Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god service – især Mikkel, som nu har været vores faste kontaktperson i to år i træk. Han har altid fundet rigtig gode priser til os. Deres system gør det desuden nemt at dele betalingen op i fl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Agenzia viaggi
  6. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni su MyCruise Danmark

Scritti dall'azienda

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Altid god behandling og service

30 luglio 2026

Hej Inge,

Valutata 5 stelle su 5

MyCruise Danmark har de bedste…

MyCruise Danmark har de bedste medarbejdere når man skal have hjælp til hvad der måtte være af spørgsmål😊jeg kan kun anbefale dem, har selv bestilt et Cruise til næste år og jeg glæder mig rigtig meget til det, jeg ved det bliver en kæmpe oplevelse😊

10 agosto 2026

Hej Charlotte,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for den store anbefaling! 😊

Det betyder meget for os at vide, at du føler dig godt hjulpet, når der opstår spørgsmål undervejs. Det er netop den tryghed, vi gerne vil give vores gæster - både før, under og efter rejsen.

Nu er der bare tilbage at glæde sig til næste år! Vi håber, at dit krydstogt bliver præcis den store oplevelse, du drømmer om 🚢✨

I rigtigt gode hænder

Der er hjælpsomhed og god service hele vejen rundt. Du føler dig tryg og får svar på alle tænkelige spørgsmål, Lisbeth er en stjerne👌.

6 agosto 2026

Hej Dan,

Tusind tak for de skønne ord 😊

Det betyder meget for os, at du føler dig i trygge hænder, når du planlægger din rejse hos os. Og hvor er det dejligt med den særlige ros til Lisbeth - jeg sørger selvfølgelig for, at hun får den videre ⭐

Vi håber, du får en fantastisk rejse, og at vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi så vores cruise på Facebook

Vi så vores cruise på Facebook, men kunne ikke finde det på MyCruise web side vi ringede og fik alt den hjælp vi kunne ønske så cruiset er bestilt og betalt meget professionelt håndtering hele vejen igennem en rigtig god oplevelse 😀😀😀😀😀

3 agosto 2026

Hej Claus,

Tusind tak for den skønne anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt, at et opslag på Facebook endte med en ny rejse i kalenderen! Selvom cruiset drillede lidt på hjemmesiden, er vi glade for, at vores team hurtigt kunne hjælpe jer videre og sørge for, at det hele faldt på plads.

Nu er der kun tilbage at glæde sig - vi håber, I får et helt fantastisk krydstogt! 🚢

Valutata 5 stelle su 5

Super ekspedition af Mikkel over…

Super ekspedition af Mikkel over telefonen ved køb af vores cruise.
Og efterfølgende opfølgning via mail.
Tak for det.

22 luglio 2026

Hej Lisa,

Tusind tak for de fine ord 😊

Det er dejligt at høre, at Mikkel har givet jer en god oplevelse hele vejen igennem. Den personlige kontakt og gode opfølgning betyder meget for os, når vi hjælper med at planlægge en rejse.

Jeg sørger selvfølgelig for at give rosen videre til Mikkel. Vi håber, I får et fantastisk krydstogt!

Fin service

Fin service, meget imødekommende

24 luglio 2026

Hej André,

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig fine oplevelser vi har haft…

Virkelig fine oplevelser vi har haft med bestilling af 2 rejser. Vi mødte stor hjælpsomhed, professionalisme, lydhørhed, tålmodighed, hurtighed, viden om rejserne m.v. Især tak til Sebastian og Lisbeth. Men alle andre ansatte er sikkert lige så professionelle og hjælpsomme.

30 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej,

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse 😊

Det betyder meget for os at høre, at I har haft så gode oplevelser med os på begge jeres bookinger. Når man skal finde den helt rigtige rejse, kan der være mange ting at tage stilling til, og derfor er vi glade for, at I har følt jer både lyttet til og godt rådgivet undervejs.

En særlig tak for de fine ord om Sebastian og Lisbeth - dem sørger jeg selvfølgelig for at give videre til dem.

Vi håber, at begge rejser bliver fyldt med fantastiske oplevelser, og at vi får fornøjelsen af at hjælpe jer igen fremover.

