Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

MEGET imponeret over leveringstiden 🤩 Jeg bestilte min vare tirsdag eftermiddag i påskeferien, og korresponderede med dem samtidig over mail, hvor de svarede inde for 5min hver gang. Jeg tænkt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig langsom behandling af en simpel reklamation på en enhed på under 100 kr. Jeg har oven i købet lavet den korrekte el-tekniske undersøgelse for jer. I svarer efter 6 dage, at I lige skal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bredt udvalg med en masse gode priser, og en hurtig levering. Jeg har bestilt varer flere gange uden problemer, og kvaliteten på varerne er gode 👍

Valutata 5 stelle su 5

Stikkonktakter, tangenter og lign. har gennem årene udviklet sig meget. Skal man bruge både nyt og gammelt, mainstream og mere eksotiske dele, så kan det være svært at finde alt samme sted. Lavpris... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di apparecchiature elettriche
  2. Fornitore di impianti di riscaldamento

Scritti dall'azienda

Hos LavprisEL finder du el-produkter til lave priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. lamper, lyskilder samt kabler og stikkontakter. Vores el-eksperter sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på email. ✔️Hurtig levering ✔️+6.500 produkter ✔️Nem retur

Informazioni di contatto

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Gode priser og varer og super hurtig…

Gode priser og varer og super hurtig levering.

3 aprile 2026

Hej Johnni
Tak for de rosende ord omkring vores priser og leveringstid, samt påskønnelsen af varerne du har bestilt hos os :-) Tak også for de 5 skinnende stjerner :-)

Super enkel og hurtig levering 🚚

Super enkel og hurtig levering 🚚

28 marzo 2026

Hej,
mange tak for at du har sendt en flot anmeldelse i vores retning :-) Vi glæder os over de pæne ord, og den 5-stjernede bedømmelse :-)

Valutata 5 stelle su 5

Nem og fin beskrivelse at lampen på…

Nem og fin beskrivelse at lampen på hjemmesiden.
Lamperne levede helt op til beskrivelsen, da vi hængt dem op.
Bestilling, hurtighed med levering og betaling forløb fuldstændig problemfrit, så jeg kan kun anbefale LavprisEl Aps.

4 aprile 2026

Hej Karsten,
mange tak for en fin og fyldestgørende anmeldelse :-) Rigtig dejligt at alt har været i den skønneste orden, og at du har fundet belæg for at give en anbefaling af os :-) Tusind tak!
mvh. Jan / LavprisEL

Det var godt oplevelse

Det var godt oplevelse

1 aprile 2026

Hej Ali,
du får mange tak for at have sendt en flot anmeldelse vores vej :-) Rigtig skønt at der har været belæg for dét :-)

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte en sen eftermiddag og dagen…

Bestilte en sen eftermiddag og dagen efter kom varen. Det er super hurtigt ekspedition. Kun + + + + + herfra.

Hej Bo

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre! Når det går så hurtigt fra bestilling til levering, så ved vi, at tingene spiller.

Hurtig levering 👍😊

Hej

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at leveringen var hurtig 😊

Rumlig hurtigt levering

Rumlig hurtigt levering. God vare.

23 marzo 2026

Hej Bendt

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varen.

Nemt at finde varerne

Nemt at finde varerne. Gode priser. Hurtig afsendelse.

Hej Adam

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at det var nemt at finde varerne, og at både priser og afsendelse levede op til forventningerne.

Valutata 5 stelle su 5

Præcis levering i solid emballage.

Hurtig og præcis levering i en solid emballage, TAK! HH

Hej Henning

Tusind tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at både levering og emballage levede op til forventningerne.

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service

24 marzo 2026

Hej

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at du oplevede super god og hurtig service.

Valutata 1 stelle su 5

Meget dårlig kunde behandling.

D. 20. Marts købte jeg en ventilationsmotor til 795 kr.
Den kom efter få dage, det var bare ikke den jeg bestilte, men de har husket at hæve pengene.
De tager ikke mod telefon opkald.
Der var heller ikke faktura med, uden ordre nummer kan jeg ikke sende den tilbage.
Jeg sender en mail, hvor jeg beskriver det jeg her har skrevet.
Jeg får en sagsnummer, 24 26 343 jeg skal bruge, når jeg kontakte dem, så vil de se på sagen når de har tid.
Jeg har 3 gange sendt en mail, som de ikke har svarret på.
Hvis du får lyst til at handle med dem,
HELD OG LYKKE.
Jeg har en stor omgangskreds.

Jeg har ikke modtaget en ordre bekræftelse.

19 marzo 2026

Hej Niels
Hvor er det dejligt at høre at du har en stor omgangskreds :-)
Ja, som regel trækker vi pengene når vi sender varerne - det tænker jeg er meget normalt. Hvis der er blevet sendt noget forkert til dig, så skal du oprette en sag til vores kundeservice via kontaktformularen på hjemmesiden. Det hjælper ikke at sende mails til vores salgsafdeling. Det forsinker kun processen.
Og nej vi har ikke telefonisk support hos os, som du selvfølgelig har undersøgt, og vi sender ikke fysiske fakturaer, i vores forsøg på at passe lidt på miljøet. Faktura bliver sendt elektronisk til din mailadresse, og skal du bruge dit ordrenummer inden da, så fremgår det jo heldigvis af din ordrebekræftelse :-)
Vi ønsker også dig held og lykke fremover.

Opdateret:
Ordrekvittering sendt til din mail 16/3 kl. 19.23 og den endelige ordrebekræftelse 18 minutter senere, 19.41.

God service!!

Nu er det anden gang jeg handler hos LavprisEL og der har begge gange været så hurtigt levering (1 dags levering). God service!!

Hej Karoline

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er ekstra dejligt at høre fra en kunde, der handler hos os igen. Skønt at du begge gange har oplevet hurtig levering og god service.

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Hej Per

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os.

Stort udvalg

Stort udvalg. Fair priser. Hurtig levering

30 marzo 2026

Hej

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at du er tilfreds med både udvalget, priserne og den hurtige levering.

Valutata 5 stelle su 5

Stort udvalg og dele på laget

Stort udvalg og dele på laget, som giver en hurtig levering

Hej Torben

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at du fandt det, du skulle bruge, og at lagerføringen gav en hurtig levering.

22 marzo 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt.

hurtrig levering

hurtrig levering

Godt og gedint

27 marzo 2026

Hej Peder

Tak for din fine anmeldelse – dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at varen levede op til forventningerne.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più