Valutata 1 stelle su 5

Bij de Jumbo bruineplein Veenendaal wilde ik vleeswaren/Veluwse ham kopen. Ik vond het gewicht wat op de verpakking stond (142 gr) niet echt logisch kloppen met de inhoud die ik zag. Toch maar eens e... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bij Jumbo Heinkenszand is een en al smerigheid bij de fles- en blikautomaat. Stinkt verschrikkelijk, grond tot aan de roltrap is plakkerige boel, overal afval. Als je er iets van zegt, wordt er gezegd... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Online besteld en er wordt dan geleverd vanuit Jumbo Bobeldijk in Nieuwkoop. Iedere keer als er een aanbieding is van 1+1 gratis dan levert men het gratis produkt niet! Maar er vindt dan ook geen kor... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jumbo, burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom. Waardeloos, smiddags worden er geen broodjes of stokbrood meer afgebakken. En mensen let aub op, op de houdbaarheidsdatum. Vleeswaren, melk, vla, tapa... Leggi di più

1,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,7

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Produkt gekocht 3 WEKEN OVER DE DATUM

Een kant en klare maaltijd gekocht bij de Jumbo aan de Belcrumweg in Breda. Bij thuiskomst bleek de maaltijd ruim 3 WEKEN OVER DE DATUM te zijn. Ik ben ermee terug gegaan en heb toen de bedrijfsleider te spreken gekregen. Deze reageerde weinig empatisch en zei: "ja dat kan gebeuren". Dit getuigt van weinig respect naar de klant toe. Hij had op z'n minst namens Jumbo zijn excuses kunnen aanbieden of een tegemoetkoming naar de klant toe voor deze slordige fout. Je koopt een maaltijd aan het eind van de dag en vervolgens kan je weer terug. Stel dat je deze maaltijd zou hebben genuttigd...inmiddels bij de reviews gelezen dat er meerdere mensen klachten hebben over produkten die behoorlijk over de datum zijn/waren. Hun slogan:" Bij ons vind je topkwaliteit tegen een lage prijs, elke dag...gaat dan ook niet op! Triest bedrijf als je zo met je klanten omgaat!!!

27 aprile 2026

Jumbo

27 juni 2026. Het was ongelooflijk allemaal lege schappen. Er waren geen melkproducten, geen vriesproducten aan Hadewychplaats, 3207 KG Spijkenisse Maaswijk. De vriezers en koelers wat kapot. Maar niets bekend gemaakt op internet of via hun site, schandalig gewoon om op zo'n manier met klanten om te gaan.

27 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jumbo is Geen fijne ervaring !

Jumbo is Geen fijne ervaring !! winkelen bij de Jumbo supermarkt heel erg duur. en bezorgen van de boodschappen wordt de avond voor bezorging geannuleerd . die ‘s morgens om 8:30 bezorgd zou worden . Dan kan je toch ook niets meer regelen. Het meerendeel van Nederland moet werken! Jumbo je laat je eigen klanten de ……… krijgen. Dit is 2x in de min, geen service voor je klanten, en laat ze zelf maar de boodschappen halen bij de AH of Aldi, Jumbo is stom !!!

25 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Qua winkel uitstraling alles is prima

Qua winkel uitstraling alles is prima, maar alsjeblieft verander alle tangen die bij vers brood liggen, je kunt bijvoorbeeld een stick borek of croissant niet ermee pakken, het glijd ervan weg, endan valt het op de grond.

24 giugno 2026

Jumbo is going downhill

Jumbo is going downhill, but the prices are growing Jumbo High

Many products are no longer on the shelves
Very annoying when you are used to a product and it suits you well

Scourer with bleach €1.19 disappeared You can now get CIF for €2.69

The price tags are regularly placed on the wrong products

And the checkout is unmanned

I do know a more pleasant and cheaper and even Catholic Family supermarket with respect, honesty and values
Experience the difference!

