Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig fine oplevelser vi har haft med bestilling af 2 rejser. Vi mødte stor hjælpsomhed, professionalisme, lydhørhed, tålmodighed, hurtighed, viden om rejserne m.v. Især tak til Sebastian og Lisbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

MyCruise Danmark har de bedste medarbejdere når man skal have hjælp til hvad der måtte være af spørgsmål😊jeg kan kun anbefale dem, har selv bestilt et Cruise til næste år og jeg glæder mig rigtig meg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Agenzia viaggi
  6. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni su MyCruise Danmark

Scritti dall'azienda

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

211 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

fik hurtigt et godt tilbud søde…

fik hurtigt et godt tilbud søde medarbejder hele vejen igennem .

2 luglio 2026

Hej Dorte,

De kan deres kram

Megago service for 7. Gang i træk!

2 luglio 2026

Hej Frank,

Tusind tak for de flotte ord - og ikke mindst for din loyalitet! 😊

Det betyder rigtig meget for os, at du har valgt at rejse med os hele syv gange i træk. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os allerede til at hjælpe dig med dit næste krydstogteventyr.

Valutata 5 stelle su 5

Super venlig og professionel hjælp !!

Medarbejderens lyst og villighed til at hjælpe med at forklare spørgsmål !!

30 giugno 2026

Hej Henrik,

Super god service

Super god service, meget kompetent personale.

30 giugno 2026

Hej Anette,

Valutata 4 stelle su 5

Alt var let at bestille

Alt var let at bestille, men ærlighed med en total pris, altså extra udgifter som burde være med i priser, som f.eks extra på drikkevarer 105

25 giugno 2026

Hej Peter,

Dette er 2. gang jeg benytter MyCruise

Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede fly, fandt alternativ overnatning i et andet land, og vi stod på krydstogt 2 dage senere. Derfor vil jeg også denne gang lade MyCruise bestille mine flybilletter til 4 personer.

25 giugno 2026

Hej Bente,

Tusind tak for din flotte feedback – og for den tillid, du viser os ved at vælge MyCruise igen 😊

Det glæder os virkelig at høre, at oplevelsen sidst gav dig den tryghed, der gør, at du har valgt os igen. Selvom aflyste fly aldrig er en ønskesituation, er vi glade for, at vi kunne hjælpe jer videre, så I alligevel kom afsted på jeres krydstogt.

Vi håber, at denne rejse forløber helt efter planen, og vi ser frem til endnu en gang at være en del af jeres ferie.

Valutata 5 stelle su 5

Kom med tilbud til hele vi ønskede os

Kom med tilbud til hele vi ønskede os. Og svarede hvis vi kommet i tanke om noget. Det gik hurtig med svar

19 giugno 2026

Hej Tina,

Valutata 5 stelle su 5

Efter mange års kundeforhold hos My…

Efter mange års kundeforhold hos My Cruise kan vi anbefale dem som krydstogtagent - De er skarpe med gode kompetencer, særligt Lisbeth, som er vores agent gennem mange år.

18 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej Birger,

Tusind tak for de flotte ord – og ikke mindst for den tillid, I har vist os gennem mange år 😊

Det betyder rigtig meget for os, at I fortsat vælger MyCruise, og vi er glade for at høre, at Lisbeth har været en god sparringspartner for jer gennem årene. Jeg sørger selvfølgelig for at give de pæne ord videre til hende.

Vi ser frem til at hjælpe jer med mange flere krydstogtoplevelser.

Valutata 1 stelle su 5

Skjulte ekstraregninger dukker op EFTER…

Skjulte ekstraregninger dukker op EFTER betaling

Vi har netop betalt 28.000 kr. for et krydstogt hos MyCruise, hvor vi tilkøbte en ekstra pakke, der skulle dække drikkevarer og wifi og en vat/tax pakke så det ikke kom ombord. Men umiddelbart EFTER at det fulde beløb var trukket, modtog vi en ny mail med besked om, at der tillægges ekstra VAT (moms) oveni, hvad vi drikker ombord, og hvad vi spiser på de special restauranter der også var med i pakken.

Når man kontakter kundeservice, bliver der blot lukket i med et svar om, at "det står på skrift". Men som forbruger forventer man, at totalprisen er gennemskuelig, inden man betaler – ikke at der kommer ubehagelige overraskelser bagefter.

Det er utrolig dårlig rådgivning og mangel på gennemskuelighed over for kunden. Sagen er nu givet videre til Forbrugerrådet Tænk, da MyCruise helt afviser at finde en løsning.

Kan absolut ikke anbefales, hvis man ønsker tryghed om rejsens reelle pris.

