Portoen til udlandet er alt for dyr. Jeg skulle sende en æske chokolade til Belgien og betalte 200 kr i porto for det. Troede Interptesent var mere international end det. Det trækker min oplevelse me... Leggi di più
Jeg har handlet hos Interpresent et par gange. Jeg kan kun anbefale deres produkter. Et rigtig godt udvalg, indpakket som man ikke lige ser det andre steder og leveringsdagen kan man regne med. Jeg br... Leggi di più
Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Leggi di più
Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Leggi di più
Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland
Sigma 9, 8382, Hinnerup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg er super tilfreds. Fik den bedste service og lynhurtig levering :)
Jeg er meget utilfreds med deres service. Eller manglen på samme. Jeg bestilte en kurv til min bror til levering idag, d. 21. december. Jeg skrev også i ordren, at den måtte stilles foran døren, hvis de ikke var hjemme. I fredags, d. 18. (3 dage inden leveringsdato!!!) får jeg en mail om, at de har forsøgt at levere kurven, men at ingen var hjemme - så de havde indleveret den i en pakkeshop. Hele overraskelsen gik i vasken. Både pga. forkert dato og at min bror selv skulle hente kurven. Da jeg ringede til dem, fik jeg verdens dårligste service - de var slet ikke forstående overfor problemet. Handler aldrig der igen!
Havde bestil 46 røde juleposer til gaver. Fik en rigtig god vejledning pr telefon. Gaverne kom på den aftalte dag, kortet var meget flot lavet med det ønskede logo, poserne flotte og chokoladen lækker. Helt sikkert noget, jeg kan anbefale.
Jeg bestilte en "gå glad i bad" kiste til en fødselsdag. Jeg fik ingen ordrebekræftelse, intet track and trace nummer, og da pakken ankommer er kisten sort på trods af, at der står råhvidt look på hjemmesiden. Den sorte farve kan heller ikke vælges på shoppen. Jeg har valgt at beholde den sorte kiste, da jeg ønsker vedkommende får sin gave på dagen på sin fødselsdag. Ellers kan jeg stå til fødselsdagen og ligne en idiot uden gave eller komme med søforklaringer på vegne af Interpresent. Mange Tak til Interpresent, som jeg ikke handler mere hos. I burde tage jeres kunder seriøst!
Jeg plejer normalt ikke at give reviews, men jeg sendte en gave til min mor i Danmark på hendes fødselsdag (Jeg bor i England) Og Interpresent havde bare lavet det så fint! Pænt kort og utrolig flot indpakning. Mit nye yndlings sted at handle, når jeg skal sende gaver til min Danske familie. 5 stjerner her fra!
Jeg bestilte den 03.04.20 et påskeæg til min mor, da jeg ikke bor i DK, var det en god løsning. Der er dog aldrig kommet noget frem til hende. Ville ønske, at I havde gjort opmærksom på leveringstid, så havde jeg bestilt et andet sted. Det skulle glæde hende i denne tid, i stedet irriterer det mig!
Hej min datter,svigersøn og barnebarn modtog idag en pakke med chokolade, For det første var alle 1 kg påskeæg faldet ud i papkassen, fra æsken de var i . jeg var spændt på at høre hvad de syntes om chokoladen.Det var ikke noget godt,det smager som meget billig chokolade, sagde de ,vi håber ikke det var dyrt 🤔det er jeg da rigtig ked af,har aligevel købt for snart 500 kr.Det eneste der var godt var kisten med chokolade penge i . Jeg har skrevet til dem,og de vil vende tilbage efter påske .Så må jeg høre hvad de siger
.Papkassen var mit barnebarn på 3 år dog glad for .Men så ærgerligt, når man vil glæde andre i denne triste tid.jeg fik en opringning idag,og de var kede af min oplevelse, så ville slå halv skade.
Pengene blev sat over med det samme.
Helt ok ,har fået en forklaring p.g.a. af den
lidt lange leveringstid 😀

Risposta di Interpresent
Har bestilt vare til levering frrdag d. 3.4.2020. desværre er der ikke leveret noget som aftalt og kan ikke komme i kontakt med firmaet nu, føler mig godt snydt.

Risposta di Interpresent
Havde bestilt et påskeæg til min kærestes datter for 3 dage siden med levering til i dag!! Vi havde endda valgt den dyreste fragt!
Hun har ikke modtaget hendes Påskeæg selvom pengene er trukket!
Dette er virkelig dårlig service!
Lad vær at handle her, hvis i forventer tingene skal leveres til tiden!

