Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

MEGET imponeret over leveringstiden 🤩 Jeg bestilte min vare tirsdag eftermiddag i påskeferien, og korresponderede med dem samtidig over mail, hvor de svarede inde for 5min hver gang. Jeg tænkt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig langsom behandling af en simpel reklamation på en enhed på under 100 kr. Jeg har oven i købet lavet den korrekte el-tekniske undersøgelse for jer. I svarer efter 6 dage, at I lige skal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bredt udvalg med en masse gode priser, og en hurtig levering. Jeg har bestilt varer flere gange uden problemer, og kvaliteten på varerne er gode 👍

Valutata 5 stelle su 5

Stikkonktakter, tangenter og lign. har gennem årene udviklet sig meget. Skal man bruge både nyt og gammelt, mainstream og mere eksotiske dele, så kan det være svært at finde alt samme sted. Lavpris... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di apparecchiature elettriche
  2. Fornitore di impianti di riscaldamento

Scritti dall'azienda

Hos LavprisEL finder du el-produkter til lave priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. lamper, lyskilder samt kabler og stikkontakter. Vores el-eksperter sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på email. ✔️Hurtig levering ✔️+6.500 produkter ✔️Nem retur

Informazioni di contatto

hurtigt og effektivt

hurtigt og effektivt

23 marzo 2026

Hej Christian

Tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, når det bare går hurtigt og effektivt.

Med venlig hilsen Jesper / lavprisel.dk

Nemt og hurtigt

19 marzo 2026

Hej Brian

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at det hele var både nemt og hurtigt.

Med venlig hilsen Jesper / lavprisel.dk

Super god Pære

Søgte en lys dæmper spot pære til en ældre lampe og det fandt jeg -Den gir et dejligt lys "hvidt lys "
Jeg meget tilfreds

23 marzo 2026

Hej Heidi,
dejligt at læse at du fandt det ønskede produkt hos os, at det kom i kurven, og at du er glad for resultatet :-)
Tusind tak for de 5 dejlige stjerner :-)

Valutata 4 stelle su 5

Ok__

Ok. Som forventet.________

20 marzo 2026

Hej Jan,
tak for anmeldelsen du har givet os :-) Dejligt at forventningerne vi matchede, lå i den høje ende :-) Vi håber du bliver glad for varerne.

Valutata 3 stelle su 5

Spillet fodbold med dårlig indpakning??

Bestilte en lampe (hue). Blev sendt i originalindpakning. Der var flere knobs på pakken og huller/brud på emballagen tilfældige steder, så man skulle tro der var spillet fodbold med pakken (har fotodokumentation). Den originale plombering var dog intakt - ligeledes var vare inde i - takket være forsvarlig beskyttelse inden i den originale æske.
DAO var forsenderen. Jeg synes en pakke til 900 kr. bør emballeres forsvarligt

12 marzo 2026

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det ikke giver den bedste oplevelse, når en vare i den prisklasse bliver sendt kun i originalemballagen og pakken samtidig ankommer med tydelige skader.

Det er selvfølgelig positivt, at varen heldigvis var intakt, men vi er enige i, at emballeringen bør være mere forsvarlig i sådan et tilfælde. Tak for den konkrete feedback – den tager vi med videre.

Med venlig hilsen Jesper / LavprisEL.dk

Hurtig Levering

Hurtig levering hjemmeside let at finde rundt på priserne er fornuftige

16 marzo 2026

Hej Per,
tusind tak for de rosende bemærkninger, og for de tilhørende 5 skinnende stjerner :-) Det sætter vi stor pris på :-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig 🚚 God pris på varen.

Hurtig 🚚 God pris på varen.

17 marzo 2026

Hej Henrik,
vi siger tak for den skønne anmeldelse du har sendt til os :-)
Rigtig glædeligt at pris og levering har været tilfredsstillende :-)

16 marzo 2026

Hej Jack,
vi siger tusind tak for denne dejlige anmeldelse! :-) Skønt at der har været grundlag for at give os de 5 stjerner!

