Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god service – især Mikkel, som nu har været vores faste kontaktperson i to år i træk. Han har altid fundet rigtig gode priser til os. Deres system gør det desuden nemt at dele betalingen op i fl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Personalet er altid meget venlige og virker erfarne. Har de ikke lige svar gør de sig umage og finder ud af det. Tusind tak

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig fine oplevelser vi har haft med bestilling af 2 rejser. Vi mødte stor hjælpsomhed, professionalisme, lydhørhed, tålmodighed, hurtighed, viden om rejserne m.v. Især tak til Sebastian og Lisbe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Agenzia viaggi
  6. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni su MyCruise Danmark

Scritti dall'azienda

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

213 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

MyCruise yder en god service

MyCruise yder en god service, i form af hurtigt respons på forespørgsler.
Priserne er generelt ok og udbuddet er bredt.

12 febbraio 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse og for at fremhæve vores hurtige respons - det sætter vi stor pris på 🙏

Vi arbejder hver dag på at tilbyde konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Dejligt at du oplever det sådan.

Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang 🚢

Altid god service

Altid god service.
Har brugt mycruise 3 gange nu til komplet krydstogt med fly hotel. Og det spiller bare

9 febbraio 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din tillid og for at du vælger os igen og igen - det betyder virkelig meget for os 🙏

Det er en fornøjelse at hjælpe med at sammensætte hele rejsen, så du/I bare kan læne jer tilbage og nyde oplevelsen. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med dit næste krydstogt ✨

Fantastisk service

Fantastisk service, findes ikke bedre andre steder takket være Mikkel hahn.

9 febbraio 2026

Hej Kim,

Valutata 2 stelle su 5

Manglende oplysning om transport fra fly til skib på Gran Canaria

På en rejse fornylig (fly til Gran Canaria) 30.01.2026 ordre nr. 100063335 og videre med Costa Fortuna, havde vi nøje forespurgt, hvordan vi kunne komme videre til skibet, og det kunne man ikke give noget svar på - underforstået det måtte vi selv finde ud af. Stor var vor glæde, da vi i lufthavnen så en guide fra Costa Fortuna med sedler om, at man skulle gå til bus nr. ?, hvilket vi selvfølgelig gjorde. Men glæden blev kort, da det viste sig, at nok gik bussen til Costa Fortuna, men kun til folk, der havde booket billet direkte hos Costa, hvorefter vi blev smidt af bussen. Og der stod vi og vidste ikke, hvordan vi skulle komme videre. Vi havde jo nøje forespurgt jeres Benjamin Rasmussen, hvordan vi kom videre, og det kunne han ikke svare på. Mage til dårlig information skal man lede længe efter. Han kunne ikke engang fortælle, hvor langt der var fra lufthavnen til skibet. Heldigvis kunne vi så selv finde en taxa, der for 55 Euro hver vej kørte os til og fra skibet. Det er ikke derfor, man går gennem et bureau og betaler ekstra, og så får så dårlig behandling. Hvorfor fik vi ikke tilbud på transport til og fra skib, når vi nu nøje havde forespurgt om denne transport! Vi håber virkelig, at det fremgår af den bestilling vi foretog med bekræftelse 17.9.25, som vi gav tilladelse til blev optaget på jeres bånd, for det er bestemt utilfredsstillende.

30 gennaio 2026
Non scritta su invito

Kære Ida,

Tak for din uddybende anmeldelse.

Vi er kede af at læse om jeres oplevelse i forbindelse med transporten fra lufthavnen på Gran Canaria til skibet Costa Fortuna. Vi forstår fuldt ud, at det har været en frustrerende situation at stå i - særligt når I på forhånd havde spurgt ind til mulighederne.

Som det også blev oplyst inden afrejse, har vores transferpartner desværre ikke mulighed for at tilbyde transfer på Gran Canaria, og derfor blev taxa anbefalet som den mest hensigtsmæssige løsning. Efter dialog med Benjamin er vores forståelse, at I talte om muligheden for, at han kunne undersøge transfer direkte med Costa, men at det efterfølgende ikke blev vurderet nødvendigt fra jeres side.

Det tyder på, at der har været en forskellig opfattelse af, hvad der var aftalt, og det beklager vi naturligvis. Uanset hvad er det vigtigt for os, at vores information er tydelig og forventningsafstemt - og her kan vi se, at vi kunne have været skarpere.

Vi har delt jeres feedback med salgsteamet og vil fremover være endnu mere præcise i vores rådgivning omkring transfermuligheder - særligt på Gran Canaria - så lignende misforståelser undgås.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at gennemgå forløbet yderligere - det tager vi gerne en dialog om.

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback.

Imødekommenhed

Konkret og aktuel oplysning om nødvendige emner.
God og venlig betjening

5 febbraio 2026

Hej Lise,

Ok kundekontakt

Ok kundekontakt

29 gennaio 2026

Hej John,

professionelt

professionel sælger og tur til aftalt pris.

27 gennaio 2026

Hej Søren,

MyCruise

MyCruise – overblik og dokumentation for vores kommende krydstogter.
Billetter, bookinger, vigtige mails og praktiske oplysninger samlet ét sted.

26 gennaio 2026

Hej Henning,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever at have et godt overblik over diverse praktiske oplysninger samlet ét sted. Netop struktur og tryghed i planlægningen er noget, vi prioriterer højt hos MyCruise.

Vi ønsker dig et rigtig dejligt krydstogt – og vi står naturligvis klar, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs ✨

Har bestilt 3 krydstogter

Har bestilt 3 krydstogter og er i gang med vores 4. bestilling. Vores faste kontakt er Jacob og han giver os en personlig vejledning og deler ud af sin erfaring. Det sætter vi stor pris på.

23 gennaio 2026

Hej Erik,

Hvor er det fantastisk at læse, at I nu er i gang med jeres 4. bestilling – og allerede har rejst med os tre gange 🙌 Det er den største tillid, vi kan få.

Det glæder os meget, at I oplever den personlige vejledning fra Jacob som værdifuld, og at hans erfaring gør en forskel for jer. Netop den tætte og ærlige rådgivning er noget, vi prioriterer højt hos MyCruise.

Tusind tak for jeres loyalitet – vi ser frem til at sende jer godt afsted på jeres næste krydstogt

Valutata 5 stelle su 5

Jacob var hurtig til at få sat en god rejse sammen til en fornuftig pris og var imødekommende hele vejen igennem forløbet👍

21 gennaio 2026

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder rigtig meget for os 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at Jacob kunne sammensætte en god rejse til en fornuftig pris, og at du oplevede ham som imødekommende hele vejen igennem forløbet. Vi sætter en ære i at give personlig og effektiv service, så det glæder os meget at læse din feedback.

Spændende forventninger

Mener at vi har fået en go forklaring !

19 gennaio 2026

Hej Verner,

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fået glimrende support af…

Vi har fået glimrende support af MyCruise til at booke et cruise, og kan varmt anbefale andre af gøre det samme,

14 gennaio 2026

Hej Frank,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord – det betyder meget for os!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più