Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

MEGET imponeret over leveringstiden 🤩 Jeg bestilte min vare tirsdag eftermiddag i påskeferien, og korresponderede med dem samtidig over mail, hvor de svarede inde for 5min hver gang. Jeg tænkt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig langsom behandling af en simpel reklamation på en enhed på under 100 kr. Jeg har oven i købet lavet den korrekte el-tekniske undersøgelse for jer. I svarer efter 6 dage, at I lige skal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bredt udvalg med en masse gode priser, og en hurtig levering. Jeg har bestilt varer flere gange uden problemer, og kvaliteten på varerne er gode 👍

Valutata 5 stelle su 5

Stikkonktakter, tangenter og lign. har gennem årene udviklet sig meget. Skal man bruge både nyt og gammelt, mainstream og mere eksotiske dele, så kan det være svært at finde alt samme sted. Lavpris... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di apparecchiature elettriche
  2. Fornitore di impianti di riscaldamento

Scritti dall'azienda

Hos LavprisEL finder du el-produkter til lave priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. lamper, lyskilder samt kabler og stikkontakter. Vores el-eksperter sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på email. ✔️Hurtig levering ✔️+6.500 produkter ✔️Nem retur

Informazioni di contatto

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og ekspedition Havde…

Hurtig levering og ekspedition Havde lige det jeg manglede og jeg ikke kunne finde andre steder

Hej Hans Erik
Tusind tak for anmeldelsen vi har modtaget fra dig :-) Det er altid dejligt når vi kan afhjælpe med det korrekte produkt - og du får tak for at have lagt en bestilling hos os :-)

KLASSE 🤩

Bestilte vareden ene dag og modtog den dagen efter - BEDRE KAN DET IKKE GØRES 🤩

23 aprile 2026

Hej Charlotte
Skønt at vi har kunnet imponere med en hurtig levering af din ordre :-) Og tusind tak for at du har gengæld med en dejlig anmeldelse af din oplevelse :-)

Valutata 5 stelle su 5

Bredt udvalg med en masse gode priser

Bredt udvalg med en masse gode priser, og en hurtig levering.

Hej Martin,
du får tak for denne 5-stjernede feedback :-) Skønt med en tilfreds og tilbagevendende kunde, og vi siger tak for de rosende ord omkring vores virksomhed :-)

Valutata 1 stelle su 5

Billederne af produktet stemte ikke…

Billederne af produktet stemte ikke overens med produktet.

25 aprile 2026

Hej Michael,
vil du være rar at uddybe, hvilken vare der har været tale om, og hvordan billederne ikke har været retvisende ? :-) Så bliver det relevant for dem der læser med, og vi får mulighed for at rette eventuelle fejl.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, en fornøjelse.

14 aprile 2026

Hej Inge,
mange tak for påskønnelsen af den hurtige levering :-) Dejligt at der ikke har været noget at klage over, og vi håber at vi kan byde dig velkommen på hjemmesiden igen en anden gang :-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og modtog varerne få dage efter bestilling.

15 aprile 2026

Hej Bent,
tusind tak for denne dejlige anmeldelse! :-)
Skønt at du har været glad for vores service, og at varerne kom rettidigt frem til dig :-)

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - hurtig levering 👍

26 aprile 2026

Hej Dag,
tak for denne positive bedømmelse og anmeldelse :-) Det sætter vi pris på :-)

Valutata 3 stelle su 5

Varen en smule defekt

Varen en smule defekt , transportfirmaet havde været hård ved den , kunne dog selv finde lille manglende møtrik ,og hvorfor sende lampe og pære adskilt ?

Hej,
rigtig godt at den lille udfordring kunne løses på egen hånd :-) Ellers var vi selvfølgelig klar til at hjælpe, og håndtere reklamationen :-)
Du har ikke oplyst hverken navn eller ordrenummer, så jeg kan ikke redegøre for hvorfor ordren har været opdelt i to pakker. Men måske har der været forskellige leveringstider på dem, eller delene er kommet afsted fra hver sit lager i koncernen. Det kunne være et par bud.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt handel samt levering.

21 aprile 2026

Hej Flemming
Skønt at læse at alt har kørt på skinner, og at det har været 5 stjerner værd at handle med os :-) Tusind tak for anmeldelsen :-)

Valutata 4 stelle su 5

Nemt og rigtig hurtigt levering.

Nemt og rigtig hurtigt levering.

Hej Susanne
Tak for at du har brugt tid på at give os en positiv anmeldelse :-) Det er vi taknemmelige for.

Valutata 5 stelle su 5

2 smukke trafiklys standerlamper og…

2 smukke trafiklys standerlamper og pengene blev først trukket to dage efter modtagelsen…
Det er god stil..

20 aprile 2026

Hej Peter
Dejligt at det har været en tilfredsstillende oplevelse at handle hos os, og at både produktet og vores procedurer har faldet i god jord :-) Tak for anmeldelsen!

Som altid hurtig levering

Som altid hurtig levering, denne gang gik der under 24 timer, så var varerne leveret i pakkeshop

Hej Allan

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er ekstra dejligt at høre fra en kunde, der handler hos os igen. Under 24 timer til pakkeshop er også svært at klage over 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering gode priser kom…

Hurtig levering gode priser kom allerede dagen efter det var bestilt 👍👍👍👍👍

Hej Jacob

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at både priserne og leveringen levede op til forventningerne, og at pakken allerede var fremme dagen efter.

flad stil prop

Fantastisk godt service...Tak

22 aprile 2026

Hej Prajitno

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er dejligt at høre, at du har haft en fantastisk god oplevelse hos os.

Havde varen på lager.

Havde varen på lager.
Bestilt efter middag mandag, leveret inden middag tirsdag. Ingen udfordringer.

7 aprile 2026

Hej Casper

Tak for din fine anmeldelse – det er dejligt at høre, at varen var på lager, og at leveringen gik så hurtigt og helt uden udfordringer.

Unexpectedly fast delivery

Unexpectedly fast delivery.
Mange tak!

Hej Gabriel

Tusind tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at leveringen kom hurtigere end forventet.

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse, varerne er leveret som aftalt.

Hej Jørn-Ulrik

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at det har været en god oplevelse, og at varerne blev leveret som aftalt.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig hurtigt behandling og levering…

Rigtig hurtigt behandling og levering og super fin pris 🤩

Hej Lea

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at både behandling, levering og pris levede op til forventningerne.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più