Udueligt og overbetalt personale Alt for mange spildte penge på kontrollør Fordummende info over højtaler, som afspejler at ingen i metro service ved hvad de laver! Eneste man kan regne med er... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Kvalitetstillæg lyder fint og jeg er utrolig glad for den nye city metro i Kbh. Der er dog for mange nedbrud og metrobusser er håbløst! Rejsegaranti?? Helt sikkert :/ Kvalitetstillæg? Næppe!!!! :... Leggi di più
Tit driftsforstyrrelser, og ofte gå der langt tid før man for information. Togen skifter rute under kørslen uden man for information om det, og får man information, kan man tit ikke høre det i højtale... Leggi di più
Igen i dag var det store forsinkelser pga signal problemer. Vi ventede rigtig længe på lergravsparken st. før der overhovedet kom noget information over højtalerne. Efter ca 15-20 min. tids opgav vi a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hvordan du kører med Københavns Metro. Rutekort, priser, billetoplysninger, Lufthavnen tur/retur mv. Copenhagen Metro - timetable, tickets, route, safety - and how to get to and from Copenhagen Airport.
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Kunderservice!
Kunderservice!? Arhhh..........! Det skal I nok ikke lige kalde det. Vi var ude for at en eller anden person, uden legitimation, havde udgivet sig for en person i vores husstand. Så gik den vilde jagt ellers, og vi blev truet med afgifter, rykkere og inkasso m.m. Når man kontaktede kundeservice var beskeden: "bare ærgerligt, betal eller a...." Utroligt at man som forurettet bliver behandlet så retsløs, og fuldstændig uden rettighedder. Pludselig var det hele vores problem, at en eller anden kontrollør, på et så løst grundlag udstedte en afgift. Efterfølgende beder man os om at anmelde identitetstyveriet til politiet, ja godmorgen mand økseskaft, med hvilke oplysninger!? Det var jo ikke os der stod overfor løgneren, men Jeres kontrollør. Så jeg vil da foreslå at kontrolløren fremover tilkalder politiet, når snyderne ikke kan/vil legitimere sig, for overfor politiet har folk PLIGT til at legitimere sig. I det mindste kunne kontrolløren da tage et billede af tossen, så vi måske havde en chance for at identificere personen. I stedet for at belemre os andre med trusler om inkasso og krav om erklæringer og beviser. Jeg skal vel ikke bevise hvor jeg er, eller hvad jeg laver når en anden person misbruger min identitet!? Der er da ikke omvendt bevisbyrde i sådanne sager, mig bekendt. Så helt ærligt METRO, Jeres kontrollører, Jeres afgiftssytem og Jeres såkaldte kundeservice stinker langt væk af bureaukrati og pengemaskine. Man kan IKKE kontakte Jer via mail, alt skal foregå via formularer og erklæringer. Ringer man, får man en sludder for en sladder om hvor svært I har det. Det er ganske enkelt noget svineri, at ligge problemet over på den forudrettede, når Jeres egne kontrollører står med nøglen til løsningen af problemet!
Super effektiv,man er altid hurtigt…
Super effektiv,man er altid hurtigt fremme.
Men i kunne godt forbedre jeres kontrollørers opførsel.
Solformørkelse -men også solskin
Første oplevelse:
En veninde og jeg skulle med Metroen ud til Bellacentret og høre Dalai Lama. Vi stemplede derfor ind i Metroen.
Da vi næsten er ved Kastrup station, kommer en kontrollør ind, tjekker vores billetter og fortæller os, at vi skal have en bøde fordi vi er kørt en zone for langt. Vi opdager så (vi har været fordybet i samtale) at vi er et helt forkert sted -og fortæller kontrolløren, at vi må have taget det forkerte metrotog - og viser ham vores billetter til foredraget, som starter om 30 min. i Bellacentret.
En anden passager forsøger at hjælpe os, og fortæller kontrolløren at skiltene ikke havde skiftet som de skulle, så hun havde tidligere på turen hjulpet nogle turister, fordi det skilt vi alle rettede os efter, var skiltningen for det tog der netop var afgået fra perronen; og altså ikke det vi var på nu.
Kontrolløren var fuldstændig ligeglad, vi var en zone for langt så værsko en bøde til hver.
