Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Leggi di più

Virkelig fine oplevelser vi har haft med bestilling af 2 rejser. Vi mødte stor hjælpsomhed, professionalisme, lydhørhed, tålmodighed, hurtighed, viden om rejserne m.v. Især tak til Sebastian og Lisbe... Leggi di più
Super god service – især Mikkel, som nu har været vores faste kontaktperson i to år i træk. Han har altid fundet rigtig gode priser til os. Deres system gør det desuden nemt at dele betalingen op i fl... Leggi di più
MyCruise Danmark har de bedste medarbejdere når man skal have hjælp til hvad der måtte være af spørgsmål😊jeg kan kun anbefale dem, har selv bestilt et Cruise til næste år og jeg glæder mig rigtig meg... Leggi di più
MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.
Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.
Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.
Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.
Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!
Tirsbækvej 7, 1 sal, 2720, Vanløse, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fik god hjælp, og da vi har en dårligt gående med, fik vi plads tæt på elevator.
Var god til at sætte ig ind i vores situation.
Tak til Mikkel Hahn

Risposta di MyCruise Danmark
Hurtig responce. God service. Hurtig mail med pristilbud. Forløb perfekt.

Risposta di MyCruise Danmark
Personalet ved MyCruise hjalp os hele vejen igennem både valg af cruise samt efterfølgende detaljer. Der har været svar promte på alle mails jeg har sendt. Vi har været meget tilfredse. Tak

Risposta di MyCruise Danmark
God service, jeg føler mig hørt og set og husket. Jeg føler mine behov bliver imødekommet og indsatsen for at indfrie mine ønsker, virker seriøs.👌♥️

Risposta di MyCruise Danmark
En super oplevelse og altid en rigtig god service.

Risposta di MyCruise Danmark
Vi har brugt MyCruise 4 gange og de har altid gjort det nemt at være os. Deres priser er absolut fair - også når man ser hvad andre tager for samme arbejde.

Risposta di MyCruise Danmark
De sørger for ALT (fly, transfer fra lufthavn til skib og alt omkring krydstogtet) - nemt og bekvemt.
Hvis der er èt eller andet problem (i vores tilfælde var det en tastefejl i.f.b.m. bookingen), bliver det rettet med det samme.

Risposta di MyCruise Danmark
Mycruises hver gang jeg skal på cruise
Kan nemt få hjælp

Risposta di MyCruise Danmark
Altid meget venlige og kompetente medarbejdere til
at svare på alle mulige spørgsmål ( også "dumme"!)
Meget god service hele vejen igennem.
Har rejst en del med My Cruise og aldrig haft noget at
klage over!

Risposta di MyCruise Danmark
Vi "mødtes" på feriemessen i Herning, hvor der hurtigt blev fundet den rejse, som skulle være vores. Lisbeth havde god tålmodighed, og hun vendte tilbage med svar på vores spørgsmål i den efterfølgende periode. God service