Portoen til udlandet er alt for dyr. Jeg skulle sende en æske chokolade til Belgien og betalte 200 kr i porto for det. Troede Interptesent var mere international end det. Det trækker min oplevelse me... Leggi di più

Jeg har handlet hos Interpresent et par gange. Jeg kan kun anbefale deres produkter. Et rigtig godt udvalg, indpakket som man ikke lige ser det andre steder og leveringsdagen kan man regne med. Jeg br... Leggi di più

Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo

Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Top service ❤

Jeg havde bestilt 2 chokolade hjerter til mine børnebørn til valentinsdag. Der var sket en pluk fejl, så det ene hjerte var forkert. Jeg skrev en mail til Interpresent, og fluks blev der sendt et nyt chokolade hjerte, samt lidt ekstra lækkerier til ungerne + en undskyldning. ❤👌 Fantastisk service. Tusind tusind tak for det. ❤

13 febbraio 2023

Stort set tilfreds men jeg havde sat en…

Stort set tilfreds men jeg havde sat en ønskede dato på hvilket også blev bekræftet men varen blev desværre først leveret dagen efter og det var uheldigt da modtageren var taget på juleferie. Det vil sige at jeg blev nød til at køre 2 time i bil for at hente varen. Tur/retur. Ikke optimalt.
Jeg har efterfølgende fået svar fra Interpresent og var fuldt ud tilfreds da de har krediteret for ordren .

21 dicembre 2022

Amazing shop!!

Amazing shop!!! Lovely people focused on customer service...
I bought one of the big "Treasure box" with several different types of chocolates for a party!! It was a funny surprise and my guests were pretty happy!

I recommend this shop :)

22 giugno 2022

Good brand

Really nice chocolate, with a lot of different tastes.
I would recommend it 100% !

22 giugno 2022

Leveret på forkert adresse, ingen undskyldning eller kompensation

Fik aldrig så meget som: Vi beklager den forkerte levering.

——————————————

Pakken blev leveret på den forkerte adresse, måske i fredags (for 3 dage siden)! Den er nu overbragt privat til min far.
Jeg kommer ikke til at handle hos jer igen.
—————————
Fas dag var i går, stadig ingen levering………..og leveringen var bestilt og bekræftet til d. 3. juni, fordi de ikke leverer på Fars dag……vi lader billedet stå et øjeblik.

Første, eneste og sidste gang, jeg er kunde hos jer.

6 giugno 2022

Levere forkert påskeæg

Bestilte påskeæg til min kæreste, 1,8kg lys chokolade, det kom som planlagt her i påsken, men desværre fik vi leveret mørk chokolade. Så et stk ubrugeligt påskeæg.

Hvordan løser vi denne ?

*** Update: Vi fik efterfølgende tilsendt korrekt.

18 aprile 2022
Logo di Interpresent

Risposta di Interpresent

Hej Brian
Vi er kede af at høre, du har modtaget et forkert påskeæg.
Vi har sendt dig en e-mail, så vi kan få løst problemet :-)
Mvh Interpresent

Har fået påskeæg fra InterPresent via…

Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg og så fik man 4 forholdvis små poser chokoæg i blandede størrelser. Den ene pose havde mandler overtrukket med chokolade, men mandlerne er med skræl som giver det hele en bitter smag. Foruden dette var det en rigtig fin gave, og de øvrige ting smagte dejligt.

11 aprile 2022

God og behjælpelig kundeservice

God og behjælpelig kundeservice
Hurtig levering

Har købt en lille skattekiste som værtindegave. Har ikke modtaget den endnu, men er sikker på jeg heller ikke bliver skuffet dér

Jeg handler gladeligt hos Interpresent igen :)

23 dicembre 2021

sommer ferie

sommer ferie
Jeg bestille en kiste med chokolade til min forlovede og havde ikke set der var sommer ferie og tænke nej for den da øv øv så kunne den ikke nå og komme frem før hun skulle rejse, men der en ting og gøre skrive til kundeservice og høre der ikke var mulighed for at hun kunne nå og få den ind, Camilla som jeg mail med svaret mig ret hurtig og skriv tilbage til mig at nu var hun lige hurtigt på firma og ville gerne glæde min forlovede og skynde sig og sende pakken så hun havde den i dag den 6-8-2021. hvilken service og få på trods af der var ferie det er ikke sidste gang jeg handler der i himlen jeg er taknemlig for den gode service og har jordens glades forlovede,
Ps ikke nok med hurtig levering lagde de så også lige nogle ekstra hjerte chokolade i
kan kun sige 1000 1000 tak for god service vender tilbage når jeg skal overraske min forlove igen så klart anbefaling her fra til og købe hos interpresent
Dbh Tommy

6 agosto 2021

Købt en meget dyr kasse op mod 2000 kr…

Købt en meget dyr kasse op mod 2000 kr og så skal man oveni betale fragten !!

Ydermere kan man ikke på deres hjemmeside feks gå ud og finde et nummer og komme tilbage igen . Så smider den modtagers adresse væk og sender til kunden der har bestilt varen i stedet !!! Nu står jeg så og skal betale gls een gang til eller selv skal levere 66 km gange 2 ……. Ikke imponerende . Og jeg HAR talt med kunde service .

7 luglio 2021
Logo di Interpresent

Risposta di Interpresent

Hej Christina
vi er kede af, du har haft den oplevelse med vores system.
Vil du henvende dig til info@interpresent.dk ? Så vil vi meget gerne hjælpe dig med kreditering af fragten.

De bedste hilsner
InterPresent.

Overaskelsen ødelagt!

Efter bestilt mors dags gave på en noget forvirrende hjemmeside dog med fristende lave priser vælger firmaet at ringe min mor op for at spørge om gaven skal leveres til hendes adresse de vælger også at afsløre gavens indhold istedet for at kontakte mig.
Surprisen er nu ødelagt! Øv!

4 maggio 2021

Super købsoplevelse!

Rigtig fin hjemmeside, nem og overskuelig. Fair priser, hurtig forsendelse og varerne var faktisk bedre end forventet. Jeg er mere end tilfreds med købsoplevelsen ved interpresent.

26 marzo 2021

Ødelagt påske slik!

Bestilte to kister med chokolade til en påskeskattejagt. Men men men..! Levering super hurtigt, og kisterne er virkelig bare fine! Dog er alle de forskellige påskeæg, påskekyllinger og påskeharer nærmest knust til chokolade krymmel! Øv når man betaler for en vare at den så kommer i sådan en forfatning! Nu kan jeg drysse det på min morgenmad og så eller selv gå ud og købe noget at putte i! Ikke i orden og ikke en anbefaling værd desværre!

18 marzo 2021

Købte en kiste med gin

Købte en kiste med gin, chokolade og to Lyngby glas fra Interpresent til min svigerdatter. Var positiv overrasket af størrelsen på kisten og indholdet. Desværre var der en fejl i det ene glas. Interpresent sendte straks to nye glas - ovenikøbet med ekstra chokolade.
Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. Kan varmt anbefale at købe gavekurv herfra 🥰

8 marzo 2021