cm X 18cm skulle have været 24cm x 18cm til normal billede størrelse

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg havde ikke modtaget billederne nogle dage før de skulle med til Island. Bedsteforældrene skulle selvfølgelig få billeder af børnebørn i julegave og vi ville gerne slippe af med omkostninger af forsendelse uden EU. Derfor sendte jeg en mail, hvor der blev sagt at desværre ville de ikke blive leveret til tiden. Men lige før vi skulle ud i lufthavnen var de i vores postkasse! Gud, hvor var jeg glad og taknemmelig 🤩

Risposta di Odense Skolefoto
Pas på de ikke scammer en med rykkere og bøder der ikke eksistere

Risposta di Odense Skolefoto
Desværre har jeg ikke noget godt at skrive om Odense Skolefoto.
1. Man er påtvunget at betale minimum 215kr plus 64kr i fragt for at modtage 1 potrætbillede
2. Ønsker man kun digitale billeder, kan man ikke få gruppefoto - Prisen for portrætfotoer er 199kr og det er usikkert om man kun får et eller om man får alle fotos. De skriver det i flertal, men nævner kun 1stk når man kommer videre til kurven.
Kvaliteten er helt ærlig ikke særlig god.
Helt igennem en rigtig dårlig oplevelse med et firma der misbruger at de har monopol på skolerne og der ikke er et fritvalg af fotografer.
Har sku svært ved at sige noget positivt om firmaet her, de vil hellere sælge mere og gøre det så besværligt som overhovedet muligt at få billederne.
Bestillingsfristen er latterlig kort.
Der er Omfotografering d. 08/10 hvorfor ikke bare tage billederne med til levering direkte der? Så spare fragten til 300 forældre.
Billederne lever overhovedet ikke op til det de skal, og slet ikke når man tænker på man skal give 105 kr får et klassebillede det er simpelthen for dyrt og så kommer der også lige 64 kr i fragt oveni.
Udover det fik vi taget et “fjollebillede” i år da det er vores sidste år i folkeskolen, men da jeg ville gå ind på deres hjemmeside får at se billedet kunne man ikke se det nogle steder der vat kun det almindelige klassebillede og portrætterne, det er for ringe. Har faktisk intet godt at sige om det men dette var heldigvis mit sidste år hvor de skulle tage klassefoto af mig.

Risposta di Odense Skolefoto
Kedelig oplevelse blev til en god oplevelse.
Gav en dårlig anmeldelse på baggrund af at have modtaget et forkert billede og kunne ikke få det rigtige uden at skulle betale 188,- igen. Blev ringet op af en sød dame som hjalp med misforståelsen og jeg følte mig godt behandlet. Nu modtager jeg snart det rigtige billede med posten og det glæder jeg mig til.

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg finder det yderst kritisabelt, at jeg åbenbart aktivt skal fravælge fotos i stedet for at godkende de fotos jeg ønsker.... eller ikke ønsker: for kvaliteten er simpelthen så katastrofalt dårlig, at det er blevet årets joke at modtage børnenes billeder. Eksempelvis var to børn på bagerste række på årets klassefoto usynlige, eftersom lærernes hoveder skyggede for dem = omfoto for alle mand...
Er det en i orden forretningsmodel? Jeg synes, det er bondefangeri. Nu er det frem med pungen for at betale porto for returforsendelse af fotos, jeg ikke har bestilt.

Risposta di Odense Skolefoto
Vi har to børn som jeg skulle bestille gruppebillede til. Det gik gnidningsfrit med det første barn at lave en onlinebestilling. Ved det andet barn får jeg fejlmeddelelsen "Oplysningerne ser ikke rigtige ud. Prøv venligst igen", til trods for at jeg har tastet navn og institution rigtigt ind , og den skriver at barnet er fundet i systemet på den pågældende institution og stue. Der er kun én knap jeg kan trykke på "Fortsæt tilmelding", men bliver ved med at få samme fejl. Jeg forklarer medarbejderen i telefonen alt dette. Hun tilbyder at gøre det for mig og beder så om min e-mail OG adgangskode. Det fortæller jeg, at jeg ikke er tryg ved at oplyse, og får at vide at jeg skal bruge papir-tilmeldingen. Det har jeg heller ikke noget problem med som sådan - jeg tænker bare at der må være noget galt i deres system, men det har de åbenbart ikke adgang til at løse / hjælpe med at fixe. De kan kun hjælpe på samme vilkår, som du selv kan.
Jeg ville ellers meget gerne hjælpe med at løse dette problem i deres system. det kan jo være at der sidder nogen mindre IT-begavede personer end jeg selv med samme problem. Men det er de åbenbart ikke interesseret i. De vil hellere have utilfredse kunder.
Og er det overhovedet lovligt at en telefon/kundeservicemedarbejder spørger en kunde om deres adgangskode?

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg har bestilt et klassefoto, det gjorde jeg online, og betalte med det samme. Bliver derefter spamet med flere mails om sidste frist, du kan nå det endnu, og vi har din ryg......hvad er meningen med det. Jeg vil bare gerne respekteres for mit valg af det jeg har bestilt og ikke forstyrres at mails, hvor man bliver i tvivl, om man overhovedet er registreret. Jeres priser er også høje....
I de digitale tider vi lever i, kan vi i princippet sagtens selv tage billeder af vores børn, så pas godt på os, så bakker vi også jer op!

Risposta di Odense Skolefoto
Sidder og bestiller for 8.gang eller år - synes ikke der er ikke sket meget udvikling igennem årene vedr. konceptet/hjemmesiden.
Her kommer lige 3 punkter som jeg synes skal forbedres:
a. Fragtpris på 64kr er høj - specielt når man med elever på forskellige skoler skal betale det x2.
b. Vælger man 2 forskellige portrætter, som kan være på ét ark, så kan man desværre kun se det ene portræt og derfor kan man komme til unødigt at vælge/betale for ekstra fotoark.
c. Synes man bør ændre så man skal "tilvælge" fotopakke, istedet for som idag, at skulle ”fravælge"
Redigeret 01/11-2024
Blev kort tid efter ringet op af Anette fra Odense Skolefoto, som spurgte ind til mine oplevelser - vi fik en god snak. Hun kontaktede straks deres IT-afdeling vedr. udbedring af pkt.b. ligesom hun gerne ville slå et slag for at gøre "bestilling" mere overskueligt/nemmere fremover. Vedr. pkt. a, så kan man nøjes med 1xfragt og godt bestille for flere børn samtidig.
Rettet til 3 stjerner, da Annette får "5 stjerner" for at lytte og være imødekommende. Håber at kunne give endnu flere stjerner næste år.
Absurd dyrt.
Jeg kommer til at kontakte skolen vedr. valg af skolefotograf.
64 kroner for fragt af et brev er optrækkeri. Og 105 per billede for 3 ens billeder er simpelthen bare for meget.

Risposta di Odense Skolefoto
Den mest rigide hjemmeside. Man kan ikke vælge flere pakker så går den i fejl - man kan ikke gå til kurv og slette eller redigere - meget utilfredsstillende tilbud som man er "tvungen" til at være en del af hvis man som mange andre ønsker at opretholde traditionen om både gruppebillede og skoleportrætter. Helt igennem amatør online bestillingssite !

Risposta di Odense Skolefoto
Jeg er helt igennem forvirret - anser ellers mig selv som værende et normalt fungerende menneske, men fra start til slut har jeg været forvirret. Er jeg tilmeldt eller ikke (jeg gjorde det online, men alligevel bliver man jaget ned af fysiske papirs flyers med lange kode - sikke da et spildt arbejde for jer)
Nå, men jeg forudbestilte en pakke, da det ikke virkede til man havde et valg om at købe enkeltbilleder.
Efter endt fotografering er jeg så endnu engang nødt til at gå ind på hjemmesiden fordi forudbestillingen ikke er behandlet færdigt og skal afsluttes.
Her bliver jeg så konfronteret med de rædselsfulde baggrunde jeg kan "dumpe" ind bagved min datters ansigt. Kan det virkelig være rigtigt at det skal se så kunstigt ud?
Nå, jeg skal betalte og det er meget tydeligt at min valgmulighed er at billederne bliver levet TIL skole! Helt OK!
Men hov, prisen er lige hoppet et nyk op af kan jeg se. Men ikke hvorfor. Forklaringen kommer på kvitteringen - For der kommer forsendelsesomkostninger oveni? Er det ikke lidt frækt når alt bliver sendt samlet til skolen?
Er sørme spændt på hvad det er jeg modtager. For både at ry og hvad jeg kan læse mig til, bliver jeg nok ikke positivt overrasket!
Øv egentlig!

Risposta di Odense Skolefoto
Elendige fotos. Børnene fik grønt hår på portræt fotos. Man kan også se billedet er klippet ind. Det kan umuligt være fotografer og grafikere de har ansat med så dårlige fotos!!

Absurd dyrt !!
60 kr i fragt . Jeg har kun bestilt et klassebillede og det kommer til at koste 169 kr , for et billede !! Det er jo helt hen i vejret og tror desværre jeg ender med at springe over til den pris, det vil jeg ikke støtte .

Foto 105 kr
Samlet pris 169kr
ALTSÅ 64kr i fragt.
For er klassefoto! SÅ send dog samlet til skolen, pengemaskine for middelmådige billeder!

Risposta di Odense Skolefoto
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.