Synes det er lidt mærkeligt at de først sender min pakke ud, da jeg skrev en mail til dem. Havde efter 3 hverdage stadig ikke havde modtaget nogen mail omkring levering. Når man nu betaer 80,- i por... Leggi di più

Jeg har købt et produkt hos LavprisEL, som desværre ikke fungerer. To elektrikere har forsøgt at få det til at virke uden held. Det undrer mig, at LavprisEL ikke udviser mere imødekommenhed i for... Leggi di più

Kan varmt anbefale at handle hos lavpris.dk Ingen problemer. Varen er forsvarligt indpakket. Lidt surt med den dyre Porto. En del dyre forsendelser end andre online firmaer. Handler der helt s... Leggi di più

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg har købt et produkt hos LavprisEL

Det undrer mig, at LavprisEL ikke udviser mere imødekommenhed i forhold til at lade mig returnere produktet. Processen opleves både besværlig og præget af manglende kundeservice.

På den baggrund kan jeg desværre ikke anbefale at handle hos LavprisEL.

4 marzo 2026

Er I sød at besvare min henvendelse om…

Er I sød at besvare min henvendelse om returnering? Returneringen skete for over 3 uger siden, men jeg har intet hørt fra jer, selvom jeg har prøvet at kontakte jer flere gange. I er velkommen til at kontakte via det telefonnummer eller mail jeg har tilknyttet min ordre. Mit ordrenummer er 60383211. Jeg håber at hører fra jer, så vi kan finde en løsning.
Mvh Kathrine

20 giugno 2025

Fantastisk tilbud, hurtig service..

Jeg fik nyhedsmail fra firmaet, med et helt fantastisk tilbud på en meget flot Royal Copenhagen julepige i 1. sortering, til en fjerdedel af den oprindelige pris, som ligger i den dyre ende..

Jeg bestilte den i fredags, og den blev afsendt samme dag, og jeg har modtaget den i dag, og er meget glædeligt overrasket over hvor fin og flot den er.. Flot og hurtigt..

80 kr. i porto for track and trace er lidt dyrt, men det er jo også fine og dyre ting der fragtes.. Julepigen var meget flot og sikkert pakket ind, så hun kom helt frem uden skår..

Jeg er vildt glad for mit køb, Lavpris.dk's hjemmeside ser ud ikke ud af meget, men de har mange skønne ting til langt under pris af, hvad det koster andre steder..
Julepigen havde de ikke en gang på Royal Copenhagen's egen side, men så var det godt at Lavpris.dk havde den..

Jeg kan varmt anbefale siden, og vender selv helt sikkert tilbage..

24 novembre 2014

Rigtig godt, billigt, men lidt ærgerligt, at man ikke kan bruge GLS

Gode varer til MEGET gode priser, hurtig afsendelse og god kommunikation undervejs. Jeg kunne sagtens finde på at handle her igen.

Eneste minus er, at man kun kan få sine varer sendt med PostDanmark, som jeg ikke er særligt interesseret i at "støtte" og at det tilmed koster 80 kr.

Det ændrer ikke på, at bestillingen i sin helhed er billigere end mange andre steder, men jeg savner et billigere forsendelsesalternativ - fx GLS.

15 ottobre 2014

Alt for dyr fragt

Når man nu betaer 80,- i porto, forventer man også lidt mere

10 settembre 2014

Alt fungerer perfekt

Har efterhånden handlet der adskillige gange og har altid været mere end tilfreds.
De har utrolig mange produkter og er særdeles kompetente. For nogen tid siden købte jeg i Ikea sådan en tingest med 2 wirer fra væg til væg, en 12 V transformator og 5 LED pærer. Og så begyndte pærerne at springe (eller hvad LED pærer gør). Kørte ud til Lavpris, hvor de fortalte, at transformatoren slet ikke var beregnet til LED, men til (kan ikke huske, hvad de hedder), så jeg købte en anden af dem - og så virkede det. Og det er langt fra den eneste gang, de har hjulpet mig.
Og ikke noget pjat med, at man absolut skal medbringe kvittering ved reklamation, den finder de frem i databasen. Og hvis de ikke er helt tilfreds med deres egen performance, så får man en klækkelig økonomisk kompensation.
Og det allerbedste: Min hund er velkommen der!

9 aprile 2014

Lavpris ER lav pris...bortset fra portoen...