Goodbye secular Jumbo

22 giugno 2026

Waterig wasmiddel

Sta vrij neutraal tegenover Jumbo, maar wat ik wel altijd waardeer is hun eigen merk wasmiddel. De prijs-kwaliteitsverhouding hiervan is naar mijn mening erg goed, alleen deze keer lijkt het wel twee keer vloeibaarder dan anders. Er staat niets over een nieuwe formule ofzo op de verpakking. Krimpflatie? Hopelijk een eenmalige misser van een overenthousiaste kraan.

22 giugno 2026
Valutata 2 stelle su 5

Ik erger me groen en geel op zondag bij…

Ik erger me groen en geel op zondag bij de Jumbo. Leidinggevende, een zondag kracht die het niet helemaal in de hand heeft. Heb meerdere keren geklaagd over de meisjes achter het brood die lang haar hebben en geen muts dragen en dit gebeurd alleen op zondag. Heb zelfs de eigenaar hier een keer op aangesproken maar dit hielp dus ook niks. Het is niet verplicht tenzij je brood bakt dan wel. Wel deze dames bakken wel degelijk brood al is het afbakbrood.

21 giugno 2026

jumbo kooistra schagen

specifiek de jumbo kooistra schagen. meeste zuivel en ei producten waren al maanden over de datum, dit is echt schandalig en ze moeten zich schamen.

Ze behandelen hun werknemers als strond en hun klanten nog erger.

10 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jumbo Walraven geeft 20% korting op…

Jumbo Walraven geeft 20% korting op gebak voor jarige klant.
Altijd gekregen nooit wilde er iemand bij de kassa een ID zien!
Mijn man jarig, ik vraag nog krijg ik voor mijn man korting op gebak?
Niet zonder ID ( wie heeft de ID van echtgenoot moeder of weet ik wie waarvoor je boodschappen doet op zak?
Dezelfde winkelhulp weigerde vorige week mijn statiegeld bon ( die ik vergeten was in te wisselen )
Gebak naar huis gebracht terug voor de andere boodschappen staat die snotter van Walraven in de winkel ik leg hem dit geval voor hij liegt dat ze altijd om een ID vragen draait zich daarna om loopt naar dat vervelende meisje en samen staan ze je uit te lachen.
Heb geen boodschappen meer gedaan, lekker naar Plus Verbeten! Dus houdt die 4,50 euro korting maar.
Wij drie klanten gaan voortaan wel naar Plus Verbeten beviel me heel goed!!!

6 giugno 2026

Jumbo Dries Roelvink.

Dacht als liefhebber van een goede bal gehakt, moet een keer de ballen van Dries proberen. Jezus, wat een vergissing......veel te zout smaakloos, gummi. Begrijp niet dat iemand alleen voor zijn naam (?) miljoenen hier aan kan verdienen bij de Jumbo. Gewoon niet te vreten, gewoon niet doen, 1 ster is nog te veel.

5 giugno 2026

Waardeloze supermarkt

Waardeloze supermarkt! Vooral Jumbo Monique in Heerhugowaard.
Aanbiedingen nooit op voorraad, veel producten over datum, lege schappen, onvriendelijk personeel, altijd veel zwerfafval rond te winkel.
Kortom een supermarkt waar je weg moet blijven!

3 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Kwaliteit van het huismerk van Jumbo

Kwaliteit van het huismerk van Jumbo is gewoon ronduit smerig. Wat een slechte smakeloze goedkope rotzooi. Vandaag friet gehaald van eigen merk, waarom zul je zeggen, omdat alles op was en alle vakken leeg. Zo makkelijk is het om als jumbo geld te verdienen, je hoeft niet eens meer je best te doen. Slap. Smakeloos. En oud. Uien van de Jumbo. Glazig, slap, gelig, vettig en ook oud. Ik ga er nu echt niet meer heen. Rotzooi!

25 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Een falen van de prijssignalering en…

Een falen van de prijssignalering en consumentenwaarde.

Bij het aanschaffen van deze zak aardappelen handelde ik vanuit de rationele veronderstelling dat de prijs een accurate afspiegeling was van de kwaliteit. Helaas moet ik constateren dat er hier sprake is van een ernstige informatie-asymmetrie.
Hoewel de verpakking een product van 'superieure aard' beloofde, trof ik bij thuiskomst een verzameling ondermaatse knollen aan die in een werkelijk vrije markt nooit het schap hadden mogen bereiken. In een optimaal functionerend ecosysteem zouden consumenten zoals ik, door middel van hun 'stem met de portemonnee', dergelijke inefficiëntie onmiddellijk afstraffen.

