Valutata 1 stelle su 5

Een leuke zomeractie. Elke week een gratis product als je € 35 of meer besteedt. De actie begint op dinsdag en eindigd op maandag en nu al twee maal op rij dat zaterdags de gratis producten... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Online besteld en er wordt dan geleverd vanuit Jumbo Bobeldijk in Nieuwkoop. Iedere keer als er een aanbieding is van 1+1 gratis dan levert men het gratis produkt niet! Maar er vindt dan ook geen kor... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jumbo Oosterhout Zuiderhout. Een absolute horror ben supermarkten in heel Nederland... Je weet niet wat je mee maakt daar.... Onbeschoft en onbeleefd personeel. Vandaag 17/7 rond 17.10 boodschappen... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bij Jumbo Heinkenszand is een en al smerigheid bij de fles- en blikautomaat. Stinkt verschrikkelijk, grond tot aan de roltrap is plakkerige boel, overal afval. Als je er iets van zegt, wordt er gezegd... Leggi di più

1,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,8

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bestel hier niet als je je boodschappen daadwerkelijk nodig hebt.

Bijna €50 betaald voor boodschappen die grotendeels niet zijn geleverd of onbruikbaar waren.

Ik miste een groot deel van mijn bestelling (o.a. volledige kratten), kreeg producten die ik niet had besteld, ontving een halflege doos eieren en later bleken ook de tomaten volledig beschimmeld. Alles direct gemeld, inclusief foto’s.

Via de chat werd bevestigd dat ontbrekende en beschadigde producten zouden worden terugbetaald. Vervolgens krijg ik per mail een automatische afwijzing met als reden dat het “geen logische terugbetaling” zou zijn omdat producten uit verschillende kratten ontbreken. Dat is absurd — juist omdat meerdere kratten niet (volledig) zijn geleverd, ontbreken die producten.

Kortom:
• geen volledige levering
• bedorven producten
• tegenstrijdige informatie van medewerkers
• en uiteindelijk geen geld terug

Ik moest alsnog zelf naar de supermarkt én blijf zitten met de kosten. Dit voelt niet alleen klantonvriendelijk, maar ronduit onzorgvuldig. Voor online boodschappen verwacht je betrouwbaarheid — die heb ik hier totaal niet ervaren.

6 gennaio 2026

Empty stocks etc

For several days I go to Jumbo Hillegom, and there is never bread. At 15h no bread. At 17h no bread. Completely empty shelfs! At 20h no bread… never!
Asked the employee and she says “we have a new sistem, so we don’t have enough bread for the entire day. In the morning we have”. And then I replied “so only in the morning you guys have bread?”. The answer was “no”. So not conclusive. I don’t think this is normal.
Place to return bottles/ pick up, allways dirt, horrendous smell and the floor always sticky…. The kids restock the supermarket looks like they are in the party, when we want to grab something looks like they making a favor and we are wrong. Sometimes 3 to 5 kids next to 2 trolleys restocking, so you can’t even pass.. Not nice at all!!!
Jumbo Van Beest Hillegom.

7 gennaio 2026

kan het nog slechter?

Zoals zo vaak tegenwoordig wordt de mooiste aanbieding(en) niet geleverd. Het begint een beetje vervelend te worden, temeer omdat je dat pas vlak voor de levering te zien krijgt.
5 producten vandaag ..dat kan toch niet?
Echt heel slecht.

6 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Meerdere malen boodschappen online…

Meerdere malen boodschappen online besteld. Er ontbreekt altijd wel iets vooral als het 1 en 1 is. Nou ze rekenen gewoon de volle prijs dan. Vandaag spande de kroon er ontbrak zowat de halve bestelling en voor veel de volle prijs betaald. Heel jammer want ik ga kijken voor een andere super voor thuis bezorging. Dag Jumbo

9 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Allereerst bestelling geplaatst met een…

Allereerst bestelling geplaatst met een 1+1-gratis aanbieding. Bij levering werd deze korting niet toegepast, terwijl dit duidelijk stond vermeld tijdens het bestellen. Ook werd mij geen mogelijkheid geboden om de bestelling of de prijzen aan te passen of om producten te weigeren.

Als consument heb je volgens het Burgerlijk Wetboek (art. 6:217 BW – overeenkomst door aanbod en aanvaarding, art. 6:227b BW – correctie van fouten bij online bestelling) recht op correcte uitvoering van je bestelling. Daarnaast zijn misleidende of oneerlijke handelspraktijken verboden (art. 6:193a e.v. BW).

Ik vind het teleurstellend dat Jumbo deze wettelijke rechten niet respecteert. Ik heb daarom een formele klacht ingediend en zal de zaak, indien nodig, melden bij de Consumentenbond of de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Tip voor andere consumenten: controleer altijd je online bestelling bij levering en wees niet bang om je wettelijke rechten op correcte prijzen en aanbiedingen op te eisen. Het kan helpen om altijd te verwijzen naar de relevante artikelen in het Burgerlijk Wetboek bij communicatie met de winkel. had ik 3 artikelen 1+1 gratis!!!

