:: Kreatos | it's your hair :: Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen die zeer goed werk leveren. Iedereen stoeft op mijn haar, mijn vriend vind het een leuke kapsel. Dank jullie voor alles. Ik zal er zeker nog komen in de toek... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Had twee weken van te voren een afspraak online gepland. Toen ik aankwam noemden ze al heel onprofessioneel alle namen op die wel zouden komen. Maar mijn naam stond er niet tussen. Ook wanneer ik mijn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben klant bij kreatos en ben normaal tevreden van de service.Maar vandaag werd ik onverschillig en op een Britten manier de deur gewezen door iemand die met moeite Vlaams sprak.Er was zogezegd geen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over het nieuwe personeel in Halle! Geholpen geweest door zowel Sophie als Ilenia. Het resultaat was exact zoals ik had gevraagd. (Baleage en knippen) Ze hadden meer werk dan verwacht ma... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

90 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik had een afspraak gemaakt voor mijn…

Ik had een afspraak gemaakt op een maandag te St. Kruis Brugge voor mijn mama die dementerend is.
Aangezien mijn mama enorm slecht was die maandag en totaal verward was en aan het dolen was had ik die afspraak telefonisch geannuleerd.
Tijdens het telefoongesprek tussen een mevrouw en mezelf was het opeens stil en nam een man de telefoon over die me heel grof antwoordde dat hij dit niet aanvaardde dat dit geannuleerd werd en ik hem daarop zei dat het totaal onmogelijk was mijn mama naar de kapper te brengen door haar verwardheid.
Ik werd HEEL GROF behandeld en heb hem gezegd dat hij op ons niet meer moet rekenen.

9 settembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Een vaste klant weg

Ik had in juni mijn dochter een kleuring cadeau gedaan bij mijn vaste kapster in Kalmthout. Ik had het beter zelf gedaan, nog nooit zo een slordig werk gezien en na 3 weken was de kleur er al uit (zwart!). Ik heb hen foto's gestuurd en geschreven dat ik schrok van dit resultaat omdat ik altijd tevreden was maar dat dit wel erg duur is voor zulk slordig kapsel. Geen reactie, ik probeer vandaag nogmaals via sms, blijk ik geblokkeerd te zijn. Enige gepaste reactie zou hier wel op zijn plaats geweest zijn, al zeker voor een vaste klant. Alle fatsoen voorbij. Op zoek naar een andere kapper die zijn/haar klant wel belangrijk vindt.

6 giugno 2024

Kreatos Tielt

Kreatos Tielt
1e keer dat ik langs ging (door congé van vaste kapper).
Zeer maar zeer slecht. Duidelijke foto's getoond wat ik wou. Maar ze keek er maar half naar. Tijdens het knippen meermaals proberen corrigeren, maar het kwaad was al geschied... Dikke 0 voor deze dure en onbekwame kappers!!

5 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Aanrekenen wat ik niet heb gevraagd

Ik ben erg ziek met allerlei kwalen, bij deze is het zo dat artrose heb in nek benen en heup, en is het onmogelijk om mijn nek achterover te brengen om mijn haar te wassen, mijn zorgkundige was mijn haar zodoende dat ik mijn hoofd niet hoef te buigen. verleden donderdag ben ik na afspraak bij Kreatos Sint-Truiden Centrum geweest waar ik sedert 1996 klant ben. na het knippen rekende ze me 7 euro shampoo aan, bij het reclameren zei ze mij dat ze dit moest aanrekenen en dat dit deel maakte van een geheel pakket, en toch staat het apart vermeld op het kasbriefje. Ik heb een mail verzonden naar de directie en heb antwoord gekregen, die wil je niet lezen, zo onvriendelijk en afstandelijk.
Indien Tustpilot mij vraagt om een afschrift, om te bewijzen wat een onmens deze zijn, zal ik zeker doen. Een besluit heb ik genomen ik ga er nooit meer naar toe. Het meisje Talitha is altijd zeer vriendelijk geweest met mij en kan er niet aan doen dat dit wordt opgelegd door de directie. maar dat ze zo handelen met mensen met handicap, dat gaat mijn verstand te boven.

18 luglio 2024

Ontoereikend/onprofessioneel

Dit kan je moeilijk een kapsalon noemen maar eerder een kapsalon-school! Onervaren kapsters, om de 10 dagen ander personeel. Zelfs een normaal herenkapsel kan niet op een normale manier geknipt worden en dan 32 euro betalen voor een dikke 0 als resultaat?

