Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

MEGET imponeret over leveringstiden 🤩 Jeg bestilte min vare tirsdag eftermiddag i påskeferien, og korresponderede med dem samtidig over mail, hvor de svarede inde for 5min hver gang. Jeg tænkt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig langsom behandling af en simpel reklamation på en enhed på under 100 kr. Jeg har oven i købet lavet den korrekte el-tekniske undersøgelse for jer. I svarer efter 6 dage, at I lige skal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bredt udvalg med en masse gode priser, og en hurtig levering. Jeg har bestilt varer flere gange uden problemer, og kvaliteten på varerne er gode 👍

Valutata 5 stelle su 5

Stikkonktakter, tangenter og lign. har gennem årene udviklet sig meget. Skal man bruge både nyt og gammelt, mainstream og mere eksotiske dele, så kan det være svært at finde alt samme sted. Lavpris... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di apparecchiature elettriche
  2. Fornitore di impianti di riscaldamento

Scritti dall'azienda

Hos LavprisEL finder du el-produkter til lave priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. lamper, lyskilder samt kabler og stikkontakter. Vores el-eksperter sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på email. ✔️Hurtig levering ✔️+6.500 produkter ✔️Nem retur

Informazioni di contatto

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Hvis jeg kunne få føleren tilsendt også…

Hvis jeg kunne få føleren tilsendt også ville det være fint
Leveringstid står til 1-2 dage, men nu er der gået en uge 🤨

29 marzo 2026

Hej Bo,
Ærgerligt at du ikke har vendt tilbage til os med nogle ordre-oplysninger, som vi har anmodet om.
Så kunne vi ellers have redegjort for forløbet her. Øv.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, God kvalitet,
Hurtig levering som altid.
Mvh Lars Nielsen

Hej Lars,
du får mange tak for at du har givet os så flot en anmeldelse! :-) Tak også for de rosende kommentarer, vi har fået med på vejen :-)
mvh. Jan / LavprisEL

Valutata 5 stelle su 5

købte 2 stk stik men leveringen kunne…

købte 2 stk stik men leveringen kunne godt være i en mindre papkasse

29 marzo 2026

Hej Christian
Du får mange tak for denne flotte bedømmelse :-) Vi håber at du er tilfreds med varerne, og at de er kommet godt og sikkert frem til dig :-)
mvh. Jan / LavprisEL

God service - hurtig levering 🤩🤩

27 marzo 2026

Hej Karin
Mange tak for denne flotte anmeldelse af os :-)
Dejligt at læse at vores service og levering faldt i god jord :-)

100 % ok

100 % ok

Mvh
Jan Nielsen

Hej Jan,
skønt med den gode anmeldelse du har givet os, og at alt har været i den skønneste orden :-)
Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Valutata 5 stelle su 5

Gode vare, fair priser og hurtig levering

Dansk butik, gode vare, fair priser, god information og hurtig levering.

23 marzo 2026

Hej Henrik,
vi siger mange tak for den 5-stjernede anmeldelse du har sendt vores vej :-) Tak også for de mange gode ting du har valgt at trække frem her; det glæder os :-)

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og hurtig handel👍

Hej Hans,
det glæder os at læse din gode anmeldelse af os, og at du er tilfreds med at handle hos os :-)
Tusind tak for den fine bedømmelse :-)

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

21 marzo 2026

Hej Preben
det glæder os at du har været tilfreds med vores service, og at leveringstiden var kort :-) Tak for at du har kvitteret med en god anmeldelse af os :-)

Valutata 1 stelle su 5

Forfærdlig kundeservice og ingen garanti.

Jeg købte nogle phillips lamper, som er regulerebare og ifølge anvisningerne fra phillips skulle kunne parallelforbindes.
Da jeg får dem installeret viser det sig at 2 af lamperne ikke vil følge regulering med de øvrige 4 lamper.

Jeg er i kontakt med phillips som skriver at det er en fejl i produktet, og derfor kontakter jeg lavprisel. De giver mig ret i de kan parallelforbindes og sender 1 lampe i erstatning for de 2 som ikke virker.

Den lampe jeg modtager har samme problem som de 2 øvrige lamper.

Jeg skriver til dem og de siger de kan parallelforbindes, men det er installationen den er galt med og jeg skal have fat i en elektriker for at bekræfte at de er installeret korrekt ellers vil de ikke hjælpe yderligere.

Jeg får fat i en elektriker som gennemgå installationen og siger alt er korrekt. Lavpris el begynder nu at påstå at de ikke kan parallelforbindes, hvilket Phillips siger de kan. Lavprisel begynder nu skiftevis at sige at de kan og ikke kan parallelforbindes. Her modtager jeg skriftligt fra phillips at de godt kan. Lavprisel nægter at betale for elektrikeren de pressede mig til at hyrer for at gøre brug af garantien, og derudover nægter de at ombytte eller tage varene retur, da de siger at det ikke vil afhjælpe mit problem.

Seneste nyt: de tilbyder at refundere pr. kulance, men dækker ikke elektrikeren.

26 marzo 2026

Hej Frederik,
tak for din anmeldelse her.
Vi beklager selvfølgelig at det ikke har været et hensigtsmæssigt forløb, og at du ikke har været tilfreds med vores håndtering af sagen.
Det korte af det lange er, at fordi du har monteret 7 af de pågældende lamper, og fordi det er sceneswitch, (3 trins dæmpning) så lyser de ikke ens. og de vil ikke "synkronisere".
Vi ville aldrig anbefale at montere sådanne lamper på den måde, men fordi det IKKE står i manualen at man ikke kan montere det som du/I har gjort, har vi den her situation. Så skulle det være nogle tykke bøger af manualer vi sender med til kunderne, hvis vi skulle forklare alt hvad man ikke må gøre. Fordi vores kundeservice-afdeling ikke fra start af klart har afvist reklamationen her, så har direktionen valgt at sige at vi pr kulance lader dig sende varerne retur, og så krediterer vi dig beløbet.
Og nej vi dækker ikke elektrikeromkostninger, som det også fremgår af vores handelsbetingelser.

Super god service

Hej Andersen

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en super god oplevelse med servicen.

Hurtig levering.

25 marzo 2026

Hej Karsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Produkt som beskrevet.

Hej Niels Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at produktet levede op til beskrivelsen.

Igen en god købsoplevelse

Igen en god købsoplevelse. Kan helt klart anbefale LavprisEL.

Hej Kenn

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du igen har haft en god købsoplevelse – og tusind tak for anbefalingen.

Valutata 5 stelle su 5

Intet at sætte en finger på

20 marzo 2026

Hej Brian

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at der ikke er noget at sætte en finger på.

Alt OK.,,,,,

Hej Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at alt var helt OK.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, alt som ønsket. Bestilte d. 18. fik leveret den 19.

19 marzo 2026

Hej Birger

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at alt var som ønsket – og levering fra den 18. til den 19. er altid rart.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più