Den 8. juli lejede jeg for et døgn en slagleklipper til at gå bagefter hos Nordjysk Lift i Randers. Jeg betalte det beløb de krævede for lejen, da jeg afleverede den, 3.162,50 kr., og tænkte f... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har lejet minilæsser hos Nordjysk Lift for første gang. Fin service og køreklar maskine - leveret og afhentet som aftalt. For gennemskuelighedens skyld skal i måske skrive på jeres hjemmeside h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Største svindler på markedet. Overholder ikke deres aftaler og sender større regninger. Når man kontakter dem, jo jo de sender kreditnota, men så får man en mail til lukketid, nej ingen kreditnota…... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Første og sidste gang. Som aftalt fik vi leveret en lift. Chaufføren valgte dog at sætte den et sted hvor det stort set var umuligt at få den frem til hvor den skulle benyttes pga. blødt underlag... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre på at komme til at arbejde sammen branchens mest professionelle udbyder. Med landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan vi allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunket af det bestilte materiel.
Informazioni di contatto
Frederikshavnsvej 315, 9800, Hjørring, Danimarca
- 99 245 245
- salg@nordjysklift.dk
- www.nordjysklift.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Pas på ved leje af Toiletvogn.
Pas på ved leje af Toiletvogn.
Vi havde lejet en toiletvogn til vores byfest. Fik oplyst en pris på 1600 kr + moms.
Vi skulle så selv rengøre den og tømme den. Vi gør den ren og tømmer (begge tanke) skyller den igennem med vand for at være sikker på der ikke er mere i den.
Vi får så en regning på rengøring og tømning på 1868 + moms.
Jeg kontakter Dem for at høre hvad det går ud på, for vi havde tømt den. Vi kunne se at der kun kom rent vand ud af afløbet.
Nordjysk lift siger at da De afleverede den et nyt sted, så var den ene tank ikke tømt og det måtte de gøre, så det er påstand mod påstand om hvem der har ret.
De burde sige at man ikke kan leje den uden slutrengøring for det er åbenbart ikke muligt at tømme den selv godt nok, selvom den bliver skyllet igennem med vand.
Jeg kan på ingen måde anbefale Nordjysk Lift, da Deres "service" ikke findes. De tror ikke på hvad vi siger, de burde kigge efter når man aflevere den og inden man køre igen.
For nu er det påstand mod påstand og så ved man godt hvem der får ret....
UPDATE:
De laver så en besvarelse for at vise de vil gøre noget men vender ikke retur efterfølgende. Service???
UPDATE 9 aug. 2022:
Mon der nogensinde kommer et svar fra dem???
UPDATE 14 sept. 2022:
Stadig intet svar...
UPDATE 4 november 2022:
Stadig intet svar... useriøst firma.

God kundeservice
God kundeservice. Gode priser. Høflig betjening ifm udlevering af de ting jeg skulle leje.

Risposta di Nordjysklift
Det fungerer bare fra man bestiller til…
Det fungerer bare fra man bestiller til det afleveres retur.

Risposta di Nordjysklift
Det var en god og sjov oplevelse at…
Det var en god og sjov oplevelse at leje en mini graver i en weekend . Man kan mere selv ind mand tror, så grav selv 👍🏼Og spar kassen 😃 man skal bare huske at have bil og kørekort der må køre med den tunge trailer

Risposta di Nordjysklift
For mange tillæg der ikke bliver oplyst
Hej. Jeg lejet en minigraver i en dag, til 599 kr. Plus moms. Vilket jeg synes var en fin pris... men da jeg ringede for at bestille den, ville jeg høre om de aflevere/afhenter maskinen. "Ja ja det gør vi da, ingen problem det finder vi ud af" og så sage han ikke mere om det.. selve servicen fejlet ikke noget. Meeen så kom regningen på lige over 3200 kr. Det koster nemlig 699 kr. Plus moms. At aflevere den (2.5 km.) Det koster yderlige 699 kr. Plus moms At hente den (2.5 km) Vilket der ikke blev oplyst da jeg bestilte den. Ellers havde jeg ikke bestilt den. Mvh. Michael Kristensen

Sublim service
Sublim service, venlige folk både i service afsnittet og på værkstedet. Meget hjælpsomme. 5 stjerner herfra 👍

Skod firma
Lad vær med at lej noget fra det her firma. De sender forkerte faktura og hvis du vil have noget ændret i fakturaen tager det en evighed for dem at svare og du bliver pålagt rykkergebyrer osv.
Har endt med at betale næsten 3000 kr. for leje af en toiletvogn i 19 dage med en pris der lød på 100 kr. pr. Dag. Været igennem utallige telefonopkald og til sidst bare betalt for at få det her skod firma ud af verden.

Risposta di Nordjysklift
Hurtig og præcis levering og afhentning…
Hurtig og præcis levering og afhentning som vi aftalte

Risposta di Nordjysklift
Super god service både ved afhentning…
Super god service både ved afhentning og aflevering, og smilende personale.

Risposta di Nordjysklift
Jeg bestilte et haveredskab over…
Jeg bestilte et haveredskab over nettet. Dagen efter blev jeg kontaktet af NordjyskLift for de sidste detaljer. Den var klar til afhentning på den lovede dag. Jeg fik god hjælp af personalet til både pålæsning og aflæsning ved aflevering. En superfin service. Jeg kan anbefale firmaet til enhver tid.
Frede Aakmann Tøgersen

Risposta di Nordjysklift
Super hjælpsom og god kvalificeret…
Super hjælpsom og god kvalificeret service både i telefonen og ved afhentning.

Risposta di Nordjysklift
Man får ikke bedre service andre steder…
Man får ikke bedre service andre steder 👍

Fantastik venlig service
Fantastik venlig service, hjælpsom, smilende og imødekommende.

Super service. Kan klart anbefale Nordjysklift til leje af materiel

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.