Vores bøde gjorde, at humøret før foredraget lå helt nede på nulpunktet. Så sådan kan man gøre sit til for ødelægge dagen for andre mennesker, ved at være fuldstændig tæt i hovedet.
Vi ankede bøden og fik medhold, ellers var det også blevet en mediesag.
Anden oplevelse:
Vi har (som alle ved) haft hedebølge hele denne sommer 2018 -og efter en lang og svedig dag, har prikken over i´et jo været, at skulle hjem med metroen ... den rullende bageovn.
Resultatet af den kombination var, at jeg en dag stod af én station for tidligt -og først opdagede fejlen da jeg kom helt op på gaden.
Men nu havde jeg jo tjekket ud, det vil sige, jeg skulle så betale endnu en billet for at køre den ene sidste station.
Men, da jeg kommer tilbage ned til perronen, står der en kontrollør, og inden jeg stiger på toget forklarer jeg ham, at jeg er stået forkert af, om jeg så skal betale med en ny indstempling.
Så kommer det fantastiske !!!
Han svarer:
"NEJ, du får det her nr (hans medarbejder nr!) så hvis der kommer en kontrollør, så giver du ham bare det her nr. så kontakter han mig, og så siger jeg ok for din rejse".
SÅDAN :-D) TUSIND TAK !!
Derfor får du bøden i Metroen uanset hvad!
Hvis du er uheldig og din billet er fejlbehæftet og du møder en steward i Metroen får du en bøde uanset hvad fordi:
Metroselskabets stewarder skal hver dag udskrive et minimum antal af bøder ellers vil de blive afskediget. Stewarden får desuden også provission af provenuet. Derfor må man antage at stewarden vil forsøge at udskrive flest mulige bøder på hver vagt, uden hensyntagen til andet end kvote og profit.
Selv om du helt åbenlyst ikke har prøvet at snyde, skal du ikke regne med at finde forståelse hos stewarden, ligesom stewarden heller ikke vil tage hensyn til om en fejl er din eller selskabets, da stewardens instruks er at udskrive bøder.
Det er derfor du oftest vil møde en steward der godt nok er høflig men også virker som en nidkær paragrafrytter der konsekvent henviser til Metros regler og er fuldstændig ligeglad med alle dine forklaringer og undskyldninger, bøden udskrives alligevel.
Bagefter starter kampen med Metros "Kundeservice". Tro ikke på hvad stewarden måtte love dig for at slippe af med dig i toget, "kundeservice" tager sandsynligvis ikke hensyn til det i sagsbehandlingen, da du kke kan bevise hvad stewarden lovede.
God rejse.
Tager aldrig og jeg mener aldrig metro…
Tager aldrig og jeg mener aldrig metro igen om sommeren. Man kan ikke trække vejeret.
Det er et savna man køre i
Det er et savna man køre i. Så varmt er det.
Lidt om ankenævnet....
Har lige kigget de flotte anmeldelser af metroselskabet igennem og synes jeg bør supplere med min oplevelse med det såkaldte ankenævn, som man mod betaling kan henvende sig til med sin sag.
I mit tilfælde indeholdt begrundelsen for ankenævnets afgørelse en soleklar faktuel fejl. Jeg meddelte nævnets sekretær, at et helt ankenævn næppe kunne have deltaget aktivt i den slags fusk, og at jeg derfor kunne konkludere at medlemmerne ikke havde læst sagens akter.
Jeg bad sekretæren om at orientere nævnets formand om min henvendelse.
På det tidspunkt havde sagsforløbet varet ca. et halvt år, men nu gik et pludselig hurtigt. Dagen efter modtog jeg pr. brev med formandens underskrift en besked om, at man erkendte den faktuelle fejl i afgørelsen, men fastholdt afgørelsen. Sekretæren og formanden mente åbenbart ikke at man skulle ulejlige resten af ankenævnet med sådanne bagateller.
Det kan man da kalde retssikkerhed!
Hertil kommer at metroselskabet flere gange undervejs lokkede med et storslået tilbud om at fordele bøden over 2 måneder mod et gebyr som svarer til mere end 100% pa. Skal man le eller græde?
Endnu en gang ingen toge og i stedet…
Endnu en gang ingen toge og i stedet forsinkede og få metrobusser de næste mange nætter fra byen mod Vestamager. Desuden som normalt dårlig information.