Risposta di Interpresent
Jeg bestilte 2 gange påskeæg på ordrenummer 96876 og ordrenummer 96875 d 25.03 til levering af begge ordrer d 03.04 hos mine børnebørn. Jeg modtog de to ordrebekræftelse, men undrede mig over at jeg ikke fik tilsendt de to GLS tracking numre efterfølgende, så jeg sendte mail til Interpresents kundeservice om de ville bekræfte levering d 03.04, men jeg har intet hørt fra dem og der er ikke leveret noget heller.
Jeg synes det er lidt træls, at påskeæggene ikke er leveret og endnu mere træls at de ikke svarer på mail, så man kunne have fået en update.
Jeg har nu købt andre påskeæg til børnebørnene, for dem skal det ikke gå ud over, at Interpresent ikke er seriøse.
Mvh Helle

Risposta di Interpresent
Ganske enkelt, de skulle levere en gave på en bestemt dato, jeg havde valgt den dyreste fragt overhovedet og da jeg opdagede at det lignede en forsinkelse så kontaktede jeg kundeservice! Her var der absolut ingen hjælp at hente, og de valgt faktisk ikke at vende tilbage på min klage! Hold jer lang væk fra dem her!

Risposta di Interpresent
Covid-19 er over os. Ting er ikke som det plejer. Når man har et firma der levere gaver til folk på mærkedage, er det underligt at man ved bestilling ikke oplyser at, der er 1-2 dages forsinkelse fra ens leverandører. Det burde selvfølgelig fremgå klart og tydeligt på jeres hjemmeside. Så man ikke bestiller en vare til aflevering på en fødselsdag. Da i jo ikke kan levere dette. Det er dårlig service. Man havde da valgt nogen der kunne levere varen til tiden hvis man var blevet oplyst herom.
Opsummering. Hvis man ved at man ikke kan levere den service som kunden efterspørger, også uforskyldt, som her. Så informere man kunden om at, det ikke kan lade sig gøre til aftalt tid. Og så kan kunden vælge en anden mulighed i stedet!

Risposta di Interpresent
Chokolader modtaget som gave var udsat for alvorlig transportskade. Blev straks kompenseret, til giver og modtagers tilfredshed. Modtagne chokolader pæne, velsmagende og balancerede i sødme. Tak.
Update:
4 Stjerner, Mandag 29-07-2019
Henvendte mig til Rikke i Kundeservice og fik en forklaring samt kompensation. Dejlig kundeservice, forstående og løsnings orienteret.
Grunden til at jeg ikke har givet 5 stjerner, er stadig oplevelsen af først køb. Dog var de her også lydhør overfor min konstruktive kritik af teksten på hjemmesiden, så fuldt ud tilfreds herfra.
-----------------------------------------------------------------------------------
2 Stjerner, Søndag 28-07-2019
Bestillte "6 danske Øl i trækuffert" for et par dage siden, og må sige at jeg er noget skuffet over indholdet, som jeg desværre har givet som gave. Er ikke i tvivl om at det sikkert er ganske gode øl, men havde forventet 6 forskellige danske øl, som vist på billedet på hjemmesiden, det var det desværre ikke. Helt nøjagtig var der 3 øl fra henholdsvis Ingerslev og Ørbæk bryghus, fordelt således at der var 2 helt ens Mørk Hvede, 1 Hvede Bock, 1 IPA og 2 helt ens brown ale.... kæmpe skuffelse. Man køber ikke sådan en fin og flot trækuffert med 6 øl for at få flere af den samme slags øl, endda fra samme bryghus. Jeg købte det som gave fordi jeg havde fået indtryk af, at her var tale om 6 forskellige gode dansk øl, fra vores fantastiske danske bryghuse.
Jeg tager fat i Kundeservice på mandag, og håber på at vi kan finde en løsning, selvom det indbefatter at jeg må sender “min gave” retur.
Kim R. Simonsen
PS. Skylder måske lige at sige: hjemmeside og levering fejler absolut ingenting.
Som mange andre kan jeg kun sige:
Fin service, hjælpsomhed og hurtig levering af varen: 2 dage.
Kan ikke blive bedre.
Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service!
Fordi jeg kommer fra Montenegro, havde jeg par spørgsmål før jeg bestillte gaven og skrev til dem via deres Facebook side, og fik svar indenfor par minutter. TOP service
Jeg kan varmt anbefale interpresent.dk

Risposta di Interpresent
God oplevelse, men lidt forvirrende.
Bestilte en gave til nogen vi arbejder sammen med i Sverige, hvor man så af ukendt grunde kun kunne bestille til en firma addresse. Det var i dette tilfælde dog også OK.
Varen ankom i god tid og i god tilstand, og modtagerne var glade for det. Men ordrebekræftelsen var lidt forvirrende da det ikke var hele modtagerens addresse der var med på ordren, så man var lidt i tvivl om hvor vidt ordren var gået korrekt igennem.
Det var dog en mindre ting, så længe at det faktisk gik som det skulle.
Svar på jeres svar: jeg har desværre ikke lige tid til at ringe. Der var intet galt med jeres originale ordrebekræftelse(jeg skulle have tænkt mig lidt bedre om med ordlyden der), men den bekræftelse der kom fra GLS da de var parat til at aftale leveringen manglede f.eks. nummeret på leveringsaddressen og havde kun gaden.

Risposta di Interpresent
Fedeste gaver, hurtig levering og fantastisk service. Bestemt ikke sidste gang der bliver handlet der.