Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det ste... Leggi di più
Det fungerte ikke så godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hørte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt... Leggi di più
Vi har brukt Mycruise på nesten alle våre cruisereiser, og det er vi glade for. De gangene vi har forsøkt noen andre, angrer vi. Her blir mann godt ivaretatt, og ikke minst føler vi oss trygge på... Leggi di più
MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.
Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.
Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.
Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!
Beste reisehilsener
MyCruise
Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.
Prinsens gate 18, 0152, Oslo, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Vennlige og hyggelige på tlf og mail, men til tross for at vi fortalte at dette er vårt første cruise, og turen ble booket 6 dager før avreise, var det ingen som påpekte at online innsjekk stenger 72 timer før avreise. Med en liten presisering om viktigheten av en kjapp innsjekk ville det blitt mindre stress og uro for oss, som trodde cruise innsjekk var det samme som for fly. Videre ser vi i ettertid at det også var rart at ikke mycruise spurte oss om vi ville ha shuttle fra flyplassen til havnen. Som førstegangsreisende var vi ikke klar over muligheten før det var for sent å melde behov.

Risposta di MyCruise Norge
Proffe medarbeidere som gjennomfører bestillingen på en rask og oversiktlig måte ! Du vet alltid hvem du skal kontakte om du trenger info , reiseforslag og gjennomføring av bestillingen !

Risposta di MyCruise Norge
Kjapp tilbakemelding, først på henvendelseskjema, og deretter på oppfølging. Trivelig kundebehandler.

Risposta di MyCruise Norge
Bra service og hjelp att bestille reisen
Bra att det går bestille med fly fra Værnes

Risposta di MyCruise Norge
Fin båt men alt for lite engels telende blant mannskap og geider på turer
Så jeg anbefaler ikke å ta Italienske båter vis ikke du kan Italiensk eller Tysk

Risposta di MyCruise Norge
Kaja, min kontaktperson hjalp meg gjennom alle spørsmål jeg hadde og fant den beste reisen til den beste prisen for oss

Risposta di MyCruise Norge
Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det stemte.
Ellers er siden mycruise.no flott mtp å søkemuligheter.
Betaling og reservasjon gikk også helt etter forventningen.

Risposta di MyCruise Norge
Meget god service fra en kunnskapsrik medarbeider

Risposta di MyCruise Norge
Vi har bestillt flere turer via mycruise nå. Det er veldig god service med god kunnskap og kjapp dialog. Vi kommer garantert til å bruke mycruise igjen.

Risposta di MyCruise Norge
Fikk raske svar på det jeg ønsket
Fikk forslag på ting jeg spurte etter
Hyggelig og god tone i mailer