Valutata 1 stelle su 5

Kundeservice hvor ikke my Cruise …

I starten meget flinke men at tag ansvar få en sproglig, misforståelse, det vil man ikke vi har på bånd at du sage ja ,og det holder vi os til ,også da cruiset ikke kan give os det vi skal bruge,vi er begge handicappede og kunne af den årsag ikke bor i en alm kahyt,og fandt selv ud af elrullestol ikke måtte stå i gangen ,som var det vi sagde ja til på Bånd,så hvem har ansvaret, og ikke stillet spørgsmål der i realiteten ikke kan lade sig gøre men.det kostet os13. 000kr 9500 kr til rederiet hvor vi i forvejen har en voucher på 24.000 har rejst med my Cruise men ensuper dårlig oplevelse, så ialt 37.000 for ordet ja det kan vi godt Devin sælgeellers giver man ikke den mulighed der var ingen handicap kahyt ledig så sælger man bare en alm ,Odense og reglerne fra rederiet ,not my Cruise.

21 luglio 2026

Hej Paw,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at forløbet omkring jeres booking har været frustrerende, særligt når der har været særlige behov i forbindelse med valg af kahyt og brug af elektrisk kørestol.
Vi forstår, at det har været en utilfredsstillende oplevelse, når der har været forskel mellem den information, I oplevede at få i forbindelse med bookingen, og de regler og muligheder, der gælder ombord hos rederiet.

Vi har samtidig forståelse for, at de ekstra omkostninger har bidraget yderligere til jeres frustration.

Vi beklager, at jeres oplevelse med MyCruise denne gang ikke har levet op til jeres forventninger eller jeres tidligere erfaringer med os.

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres feedback.

MyCruise

Valutata 5 stelle su 5

Den meget tilfredse kunde.

Det er altid en fornøjelse at handle med My Cruise.
Dygtige medarbejdere, som altid har god tid til at hjælpe med at finde den rigtige ferie/cruise, hotel og fly.
Tusind tak.

20 luglio 2026

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord og for din tillid til os! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever det som en fornøjelse at booke dine rejser hos os. Vi gør os umage for at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte, så det betyder meget, at du fremhæver både den personlige rådgivning og den hjælp, du har fået.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe dig med mange flere fantastiske rejser fremover.

God og hurtig service. 😃

Det var, som sædvanlig, rigtig god og hurtig service. 👍
Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og er rigtig godt tilfredse. 😃
I skrivende stund har vi sejlet 2 gange i år, og vi har 3 bookinger i 2027. 😜

20 luglio 2026

Hej Preben,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - og ikke mindst for jeres mangeårige tillid til os! 😊

Det betyder virkelig meget, at I bliver ved med at vælge MyCruise, og det er skønt at høre, at I fortsat oplever den gode og hurtige service. To krydstogter i år og allerede tre bookinger til 2027 - det lyder som et fantastisk cruiseår, der venter!

Vi glæder os til at hjælpe jer med mange flere skønne rejseoplevelser.

Valutata 5 stelle su 5

Et rigtig godt Rederi, venlig personale

Har aldrig haft problemer med costa, altid meget venlig og flink personale, de vejleder på et hvert spørgsmål, skalnsnart afsted igen og glæder mig meget🛳🛳

20 gennaio 2026

Hej Flemming,

Altid imødekomne

Altid imødekomne, tager god tid til at sikre kunden vigtige informationer. Hjælpsom ved digitale udfordringer.

13 luglio 2026

Hej Gunnar,

Mia gør alt perfekt

Mia gør alt perfekt, så ingen tvivl hvor vi bestiller

7 luglio 2026

Hej Torny,

Tusind tak for de flotte ord 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med den hjælp, du har fået fra Mia. Jeg sørger selvfølgelig for at give din ros videre til hende – det vil hun uden tvivl blive glad for.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig med mange flere krydstogtsoplevelser fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Er lige hjemvendt fra en cruise i…

Er lige hjemvendt fra en cruise i middelhavet med min familie på 14, der i blandt mig selv og mine tre børn, med Msc Divina, super god tur.
Der hvor jeg lige vil skære igennem er at min datter som er kørestolsbruger oplever jeg IGEN at Mycruise er super hjælpsomme og ved hvad de laver, så til jer læsere vil jeg rose Mycruise endnu engang for den professionelle hjælp, så skal i på Cruise med kørestolsbrugere eller hjælpemidler så gør Mycruise et rigtig godt stykke arbejde

10 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej Anders,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og fordi du endnu en gang har valgt at dele din oplevelse med os.

Det betyder rigtig meget at høre, at I har haft en skøn rejse, og især at du igen har oplevet, at vi kunne hjælpe med de særlige behov, der følger med, når man rejser med en kørestolsbruger. Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt fungerer, og vi er glade for, at vi kunne være med til at skabe trygge rammer for hele familien :)

Tak for din store anbefaling. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe jer med mange flere krydstogter i fremtiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più