Pengemaskine
Pengemaskine, uhøflige trætte kontrollører og rigid kontrol uden plads til menneskelige fejl.
Jeg krydser alle mine fingrer for alternativer, ny ledelse og bedre service.
Really helpful
Helped to recover my lost phone. Awesome metro workers did everything what's in their power to help me. Huge thanks!
Den 1 marts glemte mit barnebarn sin…hurtig og effektiv hjælp
Den 1 marts glemte mit barnebarn sin rygsæk i metroen, på vej til lufthavnen. Straks var der hjælp at hente fra personalet, der fik sat en efterlysning i gang. Rygsækken blev fundet og vi kunne rejse på ferie. Tusinde tak for hjælpen.
Usmagelig behandling af METRO Kundeservice
Har fået en kontrolafgift da jeg ikke havde gyldig billet. Af een eller anden grund virkede App´en ikke da jeg skulle med metroen. Havde naturligvis forståelse for at få en bøde. Fik aldrig en opkrævning, men derimod en betalingspåmindelse med gebyr på 100,-, da jeg ikke havde betalt for den opkrævning som jeg aldrig har modtaget. Da jeg kontakter Metro Kundeservice får jeg den mest usle behandling, med beskeden om at "jeg skulle betale gebyr på 100,- uanset hvad", selvom jeg ikke anfægter at jeg skal betale de 750,- for bøden, men mener at det ikke er rimeligt at jeg skal betale 100,- i gebyr. Får da besked påat "jeg kunne bare da bare skrive en klage på det" - da de ikke ville diskutere det mere med mig. - så resultatet bliver nok at jeg bare betaler, da jeg simpelthen ikke orker at bruge mere tid for at undgå at skulle betale et uretmæssigt opkrævet gebyr på 100,-, selvom det principielt er forkert. Utrolig usmageligt af METRO at de behandler deres kunder som kriminelle...
Pengemaskine
Det er efter et meget firkantet regelsæt og uden form for empati eller forståelse når der bliver udskrevet en kontrolafgift. Den mindste fejl kan koste 750kr, og så er det lige meget hvem der har fejlen.
Var der et konkurrerende selskab ville M miste en stor del af deres kunder med den negative kundepleje de har gang i. Det har allerede været i nyhederne sidste år, men som man kan læse, har de ikke tænkt sig at ændre på det.
Det er en ren pengemaskine, hvor der på ingen måde skelnes i mellem dem som rent faktisk snyder og de trofaste kunder.
Servicen er kørt af sporet
Som beskrevet med 1 stjerne
Dårlig - uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling
Hvad skal der ske!!
Magen til dårlig service på forum har jeg aldrig oplevet
Udover den elendige kundeservice som de …
Udover den elendige kundeservice som de fleste allerede har omtalt, så er deres betalingsmodul nede.
Dvs. at de ikke nok med at rykke agressivt for sene betalinger, så har man ikke engang mulighed for at betale eftersom deres betalingsmodul er ude af drift.
Danmark må være det eneste 1. verdensland, hvor så inkompetente mennesker kan få lov til at drive så store projekter inden for offentlig transport.
The inflexibility of this company is on …
The inflexibility of this company is on high fever. The unwillingness to accept a logical situation and the eagerness to give a fine ticket is extreme.
En beskidt, fæcesbefængt skamplet på vort land
De prøvede at give mig en bøde for ikke at have tjekket ind - havde netop tjekket ind 2 minutter tidligere på samme station som billekontrollørerne stod på!
Der var fejl i JERES system og så skal lovlydige borgere betale 2 dagslønne for det?? Vil aldrig nogensinde bruge metro igen, fremover er det ALTID cykel eller gåben, for offentlig transport i Danmark er no mans land, anarki uden nogen som helst etik, logiske regler eller selvindsigt!
Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice(!!!) Jeg fik en bøde for at medbringe cykel med i metroen. Der står intet om at man skulle have en cykelbillet med. :(
Terrible service
Terrible service. Completely unreliable if anything unexpected happens. Unfriendly staff and prone to accidents, getting doors closed in front of people's faces, and not giving accurate information even if metros get delayed for a long time. Got a lot to improve.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.