Med venlig Hilsen
Christina Borge

11 giugno 2026

Hej Christina,

Vi er utrolig kede af at du føler dig utilstrækkeligt oplyst om Norwegian Cruise Lines VAT/afgifter ombord. Dette blev du dog oplyst om både i dit tilbud fra os, samt i din ordrebekræftelse, som du modtog umiddelbart efter at du accepterede tilbuddet. Vi synes ligesom dig der er en lidt mærkelig måde Norwegian Cruise Line har afgifter på drikkevarer i spansk farvand, men det er deres regler og ikke nogen vi har nogen indflydelse på. Derfor fremgår det på vores bekræftelser samt tilbud som vi også understreger at det er vigtigt du læser igennem inden du betaler.

Vi ville ønske, at du havde reageret allerede ved tilbuddet eller da du så din bekræftelse, så vi kunne have forklaret dig forskellen på denne afgift og de drikkepenge, som du har forudbetalt. Herefter kunne du have vurderet, om denne tur, var den rette for dig.

Vores kundeservice har forsøgt at løse situationen med dig, men desværre har du afvist vores tilbud.

Vi beklager naturligvis, at sagen har efterladt dig med en dårlig oplevelse, da det aldrig er vores ønske. Vi tager din feedback med videre og vil fortsat have fokus på, at informationen fremgår så tydeligt som muligt for vores gæster. Skulle du have yderligere spørgsmål eller være i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.

Super god service

Super god service – især Mikkel, som nu har været vores faste kontaktperson i to år i træk. Han har altid fundet rigtig gode priser til os. Deres system gør det desuden nemt at dele betalingen op i flere dele, hvilket er rigtig praktisk, når man rejser som en gruppe og har booket sammen.

11 giugno 2026

Hej Tara,

Tusind tak for den flotte feedback 😊

Det glæder os virkelig at høre, at Mikkel igen i år har kunnet hjælpe jer med at finde gode muligheder til en skarp pris. Jeg sørger selvfølgelig for at give de pæne ord videre til ham.

Det er også dejligt at høre, at muligheden for at dele betalingen op har gjort det nemmere at planlægge rejsen som gruppe. Vi ved, at den slags kan gøre en stor forskel, når flere rejser sammen.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe jer igen næste gang, der skal planlægges et krydstogt.

Valutata 5 stelle su 5

Vi får altid en behagelig og…

Vi får altid en behagelig og professionel behandling, og medarbejderne er meget hjælpsomme.

8 giugno 2026

Hej Berit,

Valutata 4 stelle su 5

Jeg håber i vil sende noget mere…

Jeg håber i vil sende noget mere materiale på dansk fremover det vil være så dejligt

1 giugno 2026

Hej Lene,

Tak for din feedback – den sætter vi stor pris på.

Vi forstår naturligvis ønsket om at modtage mere materiale på dansk, og det er noget, vi tager med os videre. En del af materialet udsendes dog direkte fra rederiet, og i de tilfælde har vi desværre ikke mulighed for at påvirke hverken indhold eller sprog.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe og vejlede, hvis der opstår spørgsmål til det materiale, der sendes ud.

Utrolig hjælpsomme

Utrolig hjælpsomme. Det var en stor fornøjelse at snakke med deres agenter.
Nu gælder vi os bare til selve krydstogtet.

7 maggio 2026

Hej Bent,

Tusind tak for din fine feedback 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team. Vi gør os umage for at gøre planlægningen så nem og behagelig som muligt, så det er dejligt at høre, at det er lykkedes.

Nu håber vi, at I får et fantastisk krydstogt, som lever op til alle forventningerne.

Kan varmt anbefales

Hurtig og grundig hjælp til at finde den rigtige ferie. Mikkel Hahn har været super god... nu glæder vi os bare til turen. Tak til My Cruise, som varmt kan anbefales

29 maggio 2026

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os virkelig at høre, at Mikkel har kunnet hjælpe jer med at finde den ferie, der passer bedst til jer. Jeg sørger selvfølgelig for at give de pæne ord videre til ham.

Nu håber vi bare, at rejsen lever op til forventningerne, og vi ønsker jer en fantastisk tur.

Krydstogt 2027

Da vi bad om et tilbud, blev vi betjent af en meget opmærksom og venlig medarbejder, som virkelig gav os den bedste service vi kunne ønske. Det fortsatte da vi skulle bestille, og vi kan kun rose den betjening vi fik af pigen, som var en meget kompetent person.

28 maggio 2026

Hej Karl,

Tusind tak for din fine feedback 😊

Det glæder os at høre, at I fik en god oplevelse fra første henvendelse til booking, og at vores medarbejder kunne hjælpe jer med både venlig og kompetent service.

Vi håber, at I får en fantastisk rejse.

Valutata 5 stelle su 5

Mit foretrukne rejsebureau igennem mere end 10 år..

Som altid venlig og rar betjening af kompetente medarbejdere. 🙂👏

22 maggio 2026

Hej Palle,

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for dine flotte ord og for den tillid, du har vist os gennem mere end 10 år 😊

Det betyder virkelig meget for os at være dit foretrukne rejsebureau, og vi er glade for, at du fortsat oplever vores medarbejdere som både venlige, imødekommende og kompetente.

Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere rejseoplevelser fremover.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più