14 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

The worst hair salon experience I ever had

The worst hair salon experience ever, 64 euros for a boho style waves and I left the salon crying looking like a joke, totally destroyed my party experience. After I was home what took me 5 min, everything was gone. It is a pity I can not attach a picture here.

8 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring bij KREATOS te…

Zeer slechte ervaring bij KREATOS te Deinze. Niet correct qua prijs zoals op hun website beschreven staat, ook al staat er dat er prijs kan beetje verschillen maar toch geen 70 € !?

Onlangs online een afspraak gemaakt voor een highlights zonder zilver papier, zonder snit waarvoor ik bij KREATOS te Merelbeke 129€ betaald heb waar de kleur mislukt was waardoor ze het opnieuw moest doen....

Bij aankomst te Deinze heb ik het nogmaals 'zoals online' bevestigd en toch heeft de kapster haar eigen zin gedaan en achteraf een dure rekening van 200€ gemaakt zonder overleg of ik hiermee akkoord was.

Toen ik haar verantwoordelijke wenste aan te spreken dan was ze niet bereikbaar ofwel aantal dagen afwezig. Na lang aandringen om uitleg te krijgen qua een grote prijsverschil hebben ze me laten weten dat ze zich vergist hebben in hun prijs en in ruil hiervoor kon ik van een te goed bon genieten van 33€.

Natuurlijk na zo'n slechte ervaring, reeds de 2x, had ik totaal geen zin meer om ooit nog eens terug te komen.

Ze gingen op mijn rekening 33€ terug storten die ik nog steeds niet ontvangen heb...gewoon schandalig!

Eerst mensen in de zak zetten nadien niet bereikbaar zijn en achteraf toch toegeven, iets beloven om u mond dicht te snoeren en nadien hun beloftes niet nakomen.

Neen, nooit meer wil ik hun salon zien. Ik heb me bestolen gevoeld als ik naar buiten ging. Gewoon zeer triest! :(

15 marzo 2024

Niet aangeraden!

Heel onvriendelijk en tonen helemaal geen interesse in je wensen. Verder hebben ze echt wel vooroordelen. Eerste keer toen ik kwam was de kapster heel onvriendelijk, werkte heel slordig en niet goed in het algemeen. Ook toen de andere klant kwam zag ik haar gezicht van heel geïrriteerd naar heel gelukkig gaan.
Ook rekenen ze je dingen aan waar je niet voor hebt gevraagd en zonder het eerst te bespreken! (Waardoor je ineens €20 of meer extra moet betalen) Ik kwam later terug omdat ik niet tevreden was met het resultaat en dan trok de kapster heel de tijd heel hard aan mijn haar toen ze het probeerde te fixen.

3 settembre 2023

Wat een klucht!

Wat een klucht!! Deze kappers keten zou verboden moeten worden! Klanten die een afspraak maken worden niet opgevolgd in hun systeem en totaal onervaren kapsters. Dit is een school, geen kappersketen!

18 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Kreatos is absoluut geen aanrader!

Kreatos, wat kan ik allemaal zeggen over deze zaak, slechte service, onvriendelijk, onprofessioneel en onverschillig. Op hun website staat er duidelijk dat je er altijd zo langs kan gaan zonder afspraak. Uiteindelijk maak ik toch een afspraak, ze vragen geen naam of telefoonnummer of wat dan ook van gegevens van mij, wat ik al raar vond. Wegens wegenwerken die dag (die niet aangekondigd waren) was ik 10 minuten te laat. Ik kom binnen excuseer mij maar aangezien je er altijd terecht kan zonder afspraak (zoals ze verkondigen op hun website) dacht ik en hoopte ik dat dat geen al te grote ramp zou zijn. Komt er een kapster naar mij begint me uit te lachen, krijg ik de reactie, ja meisje te laat, dat word een boete betalen. Ik zou een boete moeten betaald hebben. Waar halen ze het vandaan, heb ik natuurlijk niet gedaan. Wie denken ze wel dat ze zijn. Ik vraag waar is de kapster die normaal mijn haar ging doen, ze is boodschappen gaan doen als ze na paar minuten zag dat je er niet was. Wat ook al genoeg zegt over hun professionaliteit. Die ene lachte mij uit dus heb gewoon eens goed terug gelachen en ben vertrokken. Gelukkig ben ik goed opgevangen door een andere kapster in de buurt die wel heel vriendelijk en professioneel was. Ze moeten geen reclame maken voor iets wat ze niet aanbieden, ze mogen leren professioneler om te gaan met de klanten en al zeker geen te hoge dunk te hebben van zichzelf. Mij zien ze daar nooit meer. Die andere kapster die me goed opgevangen heeft, heeft er nieuwe vaste klant bij. Bij kreatos zijn het profiteurs als ze al een boete vragen en al zeker als je naar hun prijslijst kijkt, ik zou dat geld ervoor hebben als je vriendelijkheid en professionaliteit krijgt maar zoiets is mijn geld niet waard. Kreatos is absoluut niet aan te raden.

