Valutata 1 stelle su 5

Een leuke zomeractie. Elke week een gratis product als je € 35 of meer besteedt. De actie begint op dinsdag en eindigd op maandag en nu al twee maal op rij dat zaterdags de gratis producten... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Online besteld en er wordt dan geleverd vanuit Jumbo Bobeldijk in Nieuwkoop. Iedere keer als er een aanbieding is van 1+1 gratis dan levert men het gratis produkt niet! Maar er vindt dan ook geen kor... Leggi di più

1,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,8

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Een leuke zomeractie.😡

Een leuke zomeractie.
Elke week een gratis product als je
€ 35 of meer besteedt.
De actie begint op dinsdag en eindigd op maandag en nu al twee maal op rij dat zaterdags de gratis producten al op zijn.
Ook geen alternatief!
Gewoon pech zeggen de medewerkers.
Slechte zaak. Directie kan toch wel inschatten hoeveel gratis producten ze moeten hebben voor de hele week.
Dat zijn veel boze en teleurgestelde klanten Jumbo (Hengelo dikkersplein)
Inclusief mijzelf!

25 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ontbrekende bestelde en betaalde boodschappen.

Ik laat mijn boodschappen aan huis bezorgen.
Als er zoalsvandaag een aantal bestellingen ontbreken krijg je (lekker makkelijk) je geld terug en kun je alsnog zelf de ontbrekende artikelen in de supermarkt op gaan halen.
Ik betaal voor bezorging om NIET naar de winkel te hoeven gaan, herstel je eigen fouten en bezorg alsnog wat je bent vergeten, dat lijkt mij niet meer dan normaal.
Lekkere service.

25 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Schandalige fout op fout: Jumbo beschuldigt klant onterecht en stuurt incassobureau!

Wat een bizar slechte service van Jumbo Online Shoppen. Door een technisch defect aan het pinapparaat van hún eigen bezorger kon ik aan de deur niet betalen. Er werd beloofd dat ik online kon betalen, maar Jumbo blokkeerde vervolgens doodleuk mijn account waardoor inloggen onmogelijk was. Lekker slim! Na contact via WhatsApp kreeg ik handmatig bankgegevens. Netjes direct betaald, maar de administratieve chaos bij Jumbo is zo groot dat ze de betaling volledig kwijtraakten.In plaats van fatsoenlijk onderzoek te doen, stuurde Jumbo direct een incassobureau op me af. Wekenlang ben ik gestalkt en bedreigd met torenhoge kosten door een fout van Jumbo zelf! Zelfs nadat ik herhaaldelijk mijn bankafschriften en zwart-op-wit bewijs had aangeleverd, bleef Jumbo keihard ontkennen dat er betaald was.De klantenservice is een absoluut dieptepunt. Telefonisch word je constant van het kastje naar de muur gestuurd met loze beloftes ("we sturen het door naar de juiste afdeling"). Via WhatsApp negeren ze je simpelweg als het te moeilijk wordt. Pas na eindeloos bellen en zelf achter mijn broek aan zitten, vonden ze na 10 dagen (!) eindelijk mijn betaling en werd de incasso ingetrokken.Nu ik direct mijn account wil verwijderen omdat ik NOOIT meer iets met dit bedrijf te maken wil hebben, weigeren ze mee te werken. Eerst duurt het "enkele dagen", daarna "3 tot 5 dagen". Pas na nóg een keer boos bellen kon ik er na anderhalve week eindelijk in. Als ik zelf niet non-stop had geklaagd en gebeld, was dit nu nog steeds een drama.Dit bedrijf blinkt uit in incompetentie, administratieve puinhoopen en een asociale behandeling van trouwe klanten. Voor mij NOOIT meer Jumbo online. Pas op met bestellen hier!

22 giugno 2026

Misleiding bij 1+1 gratis

Maar er vindt dan ook geen korting plaats , mag dit eigenlijk juridisch wel? Lijkt me toch dat een consument misleid wordt. In ieder geval gaan wij in het vervolg bij een andere supermarkt online bestellen!

21 luglio 2026

Jumbo Oosterhout Zuiderhout

Jumbo Oosterhout Zuiderhout. Een absolute horror ben supermarkten in heel Nederland... Je weet niet wat je mee maakt daar.... Onbeschoft en onbeleefd personeel. Vandaag 17/7 rond 17.10 boodschappen gedaan en bij de kassa absoluut onbeschoft behandeld. Heel rustig (camera beelden jumbo misschien) iets daarover gezegd. De jonge 'dame' daarover beleefd aangesproken. De 'dame' in kwestie ging uit haar dak waarop ik vroeg of zij haar manager kon laten komen... De maneger (haha) waarschijnlijk een 'dame' van dezelfde nationaliteit besliste dat haar landgenote gelijk had.... Boodschappen laten staan en naar Albert Heijn gegaan

17 luglio 2026

Bezorging is waardeloos

Bezorging is waardeloos. Mijn moeder is 88, zeer slecht ter been, kan niet zelf boodschappen doen. Ik bestel ze dus voor haar en laat aan huis bezorgen.
In korte tijd is nu 2x de bestelling op het laatste moment geannuleerd en krijgt mijn moeder dus niets. Ja, ik kan de bestelling opnieuw plaatsen, maar eerder dan dinsdag kan er niet bezorgd worden, moet mijn moeder dan maar verhongeren?
De eerste keer dat er geannuleerd werd, kon ik mijn dochters inschakelen, ik zat 4000km verderop. Nu kan ik zelf bijspringen, maar het heeft een reden dat ik laat bezorgen, ik grossier niet in tijd.
Waardeloos.
En het argument van de bezorger? Ik kan niet bij het adres komen ivm de kermis, dan moet ik een km lopen en dat kan ik niet vanwege een blessure.
Onzin, kermis is niet open, dan is de weg naar het appartementencomplex gewoon open en weg naar de voordeur van complex is speciaal voor toeleveranciers en calamiteiten afgezet, daar is geen kermis.