Fandt det jeg søgte klart billigst hos lavpris, god købsoplevelse hele vejen rundt og hurtig levering. Det eneste der undrer mig er at portoen hos netop LAVPRIS er normal post Danmark takst, når man mange andre steder kører med en særlig LAV porto takst... der er heller ikke fri fragt over et bestemt beløb som ofte ses....så noget af det man sparer mister man faktisk igen på portoen... det må kunne gøres bedre???

17 marzo 2014

Intet at klage over

Kan varmt anbefale at handle hos lavpris.dk
Ingen problemer. Varen er forsvarligt indpakket.
Handler der helt sikkert igen.

7 marzo 2014

Fint :-)

Alt forløb som forventet: nem bestilling, hurtig levering, godt emballerede varer.
Super!

2 gennaio 2014

Fremragende service og hurtig levering

Selvom selve websitet lavpris.dk ikke er synderligt smukt, kan man helt bestemt sagtens handle der uden at føle sig utryg. Jeg har bestilt 24 tallerkner og lidt ekstra ting, og jeg modtog alle tingene meget hurtigt. Jeg havde i min kommentar på ordren skrevet at jeg gerne ville vide om alt var på lager, og som ønskede fik jeg meget hurtigt besked om at alt var på lager og ordren ville blive afsendt omgående.

Jeg har i dag hentede min ordre på mit lokale posthus, og alt var meget forsvarligt pakket ind. Jeg har alt i alt været rigtig glad for at handle hos lavpris.dk - det eneste jeg godt kunne tænkte mig var at de sendte Track&Trace nummer ud automatisk, så man ikke behøvede at spørge om det - når de alligevel har det. Jeg fik udover det også meget hurtigt svar på den e-mail da jeg skrev og spurgte om det.

Super god service! Handler der helt klart igen.

5 dicembre 2013

God oplevelse

Jeg ledte efter en bodum kaffekværn, og ville selvfølgelig gerne finde den så billigt som muligt. Den koster i butikkerne normalt 1000-1200 kr, så da jeg fandt den på lavpris til 500 kr, blev jeg selvfølgelig lidt betænkelig. Hjemmesidens udseende gjorde også at jeg ikke var helt tryg ved bare at bestille den, men efter at have været forbi trustpilot, kunne jeg konkludere at folk havde haft udelukkende gode oplevelser med siden. Jeg har nu modtaget min kaffekværn 2 dage efter jeg bestilte den, og kan derfor kun tilslutte mig den positive omtale!

God oplevelse!

5 ottobre 2013

Mærkelig hjemmeside, men top i orden!

Jeg var noget luren ved at bestille fra denne side, da den ser mærkelig ud og virker lidt som et fuskerfirma. Men efter at have læst på trustpilot tog jeg chancen og bestilte to mega mussel tallerkener. Jeg fik dem to dage efter, og varen var helt i orden.
Jeg fik givet gaven, men tallerkener var desværre forkert størrelse. (Dette var min egen fejl). Jeg returnerede tallerkenerne igen uden problemer på den adresse, som jeg havde fået efter korrespondance over mail med en af de ansatte. Og samme dag have jeg fået mine penge retur. Så super god service. Fuld tilfredshed. Den eneste grund til, at jeg ikke byttede dem til nogle andre tallerkener var at de ikke havde dem.

10 luglio 2013

Hurtig levering og super service!

Bestilte om mandagen og allerede tirsdag morgen var mine varer leveret med posten. God leveringsinformation over mail, så der er intet at sætte en finger på!
Først var jeg lidt urolig for hjemmesidens troværdighed, da den ser lidt skummel ud, men så gik jeg herind og så de gode anmeldelser, og gav mig derefter straks i kast med bestillingen! Det fortryder jeg ikke - der er gode rabatter at hente! :-)

13 giugno 2013

Har kun oplevet god service!

Jeg har 3 gange handlet hos lavpris, for de har ofte nogle rigtig gode tilbud.

Bl.a. købte jeg Bodum krus, fik desværre glassene i stedet, men kontaktede dem, og fik hurtigt de rigtige.

Jeg har også haft bestilt Copenhagen knivsæt. Desværre kom der lidt rust på den mindste af knivene, men jeg kontaktede igen lavpis, og de bad mig sende billeder, og derefter sendte de en ny, uden at jeg behøvede at sende den rustne tilbage.

Ville uden tøven handle hos dem igen.

6 gennaio 2013

Super firma!

Har bestilt hos lavpris.dk to gange, super hurtig levering lige til døren og god service. Det eneste jeg kunne tænke mig, var "brudgarantien" som man også får i butikkerne på deres 1. sorterings mega mussel varer.

1 agosto 2012