Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig fine oplevelser vi har haft med bestilling af 2 rejser. Vi mødte stor hjælpsomhed, professionalisme, lydhørhed, tålmodighed, hurtighed, viden om rejserne m.v. Især tak til Sebastian og Lisbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god service – især Mikkel, som nu har været vores faste kontaktperson i to år i træk. Han har altid fundet rigtig gode priser til os. Deres system gør det desuden nemt at dele betalingen op i fl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

MyCruise Danmark har de bedste medarbejdere når man skal have hjælp til hvad der måtte være af spørgsmål😊jeg kan kun anbefale dem, har selv bestilt et Cruise til næste år og jeg glæder mig rigtig meg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Agenzia viaggi
  6. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni su MyCruise Danmark

Scritti dall'azienda

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

211 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bedste service

Har nu booket flere gange i gennem MyCruise, alt er i orden, servicen er høj og der er altid hjælp at hente hos dem

3 marzo 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med MyCruise flere gange, og at du har følt dig godt hjulpet undervejs. Vi håber at få lov til at hjælpe dig med mange flere rejser fremover ⛴️✨

Meget opmærksom

Meget opmærksom, tålmodig og service af høj kvalitet. Tak, Cristina Vernersson. Jeg vil helt sikkert bruge hende igen næste gang jeg skal købe færgebilletter.

2 marzo 2026

Hej Jiming,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at Cristina kunne hjælpe dig, og at du havde en god oplevelse med MyCruise. Vi håber at få lov til at hjælpe dig med dine næste rejser :)

Fantastisk ⭐

Meget behjælpelige, og yderst tålmodige ift, at hjælpe med at finde den helt rigtige rejse til os.
Kæmpe ros herfra 😊

27 febbraio 2026

Hej Jason,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse med MyCruise, og vi håber at få lov til at hjælpe dig med mange flere fantastiske rejser fremover 😊

Positiv oplevelse

Meget hurtig ekspedition og dygtig medarbejder.
Hurtige svar og god forståelse for vores ønsker

27 febbraio 2026

Hej Susanne,

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og kompetent betjening hos os. Vi sætter stor pris på, at vores team kunne forstå jeres ønsker og give hurtige svar. Vi håber at få lov til at hjælpe jer med mange flere gode rejseoplevelser fremover!

Altid god hjælp

26 febbraio 2026

Hej Michael,

Fantastisk service

Henvendelsen til MyCruise var meget positiv ,den unge mand der lavede tureren til os, gjorde et flot stykke arbejde, til UG

26 febbraio 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig godt hjulpet i planlægningen af jeres rejse.

Jeg sørger for at give rosen videre - det betyder meget for os at høre, at indsatsen bliver værdsat. Vi håber, I får en helt fantastisk tur 🚢

Cecilia // MyCruise 😊

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun positive oplevelser med medarbejderne hos MyCruise. Hele processen igennem. Takker herfra og vil bestemt anbefale dem.

25 febbraio 2026

Kære Maria,

Tusind tak for din varme anbefaling. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig godt taget hånd om hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os, og vi håber, at vi også fremover får lov til at hjælpe dig med nye, skønne krydstogtoplevelser 🚢

God oplevelse på messen

God oplevelse på messen, og rigtig god kontakt på mail efterfølgende.

24 febbraio 2026

Kære Sten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse på messen, og at den efterfølgende kontakt på mail også har været god.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig med en skøn krydstogtrejse.

Cecilia // MyCruise 🚢

Opmærksom

Venlig, opmærksom og præcis service

23 febbraio 2026

Hej Claus,

Valutata 5 stelle su 5

Det er 11 gang vi skal på krydstogt med…

Det er 11 gang vi skal på krydstogt med jeres rejse beru altid fået god behandling

23 febbraio 2026

Kære Conni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og hvor er det dejligt at høre, at I nu skal afsted på jeres 11. krydstogt med os! 🚢

Det betyder rigtig meget for os, at I bliver ved med at vælge MyCruise, og vi er glade for at høre, at I altid har fået en god behandling.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer med mange flere skønne krydstogtrejser fremover.

Dygtige salgsmedarbejdere

Der var problemer med betalingslinket og det blev løst superhurtigt og til fuld tilfredshed.

21 febbraio 2026

Hej Niels,

Vi er rigtig glade for at høre, at det blev løst hurtigt og til fuld tilfredshed. Det betyder meget for os, at du oplevede en effektiv og god service.

Valutata 4 stelle su 5

Profesionelle

Profesionelle

20 febbraio 2026

Hej Marianne,

krydstogt til Japan

Vi bestilte et krydstogt til Japan og Rejsekonsulenten fra mycruise var meget hjælpsom og kompetent

18 febbraio 2026

Kære Randi,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at vores rejsekonsulent kunne hjælpe dig med kompetent og personlig rådgivning til krydstogtet til Japan. Vi håber at få lov til at hjælpe dig med dine fremtidige rejser 🚢✈️

Godt firma!

Jeg har handlet med Mycruise igennem flere år. De har arrangeret mange krydstogter for mig. Alt er gået udmærket. Ingen problemer.

16 febbraio 2026

Kære Torben,

Tusind tak for din fortsatte tillid gennem årene - det betyder rigtig meget for os 🙏

Det er dejligt at høre, at alt altid har forløbet glat, og at vi har kunnet hjælpe med dine krydstogter uden problemer. Vi glæder os til at arrangere mange flere oplevelser for dig fremover 🚢

Valutata 5 stelle su 5

MyCruise yder en god service

MyCruise yder en god service, i form af hurtigt respons på forespørgsler.
Priserne er generelt ok og udbuddet er bredt.

12 febbraio 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse og for at fremhæve vores hurtige respons - det sætter vi stor pris på 🙏

Vi arbejder hver dag på at tilbyde konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Dejligt at du oplever det sådan.

Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang 🚢

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più