5 aprile 2024

Onvriendelijk personeel

Ik zou ten zeerste afraden om naar deze kapperszaak te gaan. Bij binnenkomst werd ik begroet met onverschilligheid en onvriendelijkheid. De kapsters leken totaal geen interesse te hebben in mijn wensen en werkten gehaast en slordig. Bovendien schrok ik van de buitensporig hoge prijzen, vooral gezien het gebrek aan ervaring van de kapsters. Ik voelde me bedrogen en ontevreden over de hele ervaring. Ik zal hier nooit meer terugkeren en raad anderen ten zeerste aan om elders een kapper te zoeken waar klanttevredenheid en kwaliteit wel hoog in het vaandel staan.

29 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende Ervaring bij Kreatos - Topklasse in Haarkleuring en Klantenservice!

Vanaf het moment dat ik Kreatos binnenstapte, wist ik dat ik in goede handen was. De sfeer in de salon was uitnodigend en stijlvol, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Maar wat echt indruk op me maakte, was de professionele aanpak van het personeel.

Mijn stylist nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar mijn wensen en bood waardevol advies over welke kleur het beste bij mijn huidtint en persoonlijke stijl zou passen. Deze attentheid en expertise waren verfrissend; het voelde alsof mijn mening en voorkeuren er echt toe deden.

De kleuring zelf overtrof mijn verwachtingen. De kleur was levendig, glanzend en zag er natuurlijk uit, precies wat ik wilde. Het is duidelijk dat Kreatos gebruikmaakt van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken om het beste resultaat te bereiken. Mijn haar voelde gezond en goed verzorgd aan, zelfs na de kleurbehandeling.

Maar wat deze ervaring echt onderscheidde, was de kleine extra's en de aandacht voor detail. Van een ontspannende hoofdmassage tot advies over haarverzorging thuis – het team zorgde ervoor dat ik me speciaal en gewaardeerd voelde.

Ik verliet Kreatos met een glimlach, wetende dat ik een salon had gevonden die niet alleen uitstekend werk levert met haarkleuringen, maar die ook de kunst van uitzonderlijke klantenservice verstaat. Ik kijk al uit naar mijn volgende bezoek!

23 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ondanks alle negatieve kritiekspuwers…

Ondanks alle negatieve kritiekspuwers (nooit tevreden?) toch even een plus geven: zelfs zonder abonnement goedkoper dan de kapper waar ik al enkele jaren ging, en ik kreeg er een koffie en een mini hoofdmassage bij op de koop toe. Vriendelijk, attent, leuk babbeltje en luisterde naar mijn wensen. Goed geknipt en zoals ik het wou. Niet zoals tevoren: haar wassen zodra ik thuis kwam om die overdreven styling/brushing/gel-fixeerlijm uit te wassen en dan vast te stellen dat er nog enkele sprieten achter mijn oor links of rechts niet weggeknipt waren. TOP. Oh ja... in Mortsel. ;)

11 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

De kapster had nogal veel noten op haar zang.

De kapster had nogal veel noten op haar zang en zeker voor haar knipkunsten. Mijn normale kapper was dicht dus ik ging naar kreatos. De kapster vond mijn haar abnormaal en zeer slecht geknipt. Terwijl mijn haar perfect was. En dat zij het gewoon heeft verpest. Mij zie je hier niet meer terug... Kreatos Sint-Andries

15 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Een kapper die niets kent van haar

Een kapper die niets kent van haar, snit gedaan van 61.50 euro met brushen toen ik thuis kwam zag je het al niet meer, en was zeer slecht geknipt. Terug geweest binnen de week voor het opnieuw te knippen, maar even slecht gedaan. Is de laatste keer dat ze mij daar hebben gezien. En dit was geknipt geweest door de gerante.

19 febbraio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più