Nordjysklift Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,3

Den 8. juli lejede jeg for et døgn en slagleklipper til at gå bagefter hos Nordjysk Lift i Randers. Jeg betalte det beløb de krævede for lejen, da jeg afleverede den, 3.162,50 kr., og tænkte f... Leggi di più

Jeg har lejet minilæsser hos Nordjysk Lift for første gang. Fin service og køreklar maskine - leveret og afhentet som aftalt. For gennemskuelighedens skyld skal i måske skrive på jeres hjemmeside h... Leggi di più

Største svindler på markedet. Overholder ikke deres aftaler og sender større regninger. Når man kontakter dem, jo jo de sender kreditnota, men så får man en mail til lukketid, nej ingen kreditnota…... Leggi di più

Første og sidste gang. Som aftalt fik vi leveret en lift. Chaufføren valgte dog at sætte den et sted hvor det stort set var umuligt at få den frem til hvor den skulle benyttes pga. blødt underlag... Leggi di più

1. Veicoli e trasporti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre på at komme til at arbejde sammen branchens mest professionelle udbyder. Med landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan vi allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunket af det bestilte materiel.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk service både via…

Fantastisk service både via mailkorrespondance og via telefonisk henvendelse. Og priserne er lave i forhold til andre udlejningsfirmaer.

30 novembre 2021

Hej Janie,

Det er vi så glade for at høre :-)

Mvh. Nordjysk Lift

Jeg oplevede rigtig god vejledning og…

Jeg oplevede rigtig god vejledning og levering af de maskiner jeg havde indlejet, til tiden.
Flink personale i Grenå.

24 novembre 2021

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du har fået god vejledning.

Personalet i Grenå får lige din besked også :-)

God betjening

God betjening, og dygtige og kompetente medarbejdere, jeg vil ikke tøve med at bruge Nordjysk lift igen

Hej Erik,

Det er vi såg lade for at høre.
Rigtig god dag :-)

Søde unge mennesker

Søde unge mennesker, klar besked og hjælp til at få tingene af og på traileren🤶🏼

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse og dejligt vi har kunne hjælpe :-)

Mvh. Nordjysk Lift

Jeg ringer til altid til Christian

Jeg ringer til altid til Christian, Nordjysk lift, og han er altid klar til at rådgive og sikre du får det bedste udstyr til opgaven. Jeg lejer aldrig andre steder.

Hej Kasper,
Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for Christian kan rådgive dig når du skal leje materiel :-)

Kompetent kvalitets udlejning

Altid hjælpsom og fleksibel. God service og god rådgivning
Jeg benytter konsekvent nordjysk lift når jeg skal leje udstyr, hvad enten det er lift, minigraver eller andet udstyr til hus og have.
De forstår at rådgive en amatør som mig.

22 novembre 2021

Hej
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for vi kan rådgive dig når der skal lejes udstyr :-)

Uovertruffen service i afdelingen i…

Uovertruffen service i afdelingen i Frederikshavn. Stor fleksibilitet, da jeg måtte rykke min udlejning pga. vejrlig. Det er det, der gør at jeg helt sikkert lejer trailerlift ved jer igen.

21 novembre 2021

Hej Jan,
Tusind tak for din anmeldelse, den er fluks givet videre til vores afdeling i Frederikshavn :-)

Rigtig god dag
Mvh. Nordjysk Lift

I forbindelse med at vi skulle lave…

I forbindelse med at vi skulle lave badeværelse lejede vi en dejlig bad mobil hos Nordjysklift, vil bare sige at både vogn og servicen hos Nordjysklift fint kunne leve op til vores forventninger.
Vi kan varmt anbefale Nordjysklift.

Hej Jan

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre det hele levede op til dine forventninger :-)

Rigtig god dag.
Mvh. Nordjysk Lift

God service, med hurtig venlig og flexible ansatte..

Hej Michael
Tak for de 5 stjerner og din anmeldelse :-)

Mvh. Nordjysk Lift

Altid punktlig og til aftalt pris

Altid punktlig og til aftalt pris.
Tager altid tlf.
God og venlig betjening.

Hej Jan

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Mvh. Nordjysk Lift

Jeg havde svært ved at bestille online

Jeg havde svært ved at bestille online, og talte derfor med et rigtigt menneske som hjalp mig hele vejen. Jeg fik lejet det jeg skulle, ordentligt produkt og særdeles god service

Hej Dorthe

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for vi kunne hjælpe dig :-)

Mvh. Nordjysk Lift

Leje af minigraver, meget tilfreds

God og hjælpsom betjening, som sørgede for at jeg fik de korrekte skovle der passede til mine opgaver
Leveret meget tidligt på den aktuelle dag, så jeg kunne få mest muligt ud af dagen.

Hej Johnny

Tak for anmeldelse, det er dejligt at høre du fik brugt dit lejet materiel så meget som overhovedet muligt:-)

Rigtig god service.

Hej Cecilie

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Det spiller. :-)

Fornuftige priser, nemme at snakke med. Meget villige til at hjælpe og rådgive. Altid gode produkter, der er klargjorte.
VH
Uffe jepsen

Hej Uffe,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores produkter og vores rådgivning :-)

Rigtig nem bestilling

Rigtig nem bestilling, afhentning og aflevering. Stort produktudvalg og fin service.

Hej Søren

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med både produktudvalg samt service :-)

Mvh. Nordjysk Lift

God service. Tidspunkter og aftaler bliver altid overholdt .

Hej Thomas
Tak for din flotte anmeldelse :-)

Mvh. Nordjysk Lift

God service og fornuftige priser

Det er meget nemt at booke materiel på hjemmesiden, der bliver telefonisk fuldt op på bookingen, tingene er klar til det aftalte tidspunkt og prisen er helt klart i den fornuftige ende.

Hej Jimmy

Hvor er vi glade for din anmeldelse og hvor lettilgængeligt du synes det er at booke hos os.