17 luglio 2026

Waardeloze actie! Bij 35e

Gratis produkt bij besteding 35e van wo t/m di. Kom je di week boodschappen doen vraag je erna nee die zijn alllang op! Waarom niet in die week 1 per kaart! Vorig jaar ookal elke x naast gegrepen. Ja er staat bij op is op! Zo’n bedrijf laat zich echt kennen! Alle regels al afgeschaft en kijk nu eens hoe vaak dingen weken/maanden over datum zijn! Ipv hallo jumbo wordt t hier daaaaag jumbo

14 luglio 2026

Smerige boel bij automaat

Bij Jumbo Heinkenszand is een en al smerigheid bij de fles- en blikautomaat. Stinkt verschrikkelijk, grond tot aan de roltrap is plakkerige boel, overal afval. Als je er iets van zegt, wordt er gezegd dat iedere morgen wordt schoongemaakt. Mijn voorstel is dan maak 2 x per dag schoon zeker in de vakantieperiode en als de temperatuur hoog is

16 luglio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Bezorger kon geen Nederlands spreken en verstaan

Ik bestel regelmatig boodschappen via de jumbo-website voor thuisbezorgen (sinds 2016). De kwaliteit van de bezorgde boodschappen is meestal goed. Maar helaas dit jaar al 3x werden de boodschappen bezorgd door een bezorger die geen Nederlands kon spreken en verstaan. Kennelijk is dit voor Jumbo geen basis-vereiste meer. Zelf vind ik dit onacceptabel omdat in Nederland de officiële voertaal Nederlands is. En je dus ook als klant zou mogen verwachten dat medewerkers van een in Nederland gevestigd bedrijf klanten in het Nederlands te woord kunnen staan.

13 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Reclame lokt je met gratis producten

Reclame lokt je met gratis producten, en bij afrekenen hoor je dat ze op zijn en je de bon niet mag gebruiken als de dag erna nieuwe producten worden weggegeven bij 35 euro boodschappen doen. Zeer slechte zaak, klantenservice is ai bot, super slecht. Doe er geen boodschappen meer.

13 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Oplichting eerste klas qua prijzen.

Oplichting eerste klas qua prijzen.
Verkopen kapot spul, breng je t terug met bonnetje maken ze er alsnog een scène van.
Elke jumbo grof personeel. Waardeloos kwaliteit/prijsverhouding en ook te lui om de mandjes schoon te maken.
0,00

10 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Servicebalie Jumbo hoog catharijne utrecht.

Jumbo hoog catharijne utrecht.
Ik stond bij de servicebalie, onder het bord: servicebalie.
De medewerkster was op haar telefoon bezig.
Ik wachtte, keek haar aan, en wachtte. Eindelijk keek ze op van haar telefoon, en vroeg verveeld: wou u wat vragen?
Ik zei: ja, daarom sta ik hier...
U kan het ook bij de kassa vragen, zei ze.
Maar ik moet iets ophalen bij de servicebalie, zei ik.
Verveeld en ongeïnteresseerd handelde ze mijn vraag af.

Wat een onbeschofte medewerker was dat!!!!

7 luglio 2026

Produkt gekocht 3 WEKEN OVER DE DATUM

Een kant en klare maaltijd gekocht bij de Jumbo aan de Belcrumweg in Breda. Bij thuiskomst bleek de maaltijd ruim 3 WEKEN OVER DE DATUM te zijn. Ik ben ermee terug gegaan en heb toen de bedrijfsleider te spreken gekregen. Deze reageerde weinig empatisch en zei: "ja dat kan gebeuren". Dit getuigt van weinig respect naar de klant toe. Hij had op z'n minst namens Jumbo zijn excuses kunnen aanbieden of een tegemoetkoming naar de klant toe voor deze slordige fout. Je koopt een maaltijd aan het eind van de dag en vervolgens kan je weer terug. Stel dat je deze maaltijd zou hebben genuttigd...inmiddels bij de reviews gelezen dat er meerdere mensen klachten hebben over produkten die behoorlijk over de datum zijn/waren. Hun slogan:" Bij ons vind je topkwaliteit tegen een lage prijs, elke dag...gaat dan ook niet op! Triest bedrijf als je zo met je klanten omgaat!!!

27 aprile 2026

Jumbo

27 juni 2026. Het was ongelooflijk allemaal lege schappen. Er waren geen melkproducten, geen vriesproducten aan Hadewychplaats, 3207 KG Spijkenisse Maaswijk. De vriezers en koelers wat kapot. Maar niets bekend gemaakt op internet of via hun site, schandalig gewoon om op zo'n manier met klanten om te gaan.

27 giugno 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più