Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Leggi di più

Virkelig fine oplevelser vi har haft med bestilling af 2 rejser. Vi mødte stor hjælpsomhed, professionalisme, lydhørhed, tålmodighed, hurtighed, viden om rejserne m.v. Især tak til Sebastian og Lisbe... Leggi di più
Super god service – især Mikkel, som nu har været vores faste kontaktperson i to år i træk. Han har altid fundet rigtig gode priser til os. Deres system gør det desuden nemt at dele betalingen op i fl... Leggi di più
MyCruise Danmark har de bedste medarbejdere når man skal have hjælp til hvad der måtte være af spørgsmål😊jeg kan kun anbefale dem, har selv bestilt et Cruise til næste år og jeg glæder mig rigtig meg... Leggi di più
MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.
Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.
Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.
Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.
Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!
Tirsbækvej 7, 1 sal, 2720, Vanløse, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Vi var nødt til at ombooke et krydstogt hos MyCruise af familiemæssige årsager. Sebastian Maclean var enestående hjælpsom og effektiv.
Annie Ejstrup og Gorm Christensen

Risposta di MyCruise Danmark
Der er en udstragt service, og de er meget hjælpsomme. Finder lige det du ønsker og til en fair pris :)

Risposta di MyCruise Danmark
Hurtig og konkret besked omkring spørgsmål og ønsker.

Lisbeth er fantastisk
Hun har styr på sine ting - og meget sød og béhjælpelig.

Risposta di MyCruise Danmark
Nemt at bestille et cruise og I er hurtige til at vende tilbage hvis man har spørgsmål

Risposta di MyCruise Danmark
Rigtig god kundeservice fra mia . Meget venlig og behjælpelig med at finde det rigtige krydstogt vi skal på så helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di MyCruise Danmark
Som altid superservice, men denne gang mere end ellers. Vi fik aflyst en familietur (11 prs) og skulle finde noget nyt... de var helt sublime, sendte masser af muligheder, og til sidst fik vi booket noget nyt.:)
De er og bliver mit yndlings rejsebureau.

Risposta di MyCruise Danmark
I forbindelse med bestilling af Cruise i Middelhavet i august måned, har jeg fået en uvurderlig støtte og support af jeres Cruisemedarbejder Christina Vernersson, hun er helt fantastisk, svarer hurtigt og er super behjælpelig. Tusinde tak Christina.
Mh
Henrik Pihl

Risposta di MyCruise Danmark
Har brugt Mycruise gennem en årrække og har altid været tilfreds. Alt er klappet. En oplevelse til 5 stjerner.
Til gengæld er deres hjemmeside ikke altid nem at finde rundt på. Fx. er de opregnede destinationer på forsiden slet ikke detailleret nok
Derfor kun 4 stjerner

Risposta di MyCruise Danmark
Vi havde fået anbefalet Mycruise af nogle bekendte. Da det er første gang vi skal afsted, var vi nødt til at få noget vejledning om hvad der er bedst. Vi kom i kontakt med Lisbeth, som bare vidste alt hvad vi spurgte om. Vi fortalte hvem vi var og hvor gammel vores barn er, så vi sikrede at hun kunne finde den rigtige tur. 1 dag efter fik vi 5-6 valgmuligheder hvorefter hun fulgte op med en telefonsamtale for at høre om der var spørgsmål. Og det var der, for hvilket dæk er bedst at bo på og hvordan i forhold til drinkspakker mv. Lisbeth svarede og hjalp os til perfektion. Da vi havde besluttet os, fik vi hende til at vælge det rette sted at bo og guidede os hele vejen igennem. Tak.
Ydermere fik vi tillige et telefonopkald fra ejeren Nicki, som blot ville høre om vi manglede yderligere og om vi havde fået den service vi ønskede. Stor ros til alle i Mycruise.
Det er bestemt ikke sidste gang vi skal afsted med Mycruise.

Risposta di MyCruise Danmark
God og professionel rådgivning og hurtig ekspedition.
Ulla Andreasen

Risposta di MyCruise Danmark
Hurtig respons med ok pris. Hurtig handling, men nu bliver der hele tiden fyldt på vores mail med oplysninger, ting der skal gøres og diverse tilbud til rejsen. Det kan være ret uoverskueligt.