Valutata 2 stelle su 5

Ikke lagervare alligevel

Jeg bestilte en lader til elbil som I annoncerede med at have på lager. Det viste sig ikke at være tilfældet. Nu skriver I forventet leveringstid og når jeg skriver jeg vil bestille en anden model lader, kan jeg ikke komme i kontakt med jer.

19 marzo 2026

Hej Finn,
du kan altid komme i kontakt med os, ved at skrive til os :-) Når det drejer sig om en ordre du har lagt, skal du blot oprette en henvendelse til vores kundeservice via hjemmesiden, præcis som vi foreskriver:
Det har du ikke gjort, kan jeg se.
I forbindelse med ladestanderen, så har den ikke været på lager ved bestilling, hvilket også fremgår af din ordrekvittering.
Men kontakt os endelig gennem de muligheder vi stiller til rådighed - så får vi chancen for at hjælpe.

Valutata 5 stelle su 5

Super nem bestilling af produkter til…

Super nem bestilling af produkter til gode priser. Afløst af hurtig og præcis levering. Firmaet anbefales.

12 marzo 2026

Hej Mads,
Tak for en meget flot og anbefalelsesværdig anmeldelse af os :-) Rigtig skønt at alt har været positivt :-)

Super Hurtigt levering

Super Hurtigt levering

14 marzo 2026

Hej Carsten
Tusind tak for at du har givet os 5 flotte stjerner! :-) Det glæder vi os over at have gjort os fortjent til :-) Vi håber at du bliver glad og tilfreds med de købte varer.

Valutata 5 stelle su 5

God produktet og hurtig levering

15 marzo 2026

Hej Rudi,
Dejligt at læse at du er glad for den købte vare, og at vi kunne have en andel i en hurtig levering af ordren :-)
Tusind tak for anmeldelsen :-)

Valutata 5 stelle su 5

Leverer den bestilte vare hurtigt og…

Leverer den bestilte vare hurtigt og ingen problemer med DAO

18 marzo 2026

Hej Britta
Du får mange tak - både for bedømmelsen og for de tilhørende positive bemærkninger :-) Dejligt at alt har fungeret problemfrit.

Valutata 5 stelle su 5

super hurtig levering samt en fornuftig…

super hurtig levering samt en fornuftig pris på varen

13 marzo 2026

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og prisen.

Hurtig levering, tak

6 marzo 2026

Hej Darryn

Mange tak for din anmeldelse – og selv tak. Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Valutata 1 stelle su 5

1,5+ måneds leveringstid

Jeg bestilte d. 28/2 og har modtaget en brøkdel af mine varer, og venter stadig næsten 3 uger senere på resten af mine varer, som på trods af 1-2 dages levering ved køb lige nu står til forventet levering midt i april - altså halvanden måned senere end købstidspunktet! Kundeservice er ikke til meget hjælp, da de kun svarer halvt på ens spørgsmål, hvis de svarer overhovedet.

17 marzo 2026

Hej Stephan

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det er en meget utilfredsstillende oplevelse, når en ordre bliver delt op, leveringstiden ændrer sig så markant, og du samtidig ikke føler, at du får ordentlig hjælp fra kundeservice.

Leveringstiden på enkelte varer kan desværre ændre sig efter bestilling, hvis der opstår forsinkelser hos leverandør eller i lagerflowet, men vi er enige i, at kommunikationen omkring det skal være tydelig og brugbar hele vejen.

Hvis sagen stadig ikke er løst, vil vi meget gerne bede dig kontakte vores kundecenter igen, så vi kan få gennemgået ordren ordentligt og hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen Jesper / LavprisEL.dk

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte varen 11/3-2026, modtog varen 13/3-2026.

11 marzo 2026

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du hurtigt modtog din vare.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più