Copenhagen Metro Team I/S Recensioni 186

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Udueligt og overbetalt personale Alt for mange spildte penge på kontrollør Fordummende info over højtaler, som afspejler at ingen i metro service ved hvad de laver! Eneste man kan regne med er... Leggi di più

Kvalitetstillæg lyder fint og jeg er utrolig glad for den nye city metro i Kbh. Der er dog for mange nedbrud og metrobusser er håbløst! Rejsegaranti?? Helt sikkert :/ Kvalitetstillæg? Næppe!!!! :... Leggi di più

1. Servizio di trasporto
  2. Servizio taxi
  3. Agenzia di biglietti ferroviari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hvordan du kører med Københavns Metro. Rutekort, priser, billetoplysninger, Lufthavnen tur/retur mv. Copenhagen Metro - timetable, tickets, route, safety - and how to get to and from Copenhagen Airport.

1,5

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Tit driftsforstyrrelser

Tit driftsforstyrrelser, og ofte gå der langt tid før man for information. Togen skifter rute under kørslen uden man for information om det, og får man information, kan man tit ikke høre det i højtaleren , og ca hver 3 månede er man tvangs indlagt til lange busture pga spor arbejde, og der kan være langt mellem busserne,

5 febbraio 2020

Konstante driftsforstyrrelser der…

Konstante driftsforstyrrelser der resulterer i en generel lav kundeoplevelse. Samtidig er togene beskidte, dårligt vedligeholdt, og køreplanerne overholdes som udgangspunkt aldrig. Om natten flugter metroen ikke med rejseplanen og i dagtimerne er der, dagligt, problemer der medfører driftsstop. Planlæg altid som minimum at være 10-15 minutter forsinket hvis du benytter metroen. Specielt den nye linie kører som det passer metroselskabet. Det er utroligt amatøragtigt, og direkte forargeligt at forlange fuld pris for en så forringet rejsekvalitet

26 novembre 2019

Jeg er dyb,dyb,dyb rystet over jeres…

Jeg er dyb,dyb,dyb rystet over jeres nye priser efter City ringen er kommet til! 😠
Bare fra Frederiksberg metro st. Til rådhuset metro st. (Dvs. 3stop imellem)På almindelig hverdag en torsdag kl 9 (udenfor myldretid) kostede knap 18 kr. Det f*****) IKKE iorden! Skal jeg overhovedet komme med bare een positiv ting på det negative, så vil det være, at det motivere mig yderligere til tage cyklen! Så tak for det!

8 novembre 2019

Igen i dag var det store forsinkelser…

Igen i dag var det store forsinkelser pga signal problemer. Vi ventede rigtig længe på lergravsparken st. før der overhovedet kom noget information over højtalerne. Efter ca 15-20 min. tids opgav vi at vente længere og gik hjem. Det kostede både mig og min kone 15 kr hver på vores rejsekort da vi checkede ud, selvom vi ingen stedet kom! Elendigt endnu engang!! 🤬👎🏻

2 novembre 2019

Mange forsinkelser

Mange forsinkelser. Hvis man skal tage metro til arbejde skal man lægge minimum en halv times “buffer” tid for ikke at komme for sent

31 ottobre 2019

På et år har i kostet mig over 1500 kr…

På et år har i kostet mig over 1500 kr fordi jeres 💩 ikke køre til tiden, altid forsinkelser på 20_30 min når man skal til jobsamtale, møde på arbejde eller bare have et møde med jobcenter, tabt arbs fortjeneste 13 timer indtil nu. Plus alle de billetter mn kna smide ud og gå op og tage en taxa F. Jeres l💩💩💩 system

24 settembre 2019

Hvorfor!!!!!!!

Elendigt produkt! Man kan aldrig regne med metroen. Ikke nok med alle de forsinkelser og stop undervejs, så lukker de også ned 2 gange i døgnet. Desværre for passager som skal til og fra lufthavnen, så er det på de tider hvor de lukker ned. Mellem 00:45 - 01:15 og igen om morgen mellem 04-04:30. Der er så mange der skal rejse og hjem på de tidspukter. Metroen reklamere med at de kører 24 timer i døgnet. Men det er aldrig på hele linien. Forstår slet ikke alt det sporarbejde, og slet ikke efter man har lukket helt ned i 5 dage. Man kan ikke engang planlægge en rejse på de tidspunkter da man enten skal skifte på en anden station hvor man kan vente op til en halv time på næste tog eller også kan man slet ikke komme videre.
Skriver man til kundeservice får man bare et næsvist svar som ikke kan bruges til noget som helst. Hvis man skal lukke ned, hvorfor sker det ikke mellem 02:00 og 03:00 istedet for tider hvor folk skal på arbejde, rejse eller hjem. Nu når mange af A busserne forsvinder så bliver mulighederne begrænset for at komme til og fra lufthavnen. Det kan ikke være rigtigt at man skal afsted 2 timer før man skal møde eller det tager op til 2 timer at komme hjem, på en rejse der ikke burde tage mere end 35 min. Der er jo ingen problemer med at kører 24 timer i døgnet i weekenden!!

22 settembre 2019

shameful disservice

Metro derails when not often missing its stop because defective brakes.

Trains sometimes shake like a ship in a storm. Also when it’s sunny outside.

No air con —35C inside trains in summer.

Metro allows itself to cancel service at night with 1 day notice, overruling standard rules for travel time guarantee that all other companies respect.

Metrobusses not correctly identified as such.

Frequency of night buses not respected —over 30min waiting when it should be max 20min.

Travel time for metro busses over 1h for a 20min metro ride.

