Den 8. juli lejede jeg for et døgn en slagleklipper til at gå bagefter hos Nordjysk Lift i Randers. Jeg betalte det beløb de krævede for lejen, da jeg afleverede den, 3.162,50 kr., og tænkte f... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har lejet minilæsser hos Nordjysk Lift for første gang. Fin service og køreklar maskine - leveret og afhentet som aftalt. For gennemskuelighedens skyld skal i måske skrive på jeres hjemmeside h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Største svindler på markedet. Overholder ikke deres aftaler og sender større regninger. Når man kontakter dem, jo jo de sender kreditnota, men så får man en mail til lukketid, nej ingen kreditnota…... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Første og sidste gang. Som aftalt fik vi leveret en lift. Chaufføren valgte dog at sætte den et sted hvor det stort set var umuligt at få den frem til hvor den skulle benyttes pga. blødt underlag... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre på at komme til at arbejde sammen branchens mest professionelle udbyder. Med landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan vi allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunket af det bestilte materiel.
Informazioni di contatto
Frederikshavnsvej 315, 9800, Hjørring, Danimarca
- 99 245 245
- salg@nordjysklift.dk
- www.nordjysklift.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
God kundeservice
Helt sikkert ikke sidste gang jeg lejer materiale fra nordjysk lift
Hurtig, respons samt kvalitets produkter de udlejer
Og rigtig sød og hjælpsom personale..

Fantastisk service og hjælpsomhed
Fantastisk service og hjælpsomhed ved Nordjysk Lift i Frederikshavn. Lejet der et par gange og KUN været tilfreds.
Kommer bestemt uge

Risposta di Nordjysklift
Jeg fik professionel hjælp til at finde…
Jeg fik professionel hjælp til at finde det rette værktøj til det arbejde jeg skulle udfører. Så skal jeg bruge det igen, vender jeg tilbage, og tak for god service👍🏻

Risposta di Nordjysklift
Nordjysk lift i Grenaa er en fornøjelse at handle med
Altid klar, altid venlige, profesionelle og flexible både vedr. maskiner tider og priser
Tak for det
mvh

Lejede en betonsliber
Lejede en betonsliber, det var en god oplevelse. Super nemt og god service lige fra telefonsamtalen til afhentning og aflevering.

Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Beskyldninger om, at vi skulle have ødelagt maskiner samt ekstra regninger for dette. Dårlig service generelt.
Kan kun fraråde andre at leje her.

kanon god service
kanon god service. rigtig fint og gode maskiner. Ikke sidste gang vi lejer noget hos Nordjysklift 👍

Brugte en gulvfræser i Max
Brugte en gulvfræser i Max. 1/2 time til at rugøre 3,2 m2 betongulv. Men at næsten halvdelen af regning skulle være til dækning af sliddele finder jeg ekstrem dyrt set i lyset af hvor lang tid maskinen blev brugt!
Der var intet i vejen med maskinen eller servicen!

Fin betjening og service
Fin betjening og service. En helt igennem god oplevelse

Risposta di Nordjysklift
Altid super god behandling af dem i…
Altid super god behandling af dem i Randers. også hvis der er en maskine som ikke virker som den skal, er der aldrig problemer når man ringer og melder fejl på maskinen😊👍

minigraveren var defekt
minigraveren jeg lejede vist sig at være i stykker.
Fik så rimelig hurtig en anden - men mindre model, fordi da man ikke havde andre.
Den mindre minigraver kunne ikke nå til bunden af udgravningen. Det var en frustrerende weekend med at grave i niveauer. Ikke en fantastisk oplevelse

Risposta di Nordjysklift
Der er altid hjælp at hente!
Jeg har brugt nordjysk lift flere gange. Jeg har altid oplevet dem som værende gode til at spørge ind til opgaven for at sikre det rette udstyr/værktøj til opgaven. God service og evt. opfølgning. Jeg vil helt klart anbefale af bruge nordjysk lift. og jeg vil fortætte med at være kunde her.

Leje af traktor
Professionelt og virkelig behgalig service, kan varmt anbefale at tage en snak med Christian fra Hillerød :).

Risposta di Nordjysklift
Lejede en badmobil i afdelingen i…
Lejede en badmobil i afdelingen i Aarhus. Personalet var meget behjælpelig med at finde en fra den dato vi havde behovet, og der var god service hele vejen igennem. Alt virkede perfekt.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.