Daarbij werden mijn boodschappen op 4 dec de geleverd en op 6 december was de roerbakgroente twee grote zakken overdatum. Ofwel, die kan ik dus nu weggooien want het is vandaag 8 december. Jumbo bezorgd dus ook nog eens haar producten die bijna over datum zijn, die je in de winkel niet zou kopen en aan de deur niet mag weigeren !!!

En daarbij komt wie kijkt dit na als je veel boodschappen happen doet online?
Daar is geen tijd voor want je wilt de chauffeur ook niet van z’n werk houden.
Het is écht onacceptabel. Klantenservice telefonisch is slecht opgeleid en kan weinig doen. Jumbo haalt schouders op en zegt ‘dit is het nou eenmaal” einde citaat klantenservice. Onacceptabel.

4 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vd Bunt, Schubertplein, Apeldoorn

Ik had eerst gebeld en kreeg metéén contact met vriendelijke vrouw vd info. Toen ik vroeg of zij de actie plaats naambordjes nog hadden (bij krat Grolsch) ging zij ook daadwerkelijk meteen kijken, en toen ik daar dus na 10 minuten binnenliep, had zij het bordje zelfs al bij de zelfscan liggen. Super aardig! Wat een inzet! Zie je niet vaak meer. Dank je wel.

20 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Het personeel is bepaald NIET…

Het personeel is bepaald NIET VRIENDELIJK!!! Hier in Emmen Wilhelminastraat. Ikzelf ben vriendelijk en rustige man. Ik heb ze geen haarbreed in de weg gelegd. Maar geen nood, er zijn genoeg andere Winkels. Bij AH bijvoorbeeld zijn ze attent en zeer vriendelijk en hulpbereid. En dat geldt ook voor de rest van Winkels, behalve bij die Jumbo aan de Wilhelminastraat.
Wat bezield ze eigenlijk? Ik neem het een keer op met camera en plaats het op YouTube. Damn!!! Bah!!!

Ik heb al eerder klacht ingedient, maar er is niks veranderd.

11 novembre 2025

Onbruikbaar voedsel

Hallo Jumbo,
Het wordt steeds erger. Van rundergehakt die 3 dagen voor de houdbaarheidsdatum al slecht is naar mijn huis vol fruitvliegjes door de ijsbergsla is nu het toppunt bereikt. Wil ik broccoli maken zit deze zo vol vlooien dat het niet meer af te wassen is. Schandalig gewoon. In de beginjaren was Jumbo een goede winkel maar de laatste tijd wordt hij steeds slechter en de goedkoopste is hij ook niet. Vanaf nu ga ik fijn naar de Albert Heijn.

10 novembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Jumbo Duijvelshoff

Ik kom al meer dan 20 jaar bij Jumbo Duijvelshoff (de eerste jaren een C1000) in Alkmaar. Op zich een goede winkel met aardige (kassa)medewerkers die je van gezicht kennen en weten of je wel of geen bon wilt enz. Maar het afgelopen jaar is de bevoorrading gewoon heel slecht. Te veel lege schappen. Geldt soms zelfs voor veelgevraagde producten zoals suiker, eieren, cacaopoeder, diverse soorten bier, bloem, roomboter enz. Ik zie helaas geen verbetering (en overdag ook minder vakkenvullers dan voorheen). Erg jammer.

7 novembre 2025

Producten over de datum

Bij de jumbo Kentgensplein en Quirinegang Zoetermeer ligt steeds diepvries saté van minstens 3 maanden over de datum. Omdat je hier achter kwam na het eten ervan beloofde Jumbo een kado kaart te sturen van 20 euro. Nooit ontvangen. Wederom gebeld en met moeite een gekregen van 7,00. Wat blijkt na 2 weken, er ligt gewoon weer saté houdbaar tot mei 2025. Als je dit meldt krijg je een scheef gezicht en er wordt vervolgens niks mee gedaan

23 ottobre 2025

JUMBO Apeldoorn Zuid

vrijdag 24 oktober 8 stokbroden besteld voor zondag 26 oktober om 13.00 uur ivm een feestje.
0m 13.00 uur waren er geen stokbroden op voorraad en dus ook geen 8 stokbroden voor mij gereserveerd.
De medewerkster gaf aan ze te willen afbakken maar dat kosste ca 15 minuten waarna ze nog moesten afkoelen om het stokbrood te kunnen snijden.
Geen keus omdat ik de stokbroden nodig had.
Na een half uur wachten kreeg ik de veel te warm gesneden stokbroden mee. de stukjes gesneden stokbrood waren door het te warm snijden nog ca. 1/3 van de normale grootte. Hierover gereklameerd en ja, ik kreeg 2 van de 8 stokbroden gratis!
Of, ik kon wachten totdat er weer 8 broden waren afgebakken en dan nog langer wachten om ze langer te laten afkoelen.( mijn feest begint om 14.00 uur, inmiddels was het 13.40 uur)
Geen goed voorstel en de mini stokbroodjes dus meegenomen.

NOTE: zorg als leiding ervoor dat ook de zondagskrachten weten wat er gedaan moet worden.

26 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più