And the. they still charge you full fee and then some extra for the pleasure.

Shame !

16 settembre 2019

Det er helt igennem useriøst at et…

Det er helt igennem useriøst at et produkt som jeres, ikke kan eller endnu værre, vil, levere et indeklima, som er til at holde ud.
Selv efter temperaturen er faldet udenfor, er der stegende hedt, i det rullende drivhus, der er Københavns Metro.
Ønskes: frisk, kølig luft.

16 settembre 2019

NUL KUNDESERVICE OG FEJL REKLAMATION.

NUL KUNDESERVICE OG FEJL REKLAMATION.

De reklamerer med, at man med pendlerkort er fri for det check-in-halløj. Det er man ikke. Det skal checkes ind hver måned. Super latterligt. De burde sende en mail, hvor der står, det er ved at løbe ud. Jeg fik al info på mit almindelige rejsekort via mail, men ingen oplysninger mht. pendlerkortet.
Jeg havde lige betalt en bøde for dankortet, der skulle opdateres. Det var fair nok, for dét oplyste de om. Så fik jeg endnu en bøde samme uge, da jeg havde opdateret dankortet. De kunne ikke regne ud, jeg ville opfatte mit pendlerkort. Det kunne kontrolløren også have givet info om. Eller de kunne have gjort det via mail.

4 aprile 2019

PENGEMASKINE.

PENGEMASKINE.. Jeg har fuld forståelse for at en kontrollør sådanset bare er nødt til at passe sit arbejde, men det betyder ikke at de skal gå hen og blive umenneskelige.
Metros egen kundeservice er fuldstændig IKKE-EKSISTERENDE

Jeg er også en af de uheldige som har fået en fuldstændig urimelig bøde i metroen på hele 750 kr. grundet at min mobil-billet APP har placeret mig i zone 4 selvom jeg har stået på vestamager station (som er zone 3!) Derved bliver min 2 zoners billet købt forkert, men det er ikke noget jeg opdager da jeg altid er vant til at stå på vestamager station og klikke "2 zoner" og derefter "køb" BUM FÆRDIG. MEN denne gang har selveste APPen stillet mig i en forkert zone, hvilket er deres systemfejl! Da jeg klager over min bøde til metro kundeservice, får jeg bare afvide at "det er dit eget ansvar at din billet skal være korrekt" ?????? ØHMMMM ja? det er ligeledes også jeres ansvar at jeres APP virker korrekt!? Det er i det heletaget et dovent og latterligt svar at komme med til mig! Man kan skudda således bare sige til ALLE at det udelukkende er brugerens ansvar at billetten er korrekt???? Hvad med JERES del af ansvaret? Hvad med alle de gange jeg har købt en billet, sat mig i metroen, hørt på jeres skide "metoren kører igen om 4-5 minutter", hvor metroen efter 15 minutters ventetid STADIG ikke er kørt, og jeg har måtte stige ud af metroen og få et lift af en ven eller mine forældre istedet? Hvor er erstatningen for den billet, når jeg har købt en billet uden at have benyttet mig af metroen pga JERES ringe drift?????? Skal i have en bøde for det????

Jeg har personligt aldrig lyst til at tage metroen igen, og har ikke været glad for at tage metroen nogensinde. Der er alt for tit ulækkert på sæderne, der er for varmt og klamt i metroen om sommeren, der er alt alt alt for mange forsinkelser. Jeg håber inderligt at metroselskabet en dag lukker ned af disse klager. Skam jer! Man har meget ringe mulighed for kommunikation med jer mht. til klager, men også mht. hjælp til fx køb af rette billet! Det er så svinsk at i ikke engang tager jer tid til at kigge på hvor mange mennesker der er utilfredse og hvor mange klager der ligger alene på trust-pilot! De fleste mennesker rejser med metroen fordi de er nødt til det i det områder hvor der ikke er gode mulighder med bus! Jeg tør vædde hele min formue på at de færreste rejser med metro fordi de nyder at rejse med metro!

Jeg vil ikke længere støtte jer med mine penge, vælger hellere bus, om det så må tage dobbelt tid for mig i transporttid!

3 marzo 2019

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service, uforskammet kontrollør forsinker en unødvendigt, hvor mange gange skal man billetteres på en rejse på 6 stationer. To gange er åbenbart helt i orden, og anden gang blev jeg forsinket.
Den Københavnske Metro er ubehagelig lille og beskidt udover det skal man forulempes af deres såkaldte stewarder. Aldrig mere Metro !!!

5 dicembre 2018

Uforskammet opførsel som altid!

Uforskammet opførsel som altid!
Jeg kan ikke begribe, hvordan det er muligt at holde et firma, som deres kørende med den behandling fra kontrollør til Jeres såkaldte "kundeservice", der i øvrigt ikke har en anelse om, hvad ordet betyder eller har forståelse for noget som helst! Hverken når man ringer eller skriver ind. "Betal, vi er ligeglade med omstændighederne og kan godt se, det er ærgerligt, men vi holder mere af penge end menneskelighed! Desuden, på langt sigt, har du andre valg?!" imens de gnider sig i hænderne!
Hvad er eller betyder "kundeservice" egentlig for Jer?! Mit bud er; intet!.

Hvad nytter det i længden at det oftest kører fint (når der ikke lige er umulige togbusser "sat ind", der kører af rektum og fæces til), når I behandler Jeres kunder så uforskammet?!

Ingen læser dette, men selv hvis, var I nok også pænt ligeglade!! Latterlig ikke-eksisterende kundeservice!

5 dicembre 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito