Elendig service
Elendig service, der måske i højere grad kan tilskrives chaufføren end virksomheden.
Jeg fik leveret en container der ikke kunne åbnes, sammen med en besked om at det vidste chaufføren egentlig godt, men "om [jeg] ikke bare kunne fylde den op på en måde, så han kunne tømme den ud over siden". Derefter fulgte en længere periode med henvendelser, hvor der direkte blev sagt at ingen kendte noget til den forrige henvendelse (og så stor en forretning er det altså heller ikke), hvorefter jeg fik leveret en ny container. Denne fyldte jeg så op hen over weekenden som aftalt, hvorefter der fik 2-3 uger før de kom efter den. Da de endelig kom, viste den sig at være for tung (ift. en grænse jeg aldrig var blevet oplyst om) og i forbindelse med forsøg på bortskaffelse, lykkedes det dem (i øvrigt samme ligeglade chauffør som før), at ødelægge både kommunens asfalterede fortov og grave et hul i min nyanlagte forhave (til trods for at containeren aldrig skulle have været derinde til at starte med).
Det eneste jeg havde bedt om, var en weekend med en container, der kunne rumme det jeg skulle have væk, hvilket jeg oplyste om over mail ved første henvendelse.
Der blev, efter (endnu en) skriftlig henvendelse givet et prisnedslag på ~5%, men på en regning der både inkluderede både den container der ikke kunne åbnes, samtlig 20+ dages udlånstid, samt den grab-vogn de havde ude for at tage overskydende jord af den åbenbart overfyldte container.
Stadig ikke et ord om fortov og forhave.
Det er simpelthen bare ikke en ordentlig måde at drive forretning på.
Så må man jo melde ud, at man ikke har mulighed for at servicere privat-kunder.