Hej Mike
Vi er kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke standarden, og vi vil gerne undgå, at nogen står ude ved kunden med materiel, der ikke lever op til forventningerne.
Din feedback hjælper os med at forbedre os, og vi tager det meget alvorligt, når tingene ikke fungerer.
Vi har for nylig gennemført en tilfredshedsundersøgelse, hvor vi spurgte vores kunder, hvordan de oplever vores materiel og service. Vi er stolte af at kunne sige, at 98,8% er tilfredse med vores service, og 97,1% er tilfredse med vores materiel. For langt de fleste af vores kunder lever materiellet altså op til forventningerne, men vi ved også, at der altid er plads til forbedringer.
Hvis du har tid, vil vi meget gerne tage en snak med dig om, hvad der gik galt, så vi kan sikre, at din næste lejeoplevelse hos os lever op til de høje standarder, vi stræber efter.
Tøv endelig ikke med at kontakte den nærmeste afdeling – vi vil rigtig gerne rette op og vise dig, at du kan regne med os.
Mvh. Team Renta
____________________________
Opdatering d. 6/11-24
Hej Mike
Tusind tak for din opdatering og de flotte ord – det betyder virkelig meget for os!
Vi er virkelig glade for, at du trods alt har oplevet vores fokus på kunderne og den service, vi ønsker at levere. Vi sætter en stor ære i at kende kunderne og sikre, at alle går herfra med det rigtige materiel og en god oplevelse.
Vi ser frem til mange flere gode samarbejder fremover!
Mvh. Team Renta