Mijn analyse van dit marktfalen:
Prikkels (Incentives): Blijkbaar zijn de prikkels voor uw kwaliteitscontroleurs niet goed afgestemd op de belangen van de aandeelhouder. Als de reputatie van het merk Jumbo verwatert door deze inferieure piepers, schaadt u uw eigen kapitaal op de lange termijn.

Concurrentie:
Ik herinner u eraan dat mijn loyaliteit niet vaststaat. In een concurrerende markt zijn de overstapkosten naar de Albert Heijn of de lokale boer (die directe verantwoording aflegt aan de consument) minimaal.

Overheidsregulering:
Ik vermoed bijna dat landbouwsubsidies de marktwerking hier vertroebelen. Als u niet gedwongen wordt om te innoveren op kwaliteit omdat de bodemprijs gegarandeerd is, krijgt de consument — ik dus — de rekening gepresenteerd in de vorm van deze melige teleurstelling.

Conclusie:
Ik zal deze transactie niet herhalen. Ik vertrouw erop dat de 'onzichtbare hand' van de markt mijn onvrede vertaalt in dalende kwartaalcijfers voor uw aardappeldivisie, tenzij u de tucht van de markt serieus neemt en uw productstandaarden corrigeert.

Vrijheid is de vrijheid om ergens anders betere aardappelen te kopen.

6 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Gisteren 1 mei 2026 bij jumbo vlinderen…

Gisteren 1 mei 2026 bij jumbo vlinderen Spijkenisse geweest special voor de jumbo toetjes staan er weer toetjes over de datum namelijk van 11-04-2026 en 26-04 -2026 Dit is al meerdere keren gebeurd snap niet dat het nog niet verbeterd is

1 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

De medewerkers van de jumbo kennen de 7…

De medewerkers van de jumbo kennen de 7 regels niet eens en als je ze er op aanspreekt, worden ze pissig!! Ik kom alleen nog voor de verspillingsbak, de glutenvrije broodjes. Verder doe ik bij andere supermarkten mij boodschappen die daar stukken goedkoper zijn. Ooit was Jumbo leuk maar dat was in een ver verleden

28 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Altijd raak bij de zelfscan

Altijd als ik bij de Jumbo boodschappen haal, wordt ik gecontroleerd bij de zelfscan kassa.
Ik heb mij echt nog nooit vergist met iets, ook niet per ongeluk. Maar het is altijd raak.
Bij andere supermarkten heb ik dit 1x per jaar ofzo, maar bij de Jumbo.. altijd raak.
Ik ben het zó zat, elke keer weer die medewerker die éven mijn tassen overhoop komt halen.
Ik ga er nooit meer naartoe.

28 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik wil hier even een lanz breken voor…

Ik wil hier even een lanz breken voor Jumbo.Ik bestel al mijn boodschappen online.
Bij Plus en Jumbo ,laatst genoemde heeft een heel groot assortiment.
Ik slaag er altijd met alles, ze hebben acties dat je op voorhand al € 10 kado krijgt.
En gratis producten, mocht er onverhoopt toch iets mis zijn,dan wordt dat binnen enkele ogenblikken online geregeld.
Daarbij is de app heel gebruiksvriendelijk.

27 aprile 2026

Te goor…

Ze hebben tegenwoordig verse broodjes...2 broodjes gehaald dit x gezond en file. Maar wat een bende. Zo gooien overal de zelfde majo op. En veel...waardoor je de file niet meer proeft. Je proeft alleen nog de major. Echt zonde van mijn geld. Ze gooien bijna overal tomaat, komkommer, sla, major op. Het lijkt erop dat het er zo is opgekwakt. Van we doen maar wat. Jumbo Nunspeet. Mooie grote winkel maar zet alsjeblieft iemand die verstand heeft van broodjes. Zet mij er neer en na 5 dagen staan ze in de rij....bah bah en bah.

23 aprile 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più